- 5 Şubat 2014
- 312
- 688
- 33
Ay kızlaar haftaya 4 tane daha kaldı resmen patır patır kalıyorum uykusuzum yorgunum salıya kadar rahatım ama allahtan işe geldiğimde yarım saat bende spor yapıcam artık etkinlik varsa varım (Y)kaderiiiin böylesiinneeee itirazııııım vaaaaarrrrrrrkız @breeze354 tek başına bi grup hem 5 kişilik gruba koymuşsun hem de bizim grupta ses 35 ile ben varım sürekli girebilen, kızların bu ara işleri var giremiyorlar ki pek aslında L littlelamp cok iyi kıvırır bu işleri ama sınavda garibim ne yapsak ki şimdi bilemedim kızlar siz ne düşünüyorsunuz?
herkes vücut tipini sakatlıklarını yazsın ona göre program uygulayalım bence adil olması içinspor klubümüz için
1. grup:
@Ses35 @yolcukardelen L littlelamp @WanHeda
2.grup
breeze3535 R RoseAnge T tuba52 @aysedurmaz aslibo
şimdi biraz düşüneyim , sizlerde fikir verin hangi sporlar ile başlayıp devam edelim
Kolay gelsin canım neden kalıyorsun.yarışmamız a katılıyorsan ekliyim canımAy kızlaar haftaya 4 tane daha kaldı resmen patır patır kalıyorum uykusuzum yorgunum salıya kadar rahatım ama allahtan işe geldiğimde yarım saat bende spor yapıcam artık etkinlik varsa varım (Y)
Hayatım kim ne yapabilirse işin özü spor yapmış olmak yapamayacak olanlar katılmadı zatenherkes vücut tipini sakatlıklarını yazsın ona göre program uygulayalım bence adil olması için
Çok özel değilse ne dır seni bu kadar üzen arkadaşımKızlar bugünku sporum sadece 15 dk leslie oldu sabah.45 dk yapacak zamanım yok bu aksam. Iftardan sonra çaya davetliyiz. Geç gelirim spora halim kalmaz.yarının programı gittikçe kabariyor uyumam lazım geceyürüyerek gideyim arkadaslara dedim çok terlerim rahat edemem orda :/ bugün kötü bi haber aldım. Moralim sıfır zaten. Umarım kilolar gider hemencecik de toparlarim şu gergin halimi. Ipin ucu kaçıyor gibi sanki.
Ah canimmmmm hangisinden başlasam. Taşikardi . 2 kere bel fıtığı ameliyatı oldum. L5 s1 de daralma var. Fizik tedavi deyim su an. Ama iyi oldukça azar azar yapmaya çalışıyorum . Yürüyüş yapma şansım neredeyse yok. Evde hareketli dans. Step aletim var. Benden bu kadar hocam. Bana ne uyar de bakalım. Pinokyo gibiyim her tarafim takir tukurherkes vücut tipini sakatlıklarını yazsın ona göre program uygulayalım bence adil olması için
Bağa bir şey ler oliiii anam menüye gelll .bugünki menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim peynir+ yeşilçay
ara: 1 bardak süt
öğle: yulaf kepeğinden bir krep+ 2 hindi füme + ayran
ara: 1 yk lor pynir +2 yk yoğurt + biraz pastırma
akşam : 1 yumurtadan biraz lor peynir 1 ince pastırmalı omlet + 1 dilim peynir +
ara: 3 yk yoğurt
spor : 40 dakika yürüyüş + 30 dakika fitness + 2.5 lt su
bu dönem çok zor hem iş hem okul hem de proje valla yoruldum ilk defa üst üste geldiKolay gelsin canım neden kalıyorsun.yarışmamız a katılıyorsan ekliyim canım
hmm fıtık varsa ona göre hareket yapalım callanetics artı leslie olabilir araştırayım biraz daha :)Ah canimmmmm hangisinden başlasam. Taşikardi . 2 kere bel fıtığı ameliyatı oldum. L5 s1 de daralma var. Fizik tedavi deyim su an. Ama iyi oldukça azar azar yapmaya çalışıyorum . Yürüyüş yapma şansım neredeyse yok. Evde hareketli dans. Step aletim var. Benden bu kadar hocam. Bana ne uyar de bakalım. Pinokyo gibiyim her tarafim takir tukur
Rica ederim tatlım,aklıma geldikçe yazarım yineVerdigin bilgiler icin tesekkur ederimm
Geldim bile cancagizim,balığı da attım fırına ama daha erken calistirmadimOlur ozaman bebeğin gayreti çok önemli morel de tabi
Tamamdır canım haftaya açıklarız ben not almaya başladım
Beklemiştim aslında ama neden oldu anlamadım
Afiyetolsun canım bizi sensiz bırakma iyi gezmeker
Canım ipin ucu kaçtı diye birakirsan kaçar,yapabildiğinyapabildiğin kardir unutmaKızlar bugünku sporum sadece 15 dk leslie oldu sabah.45 dk yapacak zamanım yok bu aksam. Iftardan sonra çaya davetliyiz. Geç gelirim spora halim kalmaz.yarının programı gittikçe kabariyor uyumam lazım geceyürüyerek gideyim arkadaslara dedim çok terlerim rahat edemem orda :/ bugün kötü bi haber aldım. Moralim sıfır zaten. Umarım kilolar gider hemencecik de toparlarim şu gergin halimi. Ipin ucu kaçıyor gibi sanki.
