Zayıflama Kampı

tamam cnm dikkat edicemmm hesaplama tam yapamıorummm
anladım canm, biz 1 aydır alıştık kalori hesabı takılmaya o yüzden böle anlattım. yani günde 4-5 dilim ekmek ye istiyorsun gene ama bunun çoğunu öğle ve sabah yemeye çalış. akşam yediklerin eger spor yapmıyorsan ve erken yatıyorsan direk yağa dönüşecek. şöle örnek vereyim sana. günde 1.000 kalori almak istiyorsun , sabah 350 öğle 350 akşam 300 almaya çalış. yani ne istiyorsan gündüz saatlerinde ye ki akşama kadar o çoookktan erisin. akşamı hafif tut ki gece yağa dönüşecek besinlerin az olsun :)

CNM BENIM GENELDE YATMA SAATİM 11 ve yatana kadar hareket ediyorum. geldiğimden beri anca oturabildim evin işi spor mekik derken zaman anca hareket bol yanı bende

Supersin tatlim menun çok iyi biskuveler yok en güzeli :)

evet cnm hergün arttırmayı düşünüyorum. azmı olduki cnm ya siz kaç çekiyorsunuz
bende yeni başladım mekiğe canm ilk 50 ile başladım 10, 10, 10 .. çekiyorum. 5 saniye dinlene dinlene yani. hergün 10 arttırıyorum. dün 60 çektim bugün 70 çektim. istersen 30dan falan başla canm sen. çnkü 1 dakika mekik 10 kalori anca yaktırıyorr

Kahvaltı
İki poğaça
SŞekersiz cay
Öğle
Tavuk haşlama az
Domates salataliktan salata
1.5 dilim ekmek
WŞekersiz cay
Aksam
Meyveli yoğurt
Erik
2.5 litre su

Kahvaltı
İki poğaça
SŞekersiz cay
Öğle
Tavuk haşlama az
Domates salataliktan salata
1.5 dilim ekmek
WŞekersiz cay
Aksam
Meyveli yoğurt
Erik
2.5 litre su
Anammmm poğaçaaaaa hemi de 2 tane
Ama birşey diyemiyorum çnkü hanfendinin öğlesi ve akşamı herşeyi kurtarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…