Herkese merhaba hepinize kolay gelsin bu takıma katılmak istiyorum 37 yaşındayım 163 boyum ve bu sene ilk defa 70 kilonun üzerine çıktım genelde balık etlidirim yemek ve aburcuburla aram çok iyi hayatımda ilk defa diyet yapıyorum iki haftada 74 kilodan 69 indim genelde kafama taktığımı yaparım ama artık tek başıma idare edemiyecegim sanırım yardıma htiyacım var beni aranıza kabul ederseniz sevinirim
Selam canim hoşgeldin. @erigim kaptanimiz takimda yer varsa seve seve kabul eder. Sana mutlaka geri dönüş yapacaktır.
oh sporlar sporlar :) bende dün 1 saat yürüdümm ki oh miss :)
sabah kalkıp hayatta spora gidemem heraldeazmini ayakta alkışlamak istiyorum
ben ne yesem senin canın çekiyorfırında patates közlemeside mükemmel oluyor valla canım. tavsiye ederim tabi az miktarda yanında salata ve peynirle
Hoşgeldin. İlk sayfadaki kuralları okumalısın. Kaptan sana kesin bilgi verecektir.
Ben davet ettim kaptan kabul ediyor diye.
spor hocası sabah spor yapmak daha iyi dedi diye gidiyorum. Geçen hafta 1,8 verince sabah akşam giderim tabii
Ben hala yumurta salatası yiyemedim.Hafta sonu yumurta patates haşlayıp afiyetle yiyeceğim.
ben üşengeçlikten yapamamüşengeçlik seviyem çok üst noktalarda olduğu için
ohh haftasonu bende öle yaparım bide tulum peyniri çay misss
Aaa tabiki peynirsiz olur mu?
Resmini de paylaşırım inşallah tembellikten hafta sonu kalkıp yapamıyorum.
Yaza düğün olmazsa belki bende üşenirdim
Kimyager 1508 kimyagermisiniz
Meslektaşız
Hoşgeldin. İlk sayfadaki kuralları okumalısın. Kaptan sana kesin bilgi verecektir.
Ben davet ettim kaptan kabul ediyor diye.
spor hocası sabah spor yapmak daha iyi dedi diye gidiyorum. Geçen hafta 1,8 verince sabah akşam giderim tabii
Ben hala yumurta salatası yiyemedim.Hafta sonu yumurta patates haşlayıp afiyetle yiyeceğim.
İlk sayfayı okudum amaiş yerindeyim şuan ve atladığım birşey yoktur inşallah
Ooo ne güzel sabitleniyor artık kilonben haftasonu kahvaltıyı 1 de 3 te yaptığım içinüşengeçliğimin bitip kahvaltı için kalkmayı bekliyorum sofradan
tabi bende diyet sayesinde üşengeçliğimi bayaa attım
bu arada dün tartıldım 56,5 lardayım yine (akşam tartıldım yemekten sonra).
İlk sayfayı okudum amaiş yerindeyim şuan ve atladığım birşey yoktur inşallah
Maşallah ne güzel çalışıyormusunuz
ben haftasonu kahvaltıyı 1 de 3 te yaptığım içinüşengeçliğimin bitip kahvaltı için kalkmayı bekliyorum sofradan
tabi bende diyet sayesinde üşengeçliğimi bayaa attım
bu arada dün tartıldım 56,5 lardayım yine (akşam tartıldım yemekten sonra).
Hedef kilom şimdilik 65 ,diyetisyene gitmedim kendi programımı uyguluyorum spor yapma imkanım pek yok ama iş yerinde genelde dolaşıyorum üniteler arası dolaşmalarımı sıklaştırdım daha çok adım atmak için iş içinde iyi tabi bu daha iyi gözlem yapıyorum bir taşla iki kuş yani, en büyük problem benim için öğle yemekleri iş yerinde olugorum çünki öğlen yemeginde ondada speshıl K ve yoğurt yiyorum bazen salata ton balıklı bazen galeta yoğurt
Kimyager 1508 hayırlı olsun bebişin güle güle kavuş inşallah, benimde iki tane var, bende ara vermiştim 2 yıl oldu tekrar başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?