- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
canım 2 haftadır o çağrı yapılıyor zaten ama kimsenin taktığı yok. birde diskalifiye etmekte çok zor, ama böylede yüzdemiz çok kötü geliyor. biz ilk başlarda çok çok iyidik. hep ilk 3'te oluyorduk.şimdi ise hep son 3'teyiz.İşte o biraz sıkıntı. Fazla boş kaldık. Kurallar uygulanmadan herkese toparlanma çağrısı yapalım. Yok yine fayda etmiyorsa kurallar uygulansın. @erigim
siz planı yapın bende katılmak isterim, ama avrupa yakasında olsun ki ulaşım bana kolay olsun
canım 2 haftadır o çağrı yapılıyor zaten ama kimsenin taktığı yok. birde diskalifiye etmekte çok zor, ama böylede yüzdemiz çok kötü geliyor. biz ilk başlarda çok çok iyidik. hep ilk 3'te oluyorduk.şimdi ise hep son 3'teyiz.
siz planı yapın bende katılmak isterim, ama avrupa yakasında olsun ki ulaşım bana kolay olsun
evet ekibe ilk geldiğim zaman herkes çok daha hırslıydı, çok daha fazla katılım vardı. zaten katılım azalınca bahaneler artıyor ve yarıştanda kopuluyor.
tabikide önceliğimiz sensin canım :) sen iki canlısın(bunu sölemesem içimde kalırdı (bendeki teyze modu) )
evet ekibe ilk geldiğim zaman herkes çok daha hırslıydı, çok daha fazla katılım vardı. zaten katılım azalınca bahaneler artıyor ve yarıştanda kopuluyor.
tabikide önceliğimiz sensin canım :) sen iki canlısın(bunu sölemesem içimde kalırdı (bendeki teyze modu) )
canım 2 haftadır o çağrı yapılıyor zaten ama kimsenin taktığı yok. birde diskalifiye etmekte çok zor, ama böylede yüzdemiz çok kötü geliyor. biz ilk başlarda çok çok iyidik. hep ilk 3'te oluyorduk.şimdi ise hep son 3'teyiz.
canım ben avcılarda oturuyorum.kimyager1508 senin için hafta sonu uygun olur mu? Gerçi bu hafta ve gelecek hafta ben full doluyum ancak ayın 20. cumartesiye benim için olur. Avrupa yakasında neredesin yada nereye yakınsın merkezi olarak?
@erigim hajlısın katılamıyorum fazla ama bu gün tartıldım 58.900 çıktım şişkinlik olabilir diye düşünüyorum kilom artı çıktı sağlığıma kavuşayım başka bişey istemiyorum öksürük halsizlik beni bitirdi dediğim gibi ağzım burnum yara içinde haşlama ve çorba yiyip içiyorum sadece hiçbişeyde tat yok tuz yok iki haftadır çok kötüyüm ya@judiee katılımını artır tatildesin daha fazla vaktin olacak çok oyalandin ik kg için aylardır on çık yapıyorsun
Esmahan38 geçmiş olsun ama katılımını artır bu hafta mezun olacaksın neredeyse bi muhabbet edemedik
@dudujan biliyorum kayıt filan uğraşıyordum ama akşamları zaman ayiracagini söylemiştim
_inci misafirin var ama bak @Kralice Elsa misafire rağmen fırsat buluyor lütfen fırsat bulmaya çalış
Kızlar sizler listedesiiz ortalama yı ve motivasyonu etkiliyordu buz unutmayin
Güle güle giyersin inşallah edamAy teşekkür ederim ama bu gelinliği bulabileceğimi sanmıyorum sanırım diktireceğim.
Akşam görüşürüz.
Olsun kaptan güzel yine.
Gelinlik modeli ekte
Çok güzel olmuş kaptan. Çok güzel kurtarmışsın. tebrik ederim.
Zararlı şeyler gitmiş oh aklım kalmaz artık
Çok düşünceli bir eşin var. Şanslısın.
İnşallah ağız tadıyla ufaklığın nice doğum gününü kutlarsıız.
Buradayım
Güzel
Bir gün belki dersin
Wow hem midemi, hem gözümü, hem kilomu hem sağlığımı düşünüyorum diyorsun.
