ben normalde 3-4 kişinin yedigini yiyordum anlatsam oha dersiniz kesinVayy 2kg mu ben bir diye okuyunca
Himmmm demek oyleee neden acabaaaKilom 58.6@erigim
Uğursuz 7777.6 kilom
eger bidhaki hafta 76.9 u goremezsem yarismadan ayrilicam
Bu ne ya tamam bu hafta dikkat edemedim ama gecen haftalarda ac gezdim ya ac uyudum spor yaptim yine veremedm bu nedir ya aglicam sinirden. 77 kilodan dusemedim kac aydir
Korumak da bir erdem şekerimGünaydın arkadaşlar..
Ya bu nedir böyle. Sanki @masalimsii yerine ben koruma programına geçtim
Artık iş yerinde öğle yemeği yememeye karar verdim. Evden getiricem. İşe başladığımdan beri kilo veremiyorum..
Kilom sabit
Len tiramisuyu yemedin de niye yaziyon mademkızlar beni kesin, lime lime doğrayın. yaklaşık 1 yıl sonra mantı görünce böyle oldu.
menümdeki gidişat;
sabah: sandviç (tb ekmeğine peynir, dereotu, maydanoz, marul)
öğlen: ezogelin çorba, 1 tabak mantı, salata, yoğurt ve bardakta tiramisu (şiştim, nefes alamıyorum )
arada küçük muz olacak
akşam da mercimek çorba, tavuk haşlama olacak.
Çok sevindim senin adına çok iyi bi haber buSlm arkadaslar annem dun hastaneden cikti durumu iyi.yarin antalyaya gidecegim,60,9 kgyim bugun
Kızlar ikinci notayı kil payı kaçırdıkları acilenhaftaya notamizi sildirmeliyiz kilo veremeyenlere duyurulur biride ben
@The Queen haftasonu kaçamak olmayacak inş. bu arada tiramisuyu yememiştim bi arkadaşa verdimmantıyla kapattım durumu.
@katre-i dem ben çocukkende iyi uyurmuşum zaten :) uslu bi çocukmuşum gece bi iki defa uyanırmışım
@sosyoloji12 nazar etme ne olur boğazını tut seninde olur(uydurmaya çalıştım ama )
ay işyerinde herkes beni konuşuyor kızlar. kaç kilo verdin diyorlar söylüyorum önceki kilomu bulmaya çalışıyorlar uyuz oluyorum karıştırmayın orasını diyorum
Sevgili grup arkadaslarimmm gunlerden cuma hepinizi kilo veren ve veremeyen herkesi en basta istikrarinizdan dolayi teker teker tebrik ediyoruk bugun diyetisyene gittim ins artik menulerimle duzenli katilimimla aranizdayim hepinizi enerjinizi ve samimiyetinizi ozledim zaten takipteyim bugunu okuyamadim sadece onu da okuycm ins
Malesef zaten baştan bitki zorla aldı 4 ay ancak geldik sonra birakti;(Bak sen şu yaramaza, bıraktı mıdört aylıkken bebeklere bişeyler oluyo biz de direkten döndük, zorla meme veriyordum, gezdirerek kabul ediyordu sadece:)))
Ya guldum valla niye iğrenç nefis ev yemeklerini takip et elifin tarifler birebir tutuyor ordan yapmayı dene birdeöğlen iş yerinde cıkanı yiyorum ama yemegi az veriyolar yatadımlık gibi. eve gelince de kendi yaptıgım yemekleri midem almıyo kabiliyetsizim ben uzun düşünmelerden sonra en fazla bu kadar düzen oturtabildim napıcam bilmiyorum. bana bi ana lazım başıma
Listede ne var canım paylaşta bilelimSevgili grup arkadaslarimmm gunlerden cuma hepinizi kilo veren ve veremeyen herkesi en basta istikrarinizdan dolayi teker teker tebrik ediyoruk bugun diyetisyene gittim ins artik menulerimle duzenli katilimimla aranizdayim hepinizi enerjinizi ve samimiyetinizi ozledim zaten takipteyim bugunu okuyamadim sadece onu da okuycm ins
Oo su teresi :)Aksam yemegimm
Yarim tabak menemen
2 dilim ekmek
Su teresi biraz
Zeytin 4 tane felan
1 catal da helva
Nota: grup ortalaması %0.30 un altında kalınırsa alınırHimmmm demek oyleee neden acabaaa
O kadar da dikkat ediyorsun halbusi
Dostum güzelce incelmiş olabilirsin.belli ki bir rahatlama gelmiş. Ama hedefini unutmamalisin. GruP da olmasa belki daha da çok geri alacaksindikkat
Uğursuz 77
Cuma en az 76.9 bekliyoruz
Korumak da bir erdem şekerim
Len tiramisuyu yemedin de niye yaziyon madem
Gerci yesen olurmuş boşuna yememissin
Çok sevindim senin adına çok iyi bi haber bu
Devamı da güzel olur allah in izniyle
O ne oluyor
Bu haklı gururu sonuna kadar yaşa
Bize de biraz anlatirmisin canım
güzel menü ya sporSabah su ve sporla açılış
Maydanozlu su
Kahvaltı. Omlet kk beyaz peynir 4 zeytin
Öğle kabak yemeği bi kepce bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Ara. 1 elma
Aksam gene kabak yemeği:) . Yoğurtlu kereviz
Birazdan 3 kuru kayısı 3 çiğ badem yer kapatırim
Canım senin başarı hikayeni görmeyi o kadar çok istiyorum ki bilemezsin ve gelin olduğunu görmeyi de bir o kadar çok istiyorum. Tombul veya zayıf farketmez bence, evlendikten sonra da vermeye devam edebilirsinŞu sitede mezun olup başarı öykülerine hikayemi yazmak istiyorum
İlk hedef 65
37,9 kilo vermem gerekiyor. Önümde 5,6 ay var düğüne. Her ay 6 kilo versem hedefime ulaşırım. Tombul bir gelin olsamda obez olmam.
