Ropost: 46833258 .!.:Bugun 8 haziran tarihi itibariyle ekmegi hayatimdan cikariyorum
artik ekmek yemeyecegim hic kizlar
ekmek yerine baska seyler yiyip alistiracagim kendimi
Canım armut hoşafı ve taze dut ve dürekli emzitAy gelmesin canım 52de beklerim ben seni
Aleykum selam canım,hoşgeldin,bir iki güne alisirsin,merak ettiğini sorarsın,hepimiz böyle böyle öğrendik rahat ol.emziriyorum benim oğlum da 22.ayında, kilo vermeye gerçekten karar verdiysen bunu basarirsin emin ol,yeter ki pes etme,malum uzun bi süreç
Yine harikasın<3
Tomrisin emzirme notlarını okudun mu canım,bi oku rahatla e mi:-*
Tebrik ederim canım,insallah
kolunu nasıl kirdin ki:-( nakledeme önce sen inan artacağına,emin ol artar bi de gak deyince guk deyince ver memeyi çocuğa
r
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 @yolcukardelen katre-i dem @aysedurmaz
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 R RoseAnge T tuba52aslibo
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsınGeldim kanki sahura kadar oturunca uyudum ama kalktım bi göğüs ağrısı bıçak saplanıyor sanki nefes alamıyorum orucu da bozmak istemedim spazm oldu galiba şimdi daha iyiyim
O menü listesi rüzgarın kızı :) spor listesi bende her günün sonun da toplam sporunuzu yazın ben toplucamrüzgarın kızından güneşin kızına , geldim,
@Ses35 canım, kaptanımız liste yapmıştı, ben işlerim yoğunluğundan kaptanlığı bırakmak zorunda kaldım
bir bakalım ona
O menü listesi rüzgarın kızı :) spor listesi bende her günün sonun da toplam sporunuzu yazın ben toplucam
Daha iyiyim canım.telde yaptığım için bu liste beni zorlar siz bence günlük sporunuzu yazın ben defterime yazıp haftalık kaptan a bildireyimçok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın
Haftalık Spor Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
(08/06/16-15/06/2016)
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katre-i dem[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ses35 [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roseange[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslibo[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yolcukardelen[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşedurmaz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba35[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlelamp[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brezee3547[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]WanHeda[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/tr][TR][/tr][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TABLE]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Haftalık Spor Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
(08/06/16-15/06/2016)
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katre-i dem[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ses35 [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roseange[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslibo[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yolcukardelen[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşedurmaz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba35[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlelamp[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brezee3547[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]WanHeda[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/tr][TR][/tr][TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TABLE]
[/TR]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Gece O utanmadan sen uyan ver her fırsatta emzir biz de yoğun bakımda yatmıştık sağıp vermem gerekiyordu napcam bebeğimi alamamışım daha kucağıma süt gelmiyo.bol sıvı al şekersiz hoşaf yap iç bir de hazır süt arttıran çaylar var eczane de satılıyor ondan çok kullandım geldi emzirme başlayınca da arttı oğlum da gayretliydi bebekte önemli yani
Pes etmek yokk :))
Evet aslında öyle yapıcaz ama ertesi gün menü yazanlar var ozaman karşıcakmenüler ile birlikte her gün yapılan sporda yazılacak diye biliyorum , yanılırsam uyarın lütfen
dünkü menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim peynir
ara: 1 bardak süt
öğle: yulaf kepeğinden 1 krep + 2 hindi füme + ayran
ara: 3 yk yoğurt+ biraz pastırma
akşam: 200 gr tavuk haşlama + 3 yk yoğurt
ara 1 bardak süt + 1yk lor peynir
spor: 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates+ 2.5 lt su
Fıstık deme. Irmik helvası geliyor aklıma :))))
Ilacım yok canım. Çok nadir oluyor ama oldugunda da gerisini biliyorsun işte
Bende varım. Giriyorum hergün.
72 kiloyum hedefim 55 :)Canim kendine gore ayarliyosun. Herkes ayni şeyleri uygulamiyor.
Birde senin baslangicini bbugün yapalim. 2 hafta deneme suren var. 3. Cuma kilo verirsen listede olursun. Bilgi olarak mevcut kilon ve hedef kilo kaç ?
Canım kesin listeyi yaparmısın tel den bulamıyorum
Hoşgeldin canım önemli olan bebiş bu sırada çaktırmadan kilo verirsin senin gibi emziren arkadaşlar da var yardımcı olacaklardır
Bebegim emdikce doymayinca uzuluyo ister istemez insan ama rezene iciyorum sakinlestiriyoAleyküm selam . Hosgeldin.Bende yeniyim.7.5 aylık oğlum var.memeyi bırakmak üzere. Aslında 15 gündür emmiyor da ben hala bırakmadı diye kendimi mutlu etmeye çalışıyorumsüt konusunda elinden geleni yaptıktan sonra kasma.kızımda ne dedilerse yaptım olmadi.oğlumda da.kısmet diyeceksin.yoksa stres yaptıkça azalıyor süt.