Ay ben onu gece kabus görünce yazıverdim sonra hiç okumadım. Bir sürü kişi ağladım diye mesaj atınca okudum. Çok ajitasyonlu yazmışım.Ama anlatmadığım çok şey var Şimdilerde öyle değilim.
Sen niye okudunÜzmeseydin kendini valla. Ben okurken yine kalbim ağrıdı. Yok yok annemiz sen böyle dramlardan uzak dur.
Tuzlu yoğurt kavurması nasıl bir şey. Menün güzel.
Kadınlar ojumali güçlü olmalı ezdirmemeli canım cicim aşkım geçiyor valla önemli olan baskın karakter kadın olacak arkadasöldürmeyen acı güçlendirir sözü çok doğru.. benimde çocukluktan beri çektiğim sıkıntılar oldu ama annem sayesinde bunu çok hafif atlattık. 9 yaşındayken annemle babam boşandı ki bence en doğru karardı bu, sonrasında maddi sıkıntılar oldu. dayımlar üniversite okumamamızı yanlarında çalışmamızı istiyorlardı ama annem herzaman güçlü durdu kendi ezildi üzüldü ama bizi ezmedi. hep kızlarım okuyup meslek sahibi olacak benim çektiklerimi çekmeyecek diyip elinden geleni yaptı. sonrasında ben üni bittikten sonra sözünü dinlemedim hiç istemediği bi psikopatla evlendim ve 2 ay sonra intiharın eşiğinden döndüm ve elalem ne der diye düşünmedi yine sahip çıktı yanımda oldu. kadının kendi ayakları üzerinde durması çok önemli bu yüzden. biz kendimizi ezik gördükçe çevremizdekiler çok daha fazla ezmeye çalışıyor o yüzden ben kendimi sevmeyi öğrendim.
Onları sutlayalimyine biz bize kalmışız grupta, sanırım günlerdir uğramayan arkadaşlar var
Daha oncenide biliyorum eskişehirde bahar senligiydi galiba nasıl güzeldi fotonların daha iyisini olacağına eminim
Sor tatlimsevgili annişler size bişey danışmak istiyorum
offf offf sorma yaaaa, bi çeki düzen vermek lazım hakikaten
Evet bulursanız alalım cagirinNapsak kiYeni üye mi alsak
Onlarin biri diskalifiye ve izindekileri saymiyorum kilo verip dönmeleri zaten uzun suruyorüye sayımız zaten 11, deneme süresinde olanlarda var. onun için yeni üye alamayız sanırım
Kalmasın pufferkesinlikle.kurallar uygulanırsa takımda kimsecikler kalmayacak ondan korkuyorum
Şimdide boş üye kalmasın yenileri gelsin o halde daha iyiİşte o biraz sıkıntı. Fazla boş kaldık. Kurallar uygulanmadan herkese toparlanma çağrısı yapalım. Yok yine fayda etmiyorsa kurallar uygulansın. @erigim
Dimi mesela ceza alınca ben uğraşacağı onların umrunda olmayacakcanım 2 haftadır o çağrı yapılıyor zaten ama kimsenin taktığı yok. birde diskalifiye etmekte çok zor, ama böylede yüzdemiz çok kötü geliyor. biz ilk başlarda çok çok iyidik. hep ilk 3'te oluyorduk.şimdi ise hep son 3'teyiz.
cuma tartil ama katılımını artır lütfen biliyorum Hastasın ama artık telden çok kolay katılım@erigim hajlısın katılamıyorum fazla ama bu gün tartıldım 58.900 çıktım şişkinlik olabilir diye düşünüyorum kilom artı çıktı sağlığıma kavuşayım başka bişey istemiyorum öksürük halsizlik beni bitirdi dediğim gibi ağzım burnum yara içinde haşlama ve çorba yiyip içiyorum sadece hiçbişeyde tat yok tuz yok iki haftadır çok kötüyüm ya
Şimdilik gayet iyi akşamda güzel olur inşallahBugünkü menüm,
3 yumurta bir sarılı 2 sarısız.
2 domates
1 dilim ekmek
1 kk kibrit
Ara 1 muz
Öğle.
1 kase yoğurt
İzmir köftenin 3 köftesi
2 yk kısır
Ara 1 elma
Ara 3 ceviz + az sütlü nescafe
Akşam hayırlısıyla eve gidersem :) göreceğim.
gayet güzelEki Görüntüle 1763251 simdilik bu kadar baska seyler yersen yazicam :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?