Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kimyager1508 çok geçmiş olsun canım sen neden ek kartla yapmiyorsun ben ek kartla yapıyorum limiti sürekli gubcelliyorum alış verisim bitince sıfır kalıyor limiti yüksek kartlarla asla almam ucuz atlatmisdin yine
hira1994 bence vazgeçmek yerine menulerine çeki düzen vermelisin
dudujan maraş afsine atanmış ufak bi trafik kazası geçirmiş o sırada çantası çalınmış diploması olmadığı için işler uzamış vs geçici diploma almış karakoldan izni devam edecek bilginize

canım eşim kendi kartından ek kart çıkaracak bana. kendi kartımıda çok zor durumda kalmadan kullanmam yada komple iptal ederim. benim kartımda 10 yıldan fazla kullanımda olduğu için limiti baya yükseldi zamanla. onay versem daha da arttıracaklar da

Canım cok geçmiş olsun. Bu ara etrafımda cok duyuyorum. Sadece internette olmuyor. Yüksek limitli kartın için internet alışverişi ve ceb bankacılığıyla işleme kapattır. Lazım oldukça acıp kapat. Geçen bizim işyerinden iki kişi aynı anda bir fastfood zincirinden sipariş verdiler. Aradan bir kaç gün geçince banka bunları arıyo gece bilmem kaçta çpk alakasız bir yerden aynı saatte bakiye görüntüleme yapılmış. Banka bir şekilde şüpheli işlem olarak görüp kart sahibin aramış. Bu elemanlar birbirinden habersiz olayı anlatıyorlar. Aynı saat aynı yer olunca ortak nereden alışveriş yaptıklarını araştırdılar. Sonra fark ettilerki sipariş verdikleri yer hesaplarından para çekmemiş. Ama siparişi teslim eden kişi bunlara kopyalama cihazından işlem yapmış. O restorandan bir tanıdıklaro vardı arayıp söylediler. Araştırınca kuryenin organize yaptığı çıkmış. Adam hapsi boylamış. Yine başka birine benzer birşey oldu. Allah korumuş daha fena olabilirdi. Alışverii yapılan yerlerde kopyalayabiliyor.

Güzel afiyet olsun canım.

geri verirler inşallah

Seni bırakmayız sende seçil gibi bizim demirbasımızsın

Kizlar bugun benim dogum gunum. Esim pasta falan getirirse 1 dilim yerim he :) ince bi dilim
Doğuö günün kutlu olsun canım. Bugün değil yarın tartıdan sonra ye :)

Güzel. Yarın için heyacanlıyım rakibem :)

Menü
Sabah(08:00)
1yumurta+1beyazi
1/2 muz
1kahve(10:00)

Ogle(12:00)
1kase kıymalı şehriye
6yk kurufasulye
Salata

Ara
Kahve
4kare çikolata

Aksam
(18:00)
1kase tarhana
2dilim patates fırında
4kofte fırında
2yk bulgur pilavı
Salata
Ayran

Ara
5-6fistik
1/2dlm elma

Su:2lt
Spor:15dk zumba+ 3600 adim

Ben de heyecanlıyım @Karacamdan Kelebek, bakalım ne olacak? Ama bu hafta herkes iddialı inşallah grupça iyi bi derece yaparız. Artık atak yapma zamanımız geldi
@ruzgar_02 kız sen de küçükmüşsün daha, Allah hayırlı uzun ömür versin
@erigim dudujan için çok üzüldüm inşallah önemli bişeyi yoktur, atanma sevincini yaşarken kötü olmuş başına gelenler
kimyager1508 benim de işyeri birkaç banka değiştirince hepsinden kartlarım vardı çok önemsemiyordum bişey olmaz diye eşim geçen ay zorla kapattırdı, arkadaşının başına böyle bişey gelmiş duyar duymaz kapattık. Şimdi tek kart kullanıyoruz onun da limiti az.
Bu aralar çok arttı dolandırıcılık

bugün yediklerimi yazayım;

Kahvalti (10:30) : 2 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 KK peynir, 2 ufak parca kapeyniri, yeşillik, 1 TK labne peyniri

Öğle (15:00) : 1 kepçe tarhana çorba, 1,5 dilim ekmek

Akşam (18:00): 1 tabak haşlanmış fırınlanmış az beşamel soslu brokoli+karnabahar yemeği, salata, 1 dilim ekmek, 2 parça kaşar

