Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben geldim herkes nerde
Sabah
2yumurta
1catal mıhlama
Arada meyve yiyeceğin hiç yemiyorum,

Ye canım kızlar sayesinde alıştım ben meyveye :) bugün mandalina yiyeceğim mesela aştım kendimi :)

iyi gezmeler canım :)

masalimsii gel canım instagram da gezme gel dedikodu yapalım
Bak ben dün neler yedim :)
instagrama telden, siteye pcden giriyorum :) geldim geldim :) çok güzel olmuşsun tatlımm

seni tebrik ediyorum canım, bence en güzel şekilde atlatmışsın.

bugünkü menümün gidişatı;

sabah: tb ekmeğine sandviç (peynir, marul, maydanoz)

öğlen: domates çorbası, ekşili köfte (köftelerini yedim, küçük 7 tane köfteydi ), brokoli, 1,5 kaşık kısır, yoğurt

arada mandalina yiyeceğim.

akşam misafirler var annem birsürü hamur işi yaptı ama ben kurufasulye yiyeceğim ve çikolata soslu kekten yarım dilim yiyeceğim sonrasında spor yapacağım yatmadan önce . ama tek isteğim ayy hiç canım kek istemiyor demek :)

Herkese merhaba
Kahvaltim
1 lavas a pizza yaptim hic yag yok esimde birazini yedi benden :)) firinda yaptim
Zeytin
Cay
1 catal recel :)

Ara ogundr bulasiklari yikadiktan sonra turk kahvesi yapacagim esim izinli bugun )

Herkese merhaba
Kahvaltim
1 lavas a pizza yaptim hic yag yok esimde birazini yedi benden :)) firinda yaptim
Zeytin
Cay

Ara ogundr bulasiklari yikadiktan sonra turk kahvesi yapacagim esim izinli bugun )

kahvaltın güzel canım. ekmek yerine lavaşlı pizza olmuş :)

şehirdışından kuzenim teyzemler felan geldi kaptan bugün gidiyolar vakit olmadı uğramaya ya ödevlerimi bile yapamadım inş kontrol olmaz hiç dinlenemedim bu tatil okul zamanı sıkıntılı geçecek

sabah:
2-3dilim ekmek
2 çatal tuzlu yoğurt kavurması
2kk peynir
5fındık

ara: kavrulmuş tuzsuz fıstık yarım avuç kadar

öğle:
1biber dolması 5-6 pazı sarması (yarı bulgur yarı pirinç)
salata
1.5bardak ayran
yarım kase tarhana çorbası

ara: 1 yeşil elma

Daha zayıf olaydim iyiydi :)
Ayy canını sevsinler
yoğurt kavurması ne canim

Ay teşekkür ederim ama bu gelinliği bulabileceğimi sanmıyorum sanırım diktireceğim.
Akşam görüşürüz.

Sabah hep az oluyor kuzeyinde doğururken beyimizin doyubcada hemen mama sandalyesinde kalkması gerek sonrada rahat vermiyor ki ben yesem

AA iyi gezmeler Eda ben görmedim model nerde kaçıncı saydada

Olsun kaptan güzel yine.
Gelinlik modeli ekte

Çok güzel olmuş kaptan. Çok güzel kurtarmışsın. tebrik ederim.
Zararlı şeyler gitmiş oh aklım kalmaz artık

Baya kalabalıktır ama güzeldi bidaha zaten böyle kalabalık yapniycam eşim çok yoruldun daha az kişiyle dışarda yaparız dedi seve seve kabul

Çok düşünceli bir eşin var. Şanslısın.
İnşallah ağız tadıyla ufaklığın nice doğum gününü kutlarsıız.

Buradayım

Güzel
Bir gün belki dersin

Herkese merhaba
Kahvaltim
Zeytin
Cay

Wow hem midemi, hem gözümü, hem kilomu hem sağlığımı düşünüyorum diyorsun.

@Karacamdan Kelebek tatlım hayat hikayeni tüylerim diken diken olarak okudum ve bir kez daha azmine, hayata tutunuşuna hayran kaldım..
Ay ben onu gece kabus görünce yazıverdim sonra hiç okumadım. Bir sürü kişi ağladım diye mesaj atınca okudum. Çok ajitasyonlu yazmışım. Ama anlatmadığım çok şey var Şimdilerde öyle değilim.

Bende 3-4 gün önce okumuştum gözlerim dolu dolu okudum ama seni tebrik ettim. Keşke herkes senin gibi olsa @Karacamdan Kelebek

Sen niye okudun Üzmeseydin kendini valla. Ben okurken yine kalbim ağrıdı. Yok yok annemiz sen böyle dramlardan uzak dur.

Tuzlu yoğurt kavurması nasıl bir şey. Menün güzel.

Eklentiler

• ebca241a448e2982d2913094c87de531.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 30
sanırım sadece bu bölgede var tarif bulayım en iyisi bi dk

Bende yazdığım şeyleri genelde okumayı sevmem. çok güçlü birisin canım , hayatını kendi ellerinle güzelleştirdiğin için tebrik ederim seni. çok güzel şeyler yaşayacağına eminim, yüreğinden öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…