kayısı ye arkadaşım hem ara öğünlerede ekleye bilirsin 2-3 tane hemde kabızlığa kesin çözüm,kanaman içinde doktoruna gitmeyi ihmal etme kilolara gelince onlardan kurtulacağımızdan ben eminim sende emin ol
arkadaslar sanki ikinci bir dusuk yasiyormus gibi kanamam var.. agrim yok cok sukur.. sislikte var sanirim... onun icin ne yaparsam yapim tartida cok hoslanacagim bir rakam olacagini sanmiyorum.. ama kacamagim yok.. en azindan bu konuda icim rahat.. ben sagligima kavusunca pit pit iner o kilolar insaallah.. sabah tartilip yazicam ins sonucumu buraya.. doktorumla da irtibata en kisa zamanda gecicem cunku normal bir durum degil bu..
geçmiş olsun canım sen hamilemiydin ikinci düşük demişsin?çok geçmiş olsun..
hayir canim da dusuk olayim gerceklesi benim bir ay oldu.. hatta gecti bile.. ama hafta sonu cok fena kanamam vardi.. sanki dusuk kanamasi gibi.. simdi daha azaldi sukur ama hala var.. onun icin doktora gitmem gerekiyor..
mutlaka doktora git, dikkat etmek gerek böyle seylerde. gecmis olsun canim, umarim dahada iyiye gider hersey
tesekkur ederim turkuazcim gittim bugun doktora.. yolunda gozukuyor hersey iste carsamba ultrasonla bakilacak rahimin durumuna.. hersey yolunda giderse insaallah haftaya spora da baslamayi dusunuyorum doktorumdan izin cikti cunku
tesekkur ederim turkuazcim gittim bugun doktora.. yolunda gozukuyor hersey iste carsamba ultrasonla bakilacak rahimin durumuna.. hersey yolunda giderse insaallah haftaya spora da baslamayi dusunuyorum doktorumdan izin cikti cunku
bize günaydın ama sen daha uyuyorsun ben kalktım kahvaltımı yaptım sen daha 5-6 saat sonra uyanırsın sanırım
gunaydin mervecim
simdi uyandim ben
ciktinmi yine tartiya bacim ne gosteriyor
günaydın canım evet cıktım bugün 73.200çok mutluyum bugun 9.günüm
tebrik ederim canım güzel gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?