Aynen canimmm arada degisiklik iyi oluy0Ay teşekkür ederim ama bu gelinliği bulabileceğimi sanmıyorum sanırım diktireceğim.
Akşam görüşürüz.
Olsun kaptan güzel yine.
Gelinlik modeli ekte
Çok güzel olmuş kaptan. Çok güzel kurtarmışsın. tebrik ederim.
Zararlı şeyler gitmiş oh aklım kalmaz artık
Çok düşünceli bir eşin var. Şanslısın.
İnşallah ağız tadıyla ufaklığın nice doğum gününü kutlarsıız.
Buradayım
Güzel
Bir gün belki dersin
Wow hem midemi, hem gözümü, hem kilomu hem sağlığımı düşünüyorum diyorsun.
Ay ben onu gece kabus görünce yazıverdim sonra hiç okumadım. Bir sürü kişi ağladım diye mesaj atınca okudum. Çok ajitasyonlu yazmışım.Ama anlatmadığım çok şey var Şimdilerde öyle değilim.
Sen niye okudunÜzmeseydin kendini valla. Ben okurken yine kalbim ağrıdı. Yok yok annemiz sen böyle dramlardan uzak dur.
Tuzlu yoğurt kavurması nasıl bir şey. Menün güzel.
Bir kaçak daha dönmüş aramıza hg canım donusun güzel olduSlm kizlar 5 kisisiniz ama gunde 10 sayfa yaziyorsunuz bravo takimima ben de geldim bomba gibi,misafirlerim gitti ve en onemlisi ben yemek yemek istemiyorum,iyice midem kuculdu,hayret canim cikolata bile istemiyor,eridim gibi hissediyorum bu hafta
@erigim diskalifiye etmemek icin haftalardir verdigin ugras ne kadar kalbi temiz insanlarla bir arada oldugumu gosterdi bana
Sizinle boyle canimli cicimli konusuyorum ya su okuldaki arkadaslara da siz demeyi birakip nasilsiniz guzel arkadaslarim dedim hepsi saskinca bakip iyiyiz hocam siz nasilsiniz dediler.yaw dedim sanaldaki insanlar daha iyi dedim
Boyum 1,65. Vücudumun heryeri kilo aldığından daha dengeli görünüyor lakin en ağır olay basen ve üst bacakta.
Yok bebegim konyaliyim ben :)) bekarken ki not defterim simdi antalyadayim:)hira1994 Canim hic bi sey yememissin,bu hafta sonuclar iyi gelecek gibi.envar kolejinde mi calisiyorsun
Hoşgeldin sefa getirdin. Canın istersede tadımlık ye bence. İyi gidiyorsun. Sağljklı beslenmeye başladıkça vücut bu düzene alışıyor sonrada böyle yemesemde olur moduna giriyor insan.Slm kizlar 5 kisisiniz ama gunde 10 sayfa yaziyorsunuz bravo takimima ben de geldim bomba gibi,misafirlerim gitti ve en onemlisi ben yemek yemek istemiyorum,iyice midem kuculdu,hayret canim cikolata bile istemiyor,eridim gibi hissediyorum bu hafta
@Karacamdan Kelebek cok okudugun cumlelerinden belli,insallah istedigin gibi ogretmen de olursun.su anki mesleginde cok guzel,hayatta hic bir seyin tesaduf olmadigina inaniyorum hepimiz bir seylerden imtihandan geciyoruz,bazen zorluklar gelecege hazirliyor.kucuk seyleri kafaya takmamayi ogrendin,kendini motive etmeyi,abuk sabuk seylere gulmeyi ve en onemlisi evliginde en kucuk mutluluga bile sukretmeyi bileceksin.bahtin acik olsun,guzel haberlerini aylar sonra da hep yaz bize..resimde oyle tatli gorunuyorsun ki deni gormeden cok sevdim,ve 100 kg gibi degil 80 gibi en fazla,orantilisin baya
KraliceElsa ben seni hep okuyorum,sen cok kiymetilisin ve benim hala rakibemsin
