Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşbulduk hanımlar :)
Kuralları okudum. Kabul ediyorum tabi ki. Onceden 20kilo vermiş biri olarak yol arkadaşına ihtiyacım var... Kendi kendime tutuyorum yediklerimi, telefondan uygulamalarla sporumu filan takip ediyorum. Yeriniz varsa eğer çok memnun olacağım size katılmaya :)
Dünden itibaren yazabilirim yediklerimi ve sporumu :) Gerçi burada hafta başı Cuma olmuş oluyor sanırım.

Sen başla yazmaya. Mesela nasıl besleniyorsun görelim

tatlım yarışıyormuş gibi başla sen bugünden, tekrardan hoşgeldin :)

merhaba hanımlar.. ben bu gruba katılmak istiyorum :) izin varmıdır :)

kızlar hoşgeldiniz

Sen başla yazmaya. Mesela nasıl besleniyorsun görelim
Biraz dengesiz beslendiğimi itiraf edeyim öncelikle. Bu sebeple çok vitamin eksikliklerim oluyor. Kullandığım takviye vitaminler de iştah açıyor malum. Neyse dünü yazayım ben;

Sabah; 2 dilim tam buğday ekmeği, 45gr kaşar peyniri (tost olarak yedim), domates
öğün; 290kalori

Öğlen;
Yarım kase mercimek çorbası
öğün; 55 kalori

Akşam; 50gr tavuk, 1dilim tam bugday ekmeği (küçük dilim)
Öğün; 200 kalori

Atıştırmalıklar;
Granny Smith elma, Hurma (5adet), Saklıköy tam tahıllı 3 adet
öğün; 400 kalori

Toplam: 945 kalori

Spor: 40dk yoga, 5dk squat

böyle olmaz

1000-1200 kalorinin altına inmemen gerekiyor.
Ana öğünlerin sağlam olmalı. Aç kalmadan sağlıklı zayıflamamız lazım.
Atıştırmalıklarda o bisküvilere yer olmamalı. Ceviz fındık yiyebilirsin. Özellikle ceviz çok tok tutuyor.
Meyveleri görelim. Hadi bakalım.
Günde 2 litre su
Hafif spor. Hadi bakalaım

@erigim kişi listemiz hakkında asagidaki gibi liste yapmaya calistim. Takımdaki uüyeler izinli uüyeler, deneme süresindeki üyeleri listeledim. Belki isine yarar :))

Eklentiler

• IMG_20160216_142135.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 31
Öğretmenim, çalışıyorum. Bütün gün ayaktayım dersten derse... Bir de o gün nöbetçiysem mecburen böyle bir bisküvi ağzıma atarak geçiştiriyorum... Çok yanlış malesef. Düzeltmem lazım.
Su içme konusunda da dikkat etmeye çalımışsam da bazı günler bir litrenin altında bile kalabiliyorum

Bu zayıf menülerden sonrada akşama ızgara et ve iki kaçıkcık pilav düşünüyorum
Yanında salata yoğurt tamamdir
Ve tabi akşam yemeğinden 1 saat önce gıkı çayı akşam yemeği 6.30 gibi kapanış
Akşam 6.30_7 den sonra birşey yemeyi düşünmüyorum umarım başarırım
Goji ise yardımı su ara çok moda bi kısmı sahte
Hg canım daha önce başarmışdır yine basarirsin
merhaba hanımlar.. ben bu gruba katılmak istiyorum :) izin varmıdır :)
Hg canım aramiza

öğretmenim atostirmaliklari çıkarıp ogunleri artıran daha sağlıklı olur vücudun isyan etmez saçların dökülmez kasların erimez extra vitamine gerek kalmaz 1200cal altına düşme lütfen daha güzel olacak inan zinde hissedeceksin

hoşbulduk kızmar :)bende kuralları okudum hemen içim ısındı :) hedefleri olan kişilersiniz grup heer zaman kendini geliştirme yönünde :) o yüzden tam benlik dedim :)
kızmar ben kilo aldım önceden de 13. takımdaydım 2 sene kadar evvel ama bırakmıştım o zaman 72 başlayıp 66 olmuştum.. şimdi 73 gibiyim ama tam da bilmiyorum. 65 olursam yine olur :) boyum da 170.. şuanda sadece zayıflamaya karar vermiş bulunmaktayım hiç bir aktivitem yok yavaş yavaş olacak inşallah :)

kimyager1508 eline sağlık canım benim süper olmuş 15kisi max evet ama ben içindeki üyelerin ikisini saymiyorum her daim şimdilik bu listede kalalim yeni üye alimimiz doldu

Kızlar su içmek için leblebi tüketin ara öğünler işe yarıyor normalde ben çok su içerim ama aç karna hiç gitmiyor bende 1.5 litre anca içiyorum
Goji aktardan aldım,çayı güzel oluyor enerji versin diye içiyorum günde bir fincan bazı günler içmedigimde oluyor mucize zayıflama filan olduğuna inanmıyorum .yeşil çayı limonla hergün tüketmeye çalışıyorum

şimdi kaptanım biz denemede miyiz ? yoksa takıma kesinlikle alamam mı diyorsunuz?
canım kendi isteğinle mi ayrılmıştın?

Allah iyiliğini versin ben de bu kim diyorum bu ne samimiyet, yeni üye sandım seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…