- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Kız senin ileri gitmen lazım. Yolu şaşırma
Harikayız.Tatlı rakibem @Karacamdan Kelebek ikimiz de kazandık bence, hep böyle vermek dileğiyle spor hocasının menüsünü boşver canım varsa eski diyetisyen menülerini uygula daha etkili olur bence . flue_13 ilk hafta için gayet iyisin tebrik ederim
Harikayız.bu haftada yarışıyor muyuz? Yoksa korumaya mı geçeceksin.?
Diyetisyenin menüsü de spor yaparken ağır geliyor açlık krizine sokuyor. Daha önce denemiştim.
Şimdi genelde iş yerinde protein ağırlıklı akşam salata çorba gibi düşünüyorum. Hem spordan geç geliyorum hafif iyi oluyor
Sağol Can'ım iyi ki ayrılmamışım, yoksa 60 la geri dönerdim eminimTebrikler canimmmm iyiki izne ayrilmamissin :))
Şebnem Ferah
Kendimi öğretmeninden tuvalete gitmek için isteyen çocuk gibi hissettim bir an
Bu hafta düzenini oturttun. Harikasin aynen devam canimmm.
O kadar değişimler olur tabi canım takılıyorumYaaa canim ben hafta tartildigimda 2 haftada 1.2 kg almus gibi gozukuyordum. Çok sinir olmuştum. Sanirim ödem vardi. Bu hafta o gitti. Ama hala ödem var vücudunda. Bu durumda 5 ayda 6 kilo almis oluyorum.
owww çok iyi ya Şebo candırr :) iyi eğlencelerr tatlım.
aynen öyle bi modda sölediğini hissettim zaten :)
bugün yediklerimi yazayım;
Kahvalti (10:30) : 2 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 KK peynir, 2 ufak parca kapeyniri, yeşillik, 1 TK labne peyniri
Öğle (15:00) : 1 kepçe tarhana çorba, 1,5 dilim ekmek
Akşam (18:00): 1 tabak haşlanmış fırınlanmış az beşamel soslu brokoli+karnabahar yemeği, salata, 1 dilim ekmek, 2 parça kaşar
Ara: Çay, 2 tane ceviz, 4-5 tane taze badem, 2 tane kuru kayısı
Greyfurtlu Su: 1.5 lt, yatana kadar 2 lt olur
Aslında sen kendi bünyeni daha iyi biliyorsun kendi oranlarını uyguladığında fayda görüyorsan aynen devam et. Yarışalım tatlım ben varımHarikayız.bu haftada yarışıyor muyuz? Yoksa korumaya mı geçeceksin.?
Diyetisyenin menüsü de spor yaparken ağır geliyor açlık krizine sokuyor. Daha önce denemiştim.
Şimdi genelde iş yerinde protein ağırlıklı akşam salata çorba gibi düşünüyorum. Hem spordan geç geliyorum hafif iyi oluyor
Fırçadan beri kaçamak yok amaflue_13 süper vermişdir bide kacamaklarin olmuştu bak
Maşallah maşallah kızlar bide listeye eklerseniz kendinizi
Geciktim kuzey hasta benden ona geçti Dr goturdum ciğerleri boğaz temiz sadece geniz akıntısı var bide bol miktarda huysuzluk ilaçsız atlatacak inşallah
@Karacamdan Kelebek süper gitmiş ayrıca iki kareyi hak ettinde konserde ciko ne alaka kızhemde Şebnem konserinde sezen desen tmmm ağlar ağlar iki ısırık atardin da
KraliceElsa çok güzel vermissinn bravo
kimyager1508 fasulye derya sen kilo mu verdin kızın kilo alıyorsa senin zayıflama no problem
B ben wc ye cikamadim fırsatın olmadı mecbur da birşeyler yedim ama olsun 75.8
bu hafta herkes çok iyi kilo vermiş inşallah birincilik bizde olur kızlarr
Maşallah maşallah kızlar bide listeye eklerseniz kendinizi
Geciktim kuzey hasta benden ona geçti Dr goturdum ciğerleri boğaz temiz sadece geniz akıntısı var bide bol miktarda huysuzluk ilaçsız atlatacak inşallah
@Karacamdan Kelebek süper gitmiş ayrıca iki kareyi hak ettinde konserde ciko ne alaka kızhemde Şebnem konserinde sezen desen tmmm ağlar ağlar iki ısırık atardin da
KraliceElsa çok güzel vermissinn bravo
kimyager1508 fasulye derya sen kilo mu verdin kızın kilo alıyorsa senin zayıflama no problem
B ben wc ye cikamadim fırsatın olmadı mecbur da birşeyler yedim ama olsun 75.8
Aslında sen kendi bünyeni daha iyi biliyorsun kendi oranlarını uyguladığında fayda görüyorsan aynen devam et. Yarışalım tatlım ben varımkilo vermem durana kadar zorlayacağım. Kv gitsin sıkılaşma haftası ilan ediyorum kendime, sporun dibine vuracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?