canım olabilir aslında en azından hiç spor yapamayanlar başlamış olur yapanlarda extra olur tabi@erigim kaptanim aklima bi fikir geldi spor konusunda
hergun sen bizr odev versen mesela
bugun 20 squat 20 mekik 10 dk yuruyus yada 100 ip atlama falan daha guzel oomazmi hem odev diye herkes yapmak zorunda olur.
temizlik topiginde oyle yapiyoduk biz hergune bi temizlik odevi veriyolardi. Sende hergune spor odevi versen sanki dha iyi olur hergun farkli farkli. Yada hergun biri versin ona sen karar ver. Yada ben yetisemem diyosan kimyager yada keskee versin
kuruyemişleri unutma bende iki sene önce yine diyet+spor yapıyodum ölüm gibiydi o tuvalet sorunu resmen diyet bırakma sebebiYürüyüş vs yapıyordum ama yoğun spora yeni başladım. Belki ondandır. Fakat kabız olmak üzereyim gibi hissediyorum. Geçen hafta bitti regl olamaz. Hava etkilemez bence o kadar. Spor+ beslenme düzenindeki dengeyi tutturamadım. Spordan 1,5 saat önce yemek yemek lazımmış. Spordan sonrada 45 dk, 1 saat gereklmiş. Benim aralıklar daha kısa oldu. Yemekten 30 dk-45 dk sonra spora başladım. Spordan 45 dk öğün yedim. Şimdi çantamı yanımda taşıyacağım iş yerinden çıkmadan yoğurt yiyeceğim servisten inip direkt spora gideceğim. Akşam yemeğimi de salata çorba/ salata +et dönüşümlü şekilde olacak. Sonrasında ananas yada elme yiğeceğim. Yeni kararım bu. Eğer açıkırsam yine yoğurt yerim.
Az degil mi 40 squat 100 ip atlamada benen olsuncanım olabilir aslında en azından hiç spor yapamayanlar başlamış olur yapanlarda extra olur tabi
O zaman bugünün odev sporu 20 yarım 20tam squat şekillendi popolar
canım olabilir aslında en azından hiç spor yapamayanlar başlamış olur yapanlarda extra olur tabi
Kızımın birinci yaş günü teyzesi, çok teşekkür ederiz bi tane de dört yaşında ablamız var@ KraliceElsa canım nice mutlu yaşları olsun inşallah kuzucuğunun.,doğum gününüzü kutlarım.kaç yaşına giriyorsunuz.
mercimek köftesine bende dayanamam,çok severim .
Çok sağol canım, ne zaman doğdu da yaşına girdi hiç anlamadım, sen de olunca anlarsın, darısı başınacanımm kızının doğum günü kutlu olsun, iyi ki doğmuşşşş
Oğluna hayırlı bir yaş uzun bir ömür diliyorum, yürüdü mü seninki ? Bizimki daha yürümedirabbim saglikli omur versin insallah. Bende p.tesi kutladim ruzgarinkini kalabaliktik biz 15 kisi fln vardi menumuzde bayaga zengindi :)
Çok sağol tatlım
Nasıl saycaz mesajları, eski sayfaları tek tek tarayacak mıyız yoksa başka bir sayma yöntemi var mı?Herkes perşembe akşamı msjlarini sayıp bildirecektir yerinizde olsam bana saydirmazdim yeni kural
canım olabilir aslında en azından hiç spor yapamayanlar başlamış olur yapanlarda extra olur tabi
Onları yap sendeyarım ve tam squat ne ben bilmiyorum ki iç bacak için bide normal squat biliyorum
Amin saol canim. Ruzgarda yurmedi dha siraliyo duvara tutunarak uuriyo falan ama desteksiz yurumedi tembel cikti bizimkilerKızımın birinci yaş günü teyzesi, çok teşekkür ederiz bi tane de dört yaşında ablamız var
Çok sağol canım, ne zaman doğdu da yaşına girdi hiç anlamadım, sen de olunca anlarsın, darısı başına
Oğluna hayırlı bir yaş uzun bir ömür diliyorum, yürüdü mü seninki ? Bizimki daha yürümedi
Çok sağol tatlım
Nasıl saycaz mesajları, eski sayfaları tek tek tarayacak mıyız yoksa başka bir sayma yöntemi var mı?
[452.etap hedefler
Erigim=76.2----->75
Sosyoloji=68---->
Judiee=47.6------>
Hira1994=59.4----->
Kraliçe Elsa=59.3--->58,5
_inci=61.7-------------->
K.kelebek=107.6-----> 105,5
Esmahan38=58-------->
rüzgar_02=78---------->76.5
La_vinya=58------------->
Benim büyük kız 15 aylık yürümüştü, şimdi hiç oturmuyor poposunda diken var sanki :) bu da ablası gibi geç yürüyecek herhalde :)))))Amin saol canim. Ruzgarda yurmedi dha siraliyo duvara tutunarak uuriyo falan ama desteksiz yurumedi tembel cikti bizimkiler
Oyle gorunuyo esim 9 aylikken yurumus bende yasima girmeden yurumusum ama ruzgar yurumuyo dha eninde sonunda yurucek acele etmiyorm ben simdi bile cok yoruyo beni yururken dusunemiyo ":))Benim büyük kız 15 aylık yürümüştü, şimdi hiç oturmuyor poposunda diken var sanki :) bu da ablası gibi geç yürüyecek herhalde :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?