Zayıflama Kampı

Gayet iyi gidiyorsun canim bebeği emziriyo olmasan hic düşünemiyorum seni bizden önce istediğin kiloya ulasirsin simdi bile benden iyisin valla kilo veriyosun ne güzel ve daha çok verirsin bu gidişle de :)
Inşallah canım umarım sende kısa sürede ulaşırsın istediğin kiloya arada yediğim lokum bisküviler falan süt için yoksa onlari da pek yemem

Gayet iyi canim ama ekmeği azalt bence aksamlari yeme yada

Gayet iyi canim ama ekmeği azalt bence aksamlari yeme yada
İnş ulaşırız hep beraber canim istediğimiz kilolara valla ekmek yemesem sanki hic doymuyorim gbi hissediyrm bu sefer başka şeylere saldiriyrm canim ya bu arada bizim kizlar bi grunuyo bi kayboluyolar yine ortada kimse yok

ohhh ohhh simitler colalar tatlıllar yarasın inş 1 hafta yok sokma ağzına terliği yersin

Çeşit çeşit ama güzel bir gün olmuş canm afiyet süt olsun

kız senn çantana hergün kepek ekmek koyacam haberin olsun
o öğlen ki ekmek var ya öğlen ki ekmek anladın sen onu şaka şaka dengelemişsin kuzu gene. afiyet olsun.

Kız bişey sorcam
Senin dünde böyleydi galiba niye sabah aksam cavdar ekmeğide öğlen beyaz ekmek yiyon

ohhh ohhh simitler colalar tatlıllar yarasın inş 1 hafta yok sokma ağzına terliği yersin

Sefam olsun kıııızzzzzzzzzzzzzz

İnş ulaşırız hep beraber canim istediğimiz kilolara valla ekmek yemesem sanki hic doymuyorim gbi hissediyrm bu sefer başka şeylere saldiriyrm canim ya bu arada bizim kizlar bi grunuyo bi kayboluyolar yine ortada kimse yok

Ayy şöyle 1 hafta tutsan kendini gerisi kolay aslında ben alıstım ekmeksizliğe azcık zorla kendini kuzum en azından akşamı ekmeksiz gecir.
Midende agırlık yapmaktan baska işe yaramıyor

bugünkü menüm :
uyanınca yeşil çay
KAHVALTI
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 salam
kk peynir / yarım domates / çeyrek salatalık
ARA
tür kahvesi ( 1 çay kaşığı şeker ile )
1 adet eti form bisküvi
ÖĞLEN
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
AKŞAM
2 adet fırınlanmış yağsız biber dolması
3 kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
SAAT 7.30 GİBİ : 1 adet kaymaklı dondurma , regl günümdeyim yedim gitti 124 kaloricik ama

TOPLAM ALINAN KALORİ :750
SPORLA YAKILAN KALORİ : 0 ( bugün yapmıycam büyük ihtimalle kızlar )

Gayet iyisin tontişim yaa kalori sınırımızı aşmadıkça yemekte sakınca görmüyorum ben öyle seyler yaa ohh yarasın bolbol yag yaktırsın

Yaa ben saati 8 sanıyorum ne ara 9 bucuk olmuş
Bugun biraz diğer gunlere gore fazla yedim ağırlık yaptı valla

Gayet iyisin tontişim yaa kalori sınırımızı aşmadıkça yemekte sakınca görmüyorum ben öyle seyler yaa ohh yarasın bolbol yag yaktırsın
tontişim deme kızzzz gaza getrcek şeyler söle çıtırım de bikini alacam sana de hahah
Regl gününü ben anlamıyorum ya, vucuttan fazlalık çıkarken biz neden sanki kilo almış gbi hissediyoruz sinir oluyorum!

Canim denicem ekmeksiz yemeyi inş. Becerebilirim dengelemeye çalıştım ervacim işte biraz tatlim sabah aksam evdeyim çavdar ekmeği oluyor öğlende işyerinde olduğum için beyaz ekmek yemek zorunda kaliyorm o yüzden böyle oluyor maalesef

Tontişim deyimde sinirlen hıııaaaa tombiş olmıcam diye gaza gel hahahah
Evet vucut neden su tutuyor acaba derdi neyde su tutuyo
Neden oran buran şişiyo
Tuhaf bir sistem

Aaa sen calısıyorsun tabi ya unuttum ben herkesi kendim gibi biliyorum

Offffff çok sıkılıyorum yaaa sörvaynırda sarmıyo artık turabi olmasa hiç izlemicem

Ervacim gayet iyi gitmissin bi dondurma bozmuş ama regl döneminde oldgun için bgunluk görmüyorum onu afiyet olsun neyli uedin kız :)

Gayet güzel yemessin ama spor suz olmamış canım ya az yapsaydin keske

biliyorum kız ondan dedim ya çantana atıcam ekmek diye
Tontişim deyimde sinirlen hıııaaaa tombiş olmıcam diye gaza gel hahahah
Evet vucut neden su tutuyor acaba derdi neyde su tutuyo
Neden oran buran şişiyo
Tuhaf bir sistem
Sistem mi ahahah makine gbi hissetm kendmi kız şişgoooo

Ervacim gayet iyi gitmissin bi dondurma bozmuş ama regl döneminde oldgun için bgunluk görmüyorum onu afiyet olsun neyli uedin kız :)
kaymaklı kuzum çikolu çok kalori diye kaymakı aldırdım iyi etmişim dimi

Gayet güzel yemessin ama spor suz olmamış canım ya az yapsaydin keske
Cnm grip i atlatamadım daha birde regl olunca hal kalmadı valla bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…