- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Superrrdünkü menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim peynir
ara: 1 bardak süt
öğle: yulaf kepeğinden 1 krep + 2 hindi füme + ayran
ara: 3 yk yoğurt+ biraz pastırma
akşam: 200 gr tavuk haşlama + 3 yk yoğurt
ara 1 bardak süt + 1yk lor peynir
spor: 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates+ 2.5 lt su
benimde sutum çok azdı şut olsun diye kısaca buzdolabını ekmek arası yapıp yedimBuna cok sevindim cok tedirgindim cunku ya sutum kesilirse diye zaten zor yetiyo cogaltmak icin lohusa iken yedirdikleri seyler yuzunden cok kilo aldim :)
Cok güzel kimi insan ekmeksiz yapamaz eğer öyleyse bilemem ama ben ekmek kolay kolay yememBugun 8 haziran tarihi itibariyle ekmegi hayatimdan cikariyorum
artik ekmek yemeyecegim hic kizlar
ekmek yerine baska seyler yiyip alistiracagim kendimi
Hos buldum canimhos geldin canim
Superrr
benimde sutum çok azdı şut olsun diye kısaca buzdolabını ekmek arası yapıp yedim83 kglara çıktım arttimi artmadi en doğali su ve dereotu birde sütü vücut bebege gore üretiyor talep varsa sütte oluyor benim sipa16 aylık uckez meme grevini yenmiş bir anneyim şimdi meme bağımlısı ve o az sut koca danaya yetiyor çünkü çektikçe geliyor emdikce artıyor
Hoşgeldin canımSelamin aleykum arkadaslar takima yeni takiliyorum . Okumam gerekenleri okudum ama kafam cok karisti zamanla alisicam hepsine sizinde yardimlarinizla.
20 yasindayim 1 nisanda dogum yaptim suan 72 kiloyum 1.58 boyum. 1 hafta once rejim ve spora basladim tabi emzirdigim icin cok fazla yuklenemiyorum kendime ve cabuk pes ediyorum bende biyle bi takima girersem pes etme sansim olmaz dedim geldim herkese iyi gunler
Hoşgeldin canım
Ay gelmesin canım 52de beklerim ben senicanım benim yaaaaa sen 59 lu rakamlara gittikçe , yatak diken geliyor bana
kalk aslı kalk yoksa bu sultan senden evvel mezun olucak dedim
Aleykum selam canım,hoşgeldin,bir iki güne alisirsin,merak ettiğini sorarsın,hepimiz böyle böyle öğrendik rahat ol.emziriyorum benim oğlum da 22.ayında, kilo vermeye gerçekten karar verdiysen bunu basarirsin emin ol,yeter ki pes etme,malum uzun bi süreçSelamin aleykum arkadaslar takima yeni takiliyorum . Okumam gerekenleri okudum ama kafam cok karisti zamanla alisicam hepsine sizinde yardimlarinizla.
20 yasindayim 1 nisanda dogum yaptim suan 72 kiloyum 1.58 boyum. 1 hafta once rejim ve spora basladim tabi emzirdigim icin cok fazla yuklenemiyorum kendime ve cabuk pes ediyorum bende biyle bi takima girersem pes etme sansim olmaz dedim geldim herkese iyi gunler
Yine harikasın<3dünkü menüm
Tomrisin emzirme notlarını okudun mu canım,bi oku rahatla e mi:-*Buna cok sevindim cok tedirgindim cunku ya sutum kesilirse diye zaten zor yetiyo cogaltmak icin lohusa iken yedirdikleri seyler yuzunden cok kilo aldim :)
Tebrik ederim canım,insallahBugun 8 haziran tarihi itibariyle ekmegi hayatimdan cikariyorum
artik ekmek yemeyecegim hic kizlar
ekmek yerine baska seyler yiyip alistiracagim kendimi
kolunu nasıl kirdin ki:-( nakledeme önce sen inan artacağına,emin ol artar bi de gak deyince guk deyince ver memeyi çocuğaHos buldum canim
Bizim ki ilk bas emmedi gibi bisey sagdim verdim bide 40 gunlukken kolumu kirdim emziremedim biberona alisti iyice ne kadar sagsamda kanallar acilmadi simdi yebi yeni memeye dusmeye basladi ama simdide cok sutum yok gunde 1 demek dere otu yiyiroum en az 3 litre su iciyorum nafile :/
Aleykum selam canım,hoşgeldin,bir iki güne alisirsin,merak ettiğini sorarsın,hepimiz böyle böyle öğrendik rahat ol.emziriyorum benim oğlum da 22.ayında, kilo vermeye gerçekten karar verdiysen bunu basarirsin emin ol,yeter ki pes etme,malum uzun bi süreç
Sporlari diyet listesini nasil ayarliyosunuz herkes kendine gore mi uyguluyo yoksa belli bi kural var mi ?
