Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaaa canim ben hafta tartildigimda 2 haftada 1.2 kg almus gibi gozukuyordum. Çok sinir olmuştum. Sanirim ödem vardi. Bu hafta o gitti. Ama hala ödem var vücudunda. Bu durumda 5 ayda 6 kilo almis oluyorum.
Kız senin ileri gitmen lazım. Yolu şaşırma

Harikayız. bu haftada yarışıyor muyuz? Yoksa korumaya mı geçeceksin.?

Diyetisyenin menüsü de spor yaparken ağır geliyor açlık krizine sokuyor. Daha önce denemiştim.
Şimdi genelde iş yerinde protein ağırlıklı akşam salata çorba gibi düşünüyorum. Hem spordan geç geliyorum hafif iyi oluyor

Bu hafta düzenini oturttun. Harikasin aynen devam canimmm.

Tebrikler canimmmm iyiki izne ayrilmamissin :))
Sağol Can'ım iyi ki ayrılmamışım, yoksa 60 la geri dönerdim eminim
Başıma da komik bi olay geldi. Akşam kızım tartıya çıkmış "anne kaç kilo olmuşum baksana" dedi, bi baktım tartı can çekişiyor pili azalmış yazıları görünmüyor, hemen pili çıkarıp buzdolabına koydum sabaha kendine gelmişti. Öğrenciyken piller dayansın diye dolaba koyardık ordan aklıma geldi bu gününkurtarmış oldum

Maşallah maşallah kızlar bide listeye eklerseniz kendinizi
Geciktim kuzey hasta benden ona geçti Dr goturdum ciğerleri boğaz temiz sadece geniz akıntısı var bide bol miktarda huysuzluk ilaçsız atlatacak inşallah
@Karacamdan Kelebek süper gitmiş ayrıca iki kareyi hak ettinde konserde ciko ne alaka kız hemde Şebnem konserinde sezen desen tmmm ağlar ağlar iki ısırık atardin da

KraliceElsa çok güzel vermissinn bravo
kimyager1508 fasulye derya sen kilo mu verdin kızın kilo alıyorsa senin zayıflama no problem

B ben wc ye cikamadim fırsatın olmadı mecbur da birşeyler yedim ama olsun 75.8

owww çok iyi ya Şebo candırr :) iyi eğlencelerr tatlım.

aynen öyle bi modda sölediğini hissettim zaten :)

2007 yılındaki konserine gidemediğim için çok üzülmüştüm. Şimdi işyerinden arkadaşlar kardeşlerim onların arkadaşları hep beraber gideceğiz. İzmire taşınmadan önce ailemle yapmak istediğim, ertelediğim herşeyi yapmaya çalışıyorum.

Dünkü menume ek olarak gece aciktim yatmadan yarim saat önce1 kase yyoğurt yedim.

Aslında sen kendi bünyeni daha iyi biliyorsun kendi oranlarını uyguladığında fayda görüyorsan aynen devam et. Yarışalım tatlım ben varımkilo vermem durana kadar zorlayacağım. Kv gitsin sıkılaşma haftası ilan ediyorum kendime, sporun dibine vuracağım

Aa kaptan öyle deme konserle çikolatanın alakası yokta. Yarın çok aksiyonlu bir gün yaşayacağım. Çok düzenli olamayabilirim. Ve bir arkadaşımız çikolata canavarı. Zıvanadan çıkmayacağıma söz verip karşılığında senden 2 kare bitter için izin istiyorum. Biraz talebim havada kalmış

Olsun kaptan kilo vermişssin ya ona bak.

bu hafta herkes çok iyi kilo vermiş inşallah birincilik bizde olur kızlarr

ilk 3 garanti olsa bariiii

çok geçmiş olsun canımm. ben şimdi listeyi düzenliyorumm

Anlaştık. Liste bitince hedef kiloları yazarız

@erigim kaptancım. Kuzey hasta olmuş çok geçmiş olsun. İnşallah iyileşir bir an önce. Küçük çocuklar hasta olunca benim içim acıyor ya Kendi çocuğum olunca onunla beraber ağlarım ben galiba.

***10. TAKIM 452. ETAP***

erigim(76.2// /%)
sosyoloji12( 68.0/ / /% )
KraliceElsa(59.3/58,1 / 1,2/2,023% )
judiee(47.6///%)kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 59.4///%)
Karacamdan Kelebek(107.6/105,8 /1,8/ 1,67%)
Esmahan38( 58.0///% )
_inci(61.7// /%)

La_vinya(59/ //%)yeni üye giriş kilosu:58 hedef kilosu:48 giriş tarihi :24/01/16

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye
flue_13(/ //%)yeni üye giriş kilosu:65 hedef kilosu:57 giriş tarihi :07/02/16

***10. TAKIM 452. ETAP***

erigim(76.2/75.8/ 0.4/%0.52)
sosyoloji12( 68.0/ / /% )
KraliceElsa(59.3/58.1 /1.2/%2.02 )
judiee(47.6///%)kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 59.4///%)
Karacamdan Kelebek(107.6/105.8/1.8/ %1.67)
Esmahan38( 58.0///% )
_inci(61.7// /%)

La_vinya(59/ //%)yeni üye giriş kilosu:58 hedef kilosu:48 giriş tarihi :24/01/16

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye
flue_13(65/ 63.6 /1.4/%2.15)yeni üye giriş kilosu:65 hedef kilosu:57 giriş tarihi :07/02/16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…