Bildiririm ona calisyo yogun olabilir otelYok canım biz annemlerle kurduk o grubu
Stres yapma sonuçta belli okuyor ödem mi değil mi kasma bu kadar
Seveninde vaktinde varken gez
Sabah sabah çikolatayı ruyanda mi gördünbu hafta küçükte olsa yok bu son olsun
isabet olur tatlım bu @Esmahan38 nerede katılım sıfır
Az mi olmuş menu neBugün menümün son hali
Sabah
1 yeşil elma
3 ceviz
Öğle:
Kocaman bir kase salata( 1 dilim peynirli)
2 tane tavuk incik
Ara
1 dilim ananas+ 1 dolu yk yoğurt
Ara
1 az sütlü nescafe
Akşam
1 tabak brokoli çorbası ( evde ilk defa yaptım, sanırım daha sık yapacağım)
1 dilim ekmeğin yarısı
1 kase yoğurt
Ara: açıkırsam bir portakal yerim ama acıkacak gibi değilim
Su: 2 litre
Spor 1,5 saat
huu huu kız bu hafta ilk üçe girmeliyiz hedefini jnutma ceza 2mile leslie yaz menunuKızlar napıyosunuz? Ben bu haftasonu çok kötü şeyler yaptım, içimdeki canavarortaya çıktı. Kayınvalideyi gezdirdik hep dışarda yedik. Yarından itibaren eski düzenime döneceğim. Çok pişmanım çooook
Kızlar napıyosunuz? Ben bu haftasonu çok kötü şeyler yaptım, içimdeki canavarortaya çıktı. Kayınvalideyi gezdirdik hep dışarda yedik. Yarından itibaren eski düzenime döneceğim. Çok pişmanım çooook
güzel menüSelam fistiklar. Gez toz anca eve girdim avm ye gitmekden korkuyorum bu karisikortamda ama kendimi alikoyamiyorum ayetel kursi okuyorum surekli
@erigim bugin oglusun dogum gunu diminice senelere mutlu saglikli yaslar gorsun insallah.
ben bugin diye hatirliyorum yanls degildir ins
menume gelince
sabah
omlet
2 tk mihlama
peynir zeytin vs
yesil cay
ogle
2 yk pilav
2 yk kuru fasulye
aksam
1 porsyon balik
1.5 lt su
Neee yedin sen söyle bakayım yaz hepsini.Kızlar napıyosunuz? Ben bu haftasonu çok kötü şeyler yaptım, içimdeki canavarortaya çıktı. Kayınvalideyi gezdirdik hep dışarda yedik. Yarından itibaren eski düzenime döneceğim. Çok pişmanım çooook
Kaptancım acıkmadım acıksam asla durmam. Zaten başım ağrır. Yoğurt çok tok tutuyor.Az mi olmuş menu ne
huu huu kız bu hafta ilk üçe girmeliyiz hedefini jnutma ceza 2mile leslie yaz menunu
Aaaa harika bir hafta sonu , ufak kaçamaklar. Hım hım hımmm.Selam kuzularr :)
Bugünkü menüm;
Sabah: yumurta, az patates kızartması, zeytin, peynir, 2 dilim ekmek
Ara; kahve, milföylü cevizli iki ısırımlık bi tatlı
Akşam: mıhlama, fırında palamut (1 tane) , bol salata
@erigim masallah iyi ki dogmus,bahti acik olsun yavrunun
@Karacamdan Kelebek doydun mu canim o menuyle bu hafta 2 kg verirsin boyle olursa
judiee dengesiz beslenmissin canim
KraliceElsa ben de herhafta sonu oldugu gibi bugunde disarda yedim,ben aksam iskender yedim.etini yedim ekmegini az yemeye calistim.yarin super olacak
M masalimsi gez gez canim gezmek dinlendirir,yorgunluk stres attirir
Canım böyle peynirli vs yapsan yada menemen? Sever misin bilmiyorum ama yumurta salatası falan yapsan içine dereotu, yeşilsoğan,kekik, karabiber biraz z.yağlı yapsan? Dereotu, çok güzel bastırıyor kokuyu...@sosyoloji12 gel buyur,masalimsi da gelir palamut yeriz.3 gundur yiyorum dedm ya.esime bugun sardalye alip kilcigini cikarip cerez gibi yiyelim mi dedim,3 gundur balik yiyoruz dedi,unutmusum canim balik istemis
Benim diyetteki en buyuk zayifligim yumurta hic yememek tadini bilmiyorum hic bir cesidinin kokusu mudemi bulandiriyo.ve bu konuda cok uzgunum,cunku eve koyden has tereyag ve gezen koy tavugunun yumurtasini aliyorum sapsari,ama yemiyorum
Haftaya tb ekmeğine marul , dereotu, maydanoz, peynirli sandviçle başladım :) tamamen otçul oldum sabah :)
Gunaydin kizlar.
bol sporlu az kalorili hic kacamaksiz bi hafta olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?