günaydın arkadaşlar
annem rahatsızlandı şimdi ankarada hafta sonu bende gideceğim ameliyat olacak, cumaları bildirim yaparım, kendinize iyi bakın
Afiyet olsun canım boşver arada olsun o kadar, iki canlısın sen
Şeker yüklemesi yaptıracak mısın? Künefeyi görünce aklıma direk şeker geldi
Tatlim cok gecmis ilsun. Umaruim onemli bisey yoktur.günaydın arkadaşlar
annem rahatsızlandı şimdi ankarada hafta sonu bende gideceğim ameliyat olacak, cumaları bildirim yaparım, kendinize iyi
bakın
Menu gayet iyidünki menüm
sabah
2 haslanmış yumurta
10 zeytin
oğle
yarım kase tarhana çorba
fırında 1 porsiyon balık
salata
helva vardı ama yemedim :)
akşam
fırında patates köfte yemeği
sadece 1 elma dilim patates, 3 köfte yedim
2 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
yarım kase yoğurt
3 fincan ıhlamur , yanına 10 fındık, 10 kuru üzüm
Valla lkesin cozum taze zencefil casyi hastalik gelemedi bile ilk defa bi kis hasta olmuyorum normalde aytda iki kez olurdum soganli balinda etkisi buyukneredeyse 2 haftadır sürekli taze sıkılmış portakal mandalina suyu tuketiyordum. dünden itibaren bıraktım artık. boşa şeker içip duruyorum ama evdekilere bir turlu anlatamadım. nihayet gripten kurtuldum da rahatladım ..
Cok gecmis olsun haberdar etgünaydın arkadaşlar
annem rahatsızlandı şimdi ankarada hafta sonu bende gideceğim ameliyat olacak, cumaları bildirim yaparım, kendinize iyi bakın
Sarmalari yakmissinDünkü menüm son hali.
Kahvaltı:
2 ceviz
1 yumurta
2 domates
2 parmak sütle nescafe
Ara: yok
Öğle:
Yarım kase mercimek çorbası
4 tane etli yaprak sarma
Kocaman bir kase salata
1 yk yoğurt
ara: 1 yeşil elma
ara: 5 tane etli yaprak sarma
Akşam:
Salata
1 köfte (hamburger köftesi kadar)
Su: 2,5 litre
Spor:
Sabah: 35 dakika. Cardio+ağırlık
Öğle: Hafif tempolu yürüyüş yarım saat
Akşam: 1 saat cardio+ağırlık
Normalde akşam gitmeyecektim ama arada yediğim yaprak sarmayı eritmek için gittim.
GunasydinGunaydin kizlarrr :)
odem canim biol bol uxat ayaklarini sutyu artir tuzu cok tuketme kimisinde oluyor bende hic olmadi seker yyklemesi cok arastirdim ama sonra ya gizli sejer varsa nedenriske atiyim ki dedim iki dilim pasta bi bardak kolada ayni sekeri iceeiyor sayki cok aserdin iki dilim paata yedinKizlar benim 3-4 gündür ellerimde, ayaklarimda, vücudunda bi şişlik var. Bunun için ne yapabilirim? Hamilelik ten midir?
Menu gayet iyi
Valla lkesin cozum taze zencefil casyi hastalik gelemedi bile ilk defa bi kis hasta olmuyorum normalde aytda iki kez olurdum soganli balinda etkisi buyuk
Cok gecmis olsun haberdar et
Sarmalari yakmissin
Gunasydin
odem canim biol bol uxat ayaklarini sutyu artir tuzu cok tuketme kimisinde oluyor bende hic olmadi seker yyklemesi cok arastirdim ama sonra ya gizli sejer varsa nedenriske atiyim ki dedim iki dilim pasta bi bardak kolada ayni sekeri iceeiyor sayki cok aserdin iki dilim paata yedin
Menu gayet iyi
Valla lkesin cozum taze zencefil casyi hastalik gelemedi bile ilk defa bi kis hasta olmuyorum normalde aytda iki kez olurdum soganli balinda etkisi buyuk
Cok gecmis olsun haberdar et
Sarmalari yakmissin
Gunasydin
odem canim biol bol uxat ayaklarini sutyu artir tuzu cok tuketme kimisinde oluyor bende hic olmadi seker yyklemesi cok arastirdim ama sonra ya gizli sejer varsa nedenriske atiyim ki dedim iki dilim pasta bi bardak kolada ayni sekeri iceeiyor sayki cok aserdin iki dilim paata yedin
E Etabiti kiz sen spor mu yapcan valla soktayim yap canim yap takildin kaldin
kimyager1508 dun goturmussun ama arada olurf cani cekiyor bazen hamilelikte
Esmahan38 gel seni mezun edelim ne ben seni atmis olmayim nede sen gitmis olma katilim sifir cumadan cumaya olmaz bu is
Ben seni hiç yorar mıyım? Hemen cezamı kestim.
ne kadar gec yapturiursan o kadar iyi bebekte buyumus iolur iuyice 27de yaptiurmusi rjjhnjnnEllerindeki ödemi Şali günü saglik ocagindaki hemşire de farketti. Tuzlu yeme , ayaklarini uzat dinlenme, yürüyüş yap falan dedi senin gibi. Hemsirede aclik tokluk şekeri iyi cikip seker yüklemesi kotu çikan olabiliyor ama sen bilirsin dedi. Dojtorumla da henüz konusmadik zaten. 24-28. Haftalarda yapiliyormus sanirim.
ne kadar gec yapturiursan o kadar iyi bebekte buyumus iolur iuyice 27de yaptiurmusi rjjhnjnn
? P mmk
dünkü menüm;
sabah: simit
öğlen: kabak çorbası, tavuk baget, salata, bulgur pilavı, yoğurt
ara: muz
akşam: yumurta salatası,yaprak sarma 3 adet
yazmayı unutmuşum bide spor yaptım :) egzersizlerimi geçte olsa yapıyorumm ohhh :)
E Etabiti kiz sen spor mu yapcan valla soktayim yap canim yap takildin kaldin
kimyager1508 dun goturmussun ama arada olurf cani cekiyor bazen hamilelikte
Esmahan38 gel seni mezun edelim ne ben seni atmis olmayim nede sen gitmis olma katilim sifir cumadan cumaya olmaz bu is
Güzel menü. Yumurta salatası diyorum hala
Egzersizleri yapmazsan seni geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?