30 lu yaşlar kadinligin zirvesi@La_vinya ben de 30 yaş sendromundaydımeskiden kendimi çok beğenirdim şimdi çirkinleşmeye başladığımı düşünüyorum. Zayıflayınca yüzüm çöktü ondan mı yoksa yaşlanıyor muyum ondan mı böyle hissediyorum anlamadım.
Ben kendim diyete başladığımda 66,5 kiloydum, buraya 64 le katıldım, şu anda 58,5 um. Hedefim 55 aslında ama eşim daha fazla zayıflama artık diyo 56-57 gibi bırakırım herhaldeKraliceElsa sen kaç kilodan düştün? Hedefin kaçti?
Eğer kötü görünüyorsa ve şuan ki kilon seni rahatsız etmiyorsa aşırı zayıflamana gerek yok.Ben kendim diyete başladığımda 66,5 kiloydum, buraya 64 le katıldım, şu anda 58,5 um. Hedefim 55 aslında ama eşim daha fazla zayıflama artık diyo 56-57 gibi bırakırım herhalde
Kız sen zaten 40 yazmışsın 30 yazan benimÖzür dilerim kızlar, 30 yazmışım. 40 yaş sendromum ve ben
Gecmis olsun canim ucuz atlatmisnKizlar basima ne geldi. Benim kredi kartimi kopyalamislar. Bankadan 5 tane cekm mesaji geldi. Toplamda 350 TLcivari. Bende hemen bankayi arayip karti iptal ettirdim. Yapilan işlemlerin iptali ve tarafima geri oödenmesi içinde dilekce falan yazdim. Onu fax çektim falan derken stres oldum. Birde benim kart limitimde yuksek 9500 tl. Ayyy bu kadarla kaldigi için sukrettim. Siz de çok dikkatli olun.
Hayir canim icmiyirum yasen yemeğini afiyetle yemişsinkimyager1508 canım.prensesin canı da tatlı çekmiş.afiyet olsun
KraliceElsa çok uzun zamandır yapmadım ben de, bu hafta sonu şart oldu yumurta salatası yapmak ,canım çekti vallahi.
@sosyoloji12
zeytin canavarı seniilk evlendiğimiz de,eşim huyumu bilmiyor,ben de zeytin ve peyniri çok severim zeytin peynir canavarı derdi bana
hira1994 böyle moral bozup pes etmek yok canım.muhakkak bir sebebi vardır.bitki çayları içiyormusun
Ben kendim diyete başladığımda 66,5 kiloydum, buraya 64 le katıldım, şu anda 58,5 um. Hedefim 55 aslında ama eşim daha fazla zayıflama artık diyo 56-57 gibi bırakırım herhalde
Kizlar basima ne geldi. Benim kredi kartimi kopyalamislar. Bankadan 5 tane cekm mesaji geldi. Toplamda 350 TLcivari. Bende hemen bankayi arayip karti iptal ettirdim. Yapilan işlemlerin iptali ve tarafima geri oödenmesi içinde dilekce falan yazdim. Onu fax çektim falan derken stres oldum. Birde benim kart limitimde yuksek 9500 tl. Ayyy bu kadarla kaldigi için sukrettim. Siz de çok dikkatli olun.
Ne kadar sürede verdin peki. Benim de 57 isteğim. Boyun kaçtı?
Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu. Nerden kopyalamislar. İnternet alışverişi mi. Ben çok yapıyorum da internetten. Ama sanal kart kullanıyorum
Çok geçmiş olsun canım yine ucuz atlatmışsın, limitleri düşük tutmak lazım aslında hepsini çekseler çok fena olurdu Allah korusunKizlar basima ne geldi. Benim kredi kartimi kopyalamislar. Bankadan 5 tane cekm mesaji geldi. Toplamda 350 TLcivari. Bende hemen bankayi arayip karti iptal ettirdim. Yapilan işlemlerin iptali ve tarafima geri oödenmesi içinde dilekce falan yazdim. Onu fax çektim falan derken stres oldum. Birde benim kart limitimde yuksek 9500 tl. Ayyy bu kadarla kaldigi için sukrettim. Siz de çok dikkatli olun.
Kız arada bir meyve yesene, benim içim kurur valla meyve sebze yemezsemSelam kizlar
ayy bu ruzgar cok yaramaz oldu yaa heryeri karistiriyo 1 dkk oturmuyo benide cok yoruyo smdi uyuttumda kafami dinliyorum
menu
sabah 2 yumurta
peynir
zeytin
yesil cay
labne
2 slm ekmek
Ara
1 sb sut
Aksam 16.30 gibi
1ckepce yesil mercimek corbasi
2 yk pilav 1 parca tavuk
acikirsam yogurt yicem
3 ayda verdim canım. Boyum 161, iki tane de doğum yaptım. Şu anda üniversitedeki kilomdayım. Görenler yeter artık diyo da içten içe daha zayıf olmak istiyorumNe kadar sürede verdin peki. Benim de 57 isteğim. Boyun kaçtı?
Meyveyle hic aram yok malesef ya icim almiyo meyveyiÇok geçmiş olsun canım yine ucuz atlatmışsın, limitleri düşük tutmak lazım aslında hepsini çekseler çok fena olurdu Allah korusun
Kız arada bir meyve yesene, benim içim kurur valla meyve sebze yemezsem
3 ayda verdim canım. Boyum 161, iki tane de doğum yaptım. Şu anda üniversitedeki kilomdayım. Görenler yeter artık diyo da içten içe daha zayıf olmak istiyorum
@Karacamdan Kelebek haklısın aslında abartmaya gerek yok da ne bileyim iki üç hafta daha devam edeyim kilo vermem durduğu anda kendimi mezun edecem ama grubu bırakmam yine katılırım size
İyi ki doğdun, kaç oldun?Kizlar bugun benim dogum gunum. Esim pasta falan getirirse 1 dilim yerim he :) ince bi dilim
Kizlar bugun benim dogum gunum. Esim pasta falan getirirse 1 dilim yerim he :) ince bi dilim
İyi ki doğdun, kaç oldun?
Eşine söyle de yarın alsın pastayı, tartı günü yemeeeee :)))))
Sagolun kizlar 24 oldum. Ama sirf pasta yocem diye az yedim bugunOoooo doğum günün kutlu olsunnnnama pastayi yarina sakla tartildiktan sonra ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?