- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Ben aldimm canim cayinin tadini begenmefim hergun 1 tatli kasigi kuru yiyorum ama bogazimi tutamadigim icin faydasi olmadiKızlar sürekli ekranımda goji berry reklamı var. Cidden o kadar faydalı mı ?
Antioksidan değeri yüksekmiş zayıflatıyormuş vs.?
canım tansiyonum normal çok şükür.yüzümde yok ama ellerimde ayaklarımda hissediyorum. hani adet olunca bi şişlik olur ya aynen öyle.benim annemde diabet hastası, insilün iğnesi kullanıyor. sanırım bende yaptırırım.@Karacamdan Kelebek menün güzel bence, sporun da iyi bu hafta ikimizin de yüzü gülecek inşallah
masalimsii bekle beni yanına geliyorum, az kaldı sana yetişmeme
hira1994 yapma canım bırakma, verdiklerini de alırsın geri. Kilo veremediğim zaman ben de bırakmak istiyorum ama tek başımıza olursak ipin ucu hepten kaçıyor. Bi ara menülerin çok güzeldi tekrar öyle yapmaya çalış
kimyager1508 bizim ailede insülin direnci olduğu için ben şeker yükleme yaptırdım; ilk hamileliğimde sınırın üstünde çıktı birkaç hafta dikkat ettim tekrarlandı normale döndü ve ilaçsız atlattım çok şükür. İkincide baştan çok dikkat ettiğim için normal sınırlarda çıktı.
Ödem eğer yüzünde varsa ve tansiyon yükselmesi falan varsa riskli ama el ve ayaklardakine normal demişti doktorum; özellikle hamurişi, şeker, tuz çok artırıyor. Bi de artık Bebek büyüdükçe toplar damarlara baskı yapıyor ayakta ödem çok normal
@Karacamdan Kelebek menün güzel bence, sporun da iyi bu hafta ikimizin de yüzü gülecek inşallah
hira1994 yapma canım bırakma, verdiklerini de alırsın geri. Kilo veremediğim zaman ben de bırakmak istiyorum ama tek başımıza olursak ipin ucu hepten kaçıyor. Bi ara menülerin çok güzeldi tekrar öyle yapmaya çalış
kimyager1508 bizim ailede insülin direnci olduğu için ben şeker yükleme yaptırdım; ilk hamileliğimde sınırın üstünde çıktı birkaç hafta dikkat ettim tekrarlandı normale döndü ve ilaçsız atlattım çok şükür. İkincide baştan çok dikkat ettiğim için normal sınırlarda çıktı.
Ödem eğer yüzünde varsa ve tansiyon yükselmesi falan varsa riskli ama el ve ayaklardakine normal demişti doktorum; özellikle hamurişi, şeker, tuz çok artırıyor. Bi de artık Bebek büyüdükçe toplar damarlara baskı yapıyor ayakta ödem çok normal
Bende bir takıma girmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz nereye yazacağımı bilemedim
Sabah peynir,domates,15 zeytin
öğle
etli turlü (4 kaşık, suyunu ve patateslerini yemedim)
2 kaşık pirinç pilavı
ayran
aşure (2 yemek kaşığı)
akşam
lahana sarma ve yoğurt yemeği planlıyorum.
1 lt de limonlu su içtim :)
@Karacamdan Kelebek menün güzel bence, sporun da iyi bu hafta ikimizin de yüzü gülecek inşallah
kızlar selamm
bugünkü menümün gidişatı;
sabah: tb ekmeğine sandviç
öğlen: tarhana çorbası, tavuklu ıspanak graten, salata, 2 kaşık şakşuka, yoğurt
arada armut olacak
akşamda kurufasulye yoğurt olacak
Lahananın miktarını alalım.Sabah peynir,domates,15 zeytin
öğle
etli turlü (4 kaşık, suyunu ve patateslerini yemedim)
2 kaşık pirinç pilavı
ayran
aşure (2 yemek kaşığı)
akşam
lahana sarma ve yoğurt yemeği planlıyorum.
1 lt de limonlu su içtim :)
slm kızlar, soran merak eden arkadaşlarım sağolun . allah razı olsun.
bağırsağında yara var o kesilecek, ne kadar ne durumda bilinmiyor. patoloji yarın sonuçlanacak .çocuğu 1 aydır işe getiriyorum, işlerimde kalıyor çocuk da perişan oluyor. diyet iyi fazla bi şey yemiyorum zaten. öyle işte .hoşçakalın şimdilik.
Haklisim canim ama hic katkim olmuyo diye yarin da kilo alirsam cok uzulucem@Karacamdan Kelebek menün güzel bence, sporun da iyi bu hafta ikimizin de yüzü gülecek inşallah
slm kızlar, soran merak eden arkadaşlarım sağolun . allah razı olsun.
bağırsağında yara var o kesilecek, ne kadar ne durumda bilinmiyor. patoloji yarın sonuçlanacak .çocuğu 1 aydır işe getiriyorum, işlerimde kalıyor çocuk da perişan oluyor. diyet iyi fazla bi şey yemiyorum zaten. öyle işte .hoşçakalın şimdilik.
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Sonuçlar temiz çıkar inşallah. Annen sağlığına kavuşunca devam edersin, hoşçakal ..slm kızlar, soran merak eden arkadaşlarım sağolun . allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?