Ayy bu saatler benim de tatlı istiyo canım hepKızlar şekerim düştü heralde burnuma kakaolu puding kokusu geliyor ay noluyor bana
Allah yardımcın olsun canım, bi hafta sık dişini hallolur inşallahAy kızlaar haftaya 4 tane daha kaldı resmen patır patır kalıyorum uykusuzum yorgunum salıya kadar rahatım ama allahtan işe geldiğimde yarım saat bende spor yapıcam artık etkinlik varsa varım (Y)
az kaldı balim az kaldı,hep boyle sürmeyecek nasılsa ama simdi iyi asılmam gerekir ki tekrar sana dert olmasinlarbu dönem çok zor hem iş hem okul hem de proje valla yoruldum ilk defa üst üste geldikatılıyorum bendeee az önce yaptım geldim hattaa
Canım menüler tam sporcu menüsü
Çok iyi
Spor harika canım not alıyorum şimdi
Bağa bir şey ler oliiii anam menüye gelll .
Çok tatlısın aslıcım Kıyamam sana allah şifa versin canım.az az yap sen önemli olan hareket olsunAh canimmmmm hangisinden başlasam. Taşikardi . 2 kere bel fıtığı ameliyatı oldum. L5 s1 de daralma var. Fizik tedavi deyim su an. Ama iyi oldukça azar azar yapmaya çalışıyorum . Yürüyüş yapma şansım neredeyse yok. Evde hareketli dans. Step aletim var. Benden bu kadar hocam. Bana ne uyar de bakalım. Pinokyo gibiyim her tarafim takir tukur
Aslıcım sporları toplayabilmem için dk olarak vermelisiniz mesela 100 yana eğilme kaç dk sürdü onu yazmalısınız@Ses35 bugünkü spor menüm
15 dk lesli . 100 kere belimi evirdim çevirdim . Sonra yaklaşık 50 kere belimin yanlarındaki yağlar erisin diye. Hacıyatmaz gibi sağa sola egildim
Anladım canım zor tabi kolay gelsin.hemen sporunun dk gönder cnmbu dönem çok zor hem iş hem okul hem de proje valla yoruldum ilk defa üst üste geldikatılıyorum bendeee az önce yaptım geldim hattaa
Afiyet olsun canım sporu da unutma.tatlısı zaten çok severim iyice vurdu kafamaRica ederim tatlım,aklıma geldikçe yazarım yine
Geldim bile cancagizim,balığı da attım fırına ama daha erken calistirmadim
Canım ipin ucu kaçtı diye birakirsan kaçar,yapabildiğinyapabildiğin kardir unutma
Ayy bu saatler benim de tatlı istiyo canım hep
Allah yardımcın olsun canım, bi hafta sık dişini hallolur inşallah
az kaldı balim az kaldı,hep boyle sürmeyecek nasılsa ama simdi iyi asılmam gerekir ki tekrar sana dert olmasinlar
Tamam canım not aldım2 saat yürüyüş tamamlandı @Ses35
Ipin ucunu kaçırmaktan kastım moralim gittikçe düşüyor. Yoksa yemek olarak aşırıya kaçacak durumum yok.moral bozukken iştah düşer bende :)Tamam canım sporunu yazdım.noldu niye morelini bozuk.ipin ucunu tut kaçırmak yok tamam mı
Ipin ucunu kaçırmaktan kastım moralim gittikçe düşüyor. Yoksa yemek olarak aşırıya kaçacak durumum yok.moral bozukken iştah düşer bende :)
Genel bi bıkkınlık halsizlik yorgunluk var son zamanlarda. Ramazandan ötürü değil yani.ev.buro. atolye .2 bebek .es.annem derken kendime halim de kalmıyor ruhum da. Bazen kendimi robot gibi hissediyorum. Duygusuz şekilde islerini yap bitir teslim et görevini yap memnun et.memnun olmayana telafi et. Birinin omuzlarimdan tutup "sen yasiyormusum "demesini öyle çok isterdimki. Abartma bizde aynı şeyleri yaşıyoruz demeyin nolur. Detaylarla kafanızı sisirmek istemem sosyoloji iyi bilir hayatımı.öyle yogunki kaldiramiyorum artik. Bazen durup aglamaya başlıyorum biktim bişeylere yetismekten diye. Hobilerim bile mutlu etmez oldu beni. Yapacak vaktim dr yok zaten.olmasın da zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?