Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Sonuçlar temiz çıkar inşallah. Annen sağlığına kavuşunca devam edersin, hoşçakal ..

çok geçmiş olsun _inci çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifa versin.

sen yemeğini afiyetle yemişsin kimyager1508 canım.prensesin canı da tatlı çekmiş.afiyet olsun

KraliceElsa çok uzun zamandır yapmadım ben de, bu hafta sonu şart oldu yumurta salatası yapmak ,canım çekti vallahi.

E Etabiti
zeytin canavarı seniilk evlendiğimiz de,eşim huyumu bilmiyor,ben de zeytin ve peyniri çok severim zeytin peynir canavarı derdi bana

Haklisim canim ama hic katkim olmuyo diye yarin da kilo alirsam cok uzulucem
hira1994 böyle moral bozup pes etmek yok canım.muhakkak bir sebebi vardır.bitki çayları içiyormusun

kızlar ben sanırım 40 yaş sendromuna girdim.bir duygu patlaması,dokunsan ağlayacak modu,bir içim kıpır kıpır.birde malum dönem yaklaştı oda etki ediyor.bir de yarının heyecanı.hayırlısı bakalımdiyorum.

15 zeytin mi kız zeytinlerin hepsini sen bitirmişsindir sofradaki onun dışında lahana sarmanın miktarrını ayarlarsan güzel.
kız 15 zeytin de ne var ki. o adarını benim kızım bile yiyor sarmayı da 3 veya 4 tane yerim.
E Etabiti de benim gibi zeytincilik :)) zeytin olsun yeter bize :))
emin ol kızın da aynı olacak. ezoş tam bir zeytin delisi. 20 tane falan yer çok rahatlıkla. pazarda zeytin tezgahının başından ayıramıyoruz

bizim kahvaltı masasında en az 3-4 çeşit zeytin olmazsa mutsuz olurum ben

E Etabiti ohh afiyet olsun.ben eskiden 3 öğünde de yerdim.şimdi diyet uğruna 2 yada 4 tanecik yiyiyorum

ben akşamdan tuzunu aldırıyorum. istediğim kadar da yiyorum. Malum karatay diyetleri boool zeytinli :)
biz bu yıl kendimiz yaptık canım.çizme ,kırma ve sele.öyle tuzu da çok değil ama yediğim her lokma yı sayar oldum sanki.birisi zararı yok kiloya ,ye hadi dese çerez gibi yerim yani

@La_vinya ben de 30 yaş sendromundaydım eskiden kendimi çok beğenirdim şimdi çirkinleşmeye başladığımı düşünüyorum. Zayıflayınca yüzüm çöktü ondan mı yoksa yaşlanıyor muyum ondan mı böyle hissediyorum anlamadım.

biz bu yıl kendimiz yaptık canım.çizme ,kırma ve sele.öyle tuzu da çok değil ama yediğim her lokma yı sayar oldum sanki.birisi zararı yok kiloya ,ye hadi dese çerez gibi yerim yani
Bi sene bende yapmıştım ev yapımı çok güzel oluyo olsa beş altı tane yerim en az. Hazırları pek yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…