Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunydinnnn naslsnzz kizcelerrrrr tarti gunune az kaldi ben bu hafta gremycgmi blyrm ama uzulmyrm cuma diyetsyene gdyrm ins sifirdan baslycm ona konsanyreym ama ins siz kilo verms olrsnz istedgnz gbi bende buralrdym ins cumadan snra elmden geldgnce full time buralrda olcm ins

Bende lisedeyken 36 bedendim Ahh ahh ne günlerdi Canım mücver çekti

bugün ne kadar sessiz buralar
Ben varım tatlım.

Ya kızlar elma diyetin de sabah kahvaltı var sonra 2 saatte bir elma yiyon 3 lt su ve yeşil çay içiyorsun 5 gün denemek istiyorum zira psikolojik olarak kötüyüm. ..

Kızlar ortak bir listemiz olsa beraber yapsak daha tetikleyici olmaz mı ne dersiniz

Kızlar ortak bir listemiz olsa beraber yapsak daha tetikleyici olmaz mı ne dersiniz

Canım herkesin yaşam şekli ve yeme alışkanlığı farklı bu pek mümkün değil. Zaten sağlıklı beslenme gayesinde bir çok kişi hemen hemen benzer besleniyor. Az ama sık. Protein ağırlıklı. Aç kalmadan biraz haraket. Aslında bu kadar basit.

KraliceElsa fırın mücverin tarifini verirmisin :)
Kendim uydurdum bunu güzel bi tarif, börek yerine bile ikram edebilirsin:)
Üç tane kabak rendelenir, 2-3 dal yeşil soğan, 1 tutam maydonoz, 1 tutam dereotu ince doğranır, tuz, biber eklenir. Başka bir kapta iki yumurta, yarım çb süt, 2 kaşık z yağı ve 3 kaşık kadar un, 1 fişke karbonatla çırpılır. Sebzeli karışım unlu karışımla güzelce harmanlanır ve yağlı kağıt serilmiş tepside pişirilir.

Çok güzel olmuş çok besleyici tebrikler bu aralar ben düzgün menü yapamıyorum;(
Öğle araları işdegim akşamda çok yorgun oluyorum bir halsizlik var

bir vakitler dukan diyeti yaparken arada böyle şeyler yapıyordum. Normal un kullanmıyordum ama...
Afiyet olsun kıskandım

Çok güzel olmuş çok besleyici tebrikler bu aralar ben düzgün menü yapamıyorum;(
Öğle araları işdegim akşamda çok yorgun oluyorum bir halsizlik var
Çalışırken diyet yapmak zor oluyo gerçekten, iş yerindeki yemekler çok yağlı oluyo ama elinden geldiğince akşamı hafif tutarsan dengelersin.
Ben bu sene evdeyim Allahtan, yoksa bu kadar dikkat edemezdim.

Güzel tarif deniycem inşallah

bir vakitler dukan diyeti yaparken arada böyle şeyler yapıyordum. Normal un kullanmıyordum ama...
Afiyet olsun kıskandım
Ben de tam buğday kullandım, genelde mücverde galeta unu kullanılıyor ama işlem görmüş olduğu için ben tercih etmiyorum. Aslında yulaf unu da olabilir buna değil mi, yada yulaf kepeği?

Çalışırken diyet yapmak zor oluyo gerçekten, iş yerindeki yemekler çok yağlı oluyo ama elinden geldiğince akşamı hafif tutarsan dengelersin.
İşin kötüsü bizim işyerinde yemek çıkmıyor mutfak var ama ,onun yerine yemek parası veriyorlar genelde herkes dışardan söylüyor bende o yüzden kilo aldım zaten
Öğlenleri yanımda birşey getirip yiyorum bazen yada k fleks yiyodum
Sürekli yanımda yiyecek birşeyler taşımakta sinir bozucu oluyor
Bir ara ton balıklı salata yiyodum ,bilmiyorum iş yerinde başka ne olur,pratik olacak, ocak var aslında birşey getirilip ısıtılabilir oda tuafıma gidiyor

Bekliyoruz tatlım senide listede :)

Bende lisedeyken 36 bedendim Ahh ahh ne günlerdi Canım mücver çekti

Ben varım tatlım.

sorma bende 34 tüm ki tüm kıyafetler belimden düşerdi hep göbüşüm açık kalırdı

en yakın zamanda deneyeceğimm :)

bana da çalışırken diyet yapmak daha kolay geliyor nedense :)

Ben de tam buğday kullandım, genelde mücverde galeta unu kullanılıyor ama işlem görmüş olduğu için ben tercih etmiyorum. Aslında yulaf unu da olabilir buna değil mi, yada yulaf kepeği?

Ben yulaf kepeğinden yapıyordum :) O da oluyor:)

Evde akşam yaptığın yemeği biraz daha fazla yapıp işyerine götürüp ısıtabilirsin.Tuhafına gitmesin. Sağlıklı besleniyorsun ve ağır yağlı nasıl piştiğini bilmediğin şeyleri yemek istememek çok normal.

Menümün gidişatı;

sabah: sandviç

öğlen: şehriye çorbası, kurufasulye, salata, yoğurt, 2 kaşık z.yağlı pırasa

arada elma yerim (inş :) )

akşam pırasa yoğurt

Oooo seçil elma yiyecek, elma dedin de bende elmamı yiyeyim.

Bugünkü menüm;
Sabah
1haş. yumurta
1 kk peynir
2 dilim k.ekmek
domates
az sütlü kahve

ara: yok

Öğle:
Yeşil salata içine 3 çatal patates haşlamasıda koydum.
mantarlı dana sote (valla menüde böyle yazıyordu Gözümde mantarla bezenmiş inek görüntüsü canlanıyor)
1 kase yoğurt

ara: 1 yeşil elma masalimsii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…