- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Cuma yarışmalarının genel kuralı bu cnm mecbur her takım yaparSelam kızlar bişey sormak istiyorum mesela ben de katılmak istesem sizde de yeni gelenler İçin iki hafta deneme süresi var mı ? Ben bu hafta üç kilo verdim ama takım da sayilmadi yeni olduğum için bende yeni öğrendim sizde de varmı böyle bişey?
Maydonoz suyu iciyorum ya arada onun etkisiyle heralde fazla odem tutmuyorum hemde agrim sancin fln olmuyo. Regl tqrihine yakin sende 1 hafta yap belki odem tutmazsinOoo benden iyisin. Ben regl ilk günü çok kötü oldum. Geçen resim atmıştım ya pantolon kaç cm büyüktü. Resmen pantalonum tam oldu. Öyle şiştim200 gr bile olsa vermişssin. ben 2 kg fazla çıktım.
Maydonoz suyu iciyorum ya arada onun etkisiyle heralde fazla odem tutmuyorum hemde agrim sancin fln olmuyo. Regl tqrihine yakin sende 1 hafta yap belki odem tutmazsin
Buradayım.....Kızlarr nerelerdesinizz?
İkinci ünv olarak okumak istiyorum ygs ye girmeden. Eşim tarih okuyor, edebiyat bölümü de okunabiliyor dün baktım Anadolu ünv sitesinden
regl bittikden snra baslicam yine 15 gun icicen butun odemler gitsin kupkuru kalayim :))Normalde bu kadar olmazdı. Hem regl+ üşütmeden böyle oldu. Daha tartıya çıkmadan biliyordum durumu. Maydanoz kürü işe yarıyor aslında limonlu su içiyorum ama maydanoz daha farklı tabii.
Cnm sen mezunmusun bu haftaBuradayım.....
Bu hafta çok ödem tutmuşsun, hastaydın ve işlerin çok yoğundu; bu kadar olumsuzluk bir arada olunca hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz hiç üzülme haftaya hepsi gidecek zaten
Halkla ilişkiler de çok güzel, sen yaparsın bence. Sonra da yüksek lisansa tamamlarsın süper olur. Ben de biraz kafam çalışsın istiyorum, çoluk çocuk olunca kitap okumayı unuttum artık belki mecburiyetten okurum da durmuş olan beyin fonksiyonlarım yerine gelir. Böyle gidersem 40 yaşıma gelmeden bunama başlayacak :))))
Kesinlikle kaçırma, seneye hep birlikte öğrenci olalımcanım bende baktım dikey geçişte anadolu ünivertesi son kez sınavsız alıyormuş bu sene kayıt yaptırayım (bölümleri bi araştırayım). kardeşimin okulu bitincede uzaktan eğitim diyetisyenlik için hazırlancam inşallah ama en azından sınavsız dikey geçişi kaçırmayayım diyetisyenlik olmazsa bi daha ygs ye girmek zorunda kalmam.
Yok canım ya, hedefim 55 ti ama o kadar vermek istemiyorum çok zayıfladım 56,8 olursam %80 ini verip mezun olmuş olacağım, 400 gr kaldı, bi aksilik olmazsa cumaya inşallah mezunum:)))Cnm sen mezunmusun bu hafta
Allah senden de razı olsun canım, hastalık bu hepimizin başındaIyi dileklerde bulunan canim arkadaslarim allah razi olsun beni mutlu ettiniz.kilom sabit 60,3 ,erigim kraliceelsa tebrikler,
Gayet iyi vermişsin, 1 kilo çok ideal daha hızlı gitmene gerek yok ki. Ayda dört kilo versen 5 ayda tığ gibi olursunKizlar ben de 71 ciktim ama ben daha cok verdim gibi hissediyorum. Bitsin donemim haftaya Cuma daha iyi sonuc olur umarim...
Santim olarak da kuculme var. Insallah sonuclar guzel olur.
Buradayım.....
Bu hafta çok ödem tutmuşsun, hastaydın ve işlerin çok yoğundu; bu kadar olumsuzluk bir arada olunca hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz hiç üzülme haftaya hepsi gidecek zaten
Halkla ilişkiler de çok güzel, sen yaparsın bence. Sonra da yüksek lisansa tamamlarsın süper olur. Ben de biraz kafam çalışsın istiyorum, çoluk çocuk olunca kitap okumayı unuttum artık belki mecburiyetten okurum da durmuş olan beyin fonksiyonlarım yerine gelir. Böyle gidersem 40 yaşıma gelmeden bunama başlayacak :))))
regl bittikden snra baslicam yine 15 gun icicen butun odemler gitsin kupkuru kalayim :))
Iyi dileklerde bulunan canim arkadaslarim allah razi olsun beni mutlu ettiniz.kilom sabit 60,3 ,erigim kraliceelsa tebrikler,
Aa cok iyi o zaman ben de bakayimİkinci ünv olarak okumak istiyorum ygs ye girmeden. Eşim tarih okuyor, edebiyat bölümü de okunabiliyor dün baktım Anadolu ünv sitesinden
Buradayım.....
Öğretmenlik çok güzel bir meslek ve ben öğrencilerin hayatına olumlu bir dokunuş yapmak istiyorum. Hani çalışıp para kazanmak herkesin isteği ama öğretmenliğe bakış açım daha farklı. Bir kaç tane özel (farklı) öğretmenim vardı. İnsanların hayatını değiştiren, başka bir pencereden bakabilmeyi öğreten. O kadar kıymetliler ki... Sırf devlete sırtımı dayayayım mantığındaki insanların öğretmen olmasını da anlamıyorum çok dertliyim
Bence okumanın yaşı yok. Herkes her zaman okumalı, yeni şeyler öğrenmek güzel. Ruhu besliyor.Seneyede beraber ders çalışırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?