Maşallah spora bak.listeni incelemedim bile :)
Nasıl yendin o grevleri taktik versene azicik.oğluma uygulayim belki bende de ise yarar da devam eder emmeye
hoşgeldin topiğimize canım, bizde senin gibi acemiydik, şimdi hepimiz kurt olduk valla
Benim ki de çok ağlardı ama ben hiç sütün yetmediğini düşünmedim çünkü kilosu iyiydi sütünün yetmediğini nerden biliyosun belki gaz sancısı var benimkinde kolik vardıLactamil iciyorum surekli oglum gayretli amam aut cok yok iste bazen biberonu almiyo bile emmek istiyo emziriyorum ama yeterli olmuyo aglamaya basliyo
Canım benim dediğim çay rezene anason karşı Granül adını hatırlayamadım benimkide kolik vardı belki başka bişey için ağlıyordur kilosu iyi gidiyorsa sütün yetiyordurLactamil iciyorum surekli oglum gayretli amam aut cok yok iste bazen biberonu almiyo bile emmek istiyo emziriyorum ama yeterli olmuyo aglamaya basliyo
Benim ki de çok ağlardı ama ben hiç sütün yetmediğini düşünmedim çünkü kilosu iyiydi sütünün yetmediğini nerden biliyosun belki gaz sancısı var benimkinde kolik vardı
Canım benim dediğim çay rezene anason karşı Granül adını hatırlayamadım benimkide kolik vardı belki başka bişey için ağlıyordur kilosu iyi gidiyorsa sütün yetiyordur
Talihsizlikler olmus kısmet ama moral cok önemli sürekli yetmiyor diye dusunme ten teması yap iki uc gün evde sana yardımcı olacak biri var mıHos buldum canim
Bizim ki ilk bas emmedi gibi bisey sagdim verdim bide 40 gunlukken kolumu kirdim emziremedim biberona alisti iyice ne kadar sagsamda kanallar acilmadi simdi yebi yeni memeye dusmeye basladi ama simdide cok sutum yok gunde 1 demek dere otu yiyiroum en az 3 litre su iciyorum nafile :/
Evet tomrisin emzirme notları ve facebookta da ulaşabilirsiniz kesinlikle her soruya yanıt veriyorAy gelmesin canım 52de beklerim ben seni
Aleykum selam canım,hoşgeldin,bir iki güne alisirsin,merak ettiğini sorarsın,hepimiz böyle böyle öğrendik rahat ol.emziriyorum benim oğlum da 22.ayında, kilo vermeye gerçekten karar verdiysen bunu basarirsin emin ol,yeter ki pes etme,malum uzun bi süreç
Yine harikasın<3
Tomrisin emzirme notlarını okudun mu canım,bi oku rahatla e mi:-*
Tebrik ederim canım,insallah
kolunu nasıl kirdin ki:-( nakledeme önce sen inan artacağına,emin ol artar bi de gak deyince guk deyince ver memeyi çocuğa
r
Herkes kendine göre ama bence çok kasmadan başla madem sutude dert ediyorsunSporlari diyet listesini nasil ayarliyosunuz herkes kendine gore mi uyguluyo yoksa belli bi kural var mi ?
Canım daha öncede demiştim uyurken uykuluyken üzerine uzanıp vs bi cok yobtem denedim en önemlisi pes etmedim ve onu mamayla ek gıdaya tıka basa doyurmadim aç kalıp talep etmesini sagladimAleyküm selam . Hosgeldin.Bende yeniyim.7.5 aylık oğlum var.memeyi bırakmak üzere. Aslında 15 gündür emmiyor da ben hala bırakmadı diye kendimi mutlu etmeye çalışıyorumsüt konusunda elinden geleni yaptıktan sonra kasma.kızımda ne dedilerse yaptım olmadi.oğlumda da.kısmet diyeceksin.yoksa stres yaptıkça azalıyor süt.
Maşallah spora bak.listeni incelemedim bile :)
Nasıl yendin o grevleri taktik versene azicik.oğluma uygulayim belki bende de ise yarar da devam eder emmeye
1 yumurta 2dlm peynir yap2 yumurta ağır geldi kızlar.Baya bi sancı oldu sabah. Ben 1 yumurtayla devam edeyim en iyisi.
Aksama menüm biraz ağır. Ama elimden geleni yapacağım az yemek için.
Oo dikkat et canım yeyip yatıyoruz sikintiGeldim kanki sahura kadar oturunca uyudum ama kalktım bi göğüs ağrısı bıçak saplanıyor sanki nefes alamıyorum orucu da bozmak istemedim spazm oldu galiba şimdi daha iyiyim
Haftaya perşembe ideal cnm1. grup: güneşin kızları
@Ses35 @yolcukardelen @katre-i dem @aysedurmaz
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 R RoseAnge T tuba52 @aslibo
takımlarımız bunlar kızlar bu hafta ki 2 günü haftaya dahil edelim diyorum kaptanım ne dersin yani hafta ya perşembe açıklıyalım
ne güzel talepkar bi bebek bi meme bitince diğerini ver surrkli değiştir goblu olana kadar süt bitmez süt kanalları hep doludur çektikçe gelir buna inanmayanlar girdiklerinde sok oldu mama verelim yok sütun gelecek derdim emerdi biterdi bi iji fk bos çekerdi tekrar gelirdi icerdiLactamil iciyorum surekli oglum gayretli amam aut cok yok iste bazen biberonu almiyo bile emmek istiyo emziriyorum ama yeterli olmuyo aglamaya basliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?