Ztar'ın Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mervecim evde var kuru kayisi inanki nefret ediyorum tadindan.. diyet yaparken saglikli beslendigim icin hic boyle bir sorunum olmamisti.. neden basladi bilmiyorum.. gecen haftadan beri boyle..

evet bugun doktora gidicem canim ins. spora da baslamak sitiyorum. normal hayatima donmek istiyorum.. sorcam sorularimi.. bakalim ne dicek

geçmiş olsun canım sen hamilemiydin ikinci düşük demişsin?çok geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım sen hamilemiydin ikinci düşük demişsin?çok geçmiş olsun..

hayir canim da dusuk olayim gerceklesi benim bir ay oldu.. hatta gecti bile.. ama hafta sonu cok fena kanamam vardi.. sanki dusuk kanamasi gibi.. simdi daha azaldi sukur ama hala var.. onun icin doktora gitmem gerekiyor..

hayir canim da dusuk olayim gerceklesi benim bir ay oldu.. hatta gecti bile.. ama hafta sonu cok fena kanamam vardi.. sanki dusuk kanamasi gibi.. simdi daha azaldi sukur ama hala var.. onun icin doktora gitmem gerekiyor..

mutlaka doktora git, dikkat etmek gerek böyle seylerde. gecmis olsun canim, umarim dahada iyiye gider hersey

mutlaka doktora git, dikkat etmek gerek böyle seylerde. gecmis olsun canim, umarim dahada iyiye gider hersey

tesekkur ederim turkuazcim gittim bugun doktora.. yolunda gozukuyor hersey iste carsamba ultrasonla bakilacak rahimin durumuna.. hersey yolunda giderse insaallah haftaya spora da baslamayi dusunuyorum doktorumdan izin cikti cunku

tesekkur ederim turkuazcim gittim bugun doktora.. yolunda gozukuyor hersey iste carsamba ultrasonla bakilacak rahimin durumuna.. hersey yolunda giderse insaallah haftaya spora da baslamayi dusunuyorum doktorumdan izin cikti cunku

gözünaydın canım.geçmiş olsun..

hadi inş bakalım sporda eklersen daha iyi ve hızlı sonuçlar yakalayabilirsin sana güveniyorum

saol mervecim ya

dun epey rahatladim ama asil onemli olan ultrasonun ne diyecegi.. insaallah hersey yolunda giderse bende haftaya diyet ve sporla daha da bir hizlandiririm kilo verme isini..

zira bu haftadan sonra haftada bir kilo vermem lazim

bana gunaydin size tunaydin arkadaslar

birazdan kahvaltimi yapacam neler mi yicem soyle ki :

gecen hafta yumurtadan cok bunaldim hakikaten onun icin bu sabah yumurta yok

iki kk peynir

kepek ekmege kasarli tost

domates- salatalik- yesil biber

yesil cay

disarda isim var cikmam lazim napim oglen ogunumu atlamak istemiyorum,. en iyisi kalkip simdi gidim ben disari da oglen yemegine eve yetiseim

bize günaydın ama sen daha uyuyorsun ben kalktım kahvaltımı yaptım sen daha 5-6 saat sonra uyanırsın sanırım

günaydın canım evet cıktım bugün 73.200 çok mutluyum bugun 9.günüm

ne guzel ya veriyorsun kilolarini .. cok iyiiii.. birsey sorcam ya bende haftaya baslicam spora insaallah..

ah merve sonra da kim tutar biziii

kahvalti
1 kepeli ekmege kasarli tost
1 kucuk domates
taze sogan
sekersiz nescafe

bu hafta yazmadim diye diyeti falan salladigim dusunulmesin sakin

diyet devam cok sukur.. yarsin tarti gunum ama cok az az gidio kilolar artik halbuki benim haftada bir kilo vermem gerek

haftaya sporada baslicam umarim hizlanir bu kilo verme isi aksi halde hakikaten sIkIcI oluyor..

bu arada insanlar cok zayiflamissin su bu demeye basladilar.. esimin de cok hosuna gidiyor ben kilo verdikce.. ne kadar bu sekilde gayet iyisin desede demekki kilo verdikce de adamin gozu gonlu aciliyor

yarin tarti gunum bakalim nolcak.. su an sadece 300 gr vermis gorunuyorum.. yarin bakalim nolcak..

evettt bugun tarti beni coooookkkk mutlu ettii...ara gunlerde de tartilmama ragmen resmen kilom son gun degisiyor.. demekki vucudum 5 gunden sonra tamam deyip kalan kiloyu saliveriyor..

Bugun 75.4 tu tartinin gosterdigi rakam.. kendi sevkimi kirmamak adina ilk hedefim 70..

bugun serbest atis gunum ve ne yazikki canim ozel birsey istemiyor.. ne yesem diye dusunuyorum.. tatli yemeyi cok istiyorum.. neyse bi disari cikarsam aklima gelir sanirimmm

tebrik ederim canım güzel gidiyorsun.

tesekkur ederim canim ..

aldigim kilolari verip eski halime gelmek istiyorum tekrar.. bunun icin cabaliyorum insaallah basaririm.. isteyen herkes de basarir insallah.. Allah irade versin

tebrik ederim canım biran önce kg kurtulmanı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…