- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
akşam çok az değil mi canım toplam calorin kaç gerçi sen kendini iyi hissediyorsan yediklerinde sorun yokKızlar ben oruç tutamıyorum durumumdan
Menüm
Sabah
2 dilim peynir
1 bardak soğuk süt
Öğlen
3 adet köfte (malesef kızartma)
Salata
Yeşil zeytin
Limonata (şekersiz)
Akşam
Limonlu marul
1 bardak süt
Bugün için sporum
2 saat tempolu yürüyüş olacak
Talihsizlikler olmus kısmet ama moral cok önemli sürekli yetmiyor diye dusunme ten teması yap iki uc gün evde sana yardımcı olacak biri var mı
Evet tomrisin emzirme notları ve facebookta da ulaşabilirsiniz kesinlikle her soruya yanıt veriyor
Herkes kendine göre ama bence çok kasmadan başla madem sutude dert ediyorsun
Canım daha öncede demiştim uyurken uykuluyken üzerine uzanıp vs bi cok yobtem denedim en önemlisi pes etmedim ve onu mamayla ek gıdaya tıka basa doyurmadim aç kalıp talep etmesini sagladim
1 yumurta 2dlm peynir yap
Oo dikkat et canım yeyip yatıyoruz sikinti
Haftaya perşembe ideal cnm
ne güzel talepkar bi bebek bi meme bitince diğerini ver surrkli değiştir goblu olana kadar süt bitmez süt kanalları hep doludur çektikçe gelir buna inanmayanlar girdiklerinde sok oldu mama verelim yok sütun gelecek derdim emerdi biterdi bi iji fk bos çekerdi tekrar gelirdi icerdi
kesinliklePes etmek yokk :))
canım ne yapabiliyorsan, ne yiyebiliyorsan onu yapıyorsun, vücudunun besinlere verdiği tepkilere bakıp ekleyip çıkarabilirsin. ama tabi ki şekerli, unlu gıdalardan mümkün oldukça uzak duruyoruzSporlari diyet listesini nasil ayarliyosunuz herkes kendine gore mi uyguluyo yoksa belli bi kural var mi ?
tatlım niye iki yumurta için zorladın ki canın istediğinde ye, istemezse birini bile yeme2 yumurta ağır geldi kızlar.Baya bi sancı oldu sabah. Ben 1 yumurtayla devam edeyim en iyisi.
Aksama menüm biraz ağır. Ama elimden geleni yapacağım az yemek için.
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine.sahurdan sonra beklememiş miydin?Geldim kanki sahura kadar oturunca uyudum ama kalktım bi göğüs ağrısı bıçak saplanıyor sanki nefes alamıyorum orucu da bozmak istemedim spazm oldu galiba şimdi daha iyiyim
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 @yolcukardelen@katre-idem@ayşedurmaz
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 R RoseAnge @tuba52 @aslibo
ayy bunu ben de yapayımirmik helvası, bence varya her verdiğin 5 kilo sonunda 5 kaşık helva ye , verdikçe veresin gelir
ödüllendir kendini
akşam çok az değil mi canım toplam calorin kaç gerçi sen kendini iyi hissediyorsan yediklerinde sorun yok
teşekkür ederimSuperrr
benimde sutum çok azdı şut olsun diye kısaca buzdolabını ekmek arası yapıp yedim83 kglara çıktım arttimi artmadi en doğali su ve dereotu birde sütü vücut bebege gore üretiyor talep varsa sütte oluyor benim sipa16 aylık uckez meme grevini yenmiş bir anneyim şimdi meme bağımlısı ve o az sut koca danaya yetiyor çünkü çektikçe geliyor emdikce artıyor
Ay gelmesin canım 52de beklerim ben seni
Aleykum selam canım,hoşgeldin,bir iki güne alisirsin,merak ettiğini sorarsın,hepimiz böyle böyle öğrendik rahat ol.emziriyorum benim oğlum da 22.ayında, kilo vermeye gerçekten karar verdiysen bunu basarirsin emin ol,yeter ki pes etme,malum uzun bi süreç
Yine harikasın<3
Tomrisin emzirme notlarını okudun mu canım,bi oku rahatla e mi:-*
Tebrik ederim canım,insallah
kolunu nasıl kirdin ki:-( nakledeme önce sen inan artacağına,emin ol artar bi de gak deyince guk deyince ver memeyi çocuğa
r
teşekkür ederim canım spor konusunda dikkatliyim bugünlerdeAleyküm selam . Hosgeldin.Bende yeniyim.7.5 aylık oğlum var.memeyi bırakmak üzere. Aslında 15 gündür emmiyor da ben hala bırakmadı diye kendimi mutlu etmeye çalışıyorumsüt konusunda elinden geleni yaptıktan sonra kasma.kızımda ne dedilerse yaptım olmadi.oğlumda da.kısmet diyeceksin.yoksa stres yaptıkça azalıyor süt.
