Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İşte o biraz sıkıntı. Fazla boş kaldık. Kurallar uygulanmadan herkese toparlanma çağrısı yapalım. Yok yine fayda etmiyorsa kurallar uygulansın. @erigim
canım 2 haftadır o çağrı yapılıyor zaten ama kimsenin taktığı yok. birde diskalifiye etmekte çok zor, ama böylede yüzdemiz çok kötü geliyor. biz ilk başlarda çok çok iyidik. hep ilk 3'te oluyorduk.şimdi ise hep son 3'teyiz.

evet ekibe ilk geldiğim zaman herkes çok daha hırslıydı, çok daha fazla katılım vardı. zaten katılım azalınca bahaneler artıyor ve yarıştanda kopuluyor.

siz planı yapın bende katılmak isterim, ama avrupa yakasında olsun ki ulaşım bana kolay olsun

tabikide önceliğimiz sensin canım :) sen iki canlısın (bunu sölemesem içimde kalırdı (bendeki teyze modu) )

siz planı yapın bende katılmak isterim, ama avrupa yakasında olsun ki ulaşım bana kolay olsun

kimyager1508 senin için hafta sonu uygun olur mu? Gerçi bu hafta ve gelecek hafta ben full doluyum ancak ayın 20. cumartesiye benim için olur. Avrupa yakasında neredesin yada nereye yakınsın merkezi olarak?

Ben geldiğimde bile iyiydi takım. Acaba uğursuzluk mu getirdim.

@erigim hajlısın katılamıyorum fazla ama bu gün tartıldım 58.900 çıktım şişkinlik olabilir diye düşünüyorum kilom artı çıktı sağlığıma kavuşayım başka bişey istemiyorum öksürük halsizlik beni bitirdi dediğim gibi ağzım burnum yara içinde haşlama ve çorba yiyip içiyorum sadece hiçbişeyde tat yok tuz yok iki haftadır çok kötüyüm ya

Güle güle giyersin inşallah edam
Kadınlar ojumali güçlü olmalı ezdirmemeli canım cicim aşkım geçiyor valla önemli olan baskın karakter kadın olacak arkadas
yine biz bize kalmışız grupta, sanırım günlerdir uğramayan arkadaşlar var
Onları sutlayalim
Daha oncenide biliyorum eskişehirde bahar senligiydi galiba nasıl güzeldi fotonların daha iyisini olacağına eminim
sevgili annişler size bişey danışmak istiyorum

offf offf sorma yaaaa, bi çeki düzen vermek lazım hakikaten
Sor tatlim
Napsak ki Yeni üye mi alsak
Evet bulursanız alalım cagirin
üye sayımız zaten 11, deneme süresinde olanlarda var. onun için yeni üye alamayız sanırım
Onlarin biri diskalifiye ve izindekileri saymiyorum kilo verip dönmeleri zaten uzun suruyor
kesinlikle.kurallar uygulanırsa takımda kimsecikler kalmayacak ondan korkuyorum
Kalmasın puffer diskalifiye
İşte o biraz sıkıntı. Fazla boş kaldık. Kurallar uygulanmadan herkese toparlanma çağrısı yapalım. Yok yine fayda etmiyorsa kurallar uygulansın. @erigim
Şimdide boş üye kalmasın yenileri gelsin o halde daha iyi
Dimi mesela ceza alınca ben uğraşacağı onların umrunda olmayacak
cuma tartil ama katılımını artır lütfen biliyorum Hastasın ama artık telden çok kolay katılım

Puffer üzgünüm canım hiç uğraşıyordum olmaz böyle kaç hafta daha idare edebilirim ki izin hakkin da yok istersen takım değiştir istersen kendi isteğiyle ayrıl diskalifiye edersem donmen daha zor cvp bekliyorum

@erigim tatlım taam msj yazacaktım ki kapı çalınca yazdığım kadarı gitmiş gerisi gelmemiş ben bişey soracaktım ama ne soracağımı unuttum o arada aklıma gelmişti aklıma gelince sorarım artık

Bugünkü menüm,
3 yumurta bir sarılı 2 sarısız.
2 domates
1 dilim ekmek
1 kk kibrit

Ara 1 muz

Öğle.
1 kase yoğurt
İzmir köftenin 3 köftesi
2 yk kısır

Ara 1 elma

Ara 3 ceviz + az sütlü nescafe

Akşam hayırlısıyla eve gidersem :) göreceğim.

Slm kizlar 5 kisisiniz ama gunde 10 sayfa yaziyorsunuz bravo takimima ben de geldim bomba gibi,misafirlerim gitti ve en onemlisi ben yemek yemek istemiyorum,iyice midem kuculdu,hayret canim cikolata bile istemiyor,eridim gibi hissediyorum bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…