Bu kadar kilo verip hava atmak hakkım değil mi
Bizde de durum aynı maalesef, gece biraz uzaklaşsam memeee diye çığırıyo sıpa, sürekli yapışık yatacakzor bi süreç ama onunda benimde daha düzenli uyuması için şart şimdi yazda geliyor uç kişi vicik vicik bizim evde çok sıcak oluyor hem belki saat başı emmek istemez çok fazla bağımlı durumda gündüz 10dk bir aklına estikçe gecede çok kalkıyor (ben hala nasıl zayıflamadiysam artık)bakalım bu gecemiz nasıl gececek
Biraz daha kilo verince daha da çok farkedecekler, o zaman işte mutluluğun dibine vuracaksın:)))))Kizlar ne tatli atismissiniz yaa. Okurken cok guldum
Okulda kilo vermissin, ne guzel yakisti demeler basladi, gobek atasim geldi
Ben de 70kiloyum deyince inanmiyorlar ya. Spor yaptigimdan mi oluyor bilmiyorum
Light ayranda yağı alıyo, geriye protein ve şekerden oluşan saçma sapan bir karışım kalıyor, ne gerek var ev yoğurdu ev sütü tüketin diyo uzmanlar artıkEki Görüntüle 1788695 takip ettiğim bi diyetisyenden alıntı neymiş light ürünler masum değildir en güzeli ev yapımı
Bekliyoruz gel artık, listeni de paylaşırsan seviniriz belkSevgili grup arkadaslarimmm gunlerden cuma hepinizi kilo veren ve veremeyen herkesi en basta istikrarinizdan dolayi teker teker tebrik ediyoruk bugun diyetisyene gittim ins artik menulerimle duzenli katilimimla aranizdayim hepinizi enerjinizi ve samimiyetinizi ozledim zaten takipteyim bugunu okuyamadim sadece onu da okuycm ins
Malesef zaten baştan bitki zorla aldı 4 ay ancak geldik sonra birakti;(
Sabah su ve sporla açılış
Maydanozlu su
Kahvaltı. Omlet kk beyaz peynir 4 zeytin
Öğle kabak yemeği bi kepce bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Ara. 1 elma
Aksam gene kabak yemeği:) . Yoğurtlu kereviz
Birazdan 3 kuru kayısı 3 çiğ badem yer kapatırim
canım oda kanserde bi tedavi yöntemi alanlarda var almayan da ilk başta vücut çok yipraniyor ilaçlarin etkisi yüksek saç dökülmesi ağır mide bulantıları ağız kuruluğu vb etkileri var hazırlıklı olun destek olun Rabbim şifa versinYa kizlar ikindi dr kemoterapi dedi,kanser nedir kemoterapi nedir bilmedigim seylerdi,cildiracagim artik, erigim zaten sanirim kilo dusunecek kafam yok artik,,sizide takip edemedim insallah iyisinizdir ve tek derdiniz kilodur ,sizi seviyorum
aynen valla burasuda olmasa siskolasacam hepden :)Himmmm demek oyleee neden acabaaa
Dostum güzelce incelmiş olabilirsin.belli ki bir rahatlama gelmiş. Ama hedefini unutmamalisin. GruP da olmasa belki daha da çok geri alacaksindikkat
Uğursuz 77
O ne oluyor
aynen valla burasuda olmasa siskolasacam hepden :)Himmmm demek oyleee neden acabaaa
Uğursuz 77
O ne oluyor
Evet cok guzel oluyo limonla :))Ya guldum valla niye iğrenç nefis ev yemeklerini takip et elifin tarifler birebir tutuyor ordan yapmayı dene birde
Listede ne var canım paylaşta bilelim
Oo su teresi :)
Nota: grup ortalaması %0.30 un altında kalınırsa alınır
Sarı kart: iki nota bir sarı kart eder
Kırmızı kart:2 sarı kart bir kırmızı eder
Nota ve sari kart takımlar arası ilk üçe girersen silinir
Kırmızı kart silinmez o etapta en çok kırmızı alan iki takım ceza alır
güzel menü ya spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?