@erigim diskalifiye etmemek icin haftalardir verdigin ugras ne kadar kalbi temiz insanlarla bir arada oldugumu gosterdi bana
Sizinle boyle canimli cicimli konusuyorum ya su okuldaki arkadaslara da siz demeyi birakip nasilsiniz guzel arkadaslarim dedim hepsi saskinca bakip iyiyiz hocam siz nasilsiniz dediler.yaw dedim sanaldaki insanlar daha iyi dedim
aynen kilonu hiç göstermiyosun kardiyo daha sık yapabilirsen baya erirsin
sabah:
2kk peynir
2-3dilim ekmek
2 çatal tuzlu yoğurt kavurması
5fındık
ara: yarım avuç fıstık
öğle:
1dolma 5-6 pazı sarması (yarı bulgur yarı pirinç)
1.5 bardak ayran
salata
yarım kase tarhana çorbası
ara: yeşil elma
akşam ara gibi oldu
1kase yoğurt
kuruyemiş (kaçtı biraztuzsuzlar ama)
1kutu sade süt
spor birazdan barfiks çekicem ne kadar yapabilirsem biraz da ip atlar stretching yaparım ama yazmicam tekrar 20-30dk felan sürer çünkü
Bende günümü özetlersek
Kalkinca demir ilaci ve 2 bardak su
Kahvalti; 2 haslanmis yumurta, salatalik, 8-10 zeytin, labne peyniri, 3 dilim ekmek
Ara; türk kahvesi ve yaninda %80 kakaolu bir kare bitter çikolata
İkindi; 1lahmacun, yeşillik, 2 bardak ayran
Aksam; yok. Lahmacun yemem normalde ama KV ve kp ismarlamis yemeyince kusuyorlar. Bende yiyince mideme çok dokundu. Esim yemek yerken ben maden suyu içtim
Ara; şekersiz cay, 1 ceviz, 3 tane badem
Ara; çeyrek armut, yarim portakal, 1 mandalina
Su; 2 lt olmuştur
Super sporda menudeBugünkü menüm,GÜNCEL SON HALİ.
3 yumurta bir sarılı 2 sarısız.
2 domates
1 dilim ekmek
1 kk peynir.
Ara 1 muz
Öğle.
1 kase yoğurt
İzmir köftenin 3 köftesi
2 yk kısır
Ara 1 elma
Ara 3 ceviz + az sütlü nescafe
Akşam:
1 tavuk incik
Salata
Spordan sonra 100 gr ızgara köfte.
Spor 20 dk cardio+10 dk eliptik bisiklet
15x2 set kol +göğüs
15x2 kalça
15x 2 iç bacak + kalça
Toplam 45 dk sürdü
Su2,5 litreyi geçtim :)
süpersin tatlımmm tebriklerrrrBugünkü menüm,GÜNCEL SON HALİ.
2 domates
1 dilim ekmek
1 kk peynir.
Ara 1 muz
Öğle.
1 kase yoğurt
İzmir köftenin 3 köftesi
2 yk kısır
Ara 1 elma
Akşam:
1 tavuk incik
Salata
15x2 set kol +göğüs
15x2 kalça
15x 2 iç bacak + kalça
Toplam 45 dk sürdü
görünürde az kuruyemişlerim 400cal bulmuşturHoşgeldin sefa getirdin. Canın istersede tadımlık ye bence. İyi gidiyorsun. Sağljklı beslenmeye başladıkça vücut bu düzene alışıyor sonrada böyle yemesemde olur moduna giriyor insan.
Teşekkür ederim. Zaten ne zaman kendimi sevdim, ne zaman küçük şeylerle mutlu olduysam o vakit hayat daha kolay oldu.
Kimse 100 kilo üstünde olduguma inanmıyor ama acı gerçekler bunlar. Tartı yalan söylemez. Bir de spor salonuna başlayalı bir kaç gün oldu kollarım vs iyi toparlandı. Her 10 kiloda bir bir resim atayım en iyisi
Valla ben uyuma cok inanıyorum. Pozitif , sıcak yaklaşımdan dolayk bu kadar şaşkınlığa uğruyorlarsa içleri buz gibi olmuş olsa gerek. Sen gönlünce takıl biz sana daha güzel günaydınlar deriz
Spor salonuna başladığımdan beri günde yarım saat cardio yapıyorum.
