- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
Çok güzel haber. Daha da sağlıklı besleniyoruz.Kizlar bu sabah tartida 70,3 ciktim, cok mutlu oldum
mantarlı dana soteye olan yorumuna koptum :)))
evet inşallah yiyeceğim :) pişti oldukbenim şu sıralar sanırım ara öğün yapmaya ihtiyacım var, çabuk acıkma bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum reglim yaklaşıyor ya sanırım ondan yada baharın verdiği bişi yada bilmiyorum. kuru kayısı, eti form falan mı alsam napsam ki?
Ama aklıma öyle gelmişti. Küçükken kuzenim inek görünce ben bunu yerim demişti o geldi aklıma sonra mantarlı dana falan hayal gücüm çok geniş mübarek
Hımm o zaman kendini aç bırakmıyorsun aralarda sağlıklı atıştırmalıklar yiyorsun. Ceviz al kendine üstüne bir bardak su içince anında tokluk geliyor.
Ben de akşama mantar sote düşünüyorum ama danasız olacak
Aaaaa danasız mı bari kanatlılardan mantarlasaydın
Şaka bir yana ben mantarı çok seviyorum.
Aman hee dikkat etSelam Kizlar bugün hic ugrayamadim yaaa kusura bakmayin. Yarin boyaya baslicaz. Aksam ustayi ayarladik. Esimde izin alacak. Bende bugün ufaktan Yikama toplama işlerine basladim. Sizden pazartesi ne kadar izin istiyorum. Çok aktif olamayabilirim. Ama burayida ihmal etmem :))))
Kolay gelsin.
Valla ben tek zenden aldım. 30 küsür liraydı. Hassas digital tartılar çabuk bozuluyor. Ondan çok para vermiyorum. Sana tavsiyem alt tarafındaki ayak kısımları takılı plastik mi yoksa yapıştırma plastik mi dikkat et. Yapıştırma olanlar kopuyor hemen kayboluyor sonra denge problemi olunca yanlış tartıyor ve sağlam tartı bozuluyorKızlar benim baskül artık yavaş yavaş emekliye ayrılıyor ben de şöyle güzel bişey almak istiyorum. Voit in baskülüne baktım; yağ, kas, su ölçümü yapıyor, ayrıca hafızaya alma özelliği de var. Böyle bişey kullanan var mı aranızda? Çok özellikli şeyler çabuk bozulur ya, ondan korkuyorum biraz. Fiyatı da 100 lira, bi seans diyetisyen parası:) napayım sizce?
bugunku yediklerm
sabah ekmek peynir zeytin ceviz ıhlamur
öğlen domates corbası ayran
arkadaşlar 2 kaşık sebze yemegi falan yazmıssınız ama yemegin gerisi ne olacak. ben yalnız yasıyorum ve yarım kilodan bile yemek yapsam bisürü yemek oluyor. yemek yapmayı da hiç sevmiyorum zaten. bekara uygun menüsü olan var mı evde yemek pişirmesiz((((((((((((( yardım yardım yardım lütfen
Çok az yemişsin olmaz böyle. Ara öğünler görmek istiyorum meyveler falan?
Bence haftalık menü yap kendine az al az pişir. Hatta hafta sonu pişir buzluğa at daha kolay olur.
ondan mı acep :) ara öğün olarak yarım dilim ev keki yedim arkadaşım yapmıştı kendimi çok mutsuz hissediyorum şu cumartesinden beri yediklerimden dolayı :)
kimyager1508 canım kolay gelsin çok yorma kendini
Aaaaa kek mi yedin sen