Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yok canım bu yarım yamalak konusunda orada dur beni geçemezsin

2 tane bel fıtığı ameliyatı, ayak tırnaklarımda tel var, batmalar yüzünden zor yürüyordum dolma biber gibi ayak baş parmaklarım şişiyor, aklıma gelince yazarım

kulaklığı takıp yerinde hareketli bir şekilde dans etsen bile , çok faydası oluyor canım

Tamam kanki bundan sonra ara vercem zaten öyle daha iyi oldu :))

aynen bende akşamları çorbayı fazla yiyorum , başka şeylere saldırmamak için

bu akşam başla canım, hatta unutmamak için telefonun alarmını kur , inşallah sıkıntısız geçirirsin

Yarın kesin listeyi yapıp başlıcaz canım

kızlar ben bu sabah 15 dk leslie yaptım, çok şükür belim daha iyi bu aralar , sanırım 60 lı rakamların dibine iniyorum az kalıyor gibime geldi, bakalım perşembe akşamı tartı bana ne diyecek

Kızlar günaydın,aksam spor pert etti beni, kendime zor geldim ama kararliyim devam edeceğim insallah
kızlar ben bu sabah 15 dk leslie yaptım, çok şükür belim daha iyi bu aralar , sanırım 60 lı rakamların dibine iniyorum az kalıyor gibime geldi, bakalım perşembe akşamı tartı bana ne diyecek
arkadaşım sabah sabah derdin ne uyuşama

Kızlar günaydın,aksam spor pert etti beni, kendime zor geldim ama kararliyim devam edeceğim insallah
arkadaşım sabah sabah derdin ne uyuşama

canım benim yaaaaa sen 59 lu rakamlara gittikçe , yatak diken geliyor bana

kalk aslı kalk yoksa bu sultan senden evvel mezun olucak dedim

Selamin aleykum arkadaslar takima yeni takiliyorum . Okumam gerekenleri okudum ama kafam cok karisti zamanla alisicam hepsine sizinde yardimlarinizla.
20 yasindayim 1 nisanda dogum yaptim suan 72 kiloyum 1.58 boyum. 1 hafta once rejim ve spora basladim tabi emzirdigim icin cok fazla yuklenemiyorum kendime ve cabuk pes ediyorum bende biyle bi takima girersem pes etme sansim olmaz dedim geldim herkese iyi gunler

Eline sağlık. Tabloya kendimiz mi eklicez yaptigimiz sporları kaptanimiz mi ekleyerek?

Namaz arası harika fikirmis. Bende uygulayim :) sağolasın
Tabloya eklemek zor canım ses35 not alacak ben perşembe akşam yayınların tabloyu
Bugun başlıyoruz yeter ki hareket olsun
Malesef vücut alışamadı henuz
ateşli top gibi oldu kaptanlık, tutanın elini yakıyor ,
aslında yük değil ama kuzeyin hastalığı tatil diyetteki uzun süreç hepsiyle götürmek zor

Cansın bitanesi

CsnımNverecez bu kilolsrı yılmsk yok yola devsm çetin bir yol ama biz bir takımız ve herkes burda çok duysrlı destek olalım ve yolumuza devamedelim
Evet canım. Ne zaman daralıp için sıkılsa bize bildir. Hemen toparlayalim seni. Bak bu hafta sonu akrabalar beni görünce şaşırdı. Sende zamanla pes etmeden ilk önce kendin için bırakma devam et[/QUOTE]

Sen bence gayet çok güzel spor yapıyorsun. Zamanla sıkılaştigi zaman vücudun motiven daha da çok articak canım.

sende öyle canımcım :) inşallah canım devam ediyorum spora inş kiloda gider yavas yavas

olabilir caım hep böyle devam edersin inşallah

Hoşgeldin canım grubun %80 i yeni doğum yapmış bebekli çocuklu inan emzirende çok ve sütünü etkilemeden zayiflayacaksin

dünkü menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim peynir

ara: 1 bardak süt

öğle: yulaf kepeğinden 1 krep + 2 hindi füme + ayran

ara: 3 yk yoğurt+ biraz pastırma

akşam: 200 gr tavuk haşlama + 3 yk yoğurt

ara 1 bardak süt + 1yk lor peynir

spor: 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates+ 2.5 lt su

Hoşgeldin canım grubun %80 i yeni doğum yapmış bebekli çocuklu inan emzirende çok ve sütünü etkilemeden zayiflayacaksin

Buna cok sevindim cok tedirgindim cunku ya sutum kesilirse diye zaten zor yetiyo cogaltmak icin lohusa iken yedirdikleri seyler yuzunden cok kilo aldim :)

aleyküm selam canım hoşgeldin.. hepberaber veririz inşallah kiloları iyi günler

Selam canim hoşgeldin:)) ilk sayfada kurallarimiz yaziyor. Okumussundur zaten. İlk basta biraz karisik gelebilir ama 1-2 gun de düzene alisirsin. En oönemli sey aktif olmak aslinda. Şimdiden basarilar dilerim.
Hos buldum insallah bi an once veririz canim boyle mutsuzum cunki

Selam canim hoşgeldin:)) ilk sayfada kurallarimiz yaziyor. Okumussundur zaten. İlk basta biraz karisik gelebilir ama 1-2 gun de düzene alisirsin. En oönemli sey aktif olmak aslinda. Şimdiden basarilar dilerim.

Tesekkur ederim bebegim kucuk oldugu icin hep evdeyim bide yanliz olunca hep burdayim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…