Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bulguru kuru olarak bir öğünlük ne kadar ölçü almalıyım? kuru olarak 1 çay bardağı çok mu ? eski küçük çay bardaklarıyla.

bulguru kuru olarak bir öğünlük ne kadar ölçü almalıyım? kuru olarak 1 çay bardağı çok mu ? eski küçük çay bardaklarıyla.
Sebze filan yoksa bulgur pilavı yoğurt olur tabi
Bence çok ölçüye takılma normal yemek konusunda 1 tabak pilavla 1 kase yoğurt ye gitsin tepeleme değil tabi :)))

Dun,
Kahvalti,
Bir dilim kizarmis ekmek
İki bardak cay
İki zeytin
Bir kk peynir
Az marmelat
Ara,....
Oglen,
Bir yumurtayla menemen
Bir kk peynir
İki bardak cay
Ara,
Bir kupa az sutle nescafe
Aksam,
Yarim kase cacik
karniyarik/patlican kozlenmis/
İki kasik pilav
Ara,
Bir avuc leblebi ve kuruuzum
İki bardak cay
Su ikibucuk lt icebildim

İnci gelmis gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin insallah,annecigin sagligina kavussun .

Herkese iyi günler birşey sorcaktım eski mesajlar dan baktım ama bulamadım fırında kabak mücver tarifi nasıldı kraliçe elsa vermişti tarifi ,kabak aldım yapmak için tarifi hatırlayan varmı

İşte buydu
Yaptım şuanda yiyorum teşekkürler elsa

Kizlar gece yorgunluktan uyuyup kalmisim
Sabah: kepek ekmegine iki dilim beyaz peynir, salatalik, domates sandvic. 250 kalori.
Oglen: Yarim kase ezogelin corbasi, 2yk kavurmali pilav. Mandalina 250 kalori.
Iki parmak kalinligi ve boyunda cikolatali kek (dun kurabiye yaptigim ogrencimin kutlamasinda, ogrencilerimden baska biri yapmis bunu, yemek zorunda kaldim. Ne zamandir cikolatali bir sey yememistim, cok cok yemek istedim aslinda ama az yemege calistim... yine de bu olmadi kizlar, ne ceza verirseniz kabulum...
Aksam: Makarna (150gr.), kiymali domatesli sos 2yk. 240 kalori
Toplam: 740 kalori + bir dilim kek(kalorisini bilmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…