Ne diyorsun ay utandım kendimden ben şimdi spora başlıyorum 1 saat leslie yapayım bariAfiyet olsun. Benimde canım çektiydi ama kendime mukayet oldum yemedim:)
Evet canım oEvet Canım
Kendi aramızda yaptığımız değil mi ?
Sağol cnmKarşılaruz sana kolay gelsin
AynenBen sporları yazarım telden takip ediyorum onun için günlük yazarsanız sporları takip etmem kolay olur yoksa kaçırabilirim çünkü telde geri dönüş çok zor oluyo
afiyet olsun arada olur 60 g i geçme yeter 3 topMenüm
Sahur 1 tost domates salatalık 6 zeytin çay
Iftar 2 hurma 1 kase çorba 1 tabak güveç 2 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt 2 kaşık fasulye
Ara 2 top dondurma ay eşim getirmiş kızlar dayanamadım yedim meyve yemicem artık
Su 2 2 litre yi geçer
Aman iyimiş geçmedi zatenSağol cnm
Aynen
afiyet olsun arada olur 60 g i geçme yeter 3 top
Kaldınız derken bizim için bir zevk eli zopalı kaptanımKızlaraslibo iş yoğunluğundan kaptanlığı yapamayacak sağlam bir kaptan bulana kadar yine bana kaldiniz
yolcukardelen anlamadın sanki500gr mi?haFtada mi??napsam,çocuğu memeden hic düşürmesem mi canım
Kız kısmı nazlı olur annesi,vaktini bekliyordur.sağlıkla gelsin insallah:)
Yok canım onu bizim grup için dedim diğer iki arkadaşın nikahı ve sınavı vardı yanlış hatırlamıyorsam , giremiyorlar diye demiştim:)
Canım benim kendine uygun olanı yaparsın dert etme,olduğu kadar.vücudunun verdiği tepkiye gore de değiştirirsin:*
Sahurla daha çok alırız ki cancagizim
Yolcukalender kiiiimm?????
o mezun olanların bileceği is ,biz kaç gündür ahtaysan gorusuyoruz ama buraya da en çok biz katiliyoruz
canim,onlar belki de bu menü tartı muhabbetinden sıkılmışlardır
Haftalık değil sultan cım günlük 300 ila 500 arası emzirerek verebilirsin[/QUOTE]500gr mi?haFtada mi??napsam,çocuğu memeden hic düşürmesem mi canım
Kız kısmı nazlı olur annesi,vaktini bekliyordur.sağlıkla gelsin insallah:)
Yok canım onu bizim grup için dedim diğer iki arkadaşın nikahı ve sınavı vardı yanlış hatırlamıyorsam , giremiyorlar diye demiştim:)
Canım benim kendine uygun olanı yaparsın dert etme,olduğu kadar.vücudunun verdiği tepkiye gore de değiştirirsin:*
Sahurla daha çok alırız ki cancagizim
Yolcukalender kiiiimm?????
o mezun olanların bileceği is ,biz kaç gündür whatshaptan gorusuyoruz ama buraya da en çok biz katiliyoruz
canim,onlar belki de bu menü tartı muhabbetinden sıkılmışlardır.
Öyle deme yav gidip yiyesim geliyo
kesinlikle canımBen sporları yazarım telden takip ediyorum onun için günlük yazarsanız sporları takip etmem kolay olur yoksa kaçırabilirim çünkü telde geri dönüş çok zor oluyo
dondurma neyse de o ekmek olmamış sanki ...anlaşılan bugün çorbadan sonra beklememişsin canım ya da sahurda yumurta olmayınca çok açlık mı hissettin?:):)Neyse lesli ile yakarsın senMenüm
Sahur 1 tost domates salatalık 6 zeytin çay
Iftar 2 hurma 1 kase çorba 1 tabak güveç 2 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt 2 kaşık fasulye
Ara 2 top dondurma ay eşim getirmiş kızlar dayanamadım yedim meyve yemicem artık
Su 2 2 litre yi geçer
yeni bitirdim canım benim ama ben de bittim kaç gündür yarım kalıyodu videosu artık tamamını yapabildim@yolcukardelen naptın canım sporu uyuyup kaldın mı acaba Kıyamam yarın da iş var
bence de canım zayıflayalım da nasıl motive olursak olalımyolcukardelen anlamadın sanki
hadi bakalım isteyen istediği yerden görüşsün sonunda zayıflamak varsa
benimki memede yaşıyor 700cal harcaması lazım
