- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Şimdi ütü yapacağım dağ gibi geldim gelelim bitmedi işler oglumunda hastalığı eklenince
Unutur muyum canım aklımda,oğlumun uyumasını bekliyorumAfiyet olsun canım sporu da unutma.tatlısı zaten çok severim iyice vurdu kafama
Tamam canım not aldım
Canım 15 dk bel için hareket yaptım,gündüz 40dk kadr voleybol oynadım,her topa atladım spor olsun diye@yolcukardelen canım nerdesin bunlar rüzgar gibi geçti bizi oruç olmasam ben bilirdim yapcağımı da işte senden 60 dk bir performans bekliyorum bende 1 saat sonra leslie 5 mil yapcam
Ah ah sorma,uzun önce bi yoldayım baksanaNaptın kanki fallarda bile spor yapıyon Kıyamam
aslında iki yila kadar hic sevmezdim,hamileyken başladım yemeye hala yiyorum kaptanimOlur olur yeter ki inan
Bi balıkçı mezun oldu bi balıkçı geldi
Anladım cnm dengeleme
Bu kadar kotu ne oldu merak ettim
yine masum bi kokuymus
Hg cnm sağlık olsun gecersin
kırmızı kart yedin demek benimde yakın ama cok dengesiz olduğu için belki olmaz
Benimkilerden de bi küçük tepecik oluşur rahatlıkla:-(Şimdi ütü yapacağım dağ gibi geldim gelelim bitmedi işler oglumunda hastalığı eklenince
Yazdım kaptanımAboo rüzgar gibi cekiyolar 30dk koşu bandı 10dk plates çemberi Twister benden
Canım hayatta bencil olmak gerek tipki çevremdekilerin sana yaptığı gibi acik scik şöyle içindekileri hafifletsinler yukunu
yap yap bunları gecelim
Bitmez o işler hiç biter mi hele ütü hiç eksik olmuyo.nasıl oldu oğlanŞimdi ütü yapacağım dağ gibi geldim gelelim bitmedi işler oglumunda hastalığı eklenince
Harikasın sultan cım seni de not ediyorum şimdi benim ki uyudu şimdi Kahvemi içeyim başlıcam bende.jili yapınca haber ver emiUnutur muyum canım aklımda,oğlumun uyumasını bekliyorum
Canım 15 dk bel için hareket yaptım,gündüz 40dk kadr voleybol oynadım,her topa atladım spor olsun diyekuzucum kuzucumuyuyunca da yarim saat jill yapcam,yeteli mi
Ah ah sorma,uzun önce bi yoldayım baksana
aslında iki yila kadar hic sevmezdim,hamileyken başladım yemeye hala yiyorum kaptanim
Kaç dk
Kizlar yatmadan bunu da bitirdim
birden enerji geldi
Kaç dk
Oh iyi hadi 1 saat sandımdıvideo 30 dk ama durdum zorlandim 20 dk diyelim
Ortak karar aslında ben ayaz istiyordum kuzey ve ayazda kararsizdik sonra duyduk ki kayınpeder köydeki köpeğin adını ayaz koymusKuzey Nasıl oldu peki ?
İsmi çok güzel
Kim koydu ?
