Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@Karacamdan Kelebek menün güzel bence, sporun da iyi bu hafta ikimizin de yüzü gülecek inşallah
masalimsii bekle beni yanına geliyorum, az kaldı sana yetişmeme
hira1994 yapma canım bırakma, verdiklerini de alırsın geri. Kilo veremediğim zaman ben de bırakmak istiyorum ama tek başımıza olursak ipin ucu hepten kaçıyor. Bi ara menülerin çok güzeldi tekrar öyle yapmaya çalış
kimyager1508 bizim ailede insülin direnci olduğu için ben şeker yükleme yaptırdım; ilk hamileliğimde sınırın üstünde çıktı birkaç hafta dikkat ettim tekrarlandı normale döndü ve ilaçsız atlattım çok şükür. İkincide baştan çok dikkat ettiğim için normal sınırlarda çıktı.
Ödem eğer yüzünde varsa ve tansiyon yükselmesi falan varsa riskli ama el ve ayaklardakine normal demişti doktorum; özellikle hamurişi, şeker, tuz çok artırıyor. Bi de artık Bebek büyüdükçe toplar damarlara baskı yapıyor ayakta ödem çok normal

canım tansiyonum normal çok şükür.yüzümde yok ama ellerimde ayaklarımda hissediyorum. hani adet olunca bi şişlik olur ya aynen öyle.benim annemde diabet hastası, insilün iğnesi kullanıyor. sanırım bende yaptırırım.

bekliyorum canım beklerken spor yapıyorum ki daha sıkı karşılayayım seni :)

Bende bir takıma girmek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz nereye yazacağımı bilemedim

canım merhaba hoşgeldin. kendinden bahseder misin? yaşın, boyun, kilon gibi :)

kızlar selamm

bugünkü menümün gidişatı;

sabah: tb ekmeğine sandviç

öğlen: tarhana çorbası, tavuklu ıspanak graten, salata, 2 kaşık şakşuka, yoğurt

arada armut olacak

akşamda kurufasulye yoğurt olacak

15 zeytin mi kız zeytinlerin hepsini sen bitirmişsindir sofradaki onun dışında lahana sarmanın miktarrını ayarlarsan güzel.

Kızlar ben size yetisemiyorum. Zaten benim salı çarşamba ve perşembe çok yoğun geçiyo. Dün akşam bi de çocuk hastalandı iyice uzak kaldım.
Dünün menüsünü yazayım önce

Sabah kahvaltı yapamadım 2 mandalina 1 muz
Öğle pastane Pizzasi(Açma kadar bisey)çay
Aksam 1 kepce tarhana.1 kepce yeşil mercimek .2 yk kısır

Salı carsamba sporum yok.

Bugün de
Sabah. Ceyrek Patatesli omlet. 2 parça kaşar.2 zeytin.1 catal helva.çay.
Öğle. 2 Tavuk baget haslama ile bol salata

Birazdan spor yapcam
Tabi su bol bol içiliyor.

Yarın 63.9 u görmek için sabirsizlaniyorum
Kaçamak yok

Ya bi de şu kiloları verince inşallah ikinci çocuğu düşünüyoruz. Dün de adetim gecikince bi panik oldum
Neyse ki bu ayı da atlattik

Gecen haftadan beri 2 günde 1 filan egzersiz yapıyorum. Tartıda ciddi bi değişim yok ama pantalon bel kısmında fark ettim bi rahatlama var

slm kızlar, soran merak eden arkadaşlarım sağolun . allah razı olsun.
bağırsağında yara var o kesilecek, ne kadar ne durumda bilinmiyor. patoloji yarın sonuçlanacak .çocuğu 1 aydır işe getiriyorum, işlerimde kalıyor çocuk da perişan oluyor. diyet iyi fazla bi şey yemiyorum zaten. öyle işte .hoşçakalın şimdilik.

Ağzından bal damlıyor ball. :)
Bugün müdürüm zayıfladığımı söyledi.
Dünde kız kardeşim geldi izmirden o da söyledi.

Güzelll

Lahananın miktarını alalım.

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin canım. Bizi haberdar et müsait vaktinde

Haklisim canim ama hic katkim olmuyo diye yarin da kilo alirsam cok uzulucem

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin en kisa zamanda

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Sonuçlar temiz çıkar inşallah. Annen sağlığına kavuşunca devam edersin, hoşçakal ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…