Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oooo seçil elma yiyecek, elma dedin de bende elmamı yiyeyim.

mantarlı dana soteye olan yorumuna koptum :)))

evet inşallah yiyeceğim :) pişti olduk benim şu sıralar sanırım ara öğün yapmaya ihtiyacım var, çabuk acıkma bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum reglim yaklaşıyor ya sanırım ondan yada baharın verdiği bişi yada bilmiyorum. kuru kayısı, eti form falan mı alsam napsam ki?

Deponda yakacak yağın kalmadı ondan acıkıyosun bence

Ben de akşama mantar sote düşünüyorum ama danasız olacak

Selam Kizlar bugün hic ugrayamadim yaaa kusura bakmayin. Yarin boyaya baslicaz. Aksam ustayi ayarladik. Esimde izin alacak. Bende bugün ufaktan Yikama toplama işlerine basladim. Sizden pazartesi ne kadar izin istiyorum. Çok aktif olamayabilirim. Ama burayida ihmal etmem :))))

Kızlar benim baskül artık yavaş yavaş emekliye ayrılıyor ben de şöyle güzel bişey almak istiyorum. Voit in baskülüne baktım; yağ, kas, su ölçümü yapıyor, ayrıca hafızaya alma özelliği de var. Böyle bişey kullanan var mı aranızda? Çok özellikli şeyler çabuk bozulur ya, ondan korkuyorum biraz. Fiyatı da 100 lira, bi seans diyetisyen parası:) napayım sizce?

Tamam canım merak etme sen ama kendini yorma sakın, boya kokusunu da içine çekme:)))

Öyle doğru diyorsun benimki çaresizligin söylemleri

Canim bende fakirin var. O saydigin özelliklerde var ben memnunum ama fiyatini bilmiyorum.

bugunku yediklerm
sabah ekmek peynir zeytin ceviz ıhlamur

öğlen domates corbası ayran

arkadaşlar 2 kaşık sebze yemegi falan yazmıssınız ama yemegin gerisi ne olacak. ben yalnız yasıyorum ve yarım kilodan bile yemek yapsam bisürü yemek oluyor. yemek yapmayı da hiç sevmiyorum zaten. bekara uygun menüsü olan var mı evde yemek pişirmesiz ((((((((((((( yardım yardım yardım lütfen

Merhaba arkadaslar kahvaltim
Peynir
3dilim sucuk
2 dilim ekmek
Zeytin 10 tane
Domates
Ara ogun 1 avuc findik ici

Allahım, ben zayıflayamıyorsam, arkadaşlarımı şişmanlat diye dua ettim
Şaka kız şaka, senin kilo almandan nolucak ki, maşallahın var

Anaaaam canım çekti beaaa

Kolay gelsin, çok yorma kendini. Gerçi şimdiki boyalar kokusuz ama yine de çok solumamak gerek..

Yanımda yiyecek hiçbirşey yok ama ben çoook acıktım..
sabah
domates peynirli soğuk sandviç
öğle
köfteli patlıcan yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
ayran
akşam
kuru fasulye
yoğurt
havuç turp salatası planladım

Kuru meyve, ceviz koysana çekmeceye, çayın yanında atarsın ağzına bi iki tane.

Hadı ınsallah gıtsın su yaglar ya kaynanam dıyo kalk kız bugun ac kaldım surdan bı lokum barınye dıyo gecenın koru daha gaz verıyo getırdı kutuyu onume bakışıyoz lokumlarla
Aboo lokumdanda kaynanadan da uzak dur
Kız buradayım diyo diyom yoksun bi msj yazıp kaciyon
Ya kızlar elma diyetin de sabah kahvaltı var sonra 2 saatte bir elma yiyon 3 lt su ve yeşil çay içiyorsun 5 gün denemek istiyorum zira psikolojik olarak kötüyüm. ..
Geçici bir psikoloji düzelir ama geri gelir bu canım 5gun AC gezdiğine deez iki verir bir alırsın onun yerine duEnli ye iki haftada ver
Kizlar bu sabah tartida 70,3 ciktim, cok mutlu oldum
Süper canım
Kolay gelsin fazla yorma kendini kojuyada maruz birakma
Ben baktığımda 300du 100dedin canımı aldın gidip tartiyi kirasim var
Canım 2yk denizlerde extra yedikleri vardır yoksa 8yk sebze gayet normal bir porsiyon iki gün yersin
sağlıklı atistirmalik atsana cantana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…