Bende yıllarca yemedim bir yaşında baya bi yeyip sonrasında ağır gelmiş hastanelik olmuştum yıllarca ağzıma surmedim ama hamilelikte başladım işte bendeUnutur muyum canım aklımda,oğlumun uyumasını bekliyorum
Canım 15 dk bel için hareket yaptım,gündüz 40dk kadr voleybol oynadım,her topa atladım spor olsun diyekuzucum kuzucumuyuyunca da yarim saat jill yapcam,yeteli mi
Ah ah sorma,uzun önce bi yoldayım baksana
aslında iki yila kadar hic sevmezdim,hamileyken başladım yemeye hala yiyorum kaptanim
Gönder as kaldı benim inlarida cikatiyim aradanBenimkilerden de bi küçük tepecik oluşur rahatlıkla:-(
iyi sukur beneklerde azaldı ama bildiğin bir ergen pijamanin üzerine şort tulum giymek istiyor öyle gezdi gun boyu iki yas sendromuna erken giriyoruz gibi bezini değiştirmek ölüm sanki altin varda sakliyoYazdım kaptanım
Bitmez o işler hiç biter mi hele ütü hiç eksik olmuyo.nasıl oldu oğlan
Harikasın sultan cım seni de not ediyorum şimdi benim ki uyudu şimdi Kahvemi içeyim başlıcam bende.jili yapınca haber ver emi
Oh iyi hadi 1 saat sandımdı
Bizim takımı bitirdin canım sayende oruçluykende spor yapcam
Ortak karar aslında ben ayaz istiyordum kuzey ve ayazda kararsizdik sonra duyduk ki kayınpeder köydeki köpeğin adını ayaz koymushaberleri yoktu bu fikirden bizede kuzey kaldı buzağıda kuzeyle ayni gun doğdu onuda guney koymuş bi kuzeyimiz bi guneyimiz var diye
görür görmez tanıdım zaten cancazımmmAhanda benim göz ya o rakibecim .
ayy jill bitti ama rüzgar gibi esmiş hanımlar, terim soğumadan da lesli yapayım bari ama kaç dk olur bilemem.neyse 5 dk da olsa kardırYazdım kaptanım
Bitmez o işler hiç biter mi hele ütü hiç eksik olmuyo.nasıl oldu oğlan
Harikasın sultan cım seni de not ediyorum şimdi benim ki uyudu şimdi Kahvemi içeyim başlıcam bende.jili yapınca haber ver emi
off rosecumm off, arkadaşım yat dinlen sen ne yoruyon kendini, sonra bu saatte leslie yapmak zorunda kalıyorum
Kizlar yatmadan bunu da bitirdim
birden enerji geldi
ay çok hoşmuş isim maceranızOrtak karar aslında ben ayaz istiyordum kuzey ve ayazda kararsizdik sonra duyduk ki kayınpeder köydeki köpeğin adını ayaz koymushaberleri yoktu bu fikirden bizede kuzey kaldı buzağıda kuzeyle ayni gun doğdu onuda guney koymuş bi kuzeyimiz bi guneyimiz var diye
Bende yıllarca yemedim bir yaşında baya bi yeyip sonrasında ağır gelmiş hastanelik olmuştum yıllarca ağzıma surmedim ama hamilelikte başladım işte bende
Gönder as kaldı benim inlarida cikatiyim aradan
iyi sukur beneklerde azaldı ama bildiğin bir ergen pijamanin üzerine şort tulum giymek istiyor öyle gezdi gun boyu iki yas sendromuna erken giriyoruz gibi bezini değiştirmek ölüm sanki altin varda sakliyo
58 dk leslie biti sen neler yapıyon ben de biraz karın yapayım bari asıl sultanım asılgörür görmez tanıdım zaten cancazımmm
ayy jill bitti ama rüzgar gibi esmiş hanımlar, terim soğumadan da lesli yapayım bari ama kaç dk olur bilemem.neyse 5 dk da olsa kardır
off rosecumm off, arkadaşım yat dinlen sen ne yoruyon kendini, sonra bu saatte leslie yapmak zorunda kalıyorumşaka bi yana sadece 300 gr oynadı tartıda, yarın biraz daha erimeliyim iki kilo derken biri bile veremedim
ay çok hoşmuş isim maceranızbu bebekler her şeyi yediriyor adama işte de mi ay yok kaptanım sağolasın ben yaparım, sonra elalem demez mi kaptanına ütü yaptırıyo diye kk ya rezil olurum daha da iyi olur inşallah minik ergen
oy maşallah58 dk leslie biti sen neler yapıyon ben de biraz karın yapayım bari asıl sultanım asıl
Kaç dk Jil yaptın cnm lesli var mı not alcamoy maşallah
ayy kalkamadım daha yerimdenyarın öğrencim az olursa voleybol oynatırım yine 4x40 dk fena rakam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?