Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar bu sabah tartida 70,3 ciktim, cok mutlu oldum
Çok güzel haber. Daha da sağlıklı besleniyoruz.

Ama aklıma öyle gelmişti. Küçükken kuzenim inek görünce ben bunu yerim demişti o geldi aklıma sonra mantarlı dana falan hayal gücüm çok geniş mübarek

Hımm o zaman kendini aç bırakmıyorsun aralarda sağlıklı atıştırmalıklar yiyorsun. Ceviz al kendine üstüne bir bardak su içince anında tokluk geliyor.

Ben de akşama mantar sote düşünüyorum ama danasız olacak

Aaaaa danasız mı bari kanatlılardan mantarlasaydın
Şaka bir yana ben mantarı çok seviyorum. Bay dukan sayesinde mantar kültürüm oluştu

Aman hee dikkat et
Kolay gelsin.
Valla ben tek zenden aldım. 30 küsür liraydı. Hassas digital tartılar çabuk bozuluyor. Ondan çok para vermiyorum. Sana tavsiyem alt tarafındaki ayak kısımları takılı plastik mi yoksa yapıştırma plastik mi dikkat et. Yapıştırma olanlar kopuyor hemen kayboluyor sonra denge problemi olunca yanlış tartıyor ve sağlam tartı bozuluyor

Çok az yemişsin olmaz böyle. Ara öğünler görmek istiyorum meyveler falan?
Bence haftalık menü yap kendine az al az pişir. Hatta hafta sonu pişir buzluğa at daha kolay olur.

Aaaaa kek mi yedin sen gelsin kür oradan gelsin hemen. Yok sana bu hafta daha kaçamak. Bak böyle gidersen verdiğim kiloları alacaksın

Allahım, ben zayıflayamıyorsam, arkadaşlarımı şişmanlat diye dua ettim
Şaka kız şaka, senin kilo almandan nolucak ki, maşallahın var

anlamıştım zaten senin yüzünden olduğunu, pisss :)

Kuru meyve, ceviz koysana çekmeceye, çayın yanında atarsın ağzına bi iki tane.

bencede öyle yapmalıyım.

yok yok pişman oldum ve telafi edilecek kesinlikle haftaya cumartesiye kadar yok kaçamak falan.

Nasıl yani Hemen değişmen lazım googleda nick yazıp kadınlar kulubu yazından maşallah herşey seriliyor.

Kaptan okuduğun kitaplar, sevdiğin şarkılar vs aklına bir şey getir. :)
Ne desekki bilemedim.

aa çok fena olmuş, hemen değiştir.
Evet ama kiyamiyorum nickime
zayıfladım yazanlara nasıl özeniyom (( 3-5 kilo versem umutsuz modumdan çıkıcam ama daha dün bir bugun iki. çok yolum var uzun uzun yollar

bu arada bugunun sporu 30 dk kondisyon bisikleti
canım zamanla olacak birden hiç olmaz ki birden mi yedik aldık

Cok güzel tebrik ederim...

Aksam yemegi
1 parca tavuk
Patates puresi
Yogurt biraz
4 tane tulumba
1 kac saat sonra meyva yiyecegim

4 tane tulumba ? Şaka yapıyorsun

bende bugünkü menümü yazayım. bikaç gündür yazmıyordum

kalkınca büyük bardak su,

kahvaltı; 2 yumurta, 1 çay bardağı süt, 2 kk peynir, 4 zeytin, 2 tatlı kaşığı reçel, domates, limonlu çay, 3 dilim ekmek

ara; 4-5 tane kuru erik, 5-6 tane badem, 1 muz

akşam, 1 kepçe tavuklu çorba, 3 tane kuru patlıcan dolması, 1 kase yoğurt

ara, çay ve 1 dilim elmalı turta

su; 2 lt olmuştur.

Dünkü menümü de yazayım.

kalkınca büyük bardak su,

kahvaltı; 2 yumurta, 1 çay bardağı süt, 2 kk peynir, 7-8 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel, domates, limonlu çay, 3 dilim ekmek

ara; 2 tane ufak muz

öğlen, 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dilim ekmek

ara, türk kahvesi

akşam, 3 ufak dilim börek, peynir, zeytin, 1 tk bal, çay

ara, 1 avuç patlamış mısır

su; 2-2.5 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…