- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
18-19 yaşındayken kitap okuma alışkanlığımı tekrar kazandığımda dizilerede okuduğum kitabın dizi uyarlaması var diye başlamıştım sonra devam etti. Boleyn serisini okuyup tudorsu izlemiştim o zamandan beri sağlam dizi takip ediyorum ama bu sene pek iyi gitmiyor
İşin ilginci kitap okuyup dizi izlemezsem hayal gücüm çıldırıyor sürekli kafamda senaryolar dönmeye başlıyor. Hele arabada giderken falan dalıp gidiyorum. Bunu itiraf ediyorum. Bir dizi film sitesinde twilight serisindeki bella ve edwardın kızı renesmenin devam hikayesini bile yazıp yayınlıyordum.
O bendede var, incir kuşları resmen günlerce aklımdan çıkmadı bide yaşanmış hikaye olması daha çok etkiledi rüyalarıma girdi
bir yazar edası gördüm canım sende :) benim lisedeyken hayalimdi ama sonra malesef yazmaya küstüm
Bırak kitap yazmayı kitap okumaya vakit bulamıyorum şuanda
Benim harcım değil kitap yazmak. Daha Smmm sınavı var. Öğretmenlik sınavı var. Bunun evliliği var, çocuğu var. Smmm olayı zaten kafan en az 4 yıl
Bu arada bence sen yaz. Vaktin var ise. Gerçekten çok güzel.
Benim esimde stajyer canim. Bu sene son. Ekimde sinavlari var.
Bırak kitap yazmayı kitap okumaya vakit bulamıyorum şuanda
Benim harcım değil kitap yazmak. Daha Smmm sınavı var. Öğretmenlik sınavı var. Bunun evliliği var, çocuğu var. Smmm olayı zaten kafan en az 4 yıl
Bu arada bence sen yaz. Vaktin var ise. Gerçekten çok güzel.
Allah yardımcısı olsun eşinin. Valla zor işler. Bazı kişiler tek seferde verebiliyor ama çok zor.
Kaç yaşında olduğunu sorsam ayıp olur mu
lisedeyken hayallerimin kısmındaydı. birsürü yazılarım vardı, sonra bişi oldu bi akşam yazılarımın hepsini, defterlerimi yıktım, yırttım ve sonrasındada ilham periciğim bana küstü. duygularım çok yoğunken arada notlar kısmına iki üç satır bişiler yazıyorum o kadar.
aslında herşeyi kardeşimin okuluna bağladım, o okulu bitirince bende hayallerimii daha rahat uygularım diye düşünüyorum. Bi yaratıcı yazarlık kursu fena olmaz galiba :)
Canim Esim giriş sinavini ilk seferde gecti ama bitirme nasil olur bilemem, tek seferde zor gibi. Bu arada Esim 38 yasinda canim biraz geç girdi sinava. Önceden satinalma şefiydi 12 yil. Sonra muhasebe bölümüne geçti. Muhasebeye geçince sinava girmeye karar verdi.
geldik geldimyaaaa coookkkk sekersiniz sssiizzzz :)))masalimsii @Karacamdan Kelebek KraliceElsa @hira1994 @erigim ve ben bu topigi goturuyoruz diger arkadaslarinda katiimini arttirmasi lazimmm ilgililere duyurulur. @erigim bugunu gecirdikten sonra eminim saglam bi ceki duzen verecektir haberiniz olsunnnnn
geldik geldim
Afiyet olsun az olmuş sabah.Ben geldim herkes nerde
Sabah
2yumurta
1catal mıhlama
Arada meyve yiyeceğin hiç yemiyorum,
Sabah hep az oluyor kuzeyinde doğururken beyimizin doyubcada hemen mama sandalyesinde kalkması gerek sonrada rahat vermiyor ki ben yesemHoş geldin kaptan.
Afiyet olsun az olmuş sabah.
AA iyi gezmeler Eda ben görmedim model nerde kaçıncı saydadaSlm kızlar yine aynı grup kaynatmış bakıyorum da
Biz de birazdan gezmeye gidceğiz akşama kadar giremem herhalde
@Karacamdan Kelebek, Edacım gelinlik modeli süper, çok yakışacak sana eminim
Akşama görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?