Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay kızlaar haftaya 4 tane daha kaldı resmen patır patır kalıyorum uykusuzum yorgunum salıya kadar rahatım ama allahtan işe geldiğimde yarım saat bende spor yapıcam artık etkinlik varsa varım (Y)

Ay kızlaar haftaya 4 tane daha kaldı resmen patır patır kalıyorum uykusuzum yorgunum salıya kadar rahatım ama allahtan işe geldiğimde yarım saat bende spor yapıcam artık etkinlik varsa varım (Y)
Kolay gelsin canım neden kalıyorsun.yarışmamız a katılıyorsan ekliyim canım

Çok özel değilse ne dır seni bu kadar üzen arkadaşım

herkes vücut tipini sakatlıklarını yazsın ona göre program uygulayalım bence adil olması için
Ah canimmmmm hangisinden başlasam. Taşikardi . 2 kere bel fıtığı ameliyatı oldum. L5 s1 de daralma var. Fizik tedavi deyim su an. Ama iyi oldukça azar azar yapmaya çalışıyorum . Yürüyüş yapma şansım neredeyse yok. Evde hareketli dans. Step aletim var. Benden bu kadar hocam. Bana ne uyar de bakalım. Pinokyo gibiyim her tarafim takir tukur

Bağa bir şey ler oliiii anam menüye gelll .

Bugünkü yemek menüm
Oruç tutamıyorum regl den dolayı ama kocamla beraber yedim. Yağsız iki küçük tost. Çay. 1 kk peynir 3 zeytin .

Öğle. 3 kaşık yoğurt yulaf kepekli
Akşam. Şehriye çorbası. 3 kaşık nohutlu pilav yerim. Salata

Gün içinde 1.5 lt su içtim

hmm fıtık varsa ona göre hareket yapalım callanetics artı leslie olabilir araştırayım biraz daha :)

Verdigin bilgiler icin tesekkur ederimm
Rica ederim tatlım,aklıma geldikçe yazarım yine
Geldim bile cancagizim,balığı da attım fırına ama daha erken calistirmadim
Canım ipin ucu kaçtı diye birakirsan kaçar,yapabildiğinyapabildiğin kardir unutma
Kızlar şekerim düştü heralde burnuma kakaolu puding kokusu geliyor ay noluyor bana
Ayy bu saatler benim de tatlı istiyo canım hep
Allah yardımcın olsun canım, bi hafta sık dişini hallolur inşallah
bu dönem çok zor hem iş hem okul hem de proje valla yoruldum ilk defa üst üste geldi katılıyorum bendeee az önce yaptım geldim hattaa
az kaldı balim az kaldı,hep boyle sürmeyecek nasılsa ama simdi iyi asılmam gerekir ki tekrar sana dert olmasinlar

Canım menüler tam sporcu menüsü
Çok iyi

teşekkür ederim canım

Spor harika canım not alıyorum şimdi

teşekkürler canım

Bağa bir şey ler oliiii anam menüye gelll .

teşekkürler tatlım cuma tartıda + gördüm pztesi daha da artı gördüm birşey yapmalı dedim canım bu hafta bi şaşırtmak istedim eskiden sporuda okuldan sonra yapıyordum şimdi sabah erken kalkıp yürüyüş okuldan sonra bir gün pilares bir gün fitness diyorum..hedefe çok odalanmıştım o beni strese soktu kendimi çok aç bıraktım daha da aldım

Çok tatlısın aslıcım Kıyamam sana allah şifa versin canım.az az yap sen önemli olan hareket olsun
@Ses35 bugünkü spor menüm
15 dk lesli . 100 kere belimi evirdim çevirdim . Sonra yaklaşık 50 kere belimin yanlarındaki yağlar erisin diye. Hacıyatmaz gibi sağa sola egildim
Aslıcım sporları toplayabilmem için dk olarak vermelisiniz mesela 100 yana eğilme kaç dk sürdü onu yazmalısınız

Afiyet olsun canım sporu da unutma.tatlısı zaten çok severim iyice vurdu kafama
2 saat yürüyüş tamamlandı @Ses35
Tamam canım not aldım

Tamam canım sporunu yazdım.noldu niye morelini bozuk.ipin ucunu tut kaçırmak yok tamam mı
Ipin ucunu kaçırmaktan kastım moralim gittikçe düşüyor. Yoksa yemek olarak aşırıya kaçacak durumum yok.moral bozukken iştah düşer bende :)
Genel bi bıkkınlık halsizlik yorgunluk var son zamanlarda. Ramazandan ötürü değil yani.ev.buro. atolye .2 bebek .es.annem derken kendime halim de kalmıyor ruhum da. Bazen kendimi robot gibi hissediyorum. Duygusuz şekilde islerini yap bitir teslim et görevini yap memnun et.memnun olmayana telafi et. Birinin omuzlarimdan tutup "sen yasiyormusum "demesini öyle çok isterdimki. Abartma bizde aynı şeyleri yaşıyoruz demeyin nolur. Detaylarla kafanızı sisirmek istemem sosyoloji iyi bilir hayatımı.öyle yogunki kaldiramiyorum artik. Bazen durup aglamaya başlıyorum biktim bişeylere yetismekten diye. Hobilerim bile mutlu etmez oldu beni. Yapacak vaktim dr yok zaten.olmasın da zaten

Canım geçende yazmıştın benzer şeyler
Bence senin biraz kafanı dinlemeye ihtiyacın var
Eşinin senin yükünü hafifletmesi gerek
Genel bir bıkkınlık halin varsa mutlaka sebebi vardır
Yanı nedir seni aslında Mutsuz eden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…