- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Ye inxe bi dilim zaten haftaya gireceksin artı cikarsan giremezsin listeyeSagolun kizlar 24 oldum. Ama sirf pasta yocem diye az yedim bugunincecik bi dilim yada 2 catal alim ya
canım eşim kendi kartından ek kart çıkaracak bana. kendi kartımıda çok zor durumda kalmadan kullanmam yada komple iptal ederim. benim kartımda 10 yıldan fazla kullanımda olduğu için limiti baya yükseldi zamanla. onay versem daha da arttıracaklar dakimyager1508 çok geçmiş olsun canım sen neden ek kartla yapmiyorsun ben ek kartla yapıyorum limiti sürekli gubcelliyorum alış verisim bitince sıfır kalıyor limiti yüksek kartlarla asla almam ucuz atlatmisdin yine
hira1994 bence vazgeçmek yerine menulerine çeki düzen vermelisin
dudujan maraş afsine atanmış ufak bi trafik kazası geçirmiş o sırada çantası çalınmış diploması olmadığı için işler uzamış vs geçici diploma almış karakoldan izni devam edecek bilginize
Kizlar basima ne geldi. Benim kredi kartimi kopyalamislar. Bankadan 5 tane cekm mesaji geldi. Toplamda 350 TLcivari. Bende hemen bankayi arayip karti iptal ettirdim. Yapilan işlemlerin iptali ve tarafima geri oödenmesi içinde dilekce falan yazdim. Onu fax çektim falan derken stres oldum. Birde benim kart limitimde yuksek 9500 tl. Ayyy bu kadarla kaldigi için sukrettim. Siz de çok dikkatli olun.
Selam kizlar
ayy bu ruzgar cok yaramaz oldu yaa heryeri karistiriyo 1 dkk oturmuyo benide cok yoruyo smdi uyuttumda kafami dinliyorum
menu
sabah 2 yumurta
peynir
zeytin
yesil cay
labne
2 slm ekmek
Ara
1 sb sut
Aksam 16.30 gibi
1ckepce yesil mercimek corbasi
2 yk pilav 1 parca tavuk
acikirsam yogurt yicem
geri verirler inşallahCanim inan hic bilmiyorum. 10 yoldan fazladır ayni kartimi kullanıyorum ilk defa basima geldi. Uzun suredir int.ten bisey almamistim. Sadece bugün ufak bisey aldim sonra bu olay oldu. Onunla alakasi var mi bilmiyorum güvenilir ve daha öncede alisveris yaptigim bi siteydi. Bende anlamadim. Bankadan 5 tane üst üste harcama mesaji geldi.ve hic alakam olmayan bi yerden çekim yapilmis. Bende hemen bankayi arayio karti iptal ettim.
Çok geçmiş olsun canım yine ucuz atlatmışsın, limitleri düşük tutmak lazım aslında hepsini çekseler çok fena olurdu Allah korusun
Kız arada bir meyve yesene, benim içim kurur valla meyve sebze yemezsem
3 ayda verdim canım. Boyum 161, iki tane de doğum yaptım. Şu anda üniversitedeki kilomdayım. Görenler yeter artık diyo da içten içe daha zayıf olmak istiyorum
@Karacamdan Kelebek haklısın aslında abartmaya gerek yok da ne bileyim iki üç hafta daha devam edeyim kilo vermem durduğu anda kendimi mezun edecem ama grubu bırakmam yine katılırım size
Doğuö günün kutlu olsun canım. Bugün değil yarın tartıdan sonra ye :)Kizlar bugun benim dogum gunum. Esim pasta falan getirirse 1 dilim yerim he :) ince bi dilim
Bugünkü menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir ve bol maydonozla salata, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 1 çb süt
Öğlen: 1 tabak pırasa, 1 dlm ekmek
Ara: 2 küçük incir, 2 ceviz
Akşam: 5 kaşık mantar sote, 1 kaşık bulgur pilavı, brokoli salatası
Ara: 1 porsiyon meyve yemeyi düşünüyorum, yanında 5-6 fındıkla
Su: 2,5 içtim, 3 ü geçer
Spor:
Ablam almış uç kere wc ye çıkıyor arkadaş aldı sahtesi galiba hiç ise yaramadı çaya renk bile vermedi büyük pazar payı oluşturduKızlar sürekli ekranımda goji berry reklamı var. Cidden o kadar faydalı mı ?
