- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
sorma tatlım ya aynı durumdayım şuanda. dün canım bi dilim börek daha çekti annem diyoki ye işte ne güzel zayıfsın rahatça ye . dedim ki senin kafanla gidersem bu halimden eser kalmaz :) zaten ben lisede 48 kiloykende annem hasta olcaksın diye evham yapıp 80 kiloya çıkarmıştı beni.
valla benide midemden vurdu mücver ile pissssKraliceElsa ne olcak
Ben varım tatlım.bugün ne kadar sessiz buralar
Kızlar ortak bir listemiz olsa beraber yapsak daha tetikleyici olmaz mı ne dersiniz
Kendim uydurdum bunu güzel bi tarif, börek yerine bile ikram edebilirsin:)KraliceElsa fırın mücverin tarifini verirmisin :)
Çok güzel olmuş çok besleyici tebrikler bu aralar ben düzgün menü yapamıyorum;(Dünkü menümü yazmamışım
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 tk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 tabak karnabahar yemeği, 2 kaşık makarna, 1 sb kefir
Ara: 1/2 muz, 1/2 elma, 1 sb süt
Akşam: 4 ızgara köfte, 2 dlm fırın mücver, turp, yeşillik
Ara: 1/2 ayva, 5-6 fındık
Su: 3 litre
Kendim uydurdum bunu güzel bi tarif, börek yerine bile ikram edebilirsin:)
Üç tane kabak rendelenir, 2-3 dal yeşil soğan, 1 tutam maydonoz, 1 tutam dereotu ince doğranır, tuz, biber eklenir. Başka bir kapta iki yumurta, yarım çb süt, 2 kaşık z yağı ve 3 kaşık kadar un, 1 fişke karbonatla çırpılır. Sebzeli karışım unlu karışımla güzelce harmanlanır ve yağlı kağıt serilmiş tepside pişirilir.
Çalışırken diyet yapmak zor oluyo gerçekten, iş yerindeki yemekler çok yağlı oluyo ama elinden geldiğince akşamı hafif tutarsan dengelersin.Çok güzel olmuş çok besleyici tebrikler bu aralar ben düzgün menü yapamıyorum;(
Öğle araları işdegim akşamda çok yorgun oluyorum bir halsizlik var
Güzel tarif deniycem inşallahKendim uydurdum bunu güzel bi tarif, börek yerine bile ikram edebilirsin:)
Üç tane kabak rendelenir, 2-3 dal yeşil soğan, 1 tutam maydonoz, 1 tutam dereotu ince doğranır, tuz, biber eklenir. Başka bir kapta iki yumurta, yarım çb süt, 2 kaşık z yağı ve 3 kaşık kadar un, 1 fişke karbonatla çırpılır. Sebzeli karışım unlu karışımla güzelce harmanlanır ve yağlı kağıt serilmiş tepside pişirilir.
Ben de tam buğday kullandım, genelde mücverde galeta unu kullanılıyor ama işlem görmüş olduğu için ben tercih etmiyorum. Aslında yulaf unu da olabilir buna değil mi, yada yulaf kepeği?bir vakitler dukan diyeti yaparken arada böyle şeyler yapıyordum. Normal un kullanmıyordum ama...
Afiyet olsun kıskandım
İşin kötüsü bizim işyerinde yemek çıkmıyor mutfak var ama ,onun yerine yemek parası veriyorlar genelde herkes dışardan söylüyor bende o yüzden kilo aldım zatenÇalışırken diyet yapmak zor oluyo gerçekten, iş yerindeki yemekler çok yağlı oluyo ama elinden geldiğince akşamı hafif tutarsan dengelersin.
Ben bu sene evdeyim Allahtan, yoksa bu kadar dikkat edemezdim.
Gunydinnnn naslsnzz kizcelerrrrr tarti gunune az kaldi ben bu hafta gremycgmi blyrm ama uzulmyrm cuma diyetsyene gdyrm ins sifirdan baslycm ona konsanyreym ama ins siz kilo verms olrsnz istedgnz gbi bende buralrdym ins cumadan snra elmden geldgnce full time buralrda olcm ins
Bende lisedeyken 36 bedendimAhh ahh ne günlerdi Canım mücver çekti
Ben varım tatlım.
Kendim uydurdum bunu güzel bi tarif, börek yerine bile ikram edebilirsin:)
Çalışırken diyet yapmak zor oluyo gerçekten, iş yerindeki yemekler çok yağlı oluyo ama elinden geldiğince akşamı hafif tutarsan dengelersin.
Ben bu sene evdeyim Allahtan, yoksa bu kadar dikkat edemezdim.
Ben de tam buğday kullandım, genelde mücverde galeta unu kullanılıyor ama işlem görmüş olduğu için ben tercih etmiyorum. Aslında yulaf unu da olabilir buna değil mi, yada yulaf kepeği?
İşin kötüsü bizim işyerinde yemek çıkmıyor mutfak var ama ,onun yerine yemek parası veriyorlar genelde herkes dışardan söylüyor bende o yüzden kilo aldım zaten
Öğlenleri yanımda birşey getirip yiyorum bazen yada k fleks yiyodum
Sürekli yanımda yiyecek birşeyler taşımakta sinir bozucu oluyor
Bir ara ton balıklı salata yiyodum ,bilmiyorum iş yerinde başka ne olur,pratik olacak, ocak var aslında birşey getirilip ısıtılabilir oda tuafıma gidiyor
Menümün gidişatı;
sabah: sandviç
öğlen: şehriye çorbası, kurufasulye, salata, yoğurt, 2 kaşık z.yağlı pırasa
arada elma yerim (inş :) )
akşam pırasa yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?