- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Sonuçlar temiz çıkar inşallah. Annen sağlığına kavuşunca devam edersin, hoşçakal ..slm kızlar, soran merak eden arkadaşlarım sağolun . allah razı olsun.
bağırsağında yara var o kesilecek, ne kadar ne durumda bilinmiyor. patoloji yarın sonuçlanacak .çocuğu 1 aydır işe getiriyorum, işlerimde kalıyor çocuk da perişan oluyor. diyet iyi fazla bi şey yemiyorum zaten. öyle işte .hoşçakalın şimdilik.
çok geçmiş olsunslm kızlar, soran merak eden arkadaşlarım sağolun . allah razı olsun.
bağırsağında yara var o kesilecek, ne kadar ne durumda bilinmiyor. patoloji yarın sonuçlanacak .çocuğu 1 aydır işe getiriyorum, işlerimde kalıyor çocuk da perişan oluyor. diyet iyi fazla bi şey yemiyorum zaten. öyle işte .hoşçakalın şimdilik.
sen yemeğini afiyetle yemişsinBen bu aksam çok kotu bisey yaptimmmesim is arkadaşlarıyla disarda yemek yiyicekti Benice götürdü. adana kebap yedim. Ama pidwnin 2/3 unu yedim eti yedim biraz mezelerden yedim ve buyuk bardak ayran ictim. Buraya kadar normal ama ardindanda kunefeciye gittik 1 tane kunefeyi mideye huplettim suan catliyorum resmen.Acil soda icmem lazimm
Günaydın kızlar; bi yandan kahvaltı yapıyorum bi yandan sizinleyim. Eşimi gönderim diğerleri gece geç yattılar hala uyuyorlar
Yumurta ve peynirle bol maydonozlu salata yaptım, üstüne de pul biber, nefis oldu tavsiye ederim
E EtabitiSabah peynir,domates,15 zeytin
öğle
etli turlü (4 kaşık, suyunu ve patateslerini yemedim)
2 kaşık pirinç pilavı
ayran
aşure (2 yemek kaşığı)
akşam
lahana sarma ve yoğurt yemeği planlıyorum.
1 lt de limonlu su içtim :)
Haklisim canim ama hic katkim olmuyo diye yarin da kilo alirsam cok uzulucem
süpersinYarım saatlik sporun ardından 5 dk. 10. Takım molası :)) sonra devam birr kiiii birr kiiiii
Tam uyku bastırıyordu kiii mesajını gördüm
Yarın ne vardı?kızlar ben sanırım 40 yaş sendromuna girdim.bir duygu patlaması,dokunsan ağlayacak modu,bir içim kıpır kıpır.birde malum dönem yaklaştı oda etki ediyor.bir de yarının heyecanı.hayırlısı bakalımdiyorum.
sevindim bunaTam uyku bastırıyordu kiii mesajını gördümkaldığım yerden devam
Hee doğru ya benimki de lafkilo bildirimi
kız 15 zeytin de ne var ki. o adarını benim kızım bile yiyor15 zeytin mikız zeytinlerin hepsini sen bitirmişsindir sofradaki onun dışında lahana sarmanın miktarrını ayarlarsan güzel.
emin ol kızın da aynı olacak. ezoş tam bir zeytin delisi. 20 tane falan yer çok rahatlıkla. pazarda zeytin tezgahının başından ayıramıyoruz
sen yemeğini afiyetle yemişsinkimyager1508 canım.prensesin canı da tatlı çekmiş.afiyet olsun
KraliceElsa çok uzun zamandır yapmadım ben de, bu hafta sonu şart oldu yumurta salatası yapmak ,canım çekti vallahi.
E Etabiti
zeytin canavarı seniilk evlendiğimiz de,eşim huyumu bilmiyor,ben de zeytin ve peyniri çok severim zeytin peynir canavarı derdi bana
hira1994 böyle moral bozup pes etmek yok canım.muhakkak bir sebebi vardır.bitki çayları içiyormusun
E Etabiti ohh afiyet olsun.ben eskiden 3 öğünde de yerdim.şimdi diyet uğruna 2 yada 4 tanecik yiyiyorumkız 15 zeytin de ne var ki. o adarını benim kızım bile yiyorsarmayı da 3 veya 4 tane yerim.
emin ol kızın da aynı olacak. ezoş tam bir zeytin delisi. 20 tane falan yer çok rahatlıkla. pazarda zeytin tezgahının başından ayıramıyoruz
bizim kahvaltı masasında en az 3-4 çeşit zeytin olmazsa mutsuz olurum ben
aynen ,günler geçtikçe bir de kg verdikçe daha da heyecanlanıyor insanHee doğru ya benimki de laf
Ben listede değilim ama hem sizin adınıza hem de kendi adıma aynen çok heyecanlıyım
biz bu yıl kendimiz yaptık canım.çizme ,kırma ve sele.öyle tuzu da çok değil ama yediğim her lokma yı sayar oldum sanki.birisi zararı yok kiloya ,ye hadi dese çerez gibi yerim yaniben akşamdan tuzunu aldırıyorum. istediğim kadar da yiyorum. Malum karatay diyetleri boool zeytinli :)
Bi sene bende yapmıştım ev yapımı çok güzel oluyo olsa beş altı tane yerim en az. Hazırları pek yiyemiyorumbiz bu yıl kendimiz yaptık canım.çizme ,kırma ve sele.öyle tuzu da çok değil ama yediğim her lokma yı sayar oldum sanki.birisi zararı yok kiloya ,ye hadi dese çerez gibi yerim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?