- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
O kekle pizza yenmezmi insallah cevremde yapan olmaz.
Hımmm hımm hımmmmm, sende fazla kaçtığını biliyorsun ama kendini ödüllendirdiğini sayıyorum. Yarın akşama kadar başka ödül yok
Bende kahvaltimi ettim simdi cayimi iciyorum :)
Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek
Aksam biraz fazlami olmuş nebugun telafi edersin tatlim.
Alma canım bebeğin kilosu çok fark ettiriyor mesela kilolu bi bebek okursa aldıklarını boşa gidecek zayıf olursa o giyene kadar mevsimi duymayacak vs vs iklimli birşeyler belki alabilirsiniz birde halası teyzesi anneannesi dedesi derken çok kişi her gelip gitmeden kıyafet alacak o indirimler sürekli var ebebekte chiccoda vs
Günaydın canım
Değişiklik iyidir ayrıca canım bbence yarın daha fazla -olacak dün tartildim 77.8geldim ki bence doğru değil hiç takmadim kafaya yarını bekliyorum
Vuuuu akşam cosmussun ama telafi edersin eminim
afiyet olsun annecik duru ne yapıyor hareketlimi karnında nasılsa dışarda da öyle oluyor kuzey hiç durmazdi etrafındakiler görür gulerdi bu hiç durmuyor diye eltiminde bi kere görmedik oynadığını çok sakindi doğdular aynı valla
Ben de tartilmamak icinzor duruyorum. Bu hafta neredeyse hicbirsey yenedim, ama dunyalari yemis gibiyimGörüntümdeki değişiklik çok mutlu etti beni bu sefer şeytana uydum tartıya çıktım. Sadece 100 gr vermişim
Bugün itibariyle bir haftalık menü değişikliğine gidiyorum.
Akşamları çorba salata spordan sonrada 1 dilim ananas yiyeceğim.
Sabahlarıda 3 yumurta değil. 1 yumurta yiyeceğim. Ara öğüne meyveli yoğurt ekleyeceğim.
Ben de tartilmamak icinzor duruyorum. Bu hafta neredeyse hicbirsey yenedim, ama dunyalari yemis gibiyim
Yok karar verdim, kursun dokturucem yaa. Basimizdan hastalik eksik olmadi. 3 haftadir ailecek perisaniz. Annem, kizim derken. Ben de sifayi kaptim. Evdeki halimiz tam rezillik. Herkes kendini biryerlere atiyor. Gecen haftalarda surekli uzin kullandigim icin, drdan istirahatte almadim. İgne ilac, ayakta kalmaya calisiyorum..
Menulerimi nit aldim, 3 gunluk yazicam
Pazartesi sabah
1 portakal suyu
1 yumurta
Ogle
Tavuk suyu corba
Aksam
Mercimek corba
1 parca tavuk gogus
Sali
Sabah1 portakal suyu
Ogle kivi-portakal-elma
Aksam
Tavuk suyu corba, salata
Carsamba
Sabah yok
Ogle
Mantar corba, 2 kasik ciger sote
Aksam
3 kasik turlu
2 kasik bulgur pilavi
Menulerimi nit aldim, 3 gunluk yazicam
Pazartesi sabah
1 portakal suyu
1 yumurta
Ogle
Tavuk suyu corba
Aksam
Mercimek corba
1 parca tavuk gogus
Sali
Sabah1 portakal suyu
Ogle kivi-portakal-elma
Aksam
Tavuk suyu corba, salata
Carsamba
Sabah yok
Ogle
Mantar corba, 2 kasik ciger sote
Aksam
3 kasik turlu
2 kasik bulgur pilavi
Tamam erigim haklısın bir şey diyemem. kendi isteğimle ayriliyorum, teşekkür ederim her şey için. Sizi seviyorum.Puffer üzgünüm canım hiç uğraşıyordum olmaz böyle kaç hafta daha idare edebilirim ki izin hakkin da yok istersen takım değiştir istersen kendi isteğiyle ayrıl diskalifiye edersem donmen daha zor cvp bekliyorum
Kahve keyfiiigelin birlikte icelimm
2 yumurta 1 sarılı 1 sarısız
1 kk peynir
1 dilim k.ekmek
2 domates
1 parmak sütle nescafe
Kahve keyfiiigelin birlikte icelimm
ara: 1 muz
Öğle:
bir kase mantar çorbası
yarım kase yoğurt
bir tane tavuk pirzola
ara: 1 yeşil elma yiyeceğim.
ara: 1 çilekli activia + 2 ceviz. yiyeceğim.
Akşam:
ve kaçta gideceğim bilmiyorum.
Salata+çorba diye karar verdik ama hayırlısı.
spordan sonra bir dilim ananas
Su:henüz 750 ml içtim. spora kadar 750 daha içerim.:)
afiyet olsun canım gidişat güzel
oh mis gibi görünüyor canım :) insan bi kadıköy bi maltepe de oturur yahu avcılar nedir :)
oh mis gibi görünüyor canım :) insan bi kadıköy bi maltepe de oturur yahu avcılar nedir :)
kocama söyleyeyimde taşınalım seçil beğenmiyor diyeyim
Bana kalsa ben heryere giderimde sizi nasıl getiririm bilemedim. Buluşuncada 10 dk oturmak gerek. Ancak evlere döneriz
benim menünün gidişatı;
sabah: sandviç
öğlen: şehriye çorbası, beşamel soslu kıymalı karnıbahar (sosunu yemedim tabi) , 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
ara: yeşil elma yemeyi düşünüyorum.
akşam da kurufasulye, yoğurt var
kadıköyden 34 as metrobüse binersen beni seni alırım avcılardan. Zaten o hattın son durağı. ama kaç saat sürer bilmem.Benim için yer pek sıkıntı değil ama karşıyı pek bilmiyorum :)
kadıköyden 34 as metrobüse binersen beni seni alırım avcılardan. Zaten o hattın son durağı. ama kaç saat sürer bilmem.
masalimsii baktım 88 dk diyor ama her daim daha fazla sürüyor. 2 saat desek. 2 saate KraliceElsa gölcükten daha çabuk gelir. tecrübe ile sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?