Çok
Çok zor bir sürece girmişsiniz Allah kolaylık versin, inşallah çabucak alışırsınız. Bizim sıpa ortamızda yatıyo, iki yaşına kadar böyle devam eder
Uykusuzluk direk tartıya yansıyor, benim de olmuştu çok iyi biliyorum. Haftaya gidecek nasılsa boşver
Çok sevindim canım, gelmiş geçmiş olsun.
Bence sen 80 kilosun da bizi kandırıyorsun sankimezun olunca çok kilo verdim diye havanı atarsın artık
Haftaya da ben + çıkıyormuşum beni öldürürsün
Sağol şekerim. Artık bana gıcık olmuyorsun değil mi? Yakında gelip seni geçeceğim ve senden önce mezun olacağım.
Yetişemezsin bana biliyorsun değil mi
Aaa sevindim yemediğine. Benimde canım kahve çekti ama starbuckstaki çikolatalı olandan. sonra eda kendine gel dedim. Ofise geldim. Şeker ihtiyacım gitsin diye armut yedim,şimdi az sütlü kahvemi içiyorum.
Yaa ben o tiplere sinir oluyorum. Kilo verdiğimde herkes aa ne çok verdin daha ne kadar vereceksin diyordu. Ne güzel ne güzel dediler. Kilo hakkında konuşmayı ne çok seviyor millet.Tabi insanları azim ve irade ile şaşırtmak çok eğlenceli.
35 kilo verdiğimde kimse inanmıyordu. Kaç kiloydun ki diyorlar.Bugün 103 kiloyum dedim bana inanmadılar. Samimi olup olmadıklarını bilmiyorum. 80-85 görünüyormuşum. Spor hocasına 103 diyince böyle oldu
Kahvemi yudumluyorum. Az iş yapıyorum az buraya bakıyorum. Yuvarlanmaca.
ama cidden 80-85 gösteriyorsun tatlım. Aslında sevindiklerinin farkındayım diyetim boyunca hep desteklediler ama ilk kilomu bulma çabalarına uyuz oluyorumsize ne be kardeşim de diyorum genelde müdürler oluyor :)
bende kahveyi içmediğine sevindim :) ah bizimm bu azimli, iradeli hallerimiz ne kadan da hoş değil mi:)
E Etabiti edacım senin ona yaklaşmanı bekliyor yoksa bi insan aylarca sabit kalır mı
zor bi süreç ama onunda benimde daha düzenli uyuması için şart şimdi yazda geliyor uç kişi vicik vicik bizim evde çok sıcak oluyor hem belki saat başı emmek istemez çok fazla bağımlı durumda gündüz 10dk bir aklına estikçe gecede çok kalkıyor (ben hala nasıl zayıflamadiysam artıkÇok
Çok zor bir sürece girmişsiniz Allah kolaylık versin, inşallah çabucak alışırsınız. Bizim sıpa ortamızda yatıyo, iki yaşına kadar böyle devam eder
Uykusuzluk direk tartıya yansıyor, benim de olmuştu çok iyi biliyorum. Haftaya gidecek nasılsa boşver
Çok sevindim canım, gelmiş geçmiş olsun.
Bence sen 80 kilosun da bizi kandırıyorsun sankimezun olunca çok kilo verdim diye havanı atarsın artık
masalimsii , @The Queen , @katre-i dem ya siz niye kaşınıyorsunuz ki şimdi
Hadi diyorum sesimi çıkarmayayım ama, ayıp değil mi yaa, koca kadınla dalga geçiyorsunuz
Bak ben şişkoyum hatırlatırım, oturuveririm üzerinize !!!!
Ulen size inat bu hafta zayıflamazsam ne olayım !!!!!!!!! kaptaaaaaan, ayağını denk al
Aynen yemekleri kacirdim hep ama bugun dikkat ettim yememe artik dikkat edicem daha fazla kilo almadanO tulumbaları yemeseydin böyle olmazdı belki
Hadi ya gerçekten mi bu hafta mi valla tam inanır gibi oldum geri kaçtımasalimsii , @The Queen , @katre-i dem ya siz niye kaşınıyorsunuz ki şimdi
Hadi diyorum sesimi çıkarmayayım ama, ayıp değil mi yaa, koca kadınla dalga geçiyorsunuz
Ulen size inat bu hafta zayıflamazsam ne olayım !!!!!!!!! kaptaaaaaan, ayağını denk al
verdiğin emeği çöpe atma dikkat etmeye devamAynen yemekleri kacirdim hep ama bugun dikkat ettim yememe artik dikkat edicem daha fazla kilo almadan
masalimsii , @The Queen , @katre-i dem ya siz niye kaşınıyorsunuz ki şimdi
Hadi ya gerçekten mi bu hafta mi valla tam inanır gibi oldum geri kaçtı
verdiğin emeği çöpe atma dikkat etmeye devam
Hadi ya gerçekten mi bu hafta mi valla tam inanır gibi oldum geri kaçtı
verdiğin emeği çöpe atma dikkat etmeye devam
Vayy 2kg mu ben bir diye okuyunca***10. TAKIM 455. ETAP***
erigim(76///%)kilosu sabit
sosyoloji12( 67.8// /%)
KraliceElsa(57,2/57/0.2/%0.35)
hira1994( 58.5///%)
The Queen(106,5/102,9/3,6/% 3,38)
_inci(60.3///%)
La_vinya(56.2///%)
ruzgar_02(77.2///%)
flue_13(62.6/62.7/-0.1/%-0.15)
frifri(71/70.1/0.9/%1,26)yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üye
METENOL(68.2/68.3/-0.1/%-0.15) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16
gulhan_41(80/78 / 2/%2,5 ) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
Traum-7777(83/ / /%) yeni üye giriş kilosu:83 hedef kilosu: giriş tarihi :1/3/16
umarım hesabı dogru yapmışımdır.
Akşam protein olsa süper protein tok tutar yemekten sonra aklın cislara kaymazbugunkü menum
sabah: 2 dilim ekmek, yumurta, 5 zeytin, 2 ceviz, yeşil çay
öğlen: çorba, 5 tane lahana sarması
ara:muz
akşam 2 dilim ekmek , 1 kk peynir
spor çok etkili canimKizlar ne tatli atismissiniz yaa. Okurken cok guldum
Okulda kilo vermissin, ne guzel yakisti demeler basladi, gobek atasim geldi
Ben de 70kiloyum deyince inanmiyorlar ya. Spor yaptigimdan mi oluyor bilmiyorum
bugunkü menum
sabah: 2 dilim ekmek, yumurta, 5 zeytin, 2 ceviz, yeşil çay
öğlen: çorba, 5 tane lahana sarması
ara:muz
akşam 2 dilim ekmek , 1 kk peynir
Kizlar ne tatli atismissiniz yaa. Okurken cok guldum
Okulda kilo vermissin, ne guzel yakisti demeler basladi, gobek atasim geldi
Ben de 70kiloyum deyince inanmiyorlar ya. Spor yaptigimdan mi oluyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?