Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben kendim diyete başladığımda 66,5 kiloydum, buraya 64 le katıldım, şu anda 58,5 um. Hedefim 55 aslında ama eşim daha fazla zayıflama artık diyo 56-57 gibi bırakırım herhalde
Eğer kötü görünüyorsa ve şuan ki kilon seni rahatsız etmiyorsa aşırı zayıflamana gerek yok.

Kizlar basima ne geldi. Benim kredi kartimi kopyalamislar. Bankadan 5 tane cekm mesaji geldi. Toplamda 350 TLcivari. Bende hemen bankayi arayip karti iptal ettirdim. Yapilan işlemlerin iptali ve tarafima geri oödenmesi içinde dilekce falan yazdim. Onu fax çektim falan derken stres oldum. Birde benim kart limitimde yuksek 9500 tl. Ayyy bu kadarla kaldigi için sukrettim. Siz de çok dikkatli olun.

Selam kizlar
ayy bu ruzgar cok yaramaz oldu yaa heryeri karistiriyo 1 dkk oturmuyo benide cok yoruyo smdi uyuttumda kafami dinliyorum

menu
sabah 2 yumurta
peynir
zeytin
yesil cay
labne
2 slm ekmek

Ara
1 sb sut

Aksam 16.30 gibi
1ckepce yesil mercimek corbasi
2 yk pilav 1 parca tavuk

acikirsam yogurt yicem

Gecmis olsun canim ucuz atlatmisn

Hayir canim icmiyirum ya

Ben kendim diyete başladığımda 66,5 kiloydum, buraya 64 le katıldım, şu anda 58,5 um. Hedefim 55 aslında ama eşim daha fazla zayıflama artık diyo 56-57 gibi bırakırım herhalde

Ne kadar sürede verdin peki. Benim de 57 isteğim. Boyun kaçtı?

Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu. Nerden kopyalamislar. İnternet alışverişi mi. Ben çok yapıyorum da internetten. Ama sanal kart kullanıyorum

Canim inan hic bilmiyorum. 10 yoldan fazladır ayni kartimi kullanıyorum ilk defa basima geldi. Uzun suredir int.ten bisey almamistim. Sadece bugün ufak bisey aldim sonra bu olay oldu. Onunla alakasi var mi bilmiyorum güvenilir ve daha öncede alisveris yaptigim bi siteydi. Bende anlamadim. Bankadan 5 tane üst üste harcama mesaji geldi.ve hic alakam olmayan bi yerden çekim yapilmis. Bende hemen bankayi arayio karti iptal ettim.

Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu. Nerden kopyalamislar. İnternet alışverişi mi. Ben çok yapıyorum da internetten. Ama sanal kart kullanıyorum

Çok geçmiş olsun canım yine ucuz atlatmışsın, limitleri düşük tutmak lazım aslında hepsini çekseler çok fena olurdu Allah korusun

Kız arada bir meyve yesene, benim içim kurur valla meyve sebze yemezsem

3 ayda verdim canım. Boyum 161, iki tane de doğum yaptım. Şu anda üniversitedeki kilomdayım. Görenler yeter artık diyo da içten içe daha zayıf olmak istiyorum
@Karacamdan Kelebek haklısın aslında abartmaya gerek yok da ne bileyim iki üç hafta daha devam edeyim kilo vermem durduğu anda kendimi mezun edecem ama grubu bırakmam yine katılırım size

Meyveyle hic aram yok malesef ya icim almiyo meyveyi

Bugünkü menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir ve bol maydonozla salata, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1 çb süt
Öğlen: 1 tabak pırasa, 1 dlm ekmek
Ara: 2 küçük incir, 2 ceviz
Akşam: 5 kaşık mantar sote, 1 kaşık bulgur pilavı, brokoli salatası
Ara: 1 porsiyon meyve yemeyi düşünüyorum, yanında 5-6 fındıkla
Su: 2,5 içtim, 3 ü geçer
Spor:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…