Ben serik canim :)Afiyet olsun merak ediyorum su acikanizi biber salcasi baharat ceviz az ekmek karistirip yapiyorum bunun gibi mi.marketlerdeki kotu.
Arkadslar onermemis ama ben kiyafet almani oneriyorum,hic ummadigin kisilerden herkesten gelecek ama mesela gelecek kis icin kalin esofman takimi alabilirsin ev icin 3 ay buyuk aldim ben ve hep uygun oldu.bide mecbur alacagin seyler havlu battaniye vb bu ara cok uygun ,bence bol bol gez fikir edin derim
Gecmis olsun.bende sosyoloji nerde yahu diyordum
Buluscak diyorsunuz ya kiskaniyorum neysehira1994 Var antalyada hiracim neresindeydin,ben merkez calli
KraliceElsa
Çok fenalar meevbur kosuyoruz peslerindeCanim coook sukur birsey olmadi krem ini suriyirum sis sadece morardi sandalyeleri odadan cikardim :)) oncede tv unitesinide cikarmiatim televizyonun ekranini kirmisti :) yakinda koltuklarida cikaricam :)))
Valla beni biliyorsunuz gezme=ben leyleği havada gördümaaaa süper olur canımmmm, ama henüz belli değil. eğer gelme gibi bi durumun olursa ona göre ayarlanır.
Valla beni biliyorsunuz gezme=ben leyleği havada gördüm
canım benim yediğim acuka norman marketlerde satılanlardan, diğer arkadaşın yediği lutenitsa biraz farklı tatlımm. bende bakıcam canım çok beğendiğim bişey olursa alırım. özellikle de hediye gelemeyeceğini düşündüğüm şeyleri almaya özen gösteririm.Afiyet olsun merak ediyorum su acikanizi biber salcasi baharat ceviz az ekmek karistirip yapiyorum bunun gibi mi.marketlerdeki kotu.
Arkadslar onermemis ama ben kiyafet almani oneriyorum,hic ummadigin kisilerden herkesten gelecek ama mesela gelecek kis icin kalin esofman takimi alabilirsin ev icin 3 ay buyuk aldim ben ve hep uygun oldu.bide mecbur alacagin seyler havlu battaniye vb bu ara cok uygun ,bence bol bol gez fikir edin derim
Gecmis olsun.bende sosyoloji nerde yahu diyordum
Buluscak diyorsunuz ya kiskaniyorum neysehira1994 Var antalyada hiracim neresindeydin,ben merkez calli
KraliceElsa
Biz bu yaz Taşağıl köprülü kanyona pikniğe gittik, çok güzel bayıldım. Benim kayınvalideler de Kepez'deBen serik canim :)
Yavaş yavaş kaloriyi artırıyorsun sanki, olsun ama ihtiyacı var bebişin; bundan sonra çok hızlı büyüyecekbugünü özetlersem;
sabah 2 bardak su ve demir ilacı,
Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek, şekersiz çay
ara; türk kahvesi, 2 tane kayısı, 3 tane erik, 1 ceviz, 2 badem
öğlen; yarımdan daha az pide döner
akşam; 1,5 kepçe mantar çorba, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 1.5 tane içli köfte, 2 tane ufak tavuk köfte, 2 çatal ucuyla patates püresi, 4 tane yoğurtlu haşlanmış bürüksel lahanası
ara; limonlu şekersiz çay, 1 çay bardağı boza , 1 bardaktan biraz az kefir (farklı zamanlarda)
su: 1.5-2 lt arası
Yavaş yavaş kaloriyi artırıyorsun sanki, olsun ama ihtiyacı var bebişin; bundan sonra çok hızlı büyüyecekGöbüşün çok çıktı mı, hamile kıyafetleri giyiyo musun?
Aa 1 avuc kalmisiz ya,insallah iyi kisiler gelir,sizler gibi***10.takım 451.etap ***
erigim(76.2// /%)
sosyoloji12( 66.5///% )
KraliceElsa(59.4///%)
judiee(47.7/ /%)
Puffer( 7,5///%)kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 58.9///%)
Karacamdan Kelebek(107.6/// %)
Esmahan38( 58.3///% )
_inci(62// / %)
10.takım ortalaması:%
Afiyet olsun aksam acik bufe yerdeymissin gibi olmusbugünü özetlersem;
sabah 2 bardak su ve demir ilacı,
Kahvaltim; 2 tane göz yumurta, 1 TK acuka, 10 tane zeytin, yarim KK peynir, labne peyniri, ufak salata, 3 dilim tam tahilli ekmek, şekersiz çay
ara; türk kahvesi, 2 tane kayısı, 3 tane erik, 1 ceviz, 2 badem
öğlen; yarımdan daha az pide döner
akşam; 1,5 kepçe mantar çorba, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 1.5 tane içli köfte, 2 tane ufak tavuk köfte, 2 çatal ucuyla patates püresi, 4 tane yoğurtlu haşlanmış bürüksel lahanası
ara; limonlu şekersiz çay, 1 çay bardağı boza , 1 bardaktan biraz az kefir (farklı zamanlarda)
su: 1.5-2 lt arası
Rafting de yapsaydiniz gitmisken.bi bakmissin kimse gorusmeden biz gorusmusuz nede olsa bi ayagin burda,kepezi ben balkondan goruyorumBiz bu yaz Taşağıl köprülü kanyona pikniğe gittik, çok güzel bayıldım. Benim kayınvalideler de Kepez'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?