Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bu aksam çok kotu bisey yaptimmm esim is arkadaşlarıyla disarda yemek yiyicekti Benice götürdü. adana kebap yedim. Ama pidwnin 2/3 unu yedim eti yedim biraz mezelerden yedim ve buyuk bardak ayran ictim. Buraya kadar normal ama ardindanda kunefeciye gittik 1 tane kunefeyi mideye huplettim suan catliyorum resmen.Acil soda icmem lazimm

Afiyet olsun canım boşver arada olsun o kadar, iki canlısın sen
Şeker yüklemesi yaptıracak mısın? Künefeyi görünce aklıma direk şeker geldi

Menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez , 1 dlm ekmek
Ara: 1/2 yerli muz, 1/2 kivi, 1 çb süt
Öğlen: 4 kaşık karnabahar yemeği
Misafirlikte: 4 kaşık yoğurtlu tavuklu salata, yarım ıspanaklı börek, bi ısırık kadar ıslak kek
Akşam:,2 kaşık ıspanak kavurması, 3 kaşık yoğurt
Ara: 1/4 nar, 1 sb ayran
Su: 3 litreyi geçik

Canım senin bahanen hazır, kızının canı künefe istedi, sen de onu kıramadın nolucak ki

dünki menüm
sabah
2 haslanmış yumurta
10 zeytin
oğle
yarım kase tarhana çorba
fırında 1 porsiyon balık
salata
helva vardı ama yemedim :)
akşam
fırında patates köfte yemeği
sadece 1 elma dilim patates, 3 köfte yedim
2 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
yarım kase yoğurt

3 fincan ıhlamur , yanına 10 fındık, 10 kuru üzüm

Canım menün güzel, aramıza döndün nihayet
Hastayken iştahın olmayınca meyve suyu iyi enerji veriyor da dediğin gibi çok şeker içeriyor en iyisi bütün yemek

günaydın arkadaşlar
annem rahatsızlandı şimdi ankarada hafta sonu bende gideceğim ameliyat olacak, cumaları bildirim yaparım, kendinize iyi bakın
Hayırdır nesi var? Şimdiden geçmiş olsun canım iyi geçer inşallah ameliyatı

ouuuv ben de bayılırım. iştahımı haftasonuna saklıyorum :)
günaydın arkadaşlar
annem rahatsızlandı şimdi ankarada hafta sonu bende gideceğim ameliyat olacak, cumaları bildirim yaparım, kendinize iyi bakın
çok geçmiş olsun, umarım ciddi bir sorun değildir..
Canım menün güzel, aramıza döndün nihayet
Hastayken iştahın olmayınca meyve suyu iyi enerji veriyor da dediğin gibi çok şeker içeriyor en iyisi bütün yemek
evet çok şükür toparladım artık. Ev ahalisi de yavaş yavaş iyileşiyor.
acilen silkelenip, hedefime ulaşmam lazım :)) bahar gelecek neredeyseeeee

müdahale gerekli herkesin iyiliği için

afiyet olsun canım

Akşam yemğimi yedim. Bugün çok acıktım ben. Biraz evfe temizlik vs. Yoruldum sanırım.
2Etli biber dolması
1 kase yoğurt yedim.

afiyet olsun

sen ve spor yapmakk hıhh hiç sanmam

Benimde az önce gözüm döndü 5 tane daha etli yaprak sarma yedim. Akşam sadece salata yiyeceğim.
İkimizde başaramadık.

O spor işini ben sorayım başka hocalarada.

bende yaprak sarma yedim bugün 3 tane .

o börekle kekle beni sollayabileceğinimi düşünüyorsun hemde spor yapmadan zor bebeğim

masalimsii hünnapı sormuşsun unutmuşum yazmayı zeytin gibi bir meyve sonbaharda yetişiyor dün pazarda kurusunu gördüm aldım, tadı iğdeye benziyor ama daha az şekerlisi :)))

hmm :) afiyet olsun ozaman

afiyet olsun canım.

benim iki gündür akşam yemeğim :) bol kıvırcık, maydanoz, dereotu ve limon ekliyorum bide :)

günaydın arkadaşlar

geçmiş olsun canım

Arada olur afiyet olsun canım.

Günaydın kizlar

Gunaydin kizlaar

Herkese günaydııın :)

günaydın kızlarrrr

KraliceElsa

Günaydın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…