Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O bendede var, incir kuşları resmen günlerce aklımdan çıkmadı bide yaşanmış hikaye olması daha çok etkiledi rüyalarıma girdi

bir yazar edası gördüm canım sende :) benim lisedeyken hayalimdi ama sonra malesef yazmaya küstüm

Bırak kitap yazmayı kitap okumaya vakit bulamıyorum şuanda
Benim harcım değil kitap yazmak. Daha Smmm sınavı var. Öğretmenlik sınavı var. Bunun evliliği var, çocuğu var. Smmm olayı zaten kafan en az 4 yıl

Bu arada bence sen yaz. Vaktin var ise. Gerçekten çok güzel.

Benim esimde stajyer canim. Bu sene son. Ekimde sinavlari var.

lisedeyken hayallerimin kısmındaydı. birsürü yazılarım vardı, sonra bişi oldu bi akşam yazılarımın hepsini, defterlerimi yıktım, yırttım ve sonrasındada ilham periciğim bana küstü. duygularım çok yoğunken arada notlar kısmına iki üç satır bişiler yazıyorum o kadar.

aslında herşeyi kardeşimin okuluna bağladım, o okulu bitirince bende hayallerimii daha rahat uygularım diye düşünüyorum. Bi yaratıcı yazarlık kursu fena olmaz galiba :)

Canim Esim giriş sinavini ilk seferde gecti ama bitirme nasil olur bilemem, tek seferde zor gibi. Bu arada Esim 38 yasinda canim biraz geç girdi sinava. Önceden satinalma şefiydi 12 yil. Sonra muhasebe bölümüne geçti. Muhasebeye geçince sinava girmeye karar verdi.
Allah yardımcısı olsun eşinin. Valla zor işler. Bazı kişiler tek seferde verebiliyor ama çok zor.
Kaç yaşında olduğunu sorsam ayıp olur mu

Yaratıcılık kursu benim hayallerimden birisi. İnşallah gidebilecek bir fırsat bulursun. Sermayem olsa yayınevi kurardım diyorum hep. Zaten evlenince izmirde hemen iş bulamazsam yaratıcılık kursuna gitmeyi istiyorum. İngilizceninde üzerine düşeceğim. Bence ilham perin geri dönsün. Çağır onu geri.

Başlama test bitirme yazılı olduğundan daha zorlu oluyor. Bazı sorular var beyin yakıyor
Bence iyi azmetmiş. Ben kendini geliştiren herkese saygıyla yaklaşıyorum. Zaten mali müşavir olunca eşin bu mesleğe demir atmış olur

Gördüğüm kadarıyla cezalar verilmiş yine aynı kişiler burada hiç caniniİ sikmayin kızlar herkes kendine yapar kurallara uymayan da gider bu kadar basit günde 5msj iki slm çok zor değil mutfakta çayı koyarken yazıyorum çoğu zaman size

judiee katılımını artır tatildesin daha fazla vaktin olacak çok oyalandin ik kg için aylardır on çık yapıyorsun

Esmahan38 geçmiş olsun ama katılımını artır bu hafta mezun olacaksın neredeyse bi muhabbet edemedik

dudujan biliyorum kayıt filan uğraşıyordum ama akşamları zaman ayiracagini söylemiştim

_inci misafirin var ama bak @Kralice Elsa misafire rağmen fırsat buluyor lütfen fırsat bulmaya çalış

Kızlar sizler listedesiiz ortalama yı ve motivasyonu etkiliyordu buz unutmayin

Slm kızlar yine aynı grup kaynatmış bakıyorum da
Biz de birazdan gezmeye gidceğiz akşama kadar giremem herhalde
@Karacamdan Kelebek, Edacım gelinlik modeli süper, çok yakışacak sana eminim
Akşama görüşürüz kızlar

Hoş geldin kaptan.

Afiyet olsun az olmuş sabah.
Sabah hep az oluyor kuzeyinde doğururken beyimizin doyubcada hemen mama sandalyesinde kalkması gerek sonrada rahat vermiyor ki ben yesem

AA iyi gezmeler Eda ben görmedim model nerde kaçıncı saydada

Sabah
1dlm ekmek
1parca peynir
Acele acele ise koyuldu yine
Arada
1tavuk but
Akşam
1kurabiye
1catal pasta tadına bakmak için
1sakakli pogaca
Bir dilim elma

Kalanlar ne mi oldu pastanın yarısı duruyordu gönderdim eltime kurabiyeleride yarısı annemler yarısı eltime hala vardı inlarida sttim dolaba cupcakeleride sabah komşu çocuklarına dagittim evde zararlı bir g birşey kalmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…