Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1yas üstü bebeği olanlar kızlar onerebileceğiniz omega3 var mi ?

Ben kullanmiyorum bende birsey sormak istiyorum kan hapini 1 yas ustu kullaniyomu demir hapi 1 yasinda kesiliyo dedi saglik ocahgi ben ikisinide vermiyirum acaba kan hapibi versemmi doktorada gitmedik
Omega3 kullanmadim,1 yasindan sonra kan hapina gerek yok

Cok az yemişsin gibi geldi. Salata yoğurt meyveler lazım. :)

eee şey kem küm
Az oldu valla.sonra da kayınvalidemde böreği indirdim eve geldim ceza neydi
Hafta sonu şehir dışındaydık. Bu hafta da kaylnvalidemde yicez hep.dolap boş o yuzden. Alışverişimi yapayım düzeltcem. Cuma günü 63,9 u bi görsem iyice motive olcam

Ben yaptım sen yapma arkadaşım. Uyuen güzeli

1yas üstü bebeği olanlar kızlar onerebileceğiniz omega3 var mi ?
Büyük kızıma Ocean kullanıyorum, küçüğe başlamadım henüz. Çok yüksek teknoloji ile üretiliyor hiç koku yok ve şekersiz en önemlisi.

Ben kullanmiyorum bende birsey sormak istiyorum kan hapini 1 yas ustu kullaniyomu demir hapi 1 yasinda kesiliyo dedi saglik ocahgi ben ikisinide vermiyirum acaba kan hapibi versemmi doktorada gitmedik
Ben demiri hiç kullanmadım dişlerini boyuyo diye ama anne sütü almıyorsa kesinlikle kullan bence inek sütü kansızlık yapıyor çünkü

Cuma yarışması sonuçlarına baktım da. Ne güzel hedefine ulaşanlar var. Hatta hedefine ulaşıp hedefi daha da aşağı çeken var. darısı başımıza arkadaşlar
Ben gidiyom yarım saat spor yapayım börekler erisin

Hadi inşallah bu hafta 2 kilo hedef koydum. Aslında şimdi spora gitmem lazımdı ama tembellik ettim. Her yerim.ağrıyor dün akşam fazla abarttım. Seviye 3 ten devam etmem lazım.

Bu arada.o portakalı ye. O seni öldürmez diğerleri için kendini tutabileceksen sadece tadımlık ye ve o portakalı yiyip gözünü doyur. Eminim bugün bile aklında olacak. Ben artık zararlı şeyleri cok çekerse canım. Sadece bir kare bitter kadar tadına bakma kararı aldım. Dene bakalım.

Az geldi bana şekerim.

Kendi cezanı kendin vermişssin ne güzel. Az yemek işte böyle şeylere karşı hayır deme gücümüzü azaltıyor. En iyi arkadaşların meyve kuruyemiş ve yoğurt bunu unutma alışverişte :)

Bende ara öğün armut yedim

afiyet olsun canım :) armut yiyince canım hiç tatlı istemiyor :)

Ayy menemen cejti canimm yarin kahvaktida menemen var ozaman :))

hadi ozaman sağlıklı kahvaltılar :)

Sabah
2 dilim ekmekle tost
1 fincan yesil cay

ogle
mercimek corbasi
2 yk bulgur pilavi ve nohut
bol salata

ara
nescafe

sabah az olmuş sanki, yumurta haşlasaydın ya :) ben evde olcaktım ki
bide öğlen hep karbonhidrat olmuş canım. mercimer çorba, nohut, yoğurt olsaydı daha iyi olurdu bence. o denge önemli dikkat et

afiyet olsun canımcım, ne güzel sporlar mis :)

Selam kizlarrr. Bugün hic ugrayamadim. Bugün ayrintili uUSG vardi. Çoksşükür herşey yolunda. Rahatladim. Çok stres olmuştum basim agriyor. Bu arada kizim sanki babasına benziyor gibi :)

minik kızımız büyüyor :)

sonra börek kaçamağı olmasa iyiydi menün tabi sabahla öğlen az gibi biraz daha çeşit artırılabilir. kahvaltıya zeytin, peynir öğlene de sebze , salata, yoğurt eklemesi yapsan daha sonra hiç açlık hissetmezsin canım.

Iyi aksamlar fistiklarr
Menum
Sabah 1 kk peynir 1 dilim ekmek domates zeytin 1 cay kadigi bal

Ogle,4 kasik kuru fasulye 2 kasik pilav salsta yogurt

Ara sutlu sekersiz nescafe,1 kucuk bitter

Aksam pirasa yemegi yogurt 1 portakal

afiyet olsun canım menün güzel

şuan ihtiyacım olan tek şey canım :) yanıma bi arkadaş ayartmam lazım

Kızlar sporumu 1,5 saat olarak tamamladım. Heryerim ağrıyor
Ben yatıyorum. Size iyi geceler. Yarın erken giremeyebilirim. Hastane randevum var. Sizi seviyorum. Kaçamaksız geceler

bende hasta hastada olsa egzersizlerimi yaptım :)

afiyet olsun canım

Günaydın kızlar. Sabah spora gidecektim ama vazgeçtim heryerim ağrıyor. Akşam gideceğim. Birazdan kalkıp hastaneye gideceğim. :)
günaydın fıstıkk

dünkü menüm;

sabah: tb ekmeğine sandviç (peynir, marul, maydanoz, dereotu)

öğlen:tavuklu mercimek çorbası, 3 kaşık orman kebabı, 4 kaşık bulgur pilavı, brokoli, yoğurt

ara: armut

akşam: pırasa (biraz bolca oldu), yoğurt, 1 dilim tb ekmeği

Dün,
Kahvaltı,
4dilim sucuk
2 bardak çay
1kkpeynir
Az marmelat
2 zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
Ara,
. Sütlü türk kahvesi
. 1/2 portakal
. 2 peynirli etimek
. 3fındık köfte
. Ax sütlü nescafe
Akşam,
4 köfte
2 kaşık patates püresi
3 kaşık yoğurtlu biber
1 dilim ekmek
Su, iki lt

afiyet olsun bence gayet iyi menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…