günaydın :) sabahki menum
2 dilim ekmek
1,5 kk peynir
8-10 zeytin
3 cherry domates
2 ceviz
1 yumurta
yeşil çay
bugun iş yok ogle yemeginde acaba ne bulsam da yesem diye düşünüyorum dolap tam takır kuru bakır
bulgur pilavıyla yogurt yesem mi acaba
bu arada protein olarak et çeşitlerini midem almıyor vejeteryan sayılmam ama acıkcası birkaç şey dısında eti midem almıyor.
iki gün önce tavuk yaptım kokusu yetti çöpe atmama
onu yemiyon bunu yemiyon nasıl kilo aldın derseniz hep siparişbir de hareketsizlik
Sebze filan yoksa bulgur pilavı yoğurt olur tabibulguru kuru olarak bir öğünlük ne kadar ölçü almalıyım? kuru olarak 1 çay bardağı çok mu ? eski küçük çay bardaklarıyla.
sebze malesef yok pazara gidemiyorum. hafta içi işte sebze çkıyor haftasonu da bakliyat yiyeyimSebze filan yoksa bulgur pilavı yoğurt olur tabi
Bence çok ölçüye takılma normal yemek konusunda 1 tabak pilavla 1 kase yoğurt ye gitsintepeleme değil tabi :)))
Ooo supersin,kaptan,bir cay keyfi yapayim bende hemen kalkiyorum.Çocuğu yikadim uyuttum koşu bandının tepesine çıktım :)
Pişmiş 5yk gibi geçme 1/2 bardak ederbulguru kuru olarak bir öğünlük ne kadar ölçü almalıyım? kuru olarak 1 çay bardağı çok mu ? eski küçük çay bardaklarıyla.
yarım çb ısladım yedm :) hafta içi daha düzenli oluyor yeme içme benm içinPişmiş 5yk gibi geçme 1/2 bardak eder
BuldumGüzel tarif deniycem inşallah
Tekrar yazar misin canim ben de yapayimBuldum
İşte buyduKendim uydurdum bunu güzel bi tarif, börek yerine bile ikram edebilirsin:)
Üç tane kabak rendelenir, 2-3 dal yeşil soğan, 1 tutam maydonoz, 1 tutam dereotu ince doğranır, tuz, biber eklenir. Başka bir kapta iki yumurta, yarım çb süt, 2 kaşık z yağı ve 3 kaşık kadar un, 1 fişke karbonatla çırpılır. Sebzeli karışım unlu karışımla güzelce harmanlanır ve yağlı kağıt serilmiş tepside pişirilir.
İşte buydu
Yaptım şuanda yiyorum teşekkürler elsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?