Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ropost: 46833258 .!.:
Bugun 8 haziran tarihi itibariyle ekmegi hayatimdan cikariyorum
artik ekmek yemeyecegim hic kizlar
ekmek yerine baska seyler yiyip alistiracagim kendimi
Canım armut hoşafı ve taze dut ve dürekli emzit

Geldim kanki sahura kadar oturunca uyudum ama kalktım bi göğüs ağrısı bıçak saplanıyor sanki nefes alamıyorum orucu da bozmak istemedim spazm oldu galiba şimdi daha iyiyim
çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın

Haftalık Spor Paylaşım Tablosu

(08/06/16-15/06/2016)

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]katre-i dem[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ses35 [/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]roseange[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslibo[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yolcukardelen[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşedurmaz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba35[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlelamp[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brezee3547[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]WanHeda[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]​
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​
[TR]

[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]

[TR]

[/TR]
[/TABLE]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]​
[TR][/tr][/QUOTE]

menüler ile birlikte her gün yapılan sporda yazılacak diye biliyorum , yanılırsam uyarın lütfen

menüler ile birlikte her gün yapılan sporda yazılacak diye biliyorum , yanılırsam uyarın lütfen[/QUOTE]
Sen bu listeyi kaçıncı sayfa da buldun güzelim

menüler ile birlikte her gün yapılan sporda yazılacak diye biliyorum , yanılırsam uyarın lütfen[/QUOTE]
Evet aslında öyle yapıcaz ama ertesi gün menü yazanlar var ozaman karşıcak
Siz her gün yazın toplama işlemini yapıcıcın ben

Lactamil iciyorum surekli oglum gayretli amam aut cok yok iste bazen biberonu almiyo bile emmek istiyo emziriyorum ama yeterli olmuyo aglamaya basliyo

menüler ile birlikte her gün yapılan sporda yazılacak diye biliyorum , yanılırsam uyarın lütfen
Evet aslında öyle yapıcaz ama ertesi gün menü yazanlar var ozaman karşıcak
Siz her gün yazın toplama işlemini yapıcıcın ben[/QUOTE]

tamam canım, bende kendi yaptıklarımı yazarım bir yere, bu listeyi 2963. sayfada buldum canım

süpersin , nazarım değecek diye korkuyom

Fıstık deme. Irmik helvası geliyor aklıma :))))

Ilacım yok canım. Çok nadir oluyor ama oldugunda da gerisini biliyorsun işte

Bende varım. Giriyorum hergün.

irmik helvası , bence varya her verdiğin 5 kilo sonunda 5 kaşık helva ye , verdikçe veresin gelir

ödüllendir kendini

Canim kendine gore ayarliyosun. Herkes ayni şeyleri uygulamiyor.

Birde senin baslangicini bbugün yapalim. 2 hafta deneme suren var. 3. Cuma kilo verirsen listede olursun. Bilgi olarak mevcut kilon ve hedef kilo kaç ?
72 kiloyum hedefim 55 :)

Canım kesin listeyi yaparmısın tel den bulamıyorum

Hoşgeldin canım önemli olan bebiş bu sırada çaktırmadan kilo verirsin senin gibi emziren arkadaşlar da var yardımcı olacaklardır

Tesekkur ederim insalla veririm :)

Bebegim emdikce doymayinca uzuluyo ister istemez insan ama rezene iciyorum sakinlestiriyo

hoşgeldin topiğimize canım, bizde senin gibi acemiydik, şimdi hepimiz kurt olduk valla

Ben daha kuzu oluyorum yani :)

Lactamil iciyorum surekli oglum gayretli amam aut cok yok iste bazen biberonu almiyo bile emmek istiyo emziriyorum ama yeterli olmuyo aglamaya basliyo
Benim ki de çok ağlardı ama ben hiç sütün yetmediğini düşünmedim çünkü kilosu iyiydi sütünün yetmediğini nerden biliyosun belki gaz sancısı var benimkinde kolik vardı

Canım benim dediğim çay rezene anason karşı Granül adını hatırlayamadım benimkide kolik vardı belki başka bişey için ağlıyordur kilosu iyi gidiyorsa sütün yetiyordur

Benim ki de çok ağlardı ama ben hiç sütün yetmediğini düşünmedim çünkü kilosu iyiydi sütünün yetmediğini nerden biliyosun belki gaz sancısı var benimkinde kolik vardı

Canım benim dediğim çay rezene anason karşı Granül adını hatırlayamadım benimkide kolik vardı belki başka bişey için ağlıyordur kilosu iyi gidiyorsa sütün yetiyordur

Doktorumuz soyledi canim 15 gunluktu goturdugumde 200 gr zayiflamisti mamaya baslatti bizi

Kızlar ben oruç tutamıyorum durumumdan

Menüm

Sabah

2 dilim peynir
1 bardak soğuk süt

Öğlen

3 adet köfte (malesef kızartma)
Salata
Yeşil zeytin
Limonata (şekersiz)

Akşam
Limonlu marul
1 bardak süt

Bugün için sporum

2 saat tempolu yürüyüş olacak

Talihsizlikler olmus kısmet ama moral cok önemli sürekli yetmiyor diye dusunme ten teması yap iki uc gün evde sana yardımcı olacak biri var mı
Evet tomrisin emzirme notları ve facebookta da ulaşabilirsiniz kesinlikle her soruya yanıt veriyor
Sporlari diyet listesini nasil ayarliyosunuz herkes kendine gore mi uyguluyo yoksa belli bi kural var mi ?
Herkes kendine göre ama bence çok kasmadan başla madem sutude dert ediyorsun
Canım daha öncede demiştim uyurken uykuluyken üzerine uzanıp vs bi cok yobtem denedim en önemlisi pes etmedim ve onu mamayla ek gıdaya tıka basa doyurmadim aç kalıp talep etmesini sagladim
2 yumurta ağır geldi kızlar. Baya bi sancı oldu sabah. Ben 1 yumurtayla devam edeyim en iyisi.
Aksama menüm biraz ağır. Ama elimden geleni yapacağım az yemek için.
1 yumurta 2dlm peynir yap
Geldim kanki sahura kadar oturunca uyudum ama kalktım bi göğüs ağrısı bıçak saplanıyor sanki nefes alamıyorum orucu da bozmak istemedim spazm oldu galiba şimdi daha iyiyim
Oo dikkat et canım yeyip yatıyoruz sikinti
Haftaya perşembe ideal cnm
ne güzel talepkar bi bebek bi meme bitince diğerini ver surrkli değiştir goblu olana kadar süt bitmez süt kanalları hep doludur çektikçe gelir buna inanmayanlar girdiklerinde sok oldu mama verelim yok sütun gelecek derdim emerdi biterdi bi iji fk bos çekerdi tekrar gelirdi icerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…