Kızlaraslibo iş yoğunluğundan kaptanlığı yapamayacak sağlam bir kaptan bulana kadar yine bana kaldiniz
Spor gruplarında ben de varım kaptanaslibo
Elimden geleni yaparım. Ama kardiyo gibi ağır şeyler olmasın olmazmi? 7 aylık sezeryan 5 aylık safra kesesi dikislerim var benim. Bel fitigim, ayak düzlesmesi falan da eklersem yarimyamalak biriyim. Ama elimden geleni yaparım. Haftada 2 kg verirsem bayramda mezun olurum zaten :)))))
@Ses35 canım bugün beni de çok zorladı,okulum da tüm gündü.Akşam gözüm dönmüştü iftardan önce halleye falan saldıracaktım.Çorbamı fazla koydum bilerek.içtikten sonra namaz molası verdim, tokluk hissetmeye başlamıştım zaten.Eğer ara vermeseydim tatlı yemeden asla kalkmazdım, aklında olsun e mi:*
Tamam kanki bundan sonra ara vercem zaten öyle daha iyi oldu :))
Dün gece spor yapamadım kızlar. Ilk günden su koy verdim dimi :/ banyo yapınca uyku bastı ondan valla.bundan sonra 21.30 da leslie yapıcam min 30 dk. Allah izin verirse tabi.
Akşam iftardan sonra 3 4 kiraz.1/3 puding yedim. Sütlü tatlı vazgecilmezim.
Az önce 2 yumurta. az peynir.1,5 salatalık 3 ceri domates.1.5 dilim tb ekmeği. Çok yedim sanki midem şişti şimdiden. Ezan okunuyor bana müsade.
Inşallah tamamlarim bugün orucumu. Susuzluk açlık basagrisi çekmeden geçen bir gün olur umarım hepimiz için. Hayırlı sabahlar yeniden...
Yarın kesin listeyi yapıp başlıcaz canım
arkadaşım sabah sabah derdin ne uyuşamakızlar ben bu sabah 15 dk leslie yaptım, çok şükür belim daha iyi bu aralar , sanırım 60 lı rakamların dibine iniyorum az kalıyor gibime geldi, bakalım perşembe akşamı tartı bana ne diyecek
Kızlar günaydın,aksam spor pert etti beni, kendime zor geldim ama kararliyim devam edeceğim insallah
arkadaşım sabah sabah derdin ne uyuşama
Tabloya eklemek zor canım ses35 not alacak ben perşembe akşam yayınların tabloyuEline sağlık. Tabloya kendimiz mi eklicez yaptigimiz sporları kaptanimiz mi ekleyerek?
Namaz arası harika fikirmis. Bende uygulayim :) sağolasın
Bugun başlıyoruz yeter ki hareket olsunDün gece spor yapamadım kızlar. Ilk günden su koy verdim dimi :/ banyo yapınca uyku bastı ondan valla.bundan sonra 21.30 da leslie yapıcam min 30 dk. Allah izin verirse tabi.
Akşam iftardan sonra 3 4 kiraz.1/3 puding yedim. Sütlü tatlı vazgecilmezim.
Az önce 2 yumurta. az peynir.1,5 salatalık 3 ceri domates.1.5 dilim tb ekmeği. Çok yedim sanki midem şişti şimdiden. Ezan okunuyor bana müsade.
Inşallah tamamlarim bugün orucumu. Susuzluk açlık basagrisi çekmeden geçen bir gün olur umarım hepimiz için. Hayırlı sabahlar yeniden...
Malesef vücut alışamadı henuzUyum sağlamak zaman aliyo de mi:-(
Ver canım ver inanılmaz fark ediyor
Hatta önce ben kılıyorum,sonra esim ara uzamış oluyo hem de oğlumu sofrada yalniz bırakmamış oluyoruz
hiç yemeyecek değiliz canım ama dengelemek lazim değil mi, yediğinden kısalıyorsan az da spor yaparsın ramazanı eksili olarak kapatırsın inşallah
aslında yük değil ama kuzeyin hastalığı tatil diyetteki uzun süreç hepsiyle götürmek zorateşli top gibi oldu kaptanlık, tutanın elini yakıyor ,
Evet canım. Ne zaman daralıp için sıkılsa bize bildir. Hemen toparlayalim seni. Bak bu hafta sonu akrabalar beni görünce şaşırdı. Sende zamanla pes etmeden ilk önce kendin için bırakma devam etCansın bitanesi
CsnımNverecez bu kilolsrı yılmsk yok yola devsm çetin bir yol ama biz bir takımız ve herkes burda çok duysrlı destek olalım ve yolumuza devamedelim
Sen bence gayet çok güzel spor yapıyorsun. Zamanla sıkılaştigi zaman vücudun motiven daha da çok articak canım.
Ben de hic sevmiyorum canım ama sporsuz olmaz inan,sureci hızlandırmak istiyorsan spor şart.sen de sana uygun olanı bul e mi
Ayy yapamadim zaten canım biraz su sağa sola eğilme hareketi var ya bel için onu yaptım ama en iyisi aksam.yapmak.jill yapalım mi aksam?
Korkutma kızı belki duru bebek uslu ve uykucu olurkimyager1508 ne dedi dr canım , naparmış bizim kız?:)
yeni başladığımdandır canım, ramazandan umutluydum ama sabitim ben de iki gündürBenim tartıgününde çok farkediyo psikilojik mi nedir:)
bir geldin pir geldin kaptanım:)
Hoşgeldin canım grubun %80 i yeni doğum yapmış bebekli çocuklu inan emzirende çok ve sütünü etkilemeden zayiflayacaksinSelamin aleykum arkadaslar takima yeni takiliyorum . Okumam gerekenleri okudum ama kafam cok karisti zamanla alisicam hepsine sizinde yardimlarinizla.
20 yasindayim 1 nisanda dogum yaptim suan 72 kiloyum 1.58 boyum. 1 hafta once rejim ve spora basladim tabi emzirdigim icin cok fazla yuklenemiyorum kendime ve cabuk pes ediyorum bende biyle bi takima girersem pes etme sansim olmaz dedim geldim herkese iyi gunler
Hoşgeldin canım grubun %80 i yeni doğum yapmış bebekli çocuklu inan emzirende çok ve sütünü etkilemeden zayiflayacaksin
Selamin aleykum arkadaslar takima yeni takiliyorum . Okumam gerekenleri okudum ama kafam cok karisti zamanla alisicam hepsine sizinde yardimlarinizla.
20 yasindayim 1 nisanda dogum yaptim suan 72 kiloyum 1.58 boyum. 1 hafta once rejim ve spora basladim tabi emzirdigim icin cok fazla yuklenemiyorum kendime ve cabuk pes ediyorum bende biyle bi takima girersem pes etme sansim olmaz dedim geldim herkese iyi gunler
aleyküm selam canım hoşgeldin.. hepberaber veririz inşallah kiloları iyi günler
Hos buldum insallah bi an once veririz canim boyle mutsuzum cunki
Selam canim hoşgeldin:)) ilk sayfada kurallarimiz yaziyor. Okumussundur zaten. İlk basta biraz karisik gelebilir ama 1-2 gun de düzene alisirsin. En oönemli sey aktif olmak aslinda. Şimdiden basarilar dilerim.
hos geldin canimHos buldum insallah bi an once veririz canim boyle mutsuzum cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?