- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Bende indireyim samsung telefona da iner mi canımIndir canım guzel program
Canım benim üzme kendini inşallah bir daha ki ay tutar stres yapma olur muerva147 çok iyi canım afiyet olsun semraanne erişte o kadar da sıkıntı değil o kadar adım atmışsın onun yerine geçsin parlakkartanesininaski çok iyi canım afiyet olsun bu arada demin hastalığımın gerçekleştiğine şahit olmuş bulunuyorum
kız sen akşam dedin ama yesem olur mu eşim almaya gitcek diyeKIZ ZATEN BAŞKA DA BİŞEY YEMEDİM Kİ ZATEN ONU DA BEN YAPTIM KÜÇÜK KÜÇÜK ŞERBETİDE AZ SAAT 3 de yedim :)
Ben de çok inançlı bir insanım canım 41 gün boyunca meryem süresini okudum bol bol dua ettim inşallah olucak bu sefer inanıyorum Rabbim sevindirecek bizi ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Allah evladını sana bağışlasın hayırlı evlat olur inşallahAfiyet olsun insallah tutar bu kez canım dualara çok inanan biriyim bol bol dua oku şeyden önce anladın sen onu benimde 3 sene olmadı çatlama iğnesiile oldu ve dua ederdim bol bol
he pardon 3 saat önce yedimkız sen akşam dedin ama yesem olur mu eşim almaya gitcek diye
nasip canım artık önceki gibi takmıyorum stres yapmıyorum :?Canım benim üzme kendini inşallah bir daha ki ay tutar stres yapma olur mu
Benim samsungBende indireyim samsung telefona da iner mi canım
Bende bakmistim 300 400 yazıyordu ben belki 16 defa emziriyorum
Ben farkettim ama benimki şişkinlikti onlar indi o yüzden eteklerim oluyor bazıları tabi hatta azı ama pantolonlar olmuyo maleseffazlaliklara elveda canm bn daha öncede demiştim önceden aynı esofmanı mı korse ile giyerdim dar gelirdi korse giymemin sebebi ise göbeğim çok çıkıyordu top gbi oluyordu , ama 3 haftadır hiç giymedim korse artık aynı esofman bol geliyor karnımda inik oluyor :)
Amma velakin aynı şeyi henüz dar kotlarım da görmedim, çnkü bnm kotlarım baya dar. yani 44 giyiyorsam 42 alırdım ıkına sıkıla zor girerdim içine. şimdi hala dar olmasının sebebi bu bnce. Ama sabahta dedim esofman dışında ne bileyim bnde aynaya bakınca " aaa zayıflamışım " demedim daha hiç ! 1 kere bile. göbeğim indi onu bliyorum am sanki 3 gün ağzıma lokma koymasam gene inerdi bu gbi geliyor bana.
vayy beee çok imrendim şuan bn 100 kalori yapck die ölüomBende bakmistim 300 400 yazıyordu ben belki 16 defa emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?