Canım kesin listeyi yaparmısın tel den bulamıyorumkızlar ben bu sabah 15 dk leslie yaptım, çok şükür belim daha iyi bu aralar , sanırım 60 lı rakamların dibine iniyorum az kalıyor gibime geldi, bakalım perşembe akşamı tartı bana ne diyecek
Hoşgeldin canım önemli olan bebiş bu sırada çaktırmadan kilo verirsin senin gibi emziren arkadaşlar da var yardımcı olacaklardırSelamin aleykum arkadaslar takima yeni takiliyorum . Okumam gerekenleri okudum ama kafam cok karisti zamanla alisicam hepsine sizinde yardimlarinizla.
Aleyküm selam . Hosgeldin.Bende yeniyim.7.5 aylık oğlum var.memeyi bırakmak üzere. Aslında 15 gündür emmiyor da ben hala bırakmadı diye kendimi mutlu etmeye çalışıyorumSelamin aleykum arkadaslar takima yeni takiliyorum . Okumam gerekenleri okudum ama kafam cok karisti zamanla alisicam hepsine sizinde yardimlarinizla.
Maşallah spora bak.listeni incelemedim bile :)dünkü menüm
Nasıl yendin o grevleri taktik versene azicik.oğluma uygulayim belki bende de ise yarar da devam eder emmeyeSuperrr
benimde sutum çok azdı şut olsun diye kısaca buzdolabını ekmek arası yapıp yedim83 kglara çıktım arttimi artmadi en doğali su ve dereotu birde sütü vücut bebege gore üretiyor talep varsa sütte oluyor benim sipa16 aylık uckez meme grevini yenmiş bir anneyim şimdi meme bağımlısı ve o az sut koca danaya yetiyor çünkü çektikçe geliyor emdikce artıyor
Gece O utanmadan sen uyan ver her fırsatta emzir biz de yoğun bakımda yatmıştık sağıp vermem gerekiyordu napcam bebeğimi alamamışım daha kucağıma süt gelmiyo.bol sıvı al şekersiz hoşaf yap iç bir de hazır süt arttıran çaylar var eczane de satılıyor ondan çok kullandım geldi emzirme başlayınca da arttı oğlum da gayretliydi bebekte önemli yaniHos buldum canim
Bizim ki ilk bas emmedi gibi bisey sagdim verdim bide 40 gunlukken kolumu kirdim emziremedim biberona alisti iyice ne kadar sagsamda kanallar acilmadi simdi yebi yeni memeye dusmeye basladi ama simdide cok sutum yok gunde 1 demek dere otu yiyiroum en az 3 litre su iciyorum nafile :/
Geldim kanki sahura kadar oturunca uyudum ama kalktım bi göğüs ağrısı bıçak saplanıyor sanki nefes alamıyorum orucu da bozmak istemedim spazm oldu galiba şimdi daha iyiyim@Ses35 topraaaammm nerdesin:-*
Geçmiş olsun canım ben de fena oldum2 yumurta ağır geldi kızlar.Baya bi sancı oldu sabah. Ben 1 yumurtayla devam edeyim en iyisi.
Aksama menüm biraz ağır. Ama elimden geleni yapacağım az yemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?