anladım canm, biz 1 aydır alıştık kalori hesabı takılmaya o yüzden böle anlattım. yani günde 4-5 dilim ekmek ye istiyorsun gene ama bunun çoğunu öğle ve sabah yemeye çalış. akşam yediklerin eger spor yapmıyorsan ve erken yatıyorsan direk yağa dönüşecek. şöle örnek vereyim sana. günde 1.000 kalori almak istiyorsun , sabah 350 öğle 350 akşam 300 almaya çalış. yani ne istiyorsan gündüz saatlerinde ye ki akşama kadar o çoookktan erisin. akşamı hafif tut ki gece yağa dönüşecek besinlerin az olsun :)tamam cnm dikkat edicemmm hesaplama tam yapamıorummm
CNM BENIM GENELDE YATMA SAATİM 11 ve yatana kadar hareket ediyorum. geldiğimden beri anca oturabildim evin işi spor mekik derken zaman anca hareket bol yanı bendeanladım canm, biz 1 aydır alıştık kalori hesabı takılmaya o yüzden böle anlattım. yani günde 4-5 dilim ekmek ye istiyorsun gene ama bunun çoğunu öğle ve sabah yemeye çalış. akşam yediklerin eger spor yapmıyorsan ve erken yatıyorsan direk yağa dönüşecek. şöle örnek vereyim sana. günde 1.000 kalori almak istiyorsun , sabah 350 öğle 350 akşam 300 almaya çalış. yani ne istiyorsan gündüz saatlerinde ye ki akşama kadar o çoookktan erisin. akşamı hafif tut ki gece yağa dönüşecek besinlerin az olsun :)
10 mekik mi çekiceksin canm ?CNM BENIM GENELDE YATMA SAATİM 11 ve yatana kadar hareket ediyorum. geldiğimden beri anca oturabildim evin işi spor mekik derken zaman anca hareket bol yanı bende
evet cnm hergün arttırmayı düşünüyorum. azmı olduki cnm ya siz kaç çekiyorsunuz10 mekik mi çekiceksin canm ?
cnm bisküvi 3 tane yiorum fazlasına gerek yokk
10 çok az ya ben 100 150 falan cekerdim10 mekik mi çekiceksin canm ?
Supersin tatlim menun çok iyi biskuveler yok en güzeli :)Benim menüm
Sabah sirkeli şu
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 buçuk dilim tam bugday ekmekgi
Çok az peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı tereyağı reçel
domates salatalık
ara 3 kuru kayısı
1 Nektarı
Öğle
küçük tabak tavuk yemeği
6 kaşık kadar kuskus
1 domates 1 salatalık ile salata
ara
bi kaç tane erik ve kayisi
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk yemeğinden
yarım dilim ekmek
bol su içtim
ve yemekleri misafir olmadığı sürece az yağlı yapıyorum bugün 2 yemek kaşığı kadar yağ kullandım yemeklerdeEki Görüntüle 1549050 akşam yemegim
canım naptın 100-150 çekemem o kadar karnın ağrır valla sen yapta ben arkandan gelem bari10 çok az ya ben 100 150 falan cekerdim
Canim şimdi çekmiyorum yeni sezeryan oldum sende 100 den başlama ama 10 da az bi dene kacta tane yapabilirsun öyle basla zamanla arttırı biraz zorlaman lazimcanım naptın 100-150 çekemem o kadar karnın ağrır valla sen yapta ben arkandan gelem bari
bende yeni başladım mekiğe canm ilk 50 ile başladım 10, 10, 10 .. çekiyorum. 5 saniye dinlene dinlene yani. hergün 10 arttırıyorum. dün 60 çektim bugün 70 çektim. istersen 30dan falan başla canm sen. çnkü 1 dakika mekik 10 kalori anca yaktırıyorrevet cnm hergün arttırmayı düşünüyorum. azmı olduki cnm ya siz kaç çekiyorsunuz
üf dalga gçme kız menünü yazda bende sana güleyim bakalım hııııKız ervaa iyi guldum yaa komedisin:)))
Anammmm poğaçaaaaa hemi de 2 taneKahvaltı
İki poğaça
SŞekersiz cay
Öğle
Tavuk haşlama az
Domates salataliktan salata
1.5 dilim ekmek
WŞekersiz cay
Aksam
Meyveli yoğurt
Erik
2.5 litre su
uyarım listeye zaten önce yaptığım diyetle aynı,ramazana kadar yaparım.ramazanda nasıl olacak ne yapcam bilmiyorum.Liste güzel ama belli bi listeye uymak zor ben uyamam
ilk günümüz biraz alışalım yaparız canım.
hazırız
kahkaha attım resmen kız bu ne hal süpersin bozuk olan moralimi tavan yaptın resmenkızlar kendi karikatürü mü de yaptım ahahhherks baksın sonra silcem ona göre vay ben görmedim demeyin
bu arada sporumu da yaptım hani vuhuuu
@2KediAnnesifazlaliklara elveda semraanne U U-KUBRA
Eki Görüntüle 1549130
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?