- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Hoşbulduk hanımlar :)
Kuralları okudum. Kabul ediyorum tabi ki. Onceden 20kilo vermiş biri olarak yol arkadaşına ihtiyacım var... Kendi kendime tutuyorum yediklerimi, telefondan uygulamalarla sporumu filan takip ediyorum. Yeriniz varsa eğer çok memnun olacağım size katılmaya :)
Dünden itibaren yazabilirim yediklerimi ve sporumu :) Gerçi burada hafta başı Cuma olmuş oluyor sanırım.
tatlım şimdiki kilon ve hedef kilon nedir?inşallah canım :) yer vardır umarım
tatlım yarışıyormuş gibi başla sen bugünden, tekrardan hoşgeldin :)Hoşbulduk hanımlar :)
Kuralları okudum. Kabul ediyorum tabi ki. Onceden 20kilo vermiş biri olarak yol arkadaşına ihtiyacım var... Kendi kendime tutuyorum yediklerimi, telefondan uygulamalarla sporumu filan takip ediyorum. Yeriniz varsa eğer çok memnun olacağım size katılmaya :)
Dünden itibaren yazabilirim yediklerimi ve sporumu :) Gerçi burada hafta başı Cuma olmuş oluyor sanırım.
Merhaba hanımlar. Ben aranıza katılmaya geldim
Birbirimize destek olalım, verelim şu kiloları. Kurtulalım bu dertten...
163 boyum. Güncel kilom 72. Hedef kilom 60 (ilk hedefim)
Daha önce 92kilodan 71e düşmüştüm. Evlilik sonrası 5-6 kilo aldım bir yılda... Şimdi veriyorum yavaş yavaş ama motivasyon için desteğe ihtiyacım var
merhaba hanımlar.. ben bu gruba katılmak istiyorum :) izin varmıdır :)
Biraz dengesiz beslendiğimi itiraf edeyim öncelikle. Bu sebeple çok vitamin eksikliklerim oluyor. Kullandığım takviye vitaminler de iştah açıyor malum. Neyse dünü yazayım ben;Sen başla yazmaya. Mesela nasıl besleniyorsun görelim
Biraz dengesiz beslendiğimi itiraf edeyim öncelikle. Bu sebeple çok vitamin eksikliklerim oluyor. Kullandığım takviye vitaminler de iştah açıyor malum. Neyse dünü yazayım ben;
Sabah; 2 dilim tam buğday ekmeği, 45gr kaşar peyniri (tost olarak yedim), domates
öğün; 290kalori
Öğlen;
Yarım kase mercimek çorbası
öğün; 55 kalori
Akşam; 50gr tavuk, 1dilim tam bugday ekmeği (küçük dilim)
Öğün; 200 kalori
Atıştırmalıklar;
Granny Smith elma, Hurma (5adet), Saklıköy tam tahıllı 3 adet
öğün; 400 kalori
Toplam: 945 kalori
Spor: 40dk yoga, 5dk squat
Yeşil çay içtim eti form light kepekli biskivi yedim 4 tane
Yanında salata yoğurt tamamdirBu zayıf menülerden sonrada akşama ızgara et ve iki kaçıkcık pilav düşünüyorum
Goji ise yardımı su ara çok moda bi kısmı sahteVe tabi akşam yemeğinden 1 saat önce gıkı çayı akşam yemeği 6.30 gibi kapanış
Akşam 6.30_7 den sonra birşey yemeyi düşünmüyorum umarım başarırım
Hg canım daha önce başarmışdır yine basarirsinMerhaba hanımlar. Ben aranıza katılmaya geldim
Birbirimize destek olalım, verelim şu kiloları. Kurtulalım bu dertten...
163 boyum. Güncel kilom 72. Hedef kilom 60 (ilk hedefim)
Daha önce 92kilodan 71e düşmüştüm. Evlilik sonrası 5-6 kilo aldım bir yılda... Şimdi veriyorum yavaş yavaş ama motivasyon için desteğe ihtiyacım var
Hg canım aramizamerhaba hanımlar.. ben bu gruba katılmak istiyorum :) izin varmıdır :)
Hoşbulduk hanımlar :)
Biraz dengesiz beslendiğimi itiraf edeyim öncelikle. Bu sebeple çok vitamin eksikliklerim oluyor. Kullandığım takviye vitaminler de iştah açıyor malum. Neyse dünü yazayım ben;
Sabah; 2 dilim tam buğday ekmeği, 45gr kaşar peyniri (tost olarak yedim), domates
öğün; 290kalori
Öğlen;
Yarım kase mercimek çorbası
öğün; 55 kalori
Akşam; 50gr tavuk, 1dilim tam bugday ekmeği (küçük dilim)
Öğün; 200 kalori
Atıştırmalıklar;
Granny Smith elma, Hurma (5adet), Saklıköy tam tahıllı 3 adet
öğün; 400 kalori
Toplam: 945 kalori
Spor: 40dk yoga, 5dk squat
öğretmenim atostirmaliklari çıkarıp ogunleri artıran daha sağlıklı olur vücudun isyan etmez saçların dökülmez kasların erimez extra vitamine gerek kalmaz 1200cal altına düşme lütfen daha güzel olacak inan zinde hissedeceksinÖğretmenim, çalışıyorum. Bütün gün ayaktayım dersten derse... Bir de o gün nöbetçiysem mecburen böyle bir bisküvi ağzıma atarak geçiştiriyorum... Çok yanlış malesef. Düzeltmem lazım.
Su içme konusunda da dikkat etmeye çalımışsam da bazı günler bir litrenin altında bile kalabiliyorum
şimdi kaptanım biz denemede miyiz ? yoksa takıma kesinlikle alamam mı diyorsunuz?kimyager1508 eline sağlık canım benim süper olmuş 15kisi max evet ama ben içindeki üyelerin ikisini saymiyorum her daim şimdilik bu listede kalalim yeni üye alimimiz doldu
hoşbulduk kızmar :)bende kuralları okudum hemen içim ısındı :) hedefleri olan kişilersiniz grup heer zaman kendini geliştirme yönünde :) o yüzden tam benlik dedim :)
kızmar ben kilo aldımönceden de 13. takımdaydım 2 sene kadar evvel ama bırakmıştım o zaman 72 başlayıp 66 olmuştum.. şimdi 73 gibiyim ama tam da bilmiyorum. 65 olursam yine olur :) boyum da 170.. şuanda sadece zayıflamaya karar vermiş bulunmaktayım hiç bir aktivitem yok yavaş yavaş olacak inşallah :)
canım kendi isteğinle mi ayrılmıştın?şimdi kaptanım biz denemede miyiz ? yoksa takıma kesinlikle alamam mı diyorsunuz?
evet canımcanım kendi isteğinle mi ayrılmıştın?
Allah iyiliğini versin ben de bu kim diyorum bu ne samimiyet, yeni üye sandım seni:)Ooo rakibem spora hızlı bir dalış yaptın. Hadi bakalım.
Hoşbuldum. Belki bir gün yaparsın yinede. Açıktan okumayı düşün bence.
@tembellady SelamBende eda. Hoşgeldin aramıza.
Diyetten daha zor bir şey var ise o da kilo koruma sabitleme evresi. Eminim çabucak vereceksin kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?