Ara: Çay, 2 tane ceviz, 4-5 tane taze badem, 2 tane kuru kayısı

Greyfurtlu Su: 1.5 lt, yatana kadar 2 lt olur

Kızlar sürekli ekranımda goji berry reklamı var. Cidden o kadar faydalı mı ?
Antioksidan değeri yüksekmiş zayıflatıyormuş vs.?
Ablam almış uç kere wc ye çıkıyor arkadaş aldı sahtesi galiba hiç ise yaramadı çaya renk bile vermedi büyük pazar payı oluşturdu
Bende kahvaltimi yaptimmm
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 1 KK peynir, 2 ufak parca kapeyniri, yeşillik, 1 TK labne peyniri

@erigim birde senin su greyfurtlu suyundan hazirladim. Belki ödem atmada ise yarar.
İse yarar inşallah
@erigim bu arada dün tartıldım 57 yim. ama ödem çok fazla vardı ve reglimde tam olmamıştı. aynı rakamlarda gidip geliyorum yani 56- 57 arası kaptan.
Oo süper canım koruyorsun
Ben aldimm canim cayinin tadini begenmefim hergun 1 tatli kasigi kuru yiyorum ama bogazimi tutamadigim icin faydasi olmadi
Yersen diyorum ya yağ cozde icsen olmaz
benim iki kart var ikisinde düşük limitli hatta geçen eşim ariyo benzinlik te kalmış bi iki gun once ben aliaveris yapmistim kartls hemen ödeme yaptım

4 kare çikolata mı
Kaptannnnn tartı öncesi naptın sen hiç oldu mu bu? Zumba azıcuk yakmıştır inşallah.

Bugünkü menüm SON HALİ
Sabah
1 haş yumurta
Uzun zaman sonra dilim k.ekmek
2 tane domates
1,5 kk light süzme peynir

ara: yok

Öğle00
yarım kase brokoli çorbasından 3-4 yk
ıspanaklı köfte
1 yk kısır+ salata

ara: 1 kupa sütlü kahve 13:00

Ara 1 yeşil elma 15:30

Ara: 1 yarım muz spordan önce 17:30

19:30 Spor: 1 saat (35 dk cardio kalanı ağırlık)

21:00 küçük kase salata
Yarım kase mercimek çorbası

Su2 litre

Bizim işyerinde kullanan varmıl çok pahalıymış. Resmen sömürülüyoruz :) bu dukan diyetinde varmış vitamin vs yüksek die öneriomuş bay dukan. Ordan cıkmış. Ben biraz daha araştırayım:)

Sabah. Ceyrek Patatesli omlet. 2 parça kaşar.2 zeytin.1 catal helva.çay.
Öğle. 2 Tavuk baget haslama ile bol salata
Ara 3 kayısı 1 kase yoğurt
Aksam 1 kepce pırasa 1 kepce bulgur biraz yoğurt

1 mandalina

1 saatten fazla egzersiz

***10. TAKIM 452. ETAP***

erigim(76.2// /%)
sosyoloji12( 68.0/ / /% )
KraliceElsa(59.3/ / /% )
judiee(47.6///%)kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 59.4///%)
Karacamdan Kelebek(107.6/// %)
Esmahan38( 58.0///% )
_inci(61.7// /%)

La_vinya(59/ //%)yeni üye giriş kilosu:58 hedef kilosu:48 giriş tarihi :24/01/16

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye
flue_13(/ //%)yeni üye giriş kilosu:65 hedef kilosu:57 giriş tarihi :07/02/16

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen cok haklisin yiyorum sonra zayiflayim istiyorum yaza da dugun var ama sadece 3 kilo verebildim niye boyle oldu bilmiyorum

Aksam 2 kasik barbunyadan aldim sonra canim istemedi yemek bende form misir patlagi yedim simdi de elma yedim

***10. TAKIM 452. ETAP***

erigim(76.2// /%)
sosyoloji12( 68.0/ / /% )
KraliceElsa(59.3/ / /% )
judiee(47.6///%)kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 59.4///%)
Karacamdan Kelebek(107.6/105,8 /1,8/ 1,67%)
Esmahan38( 58.0///% )
_inci(61.7// /%)

La_vinya(59/ //%)yeni üye giriş kilosu:58 hedef kilosu:48 giriş tarihi :24/01/16

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye
flue_13(/ //%)yeni üye giriş kilosu:65 hedef kilosu:57 giriş tarihi :07/02/16

günaydın hatunlarr, öpüyorum hepinizii

dudujan canım çok geçmiş olsun, ayrıca hayırlı da olsun.

@erigim evet kaptancımm koruma işini iyi götürüyorum , inş hep böyle gider :)

@Karacamdan Kelebek maşallah tatlım çok iyi kilo vermişsin.

K kimyager01 tatlım benim kuzenimdende 1000 tl çektiler, dikkatli olmak lazım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…