Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

akşam çok az değil mi canım toplam calorin kaç gerçi sen kendini iyi hissediyorsan yediklerinde sorun yok

Kaynvaldem yanimda yardimci oluyo cok sukur emmek icin cok azimli bi bebek bende onun kadar gayretliyim geceleri saat basi emziriyorum gunduz istedikce emziriyorum olcak insallah

Pes etmek yokk :))
kesinlikle
Sporlari diyet listesini nasil ayarliyosunuz herkes kendine gore mi uyguluyo yoksa belli bi kural var mi ?
canım ne yapabiliyorsan, ne yiyebiliyorsan onu yapıyorsun, vücudunun besinlere verdiği tepkilere bakıp ekleyip çıkarabilirsin. ama tabi ki şekerli, unlu gıdalardan mümkün oldukça uzak duruyoruz
2 yumurta ağır geldi kızlar. Baya bi sancı oldu sabah. Ben 1 yumurtayla devam edeyim en iyisi.
Aksama menüm biraz ağır. Ama elimden geleni yapacağım az yemek için.
tatlım niye iki yumurta için zorladın ki canın istediğinde ye, istemezse birini bile yeme
Geldim kanki sahura kadar oturunca uyudum ama kalktım bi göğüs ağrısı bıçak saplanıyor sanki nefes alamıyorum orucu da bozmak istemedim spazm oldu galiba şimdi daha iyiyim
geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine.sahurdan sonra beklememiş miydin?
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 @yolcukardelen@katre-idem@ayşedurmaz

2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 R RoseAnge @tuba52 @aslibo

irmik helvası , bence varya her verdiğin 5 kilo sonunda 5 kaşık helva ye , verdikçe veresin gelir

ödüllendir kendini
ayy bunu ben de yapayım

kızlar öğleden önce okul, sonrasında uyku, şimdi de komsuya gideceğim, giremedim hiç ama eksik kaldıklarıma bakarım yine gelince:) Akşama balık yiyeceğim içim içime sığmıyo,zamn geçsin diye gidiyom komşuya

teşekkür ederim

teşekkür ederim canım <3

teşekkür ederim canım spor konusunda dikkatliyim bugünlerde
süpersin , nazarım değecek diye korkuyom

teşekkürler canım

bugünki menüm

sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim peynir+ yeşilçay

ara: 1 bardak süt

öğle: yulaf kepeğinden bir krep+ 2 hindi füme + ayran

ara: 1 yk lor pynir +2 yk yoğurt + biraz pastırma

akşam : 1 yumurtadan biraz lor peynir 1 ince pastırmalı omlet + 1 dilim peynir +

ara: 3 yk yoğurt

spor : 40 dakika yürüyüş + 30 dakika fitness + 2.5 lt su

Doktorumuz soyledi canim 15 gunluktu goturdugumde 200 gr zayiflamisti mamaya baslatti bizi
Anladım canım sen elinden geleni yap sütünün olması için bazı şeyler yapı meselesi nasip meselesi üzme kafana takma psikoloji de etkili çünkü dediğim çayın markası humana hatırladım bende çok işe yaradı eczaneye bi sor istersen

Verdigin bilgiler icin tesekkur ederimm

Canım menüler tam sporcu menüsü
Çok iyi

Tesekkur ederim kesinlikle denicem

Kaynvaldem yanimda yardimci oluyo cok sukur emmek icin cok azimli bi bebek bende onun kadar gayretliyim geceleri saat basi emziriyorum gunduz istedikce emziriyorum olcak insallah
Olur ozaman bebeğin gayreti çok önemli morel de tabi
Tamamdır canım haftaya açıklarız ben not almaya başladım
Beklemiştim aslında ama neden oldu anlamadım
Afiyetolsun canım bizi sensiz bırakma iyi gezmeker

Spor harika canım not alıyorum şimdi

Kızlar bugünku sporum sadece 15 dk leslie oldu sabah.45 dk yapacak zamanım yok bu aksam. Iftardan sonra çaya davetliyiz. Geç gelirim spora halim kalmaz.yarının programı gittikçe kabariyor uyumam lazım gece yürüyerek gideyim arkadaslara dedim çok terlerim rahat edemem orda :/ bugün kötü bi haber aldım. Moralim sıfır zaten. Umarım kilolar gider hemencecik de toparlarim şu gergin halimi. Ipin ucu kaçıyor gibi sanki.

Tamam canım sporunu yazdım.noldu niye morelini bozuk.ipin ucunu tut kaçırmak yok tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…