Ipin ucunu kaçırmaktan kastım moralim gittikçe düşüyor. Yoksa yemek olarak aşırıya kaçacak durumum yok.moral bozukken iştah düşer bende :)
Genel bi bıkkınlık halsizlik yorgunluk var son zamanlarda. Ramazandan ötürü değil yani.ev.buro. atolye .2 bebek .es.annem derken kendime halim de kalmıyor ruhum da. Bazen kendimi robot gibi hissediyorum. Duygusuz şekilde islerini yap bitir teslim et görevini yap memnun et.memnun olmayana telafi et. Birinin omuzlarimdan tutup "sen yasiyormusum "demesini öyle çok isterdimki. Abartma bizde aynı şeyleri yaşıyoruz demeyin nolur. Detaylarla kafanızı sisirmek istemem sosyoloji iyi bilir hayatımı.öyle yogunki kaldiramiyorum artik. Bazen durup aglamaya başlıyorum biktim bişeylere yetismekten diye. Hobilerim bile mutlu etmez oldu beni. Yapacak vaktim dr yok zaten.olmasın da zaten
30 dk bfit yaptım cardio karışık ağır yapıyorum ben bir de hareketleri sizinle de paylaşırım istersenizAnladım canım zor tabi kolay gelsin.hemen sporunun dk gönder cnm
deniyorum bakalım üstten ders alamıycam yoksa sporu dediğim gibi her gün yapıyorum zatenRica ederim tatlım,aklıma geldikçe yazarım yine
Geldim bile cancagizim,balığı da attım fırına ama daha erken calistirmadim
Canım ipin ucu kaçtı diye birakirsan kaçar,yapabildiğinyapabildiğin kardir unutma
Ayy bu saatler benim de tatlı istiyo canım hep
Allah yardımcın olsun canım, bi hafta sık dişini hallolur inşallah
az kaldı balim az kaldı,hep boyle sürmeyecek nasılsa ama simdi iyi asılmam gerekir ki tekrar sana dert olmasinlar
Biraz kendin için birşeyler yapsan biraz karşındaki yükünü arsalar aslında sıkıntı bizde canım bencil değiliz omuzlarına yük sesimi çıkmıyor millet de bu kaldırabilir diye sesi çıkmıyor canını sıkma biraz kendimi rahat bırak en önemlisi kendini biraz işlerden uzak tut ben yapamıyorum de ama inan kimse yaptıklarını için seni alkışlama zCanım geçende yazmıştın benzer şeyler
Bence senin biraz kafanı dinlemeye ihtiyacın var
Eşinin senin yükünü hafifletmesi gerek
Genel bir bıkkınlık halin varsa mutlaka sebebi vardır
Yanı nedir seni aslında Mutsuz eden ?
Peki bunu ailenle paylaşsan yükünü almazlar mı biraz veya psikolojik olarak böyle hissediyorsan bi doktordan yardım alsan böyle sadece kendine yaparsın canım bi çözüm bulmalısın geçen sene bi ara bende böyle hissetmiştim. anlatıyorum anlamıyolar en sonunda topladım tası tarağı kayboldum ortadan seninkiler ne özürlerle peşimden geldi .arada bi ayar çekmek gerekiyor. sen böyle yap demiyorum tabi ama bazen sertleşmek gerekiyor değer bilsinler accık bu ne yaa anası danası kocası hani biz yok ayy fena gaza geldim.Ayşecim bizim yapabileceğimiz bişey var mı canım konuşmaktan başkaIpin ucunu kaçırmaktan kastım moralim gittikçe düşüyor. Yoksa yemek olarak aşırıya kaçacak durumum yok.moral bozukken iştah düşer bende :)
Genel bi bıkkınlık halsizlik yorgunluk var son zamanlarda. Ramazandan ötürü değil yani.ev.buro. atolye .2 bebek .es.annem derken kendime halim de kalmıyor ruhum da. Bazen kendimi robot gibi hissediyorum. Duygusuz şekilde islerini yap bitir teslim et görevini yap memnun et.memnun olmayana telafi et. Birinin omuzlarimdan tutup "sen yasiyormusum "demesini öyle çok isterdimki. Abartma bizde aynı şeyleri yaşıyoruz demeyin nolur. Detaylarla kafanızı sisirmek istemem sosyoloji iyi bilir hayatımı.öyle yogunki kaldiramiyorum artik. Bazen durup aglamaya başlıyorum biktim bişeylere yetismekten diye. Hobilerim bile mutlu etmez oldu beni. Yapacak vaktim dr yok zaten.olmasın da zaten
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
@aysedurmaz :15 dk leslie
L littlelamp : 30 dk bfit
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 : 40 dk yürüyüş +30 dk fitness
R RoseAnge :120 dk yürüyüş
T tuba52 :
aslibo :15 dk leslie
Ya çoşsun tabi motive olalım demi canım yalnız breeze3547 seni aynı takıma vermekle yanlış yapmışımgrubumuz costu
Naptın kanki fallarda bile spor yapıyon KıyamamEki Görüntüle 1844160 içtiğim kahvede spor yapan kız çıktı hem de ince belli,sanırım bu benimfincanın dibinde de bi göz var aslibo sen değilsin de mi o rakibem
Olur olur yeter ki inanKaynvaldem yanimda yardimci oluyo cok sukur emmek icin cok azimli bi bebek bende onun kadar gayretliyim geceleri saat basi emziriyorum gunduz istedikce emziriyorum olcak insallah
Bi balıkçı mezun oldu bi balıkçı geldikızlar öğleden önce okul, sonrasında uyku, şimdi de komsuya gideceğim, giremedim hiç ama eksik kaldıklarıma bakarım yine gelince:) Akşama balık yiyeceğim içim içime sığmıyo,zamn geçsin diye gidiyom komşuya
Anladım cnm dengelemeÖğlen yemeğini geç yedim biraz
Bir de biraz fazla kaçtı bugünlerde
O yüzden öyle yapayım dedim Canım
Bu kadar kotu ne oldu merak ettimKızlar bugünku sporum sadece 15 dk leslie oldu sabah.45 dk yapacak zamanım yok bu aksam. Iftardan sonra çaya davetliyiz. Geç gelirim spora halim kalmaz.yarının programı gittikçe kabariyor uyumam lazım geceyürüyerek gideyim arkadaslara dedim çok terlerim rahat edemem orda :/ bugün kötü bi haber aldım. Moralim sıfır zaten. Umarım kilolar gider hemencecik de toparlarim şu gergin halimi. Ipin ucu kaçıyor gibi sanki.