Antioksidan değeri yüksekmiş zayıflatıyormuş vs.?
İse yarar inşallahBende kahvaltimi yaptimmm
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 KK peynir, 2 ufak parca kapeyniri, yeşillik, 1 TK labne peyniri
@erigim birde senin su greyfurtlu suyundan hazirladim. Belki ödem atmada ise yarar.
Oo süper canım koruyorsun@erigim bu arada dün tartıldım 57 yim. ama ödem çok fazla vardı ve reglimde tam olmamıştı. aynı rakamlarda gidip geliyorum yani 56- 57 arası kaptan.
Yersen diyorum ya yağ cozde icsen olmazBen aldimm canim cayinin tadini begenmefim hergun 1 tatli kasigi kuru yiyorum ama bogazimi tutamadigim icin faydasi olmadi
benim iki kart var ikisinde düşük limitli hatta geçen eşim ariyo benzinlik te kalmış bi iki gun once ben aliaveris yapmistim kartlsBen de heyecanlıyım @Karacamdan Kelebek, bakalım ne olacak? Ama bu hafta herkes iddialı inşallah grupça iyi bi derece yaparız. Artık atak yapma zamanımız geldi
@ruzgar_02 kız sen de küçükmüşsün daha, Allah hayırlı uzun ömür versin
@erigimdudujan için çok üzüldüm inşallah önemli bişeyi yoktur, atanma sevincini yaşarken kötü olmuş başına gelenler
kimyager1508 benim de işyeri birkaç banka değiştirince hepsinden kartlarım vardı çok önemsemiyordum bişey olmaz diye eşim geçen ay zorla kapattırdı, arkadaşının başına böyle bişey gelmiş duyar duymaz kapattık. Şimdi tek kart kullanıyoruz onun da limiti az.
Bu aralar çok arttı dolandırıcılık
Menü
Sabah(08:00)
1yumurta+1beyazi
1/2 muz
1kahve(10:00)
Ogle(12:00)
1kase kıymalı şehriye
6yk kurufasulye
Salata
Ara
Kahve
4kare çikolata
Aksam
(18:00)
1kase tarhana
2dilim patates fırında
4kofte fırında
2yk bulgur pilavı
Salata
Ayran
Ara
5-6fistik
1/2dlm elma
Su:2lt
Spor:15dk zumba+ 3600 adim
Bizim işyerinde kullanan varmıl çok pahalıymış. Resmen sömürülüyoruz :) bu dukan diyetinde varmış vitamin vs yüksek die öneriomuş bay dukan. Ordan cıkmış. Ben biraz daha araştırayım:)Ablam almış uç kere wc ye çıkıyor arkadaş aldı sahtesi galiba hiç ise yaramadı çaya renk bile vermedi büyük pazar payı oluşturdu
İse yarar inşallah
Oo süper canım koruyorsun
Yersen diyorum ya yağ cozde icsen olmaz
benim iki kart var ikisinde düşük limitli hatta geçen eşim ariyo benzinlik te kalmış bi iki gun once ben aliaveris yapmistim kartlshemen ödeme yaptım
Aynen cok haklisin yiyorum sonra zayiflayim istiyorumAblam almış uç kere wc ye çıkıyor arkadaş aldı sahtesi galiba hiç ise yaramadı çaya renk bile vermedi büyük pazar payı oluşturdu
İse yarar inşallah
Oo süper canım koruyorsun
Yersen diyorum ya yağ cozde icsen olmaz
benim iki kart var ikisinde düşük limitli hatta geçen eşim ariyo benzinlik te kalmış bi iki gun once ben aliaveris yapmistim kartlshemen ödeme yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?