- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Gunaydin kizlar mutlu gunller
günaydınnn güzel hatunlarrr
Gunaydinlar herkeseeeee
Yarin daha fazla cikar eminimGörüntümdeki değişiklik çok mutlu etti beni bu sefer şeytana uydum tartıya çıktım. Sadece 100 gr vermişim
Bugün itibariyle bir haftalık menü değişikliğine gidiyorum.
Akşamları çorba salata spordan sonrada 1 dilim ananas yiyeceğim.
Sabahlarıda 3 yumurta değil. 1 yumurta yiyeceğim. Ara öğüne meyveli yoğurt ekleyeceğim.
Kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum.
2 yumurta 1 sarılı 1 sarısız
1 kk peynir
1 dilim k.ekmek
2 domates
1 parmak sütle nescafe
Görüntümdeki değişiklik çok mutlu etti beni bu sefer şeytana uydum tartıya çıktım. Sadece 100 gr vermişim
Sabahlarıda 3 yumurta değil. 1 yumurta yiyeceğim. Ara öğüne meyveli yoğurt ekleyeceğim.
O kekle pizza yenmezmi insallah cevremde yapan olmaz.dünkü menüm;
sabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen: domates çorbası, ekşili köfte, 1,5 kaşık kısır, yoğurt, brokoli
akşam: 2 kaşık kurufasulye, 1 dilim anne pizzası (farklı bi pizza türü, çocukluğumdan beri çok severim), yarım dilim çikolata soslu kek, 1 dilim haşhaşlı çörek
spor: bel ve basen egzersizleri, yerimde koşma , azcıkta zıplama :)
dün hastaydım ama yinede sporlarımı yapmadan yatmadım. ama sıkılaştığımı hissediyorum. dün kuzenlerim bugün işyerindekiler sen zayıfladın mı yine tahta gibi olmuşsun yeter bukadar dediler.
Yarin daha fazla cikar eminim
afiyet olsun canım
canım bence şuan takıldın bi yerde yada ödem var , bi anda hızlı vereceğini düşünüyorum. benim hep öyle oluyordu o yüzden sıkma kendini. ama ara sıra değişiklikler iyidir şaşırtmak lazım bünyeyi.
O kekle pizza yenmezmi insallah cevremde yapan olmaz.
dünkü menüm;
akşam: 2 kaşık kurufasulye, 1 dilim anne pizzası (farklı bi pizza türü, çocukluğumdan beri çok severim), yarım dilim çikolata soslu kek, 1 dilim haşhaşlı çörek
dün hastaydım ama yinede sporlarımı yapmadan yatmadım. ama sıkılaştığımı hissediyorum. dün kuzenlerim bugün işyerindekiler sen zayıfladın mı yine tahta gibi olmuşsun yeter bukadar dediler.
Kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum.
2 yumurta 1 sarılı 1 sarısız
1 kk peynir
1 dilim k.ekmek
2 domates
1 parmak sütle nescafe
dünkü menüm;
Görüntümdeki değişiklik çok mutlu etti beni bu sefer şeytana uydum tartıya çıktım. Sadece 100 gr vermişim
Alma canım bebeğin kilosu çok fark ettiriyor mesela kilolu bi bebek okursa aldıklarını boşa gidecek zayıf olursa o giyene kadar mevsimi duymayacak vs vs iklimli birşeyler belki alabilirsiniz birde halası teyzesi anneannesi dedesi derken çok kişi her gelip gitmeden kıyafet alacak o indirimler sürekli var ebebekte chiccoda vs@erigim annelere ne soracagim aklima geldihani simdi kış indirimleri basliyor ya bende bebis icin bidaha ki kış giymesi icin biseyler alsam mi diye soracaktim. Ne dersiniz
Günaydın canımGunaydin kizlar mutlu gunller
Değişiklik iyidir ayrıca canım bbence yarın daha fazla -olacak dün tartildim 77.8geldim ki bence doğru değil hiç takmadim kafaya yarını bekliyorumGörüntümdeki değişiklik çok mutlu etti beni bu sefer şeytana uydum tartıya çıktım. Sadece 100 gr vermişim
Vuuuu akşam cosmussun ama telafi edersin eminimdünkü menüm;
afiyet olsun annecik duru ne yapıyor hareketlimi karnında nasılsa dışarda da öyle oluyor kuzey hiç durmazdi etrafındakiler görür gulerdi bu hiç durmuyor diye eltiminde bi kere görmedik oynadığını çok sakindi doğdular aynı vallaBende kahvaltimi ettim simdi cayimi iciyorum :)
Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek
Günde 10 hareket şuanda normal ilerleyen zaman larda daha çok hissedersin@erigim bende kıyafetler konusunda senin gibi düşündüğüm için karar veremedim ama haklisin canim. Belki nefsimi koretmek için 1-2 bbisey alirim :))
Duru iyi teyzesi henüz öyle çok hareket etmiyor. Daha doğrusu gecen hafta hareketliydi baya ama 2-3 gündür sakin. Bende anlamadim. Aslında birazda tedirgin oluyorum
Bende kahvaltimi ettim simdi cayimi iciyorum :)
Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek
Yarin daha fazla - cikar inş. Csnimm. Ama menulerde değişiklik yapmak metabolizmayı sasirtmak iyi gelir.
Değişiklik iyidir ayrıca canım bbence yarın daha fazla -olacak dün tartildim 77.8geldim ki bence doğru değil hiç takmadim kafaya yarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?