Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ankara'da olsam vallahi bana bırak haftasonu çocukları git biraz kafa dinle derdim

deniyorum bakalım üstten ders alamıycam yoksa sporu dediğim gibi her gün yapıyorum zaten

Biraz kendin için birşeyler yapsan biraz karşındaki yükünü arsalar aslında sıkıntı bizde canım bencil değiliz omuzlarına yük sesimi çıkmıyor millet de bu kaldırabilir diye sesi çıkmıyor canını sıkma biraz kendimi rahat bırak en önemlisi kendini biraz işlerden uzak tut ben yapamıyorum de ama inan kimse yaptıklarını için seni alkışlama z

Peki bunu ailenle paylaşsan yükünü almazlar mı biraz veya psikolojik olarak böyle hissediyorsan bi doktordan yardım alsan böyle sadece kendine yaparsın canım bi çözüm bulmalısın geçen sene bi ara bende böyle hissetmiştim. anlatıyorum anlamıyolar en sonunda topladım tası tarağı kayboldum ortadan seninkiler ne özürlerle peşimden geldi .arada bi ayar çekmek gerekiyor. sen böyle yap demiyorum tabi ama bazen sertleşmek gerekiyor değer bilsinler accık bu ne yaa anası danası kocası hani biz yok ayy fena gaza geldim.Ayşecim bizim yapabileceğimiz bişey var mı canım konuşmaktan başka

Kaynvaldem yanimda yardimci oluyo cok sukur emmek icin cok azimli bi bebek bende onun kadar gayretliyim geceleri saat basi emziriyorum gunduz istedikce emziriyorum olcak insallah
Olur olur yeter ki inan
Bi balıkçı mezun oldu bi balıkçı geldi
Öğlen yemeğini geç yedim biraz
Bir de biraz fazla kaçtı bugünlerde
O yüzden öyle yapayım dedim Canım
Anladım cnm dengeleme
Bu kadar kotu ne oldu merak ettim
Kızlar şekerim düştü heralde burnuma kakaolu puding kokusu geliyor ay noluyor bana
yine masum bi kokuymus
Ay kızlaar haftaya 4 tane daha kaldı resmen patır patır kalıyorum uykusuzum yorgunum salıya kadar rahatım ama allahtan işe geldiğimde yarım saat bende spor yapıcam artık etkinlik varsa varım (Y)
Hg cnm sağlık olsun gecersin
kırmızı kart yedin demek benimde yakın ama cok dengesiz olduğu için belki olmaz

Sağol canım o senin tatliligin

15 dk leslie + diğer Yaptıklarım 30 dk sürdü canisi

Eğer senin moralini düzeltecek en ufak bir şey olursa istersen özel dende yazabilirsin canım. Elimizden ne gelirse diğer takım arkadaşlarımız ile senin için yapmaya hazırız kardeşim.

Aboo rüzgar gibi cekiyolar 30dk koşu bandı 10dk plates çemberi Twister benden
Canım hayatta bencil olmak gerek tipki çevremdekilerin sana yaptığı gibi acik scik şöyle içindekileri hafifletsinler yukunu
Eki Görüntüle 1844160 içtiğim kahvede spor yapan kız çıktı hem de ince belli,sanırım bu benim fincanın dibinde de bi göz var aslibo sen değilsin de mi o rakibem

@yolcukardelen canım nerdesin bunlar rüzgar gibi geçti bizi oruç olmasam ben bilirdim yapcağımı da işte senden 60 dk bir performans bekliyorum bende 1 saat sonra leslie 5 mil yapcam
yap yap bunları gecelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…