- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Baya kalabalıktır ama güzeldi bidaha zaten böyle kalabalık yapniycam eşim çok yoruldun daha az kişiyle dışarda yaparız dedi seve seve kabul@erigim hosgeldin Ayfetcimm nasil geçti doğum günü :))
Baya kalabalıktır ama güzeldi bidaha zaten böyle kalabalık yapniycam eşim çok yoruldun daha az kişiyle dışarda yaparız dedi seve seve kabul
Ben geldim herkes nerde
Sabah
2yumurta
1catal mıhlama
Arada meyve yiyeceğin hiç yemiyorum,
Slm kızlar yine aynı grup kaynatmış bakıyorum da
Biz de birazdan gezmeye gidceğiz akşama kadar giremem herhalde
@Karacamdan Kelebek, Edacım gelinlik modeli süper, çok yakışacak sana eminim
Akşama görüşürüz kızlar
instagrama telden, siteye pcden giriyorum :) geldim geldim :) çok güzel olmuşsun tatlımm
Sabah
1dlm ekmek
1parca peynir
Acele acele ise koyuldu yine
Arada
1tavuk but
Akşam
1kurabiye
1catal pasta tadına bakmak için
1sakakli pogaca
Bir dilim elma
Kalanlar ne mi oldu pastanın yarısı duruyordu gönderdim eltime kurabiyeleride yarısı annemler yarısı eltime hala vardı inlarida sttim dolaba cupcakeleride sabah komşu çocuklarına dagittim evde zararlı bir g birşey kalmadı :)
Herkese merhaba
Kahvaltim
1 lavas a pizza yaptim hic yag yok esimde birazini yedi benden :)) firinda yaptim
Zeytin
Cay
1 catal recel :)
Ara ogundr bulasiklari yikadiktan sonra turk kahvesi yapacagim esim izinli bugun )
@Karacamdan Kelebek tatlım hayat hikayeni tüylerim diken diken olarak okudum ve bir kez daha azmine, hayata tutunuşuna hayran kaldım..
şehirdışından kuzenim teyzemler felan geldi kaptan bugün gidiyolar vakit olmadı uğramaya ya ödevlerimi bile yapamadım inş kontrol olmazjudiee katılımını artır tatildesin daha fazla vaktin olacak çok oyalandin ik kg için aylardır on çık yapıyorsun
@Esmahan38 geçmiş olsun ama katılımını artır bu hafta mezun olacaksın neredeyse bi muhabbet edemedik
@dudujan biliyorum kayıt filan uğraşıyordum ama akşamları zaman ayiracagini söylemiştim
@_inci misafirin var ama bak @Kralice Elsa misafire rağmen fırsat buluyor lütfen fırsat bulmaya çalış
Kızlar sizler listedesiiz ortalama yı ve motivasyonu etkiliyordu buz unutmayin
Daha zayıf olaydim iyiydi :)Ye canım kızlar sayesinde alıştım ben meyveye :) bugün mandalina yiyeceğim meselaaştım kendimi :)
iyi gezmeler canım :)
instagrama telden, siteye pcden giriyorum :) geldim geldim :) çok güzel olmuşsun tatlımm
seni tebrik ediyorum canım, bence en güzel şekilde atlatmışsın.
Ayy canını sevsinlerbugünkü menümün gidişatı;
sabah: tb ekmeğine sandviç (peynir, marul, maydanoz)
öğlen: domates çorbası, ekşili köfte (köftelerini yedim, küçük 7 tane köfteydi ), brokoli, 1,5 kaşık kısır, yoğurt
arada mandalina yiyeceğim.
akşam misafirler var annem birsürü hamur işi yaptı ama ben kurufasulye yiyeceğim ve çikolata soslu kekten yarım dilim yiyeceğim sonrasında spor yapacağım yatmadan önce . ama tek isteğim ayy hiç canım kek istemiyor demek :)
yoğurt kavurması ne canimsabah:
2-3dilim ekmek
2 çatal tuzlu yoğurt kavurması
2kk peynir
5fındık
ara: kavrulmuş tuzsuz fıstık yarım avuç kadar
öğle:
1biber dolması 5-6 pazı sarması (yarı bulgur yarı pirinç)
salata
1.5bardak ayran
yarım kase tarhana çorbası
ara: 1 yeşil elma
Slm kızlar yine aynı grup kaynatmış bakıyorum da
Biz de birazdan gezmeye gidceğiz akşama kadar giremem herhalde
@Karacamdan Kelebek, Edacım gelinlik modeli süper, çok yakışacak sana eminim
Akşama görüşürüz kızlar
Sabah hep az oluyor kuzeyinde doğururken beyimizin doyubcada hemen mama sandalyesinde kalkması gerek sonrada rahat vermiyor ki ben yesem
AA iyi gezmeler Eda ben görmedim model nerde kaçıncı saydada
Sabah
1dlm ekmek
1parca peynir
Acele acele ise koyuldu yine
Arada
1tavuk but
Akşam
1kurabiye
1catal pasta tadına bakmak için
1sakakli pogaca
Bir dilim elma
Kalanlar ne mi oldu pastanın yarısı duruyordu gönderdim eltime kurabiyeleride yarısı annemler yarısı eltime hala vardı inlarida sttim dolaba cupcakeleride sabah komşu çocuklarına dagittim evde zararlı bir g birşey kalmadı :)
Baya kalabalıktır ama güzeldi bidaha zaten böyle kalabalık yapniycam eşim çok yoruldun daha az kişiyle dışarda yaparız dedi seve seve kabul
Nerde bu uyeler
bugünkü menümün gidişatı;
sabah: tb ekmeğine sandviç (peynir, marul, maydanoz)
öğlen: domates çorbası, ekşili köfte (köftelerini yedim, küçük 7 tane köfteydi ), brokoli, 1,5 kaşık kısır, yoğurt
arada mandalina yiyeceğim.
