Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Superrr
Buna cok sevindim cok tedirgindim cunku ya sutum kesilirse diye zaten zor yetiyo cogaltmak icin lohusa iken yedirdikleri seyler yuzunden cok kilo aldim :)
benimde sutum çok azdı şut olsun diye kısaca buzdolabını ekmek arası yapıp yedim 83 kglara çıktım arttimi artmadi en doğali su ve dereotu birde sütü vücut bebege gore üretiyor talep varsa sütte oluyor benim sipa16 aylık uckez meme grevini yenmiş bir anneyim şimdi meme bağımlısı ve o az sut koca danaya yetiyor çünkü çektikçe geliyor emdikce artıyor

hos geldin canim
Hos buldum canim

Bizim ki ilk bas emmedi gibi bisey sagdim verdim bide 40 gunlukken kolumu kirdim emziremedim biberona alisti iyice ne kadar sagsamda kanallar acilmadi simdi yebi yeni memeye dusmeye basladi ama simdide cok sutum yok gunde 1 demek dere otu yiyiroum en az 3 litre su iciyorum nafile :/

Hoşgeldin canım

canım benim yaaaaa sen 59 lu rakamlara gittikçe , yatak diken geliyor bana

kalk aslı kalk yoksa bu sultan senden evvel mezun olucak dedim
Ay gelmesin canım 52de beklerim ben seni
Aleykum selam canım,hoşgeldin,bir iki güne alisirsin,merak ettiğini sorarsın,hepimiz böyle böyle öğrendik rahat ol.emziriyorum benim oğlum da 22.ayında, kilo vermeye gerçekten karar verdiysen bunu basarirsin emin ol,yeter ki pes etme,malum uzun bi süreç

Yine harikasın<3
Buna cok sevindim cok tedirgindim cunku ya sutum kesilirse diye zaten zor yetiyo cogaltmak icin lohusa iken yedirdikleri seyler yuzunden cok kilo aldim :)
Tomrisin emzirme notlarını okudun mu canım,bi oku rahatla e mi:-*
Bugun 8 haziran tarihi itibariyle ekmegi hayatimdan cikariyorum
artik ekmek yemeyecegim hic kizlar
ekmek yerine baska seyler yiyip alistiracagim kendimi
Tebrik ederim canım,insallah
kolunu nasıl kirdin ki:-( nakledeme önce sen inan artacağına,emin ol artar bi de gak deyince guk deyince ver memeyi çocuğa
r

Pes etmek yokk :))

Sporlari diyet listesini nasil ayarliyosunuz herkes kendine gore mi uyguluyo yoksa belli bi kural var mi ?

Canim kendine gore ayarliyosun. Herkes ayni şeyleri uygulamiyor.

Birde senin baslangicini bbugün yapalim. 2 hafta deneme suren var. 3. Cuma kilo verirsen listede olursun. Bilgi olarak mevcut kilon ve hedef kilo kaç ?
Sporlari diyet listesini nasil ayarliyosunuz herkes kendine gore mi uyguluyo yoksa belli bi kural var mi ?

kızlar ben bu sabah 15 dk leslie yaptım, çok şükür belim daha iyi bu aralar , sanırım 60 lı rakamların dibine iniyorum az kalıyor gibime geldi, bakalım perşembe akşamı tartı bana ne diyecek
Canım kesin listeyi yaparmısın tel den bulamıyorum
Hoşgeldin canım önemli olan bebiş bu sırada çaktırmadan kilo verirsin senin gibi emziren arkadaşlar da var yardımcı olacaklardır

Aleyküm selam . Hosgeldin.Bende yeniyim.7.5 aylık oğlum var.memeyi bırakmak üzere. Aslında 15 gündür emmiyor da ben hala bırakmadı diye kendimi mutlu etmeye çalışıyorum süt konusunda elinden geleni yaptıktan sonra kasma.kızımda ne dedilerse yaptım olmadi.oğlumda da.kısmet diyeceksin.yoksa stres yaptıkça azalıyor süt.
Maşallah spora bak.listeni incelemedim bile :)
Nasıl yendin o grevleri taktik versene azicik.oğluma uygulayim belki bende de ise yarar da devam eder emmeye

Gece O utanmadan sen uyan ver her fırsatta emzir biz de yoğun bakımda yatmıştık sağıp vermem gerekiyordu napcam bebeğimi alamamışım daha kucağıma süt gelmiyo.bol sıvı al şekersiz hoşaf yap iç bir de hazır süt arttıran çaylar var eczane de satılıyor ondan çok kullandım geldi emzirme başlayınca da arttı oğlum da gayretliydi bebekte önemli yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…