Maşallah spora bak.listeni incelemedim bile :)
Nasıl yendin o grevleri taktik versene azicik.oğluma uygulayim belki bende de ise yarar da devam eder emmeye
süpersin , nazarım değecek diye korkuyom
Anladım canım sen elinden geleni yap sütünün olması için bazı şeyler yapı meselesi nasip meselesi üzme kafana takma psikoloji de etkili çünkü dediğim çayın markası humana hatırladım bende çok işe yaradı eczaneye bi sor istersenDoktorumuz soyledi canim 15 gunluktu goturdugumde 200 gr zayiflamisti mamaya baslatti bizi
kesinlikle
canım ne yapabiliyorsan, ne yiyebiliyorsan onu yapıyorsun, vücudunun besinlere verdiği tepkilere bakıp ekleyip çıkarabilirsin. ama tabi ki şekerli, unlu gıdalardan mümkün oldukça uzak duruyoruz
tatlım niye iki yumurta için zorladın ki canın istediğinde ye, istemezse birini bile yeme
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine.sahurdan sonra beklememiş miydin?
ayy bunu ben de yapayım
bugünki menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim peynir+ yeşilçay
ara: 1 bardak süt
öğle: yulaf kepeğinden bir krep+ 2 hindi füme + ayran
ara: 1 yk lor pynir +2 yk yoğurt + biraz pastırma
akşam : 1 yumurtadan biraz lor peynir 1 ince pastırmalı omlet + 1 dilim peynir +
ara: 3 yk yoğurt
spor : 40 dakika yürüyüş + 30 dakika fitness + 2.5 lt su
Anladım canım sen elinden geleni yap sütünün olması için bazı şeyler yapı meselesi nasip meselesi üzme kafana takma psikoloji de etkili çünkü dediğim çayın markası humana hatırladım bende çok işe yaradı eczaneye bi sor istersen
Yapınca yaz canım sporunu olur muKızlar ben oruç tutamıyorum durumumdan
Menüm
Sabah
2 dilim peynir
1 bardak soğuk süt
Öğlen
3 adet köfte (malesef kızartma)
Salata
Yeşil zeytin
Limonata (şekersiz)
Akşam
Limonlu marul
1 bardak süt
Bugün için sporum
2 saat tempolu yürüyüş olacak
Yapınca yaz canım sporunu olur mu
Olur ozaman bebeğin gayreti çok önemli morel de tabiKaynvaldem yanimda yardimci oluyo cok sukur emmek icin cok azimli bi bebek bende onun kadar gayretliyim geceleri saat basi emziriyorum gunduz istedikce emziriyorum olcak insallah
Tamamdır canım haftaya açıklarız ben not almaya başladımTalihsizlikler olmus kısmet ama moral cok önemli sürekli yetmiyor diye dusunme ten teması yap iki uc gün evde sana yardımcı olacak biri var mı
Evet tomrisin emzirme notları ve facebookta da ulaşabilirsiniz kesinlikle her soruya yanıt veriyor
Herkes kendine göre ama bence çok kasmadan başla madem sutude dert ediyorsun
Canım daha öncede demiştim uyurken uykuluyken üzerine uzanıp vs bi cok yobtem denedim en önemlisi pes etmedim ve onu mamayla ek gıdaya tıka basa doyurmadim aç kalıp talep etmesini sagladim
1 yumurta 2dlm peynir yap
Oo dikkat et canım yeyip yatıyoruz sikinti
Haftaya perşembe ideal cnm
ne güzel talepkar bi bebek bi meme bitince diğerini ver surrkli değiştir goblu olana kadar süt bitmez süt kanalları hep doludur çektikçe gelir buna inanmayanlar girdiklerinde sok oldu mama verelim yok sütun gelecek derdim emerdi biterdi bi iji fk bos çekerdi tekrar gelirdi icerdi
Beklemiştim aslında ama neden oldu anlamadımkesinlikle
canım ne yapabiliyorsan, ne yiyebiliyorsan onu yapıyorsun, vücudunun besinlere verdiği tepkilere bakıp ekleyip çıkarabilirsin. ama tabi ki şekerli, unlu gıdalardan mümkün oldukça uzak duruyoruz
tatlım niye iki yumurta için zorladın ki canın istediğinde ye, istemezse birini bile yeme
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine.sahurdan sonra beklememiş miydin?
ayy bunu ben de yapayım
Afiyetolsun canım bizi sensiz bırakma iyi gezmekerkızlar öğleden önce okul, sonrasında uyku, şimdi de komsuya gideceğim, giremedim hiç ama eksik kaldıklarıma bakarım yine gelince:) Akşama balık yiyeceğim içim içime sığmıyo,zamn geçsin diye gidiyom komşuya
Spor harika canım not alıyorum şimdibugünki menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim peynir+ yeşilçay
ara: 1 bardak süt
öğle: yulaf kepeğinden bir krep+ 2 hindi füme + ayran
ara: 1 yk lor pynir +2 yk yoğurt + biraz pastırma
akşam : 1 yumurtadan biraz lor peynir 1 ince pastırmalı omlet + 1 dilim peynir +
ara: 3 yk yoğurt
spor : 40 dakika yürüyüş + 30 dakika fitness + 2.5 lt su
Tesekkur ederim kesinlikle denicem
Tamam canım yazarım
Tamam canım sporunu yazdım.noldu niye morelini bozuk.ipin ucunu tut kaçırmak yok tamam mıKızlar bugünku sporum sadece 15 dk leslie oldu sabah.45 dk yapacak zamanım yok bu aksam. Iftardan sonra çaya davetliyiz. Geç gelirim spora halim kalmaz.yarının programı gittikçe kabariyor uyumam lazım geceyürüyerek gideyim arkadaslara dedim çok terlerim rahat edemem orda :/ bugün kötü bi haber aldım. Moralim sıfır zaten. Umarım kilolar gider hemencecik de toparlarim şu gergin halimi. Ipin ucu kaçıyor gibi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?