Zayıflama Kampı

Kedi kovalıcam diye düştüm ya tamda spor yapacaktım. Ayağım agrıyor cok fena ah bu kedilerle basım belada

Günaydın kızlar dün işlerim geç bitti yorgunluktan giremedim sayfaya özür diliyorum şu temizliği bitirim bu aksalıklar olmayacak menümü bidireyim dün ki
sabah domates salatalık zeytin peynir 1 dilim ekmek çay
ara bir elma
öğle çorba kabak yemeği salata yoğurt
ara nescafe
akşam salata çorba ve sebze yemeği
spor yok su makul düzeyde

[QUOTE="erva147, post: 40934667, member: 22021cumaya 10 grm hafif çıkarsın kız herşey siizn için [/QUOTE]
Valla canim Sizde olmasaniz can skknlgindan moral bozuklugundan olecem :))

parlakkartanesininaski, post: 40937619, member: 589139"]Günaydın kızlar dün işlerim geç bitti yorgunluktan giremedim sayfaya özür diliyorum şu temizliği bitirim bu aksalıklar olmayacak menümü bidireyim dün ki
sabah domates salatalık zeytin peynir 1 dilim ekmek çay
ara bir elma
öğle çorba kabak yemeği salata yoğurt
ara nescafe
akşam salata çorba ve sebze yemeği
spor yok su makul düzeyde[/QUOTE]
Gunaydin canim menunu beğendim iyi gidiyorsun sporda olsa iyi olacakmış ama olsun bugün telafi edersin :)

Günaydın herkese uykusuz bir gece geçirdim kahvaltı mi yaptım bebiş uyursa temizlik yapacam biraz Öğlene ne yapsam acaba kızlar patlıcan biber var köfteli bişey mi yapsam acaba

Biz bütün kizlar toplandık toplandik toplandik sorduk neden şiskoyuz, şiskoyuz şiskoyuz
biz zayıflıktan hoşlandık hoşlandık hoslandik
Şimdi niye zayıflamaya zorlandık zorlandık
Bir o kadar basittiki yemek yemek
İki o kadar tembeldiki metabozlizmamiz
Uç kontrol etmek elimizde
Yemeden yemeden kola içmeden içmeden
Alin kizlar şarkı yaptım bize :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…