20 dk falan eliptik bisiklet
Kalça kol iç bacak egzersizleri yapıyorum.umarım dediğin gibi olur canım
Afiyet olsun akşamı atlamış gibi olmuşssun ama olsun artık bu saatten sonra yeme.
Bence güzel. Az oldugunu söylemezsem çatlarım.
görünürde az kuruyemişlerim 400cal bulmuştur
@erigim annelere ne soracagim aklima geldihani simdi kış indirimleri basliyor ya bende bebis icin bidaha ki kış giymesi icin biseyler alsam mi diye soracaktim. Ne dersiniz
Güle güle giyersin inşallah edam
Kadınlar ojumali güçlü olmalı ezdirmemeli canım cicim aşkım geçiyor valla önemli olan baskın karakter kadın olacak arkadas
Onları sutlayalim
Daha oncenide biliyorum eskişehirde bahar senligiydi galiba nasıl güzeldi fotonların daha iyisini olacağına eminim
Sor tatlim
Evet bulursanız alalım cagirin
Onlarin biri diskalifiye ve izindekileri saymiyorum kilo verip dönmeleri zaten uzun suruyor
Kalmasın pufferdiskalifiye
Şimdide boş üye kalmasın yenileri gelsin o halde daha iyi
Dimi mesela ceza alınca ben uğraşacağı onların umrunda olmayacak
cuma tartil ama katılımını artır lütfen biliyorum Hastasın ama artık telden çok kolay katılım
Menü
Sabah
Yazmıştım
Ara
1muz
Öğle
1dlm ekmek
Biraz et sote
Midem çok yanıyor yesem rahatsız edecek yemesem acim
Slm kizlar 5 kisisiniz ama gunde 10 sayfa yaziyorsunuz bravo takimima ben de geldim bomba gibi,misafirlerim gitti ve en onemlisi ben yemek yemek istemiyorum,iyice midem kuculdu,hayret canim cikolata bile istemiyor,eridim gibi hissediyorum bu hafta
sabah:
2kk peynir
2-3dilim ekmek
2 çatal tuzlu yoğurt kavurması
5fındık
ara: yarım avuç fıstık
öğle:
1dolma 5-6 pazı sarması (yarı bulgur yarı pirinç)
1.5 bardak ayran
salata
yarım kase tarhana çorbası
ara: yeşil elma
akşam ara gibi oldu
1kase yoğurt
kuruyemiş (kaçtı biraztuzsuzlar ama)
1kutu sade süt
spor birazdan barfiks çekicem ne kadar yapabilirsem biraz da ip atlar stretching yaparım ama yazmicam tekrar 20-30dk felan sürer çünkü
Bende günümü özetlersek
Kalkinca demir ilaci ve 2 bardak su
Kahvalti; 2 haslanmis yumurta, salatalik, 8-10 zeytin, labne peyniri, 3 dilim ekmek
Ara; türk kahvesi ve yaninda %80 kakaolu bir kare bitter çikolata
İkindi; 1lahmacun, yeşillik, 2 bardak ayran
Aksam; yok. Lahmacun yemem normalde ama KV ve kp ismarlamis yemeyince kusuyorlar. Bende yiyince mideme çok dokundu. Esim yemek yerken ben maden suyu içtim
Ara; şekersiz cay, 1 ceviz, 3 tane badem
Ara; çeyrek armut, yarim portakal, 1 mandalina
Su; 2 lt olmuştur
Bugünkü menüm,GÜNCEL SON HALİ.
2 domates
1 dilim ekmek
1 kk peynir.
Ara 1 muz
Öğle.
1 kase yoğurt
İzmir köftenin 3 köftesi
2 yk kısır
Ara 1 elma
Akşam:
1 tavuk incik
Salata
15x2 set kol +göğüs
15x2 kalça
15x 2 iç bacak + kalça
Toplam 45 dk sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?