Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

duygularını çok iyi ifade etmişsin ve çok çok çok güçlüsün. ben senin kadar güçlü olamayabilirdim.
 
duygularını çok iyi ifade etmişsin ve çok çok çok güçlüsün. ben senin kadar güçlü olamayabilirdim.

Kimse mecburiyetten güçlü olmak zorunda olmasın.

amin canım benimm. insan yaşadıkları ile önce büyüyüp sonra olgunlaşıyor. her yaşadığımızdan ufak yada büyük olması önemli değil ders almak gerekiyor.

öldürmeyen acı güçlendirir sözü çok doğru.. benimde çocukluktan beri çektiğim sıkıntılar oldu ama annem sayesinde bunu çok hafif atlattık. 9 yaşındayken annemle babam boşandı ki bence en doğru karardı bu, sonrasında maddi sıkıntılar oldu. dayımlar üniversite okumamamızı yanlarında çalışmamızı istiyorlardı ama annem herzaman güçlü durdu kendi ezildi üzüldü ama bizi ezmedi. hep kızlarım okuyup meslek sahibi olacak benim çektiklerimi çekmeyecek diyip elinden geleni yaptı. sonrasında ben üni bittikten sonra sözünü dinlemedim hiç istemediği bi psikopatla evlendim ve 2 ay sonra intiharın eşiğinden döndüm ve elalem ne der diye düşünmedi yine sahip çıktı yanımda oldu. kadının kendi ayakları üzerinde durması çok önemli bu yüzden. biz kendimizi ezik gördükçe çevremizdekiler çok daha fazla ezmeye çalışıyor o yüzden ben kendimi sevmeyi öğrendim.
 

İşte herkesin bir sıkıntısı var. Seninkilerinde kolay olmadığı belli. Bence çok güzel toparlamışsın kendini. Maşallahınız var.
 
İşte herkesin bir sıkıntısı var. Seninkilerinde kolay olmadığı belli. Bence çok güzel toparlamışsın kendini. Maşallahınız var.

valla öyle canım, öncesinden çok daha güçlü oldum. mutlu olmayı öğrendim ve insanları umursamamayı . eskiden yaastığa kafamı koyduğumda sorunlar olurdu şimdi rahatım. hep daha kötü hallerimi düşünüp üzücü bişi yaşıyorsam neler geçmediki buda geçer diyip şükrediyorum :)



bence canım sıkı duruyorsun. sonrası resmini heyecanla bekliyor olacağız.

sevgili annişler size bişey danışmak istiyorum

offf offf sorma yaaaa, bi çeki düzen vermek lazım hakikaten

Napsak ki Yeni üye mi alsak

@erigim gelsinde bakalım neler düşünüyor bu durumla ilgili
 

Bunu çok içten söylüyorum. Her daim hepiniz için elimden gelen herşeyi yaparım. İyi kötü yanınızdayım. Çok güzel dert dinlerim

Söylüyorum sana bizim buluşmamız şart
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…