Kızlar şekerim düştü heralde burnuma kakaolu puding kokusu geliyor ay noluyor bana
Hg cnm sağlık olsun gecersinAy kızlaar haftaya 4 tane daha kaldı resmen patır patır kalıyorum uykusuzum yorgunum salıya kadar rahatım ama allahtan işe geldiğimde yarım saat bende spor yapıcam artık etkinlik varsa varım (Y)
kırmızı kart yedin demek benimde yakın ama cok dengesiz olduğu için belki olmazBugünkü yemek menüm
Oruç tutamıyorum regl den dolayı ama kocamla beraber yedim. Yağsız iki küçük tost. Çay. 1 kk peynir 3 zeytin .
Öğle. 3 kaşık yoğurt yulaf kepekli
Akşam. Şehriye çorbası. 3 kaşık nohutlu pilav yerim. Salata
Gün içinde 1.5 lt su içtim
Spor varsa ekleyek kaptanımOlur olur yeter ki inan
Bi balıkçı mezun oldu bi balıkçı geldi
Anladım cnm dengeleme
Bu kadar kotu ne oldu merak ettim
yine masum bi kokuymus
Hg cnm sağlık olsun gecersin
kırmızı kart yedin demek benimde yakın ama cok dengesiz olduğu için belki olmaz
Çok tatlısın aslıcım Kıyamam sana allah şifa versin canım.az az yap sen önemli olan hareket olsun
Aslıcım sporları toplayabilmem için dk olarak vermelisiniz mesela 100 yana eğilme kaç dk sürdü onu yazmalısınız
Eğer senin moralini düzeltecek en ufak bir şey olursa istersen özel dende yazabilirsin canım. Elimizden ne gelirse diğer takım arkadaşlarımız ile senin için yapmaya hazırız kardeşim.Ipin ucunu kaçırmaktan kastım moralim gittikçe düşüyor. Yoksa yemek olarak aşırıya kaçacak durumum yok.moral bozukken iştah düşer bende :)
Cansın canım işte bu kardeşimAnkara'da olsam vallahi bana bırak haftasonu çocukları git biraz kafa dinle derdim
Ahanda benim göz ya o rakibecim .Eki Görüntüle 1844160 içtiğim kahvede spor yapan kız çıktı hem de ince belli,sanırım bu benimfincanın dibinde de bi göz var aslibo sen değilsin de mi o rakibem
Aboo rüzgar gibi cekiyolar 30dk koşu bandı 10dk plates çemberi Twister bendenBu rüzgarın kızları rüzgar gibi çıktı maaşallah
Güneşin kızları iftar olsun da yakalım şunları hadi bakem
Yeni liste
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
@aysedurmaz :15 dk leslie
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 : 40 dk yürüyüş +30 dk fitness
R RoseAnge :120 dk yürüyüş
T tuba52 :
aslibo :15 dk leslie
Canım hayatta bencil olmak gerek tipki çevremdekilerin sana yaptığı gibi acik scik şöyle içindekileri hafifletsinler yukunuIpin ucunu kaçırmaktan kastım moralim gittikçe düşüyor. Yoksa yemek olarak aşırıya kaçacak durumum yok.moral bozukken iştah düşer bende :)
Eki Görüntüle 1844160 içtiğim kahvede spor yapan kız çıktı hem de ince belli,sanırım bu benimfincanın dibinde de bi göz var aslibo sen değilsin de mi o rakibem
yap yap bunları gecelim@yolcukardelen canım nerdesin bunlar rüzgar gibi geçti bizi oruç olmasam ben bilirdim yapcağımı da işte senden 60 dk bir performans bekliyorum bende 1 saat sonra leslie 5 mil yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?