Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım sporu da unutma.tatlısı zaten çok severim iyice vurdu kafama

Tamam canım not aldım
Unutur muyum canım aklımda,oğlumun uyumasını bekliyorum
@yolcukardelen canım nerdesin bunlar rüzgar gibi geçti bizi oruç olmasam ben bilirdim yapcağımı da işte senden 60 dk bir performans bekliyorum bende 1 saat sonra leslie 5 mil yapcam
Canım 15 dk bel için hareket yaptım,gündüz 40dk kadr voleybol oynadım,her topa atladım spor olsun diye kuzucum kuzucumuyuyunca da yarim saat jill yapcam,yeteli mi
Naptın kanki fallarda bile spor yapıyon Kıyamam
Ah ah sorma,uzun önce bi yoldayım baksana
aslında iki yila kadar hic sevmezdim,hamileyken başladım yemeye hala yiyorum kaptanim

Yazdım kaptanım
Şimdi ütü yapacağım dağ gibi geldim gelelim bitmedi işler oglumunda hastalığı eklenince
Bitmez o işler hiç biter mi hele ütü hiç eksik olmuyo.nasıl oldu oğlan
Harikasın sultan cım seni de not ediyorum şimdi benim ki uyudu şimdi Kahvemi içeyim başlıcam bende.jili yapınca haber ver emi

Kuzey Nasıl oldu peki ?
İsmi çok güzel
Kim koydu ?
Ortak karar aslında ben ayaz istiyordum kuzey ve ayazda kararsizdik sonra duyduk ki kayınpeder köydeki köpeğin adını ayaz koymus haberleri yoktu bu fikirden bizede kuzey kaldı buzağıda kuzeyle ayni gun doğdu onuda guney koymuş bi kuzeyimiz bi guneyimiz var diye

Bende yıllarca yemedim bir yaşında baya bi yeyip sonrasında ağır gelmiş hastanelik olmuştum yıllarca ağzıma surmedim ama hamilelikte başladım işte bende
Benimkilerden de bi küçük tepecik oluşur rahatlıkla:-(
Gönder as kaldı benim inlarida cikatiyim aradan
iyi sukur beneklerde azaldı ama bildiğin bir ergen pijamanin üzerine şort tulum giymek istiyor öyle gezdi gun boyu iki yas sendromuna erken giriyoruz gibi bezini değiştirmek ölüm sanki altin varda sakliyo

Oh iyi hadi 1 saat sandımdı
Bizim takımı bitirdin canım sayende oruçluykende spor yapcam

e tabi 1. ligi kimselere birakmamamiz lazim

ayy ayaz ismini de cok severim ben
cok guzel
ama hikaye saka gibi olmus :)

Ahanda benim göz ya o rakibecim .
görür görmez tanıdım zaten cancazımmm
ayy jill bitti ama rüzgar gibi esmiş hanımlar, terim soğumadan da lesli yapayım bari ama kaç dk olur bilemem.neyse 5 dk da olsa kardır

Kizlar yatmadan bunu da bitirdim
birden enerji geldi
off rosecumm off, arkadaşım yat dinlen sen ne yoruyon kendini, sonra bu saatte leslie yapmak zorunda kalıyorumşaka bi yana sadece 300 gr oynadı tartıda, yarın biraz daha erimeliyimiki kilo derken biri bile veremedim
ay çok hoşmuş isim maceranızbu bebekler her şeyi yediriyor adama işte de miay yok kaptanım sağolasın ben yaparım, sonra elalem demez mi kaptanına ütü yaptırıyo diye kk ya rezil olurumdaha da iyi olur inşallah minik ergen

58 dk leslie biti sen neler yapıyon ben de biraz karın yapayım bari asıl sultanım asıl

1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :58 dk leslie +15 Dk karın
@yolcukardelen:15 dk bel hareketi+40dk voleybol+30 dk jil+15dk karın
@katre-i dem :30 dk bant+10 dk Twister
@aysedurmaz :15 dk leslie
L littlelamp : 30 dk bfit

2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 : 40 dk yürüyüş +30 dk fitness
R RoseAnge :120 dk yürüyüş+20 dk kardio
T tuba52 : izin günü
aslibo :15 dk leslie +30 dk bel karınhareketleri
Listeyi tamamladım kızlar yarın yeni bi gün yeni çizelge gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…