Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Görüntümdeki değişiklik çok mutlu etti beni bu sefer şeytana uydum tartıya çıktım. Sadece 100 gr vermişim
Bugün itibariyle bir haftalık menü değişikliğine gidiyorum.
Akşamları çorba salata spordan sonrada 1 dilim ananas yiyeceğim.
Sabahlarıda 3 yumurta değil. 1 yumurta yiyeceğim. Ara öğüne meyveli yoğurt ekleyeceğim.

dünkü menüm;

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: domates çorbası, ekşili köfte, 1,5 kaşık kısır, yoğurt, brokoli

akşam: 2 kaşık kurufasulye, 1 dilim anne pizzası (farklı bi pizza türü, çocukluğumdan beri çok severim ), yarım dilim çikolata soslu kek, 1 dilim haşhaşlı çörek

spor: bel ve basen egzersizleri, yerimde koşma , azcıkta zıplama :)

dün hastaydım ama yinede sporlarımı yapmadan yatmadım. ama sıkılaştığımı hissediyorum. dün kuzenlerim bugün işyerindekiler sen zayıfladın mı yine tahta gibi olmuşsun yeter bukadar dediler.

Yarin daha fazla cikar eminim

Kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum.

2 yumurta 1 sarılı 1 sarısız
1 kk peynir
1 dilim k.ekmek
2 domates
1 parmak sütle nescafe

afiyet olsun canım

canım bence şuan takıldın bi yerde yada ödem var , bi anda hızlı vereceğini düşünüyorum. benim hep öyle oluyordu o yüzden sıkma kendini. ama ara sıra değişiklikler iyidir şaşırtmak lazım bünyeyi.

O kekle pizza yenmezmi insallah cevremde yapan olmaz.

Yarin daha fazla cikar eminim

Ağzından bal damlıyor. İnşallah

daha yeni geldim takıma. Tartı problemi regl vs çok vakit kaybettim. Beni görenler inceldiğimi söylemeye başladı ama hayırlısı

O kekle pizza yenmezmi insallah cevremde yapan olmaz.

Yapmasınlar yaa bize bunu

Hımmm hımm hımmmmm, sende fazla kaçtığını biliyorsun ama kendini ödüllendirdiğini sayıyorum. Yarın akşama kadar başka ödül yok

Aksam biraz fazlami olmuş ne bugun telafi edersin tatlim.

Yarin daha fazla - cikar inş. Csnimm. Ama menulerde değişiklik yapmak metabolizmayı sasirtmak iyi gelir.

@erigim annelere ne soracagim aklima geldi hani simdi kış indirimleri basliyor ya bende bebis icin bidaha ki kış giymesi icin biseyler alsam mi diye soracaktim. Ne dersiniz
Alma canım bebeğin kilosu çok fark ettiriyor mesela kilolu bi bebek okursa aldıklarını boşa gidecek zayıf olursa o giyene kadar mevsimi duymayacak vs vs iklimli birşeyler belki alabilirsiniz birde halası teyzesi anneannesi dedesi derken çok kişi her gelip gitmeden kıyafet alacak o indirimler sürekli var ebebekte chiccoda vs
Gunaydin kizlar mutlu gunller
Günaydın canım
Değişiklik iyidir ayrıca canım bbence yarın daha fazla -olacak dün tartildim 77.8geldim ki bence doğru değil hiç takmadim kafaya yarını bekliyorum
Vuuuu akşam cosmussun ama telafi edersin eminim
Bende kahvaltimi ettim simdi cayimi iciyorum :)
Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek
afiyet olsun annecik duru ne yapıyor hareketlimi karnında nasılsa dışarda da öyle oluyor kuzey hiç durmazdi etrafındakiler görür gulerdi bu hiç durmuyor diye eltiminde bi kere görmedik oynadığını çok sakindi doğdular aynı valla

@erigim bende kıyafetler konusunda senin gibi düşündüğüm için karar veremedim ama haklisin canim. Belki nefsimi koretmek için 1-2 bbisey alirim :))
Duru iyi teyzesi henüz öyle çok hareket etmiyor. Daha doğrusu gecen hafta hareketliydi baya ama 2-3 gündür sakin. Bende anlamadim. Aslında birazda tedirgin oluyorum

Günde 10 hareket şuanda normal ilerleyen zaman larda daha çok hissedersin

Bende kahvaltimi ettim simdi cayimi iciyorum :)
Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek

Güzel

Yarin daha fazla - cikar inş. Csnimm. Ama menulerde değişiklik yapmak metabolizmayı sasirtmak iyi gelir.

İnşallah ya. Aslında iyi gittiğimi düşünüyorum.

Değişiklik iyidir ayrıca canım bbence yarın daha fazla -olacak dün tartildim 77.8geldim ki bence doğru değil hiç takmadim kafaya yarını bekliyorum

İnşallah kaptan. Bel çevremde bacaklarımda şekil değişikliği var. Belki yağlar kasa dönüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…