Kaldınız derken bizim için bir zevk eli zopalı kaptanım
bende yarın mola vereceğim iki gundur çok dengesiz oldu menuler@Ses35 canım bugün beni de çok zorladı,okulum da tüm gündü.Akşam gözüm dönmüştü iftardan önce halleye falan saldıracaktım.Çorbamı fazla koydum bilerek.içtikten sonra namaz molası verdim, tokluk hissetmeye başlamıştım zaten.Eğer ara vermeseydim tatlı yemeden asla kalkmazdım, aklında olsun e mi:*
Tamam kanki bundan sonra ara vercem zaten öyle daha iyi oldu :))@Ses35 canım bugün beni de çok zorladı,okulum da tüm gündü.Akşam gözüm dönmüştü iftardan önce halleye falan saldıracaktım.Çorbamı fazla koydum bilerek.içtikten sonra namaz molası verdim, tokluk hissetmeye başlamıştım zaten.Eğer ara vermeseydim tatlı yemeden asla kalkmazdım, aklında olsun e mi:*
Eline sağlık. Tabloya kendimiz mi eklicez yaptigimiz sporları kaptanimiz mi ekleyerek?listeleri yaptım hadi gazanız mübarek olsun
Namaz arası harika fikirmis. Bende uygulayim :) sağolasın@Ses35 canım bugün beni de çok zorladı,okulum da tüm gündü.Akşam gözüm dönmüştü iftardan önce halleye falan saldıracaktım.Çorbamı fazla koydum bilerek.içtikten sonra namaz molası verdim, tokluk hissetmeye başlamıştım zaten.Eğer ara vermeseydim tatlı yemeden asla kalkmazdım, aklında olsun e mi:*
Uyum sağlamak zaman aliyo de mi:-(
bende yarın mola vereceğim iki gundur çok dengesiz oldu menuler
Ver canım ver inanılmaz fark ediyorTamam kanki bundan sonra ara vercem zaten öyle daha iyi oldu :))
Hatta önce ben kılıyorum,sonra esim ara uzamış oluyo hem de oğlumu sofrada yalniz bırakmamış oluyoruzEline sağlık. Tabloya kendimiz mi eklicez yaptigimiz sporları kaptanimiz mi ekleyerek?
Namaz arası harika fikirmis. Bende uygulayim :) sağolasın
hiç yemeyecek değiliz canım ama dengelemek lazim değil mi, yediğinden kısalıyorsan az da spor yaparsın ramazanı eksili olarak kapatırsın inşallahDün gece spor yapamadım kızlar. Ilk günden su koy verdim dimi :/ banyo yapınca uyku bastı ondan valla.bundan sonra 21.30 da leslie yapıcam min 30 dk. Allah izin verirse tabi.
Akşam iftardan sonra 3 4 kiraz.1/3 puding yedim. Sütlü tatlı vazgecilmezim.
Az önce 2 yumurta. az peynir.1,5 salatalık 3 ceri domates.1.5 dilim tb ekmeği. Çok yedim sanki midem şişti şimdiden. Ezan okunuyor bana müsade.
Inşallah tamamlarim bugün orucumu. Susuzluk açlık basagrisi çekmeden geçen bir gün olur umarım hepimiz için. Hayırlı sabahlar yeniden...
Siz menülerinize toplam sporunuzu not edin canım ben yazıcam cuma ya kadar toplucam haftanın 1 günü izin var izin kullandığınız da izin günün diye belirtisiniz canımEline sağlık. Tabloya kendimiz mi eklicez yaptigimiz sporları kaptanimiz mi ekleyerek?
Namaz arası harika fikirmis. Bende uygulayim :) sağolasın
Yarın kesin listeyi yapıp başlıcaz canımDün gece spor yapamadım kızlar. Ilk günden su koy verdim dimi :/ banyo yapınca uyku bastı ondan valla.bundan sonra 21.30 da leslie yapıcam min 30 dk. Allah izin verirse tabi.
Akşam iftardan sonra 3 4 kiraz.1/3 puding yedim. Sütlü tatlı vazgecilmezim.
Az önce 2 yumurta. az peynir.1,5 salatalık 3 ceri domates.1.5 dilim tb ekmeği. Çok yedim sanki midem şişti şimdiden. Ezan okunuyor bana müsade.
Inşallah tamamlarim bugün orucumu. Susuzluk açlık basagrisi çekmeden geçen bir gün olur umarım hepimiz için. Hayırlı sabahlar yeniden...
Bugün dayanamayacağım kızlar yatıyorum, jill beni fena dağıttı,iyi geceler:-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?