akşam misafirler var annem birsürü hamur işi yaptı ama ben kurufasulye yiyeceğim ve çikolata soslu kekten yarım dilim yiyeceğim sonrasında spor yapacağım yatmadan önce . ama tek isteğim ayy hiç canım kek istemiyor demek :)
Herkese merhaba
Kahvaltim
1 lavas a pizza yaptim hic yag yok esimde birazini yedi benden :)) firinda yaptim
Zeytin
Cay
1 catal recel :)
Ara ogundr bulasiklari yikadiktan sonra turk kahvesi yapacagim esim izinli bugun )
Ay ben onu gece kabus görünce yazıverdim sonra hiç okumadım. Bir sürü kişi ağladım diye mesaj atınca okudum. Çok ajitasyonlu yazmışım.@Karacamdan Kelebek tatlım hayat hikayeni tüylerim diken diken olarak okudum ve bir kez daha azmine, hayata tutunuşuna hayran kaldım..
Bende 3-4 gün önce okumuştum gözlerim dolu dolu okudum ama seni tebrik ettim. Keşke herkes senin gibi olsa @Karacamdan Kelebek
sabah:
2-3dilim ekmek
2 çatal tuzlu yoğurt kavurması
2kk peynir
5fındık
ara: kavrulmuş tuzsuz fıstık yarım avuç kadar
öğle:
1biber dolması 5-6 pazı sarması (yarı bulgur yarı pirinç)
salata
1.5bardak ayran
yarım kase tarhana çorbası
ara: 1 yeşil elma
Daha zayıf olaydim iyiydi :)
Ayy canını sevsinler
yoğurt kavurması ne canim
sanırım sadece bu bölgede var tarif bulayım en iyisi bi dkAy teşekkür ederim ama bu gelinliği bulabileceğimi sanmıyorum sanırım diktireceğim.
Akşam görüşürüz.
Olsun kaptan güzel yine.
Gelinlik modeli ekte
Çok güzel olmuş kaptan. Çok güzel kurtarmışsın. tebrik ederim.
Zararlı şeyler gitmiş oh aklım kalmaz artık
Çok düşünceli bir eşin var. Şanslısın.
İnşallah ağız tadıyla ufaklığın nice doğum gününü kutlarsıız.
Buradayım
Güzel
Bir gün belki dersin
Wow hem midemi, hem gözümü, hem kilomu hem sağlığımı düşünüyorum diyorsun.
Ay ben onu gece kabus görünce yazıverdim sonra hiç okumadım. Bir sürü kişi ağladım diye mesaj atınca okudum. Çok ajitasyonlu yazmışım.Ama anlatmadığım çok şey var Şimdilerde öyle değilim.
Sen niye okudunÜzmeseydin kendini valla. Ben okurken yine kalbim ağrıdı. Yok yok annemiz sen böyle dramlardan uzak dur.
Tuzlu yoğurt kavurması nasıl bir şey. Menün güzel.
http://erguvanvakti.blogspot.com.tr/2011/12/cercerun-tuzlu-yogurt-kavurma.html@Karacamdan Kelebek link atıyorum bunun gibi bişe tarifi ama biz sarımsak pulbiber koymuyoruz
Ay teşekkür ederim ama bu gelinliği bulabileceğimi sanmıyorum sanırım diktireceğim.
Akşam görüşürüz.
Olsun kaptan güzel yine.
Gelinlik modeli ekte
Çok güzel olmuş kaptan. Çok güzel kurtarmışsın. tebrik ederim.
Zararlı şeyler gitmiş oh aklım kalmaz artık
Çok düşünceli bir eşin var. Şanslısın.
İnşallah ağız tadıyla ufaklığın nice doğum gününü kutlarsıız.
Buradayım
Güzel
Bir gün belki dersin
Wow hem midemi, hem gözümü, hem kilomu hem sağlığımı düşünüyorum diyorsun.
Ay ben onu gece kabus görünce yazıverdim sonra hiç okumadım. Bir sürü kişi ağladım diye mesaj atınca okudum. Çok ajitasyonlu yazmışım.Ama anlatmadığım çok şey var Şimdilerde öyle değilim.
Sen niye okudunÜzmeseydin kendini valla. Ben okurken yine kalbim ağrıdı. Yok yok annemiz sen böyle dramlardan uzak dur.
Tuzlu yoğurt kavurması nasıl bir şey. Menün güzel.
Bende yazdığım şeyleri genelde okumayı sevmem. çok güçlü birisin canım , hayatını kendi ellerinle güzelleştirdiğin için tebrik ederim seni. çok güzel şeyler yaşayacağına eminim, yüreğinden öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?