Canım leslie yapamadim,takatim kalmadı oturunca,ara verince:-(Kaç dk Jil yaptın cnm lesli var mı not alcam
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :58 dk leslie +15 Dk karın
@yolcukardelen:15 dk bel hareketi+40dk voleybol+30 dk jil+15dk karın
@katre-i dem :30 dk bant+10 dk Twister
@aysedurmaz :15 dk leslie
L littlelamp : 30 dk bfit
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 : 40 dk yürüyüş +30 dk fitness
R RoseAnge :120 dk yürüyüş+20 dk kardio
T tuba52 : izin günü
aslibo :15 dk leslie +30 dk bel karınhareketleri
Listeyi tamamladım kızlar yarın yeni bi gün yeni çizelge gelicek
günaydın kızlargünaydın kızlar :)
Çok geçmiş olsun neyin var canım. listeden alıyorum seni ozaman.ama istediğin zaman tekrardan katılabilirsinYok canım malesef rshatsızım kızım dammız mız
Sanada Günaydın canım sen doğurda öyle gel :))iki kişi birden torpilli derler olmaz şimdi :))Gunaydin 10. Takim hatunlari
Masaallahhh sporlar havada ucusuyor supersinizzz
Benide mi listeye alsaniz oracikta doguruveririm
Hoş buldumm :)
Kızlar ben oruç tutamıyorum durumumdan
Menüm
Sabah
2 dilim peynir
1 bardak soğuk süt
Öğlen
3 adet köfte (malesef kızartma)
Salata
Yeşil zeytin
Limonata (şekersiz)
Akşam
Limonlu marul
1 bardak süt
Bugün için sporum
2 saat tempolu yürüyüş olacak
bugünki menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta + 2 dilim peynir+ yeşilçay
ara: 1 bardak süt
öğle: yulaf kepeğinden bir krep+ 2 hindi füme + ayran
ara: 1 yk lor pynir +2 yk yoğurt + biraz pastırma
akşam : 1 yumurtadan biraz lor peynir 1 ince pastırmalı omlet + 1 dilim peynir +
ara: 3 yk yoğurt
spor : 40 dakika yürüyüş + 30 dakika fitness + 2.5 lt su
Bugünkü yemek menüm
Oruç tutamıyorum regl den dolayı ama kocamla beraber yedim. Yağsız iki küçük tost. Çay. 1 kk peynir 3 zeytin .
Öğle. 3 kaşık yoğurt yulaf kepekli
Akşam. Şehriye çorbası. 3 kaşık nohutlu pilav yerim. Salata
Gün içinde 1.5 lt su içtim
Menüm
Sahur 1 kase mısır gevreği müsli karışık lıght süt 2 büyük erik
Iftar 3 hurma az leblebi
7 köfte 4 kaşık makarna domates biber 1 kase cacık
Ara meyve yerim
Su 2 litre yi geçer
Spor az sonra
Günaydın canımgünaydın kızlar :)
Günaydın canım spor Yarışmasından öğrendim dk larını buraya da yaz kanki.Canım leslie yapamadim,takatim kalmadı oturunca,ara verince:-(
günaydın kızlar
Canım öğrencin var mi?az öğrenci olursa voleybol oynatmayı planliyordum 13 öğrenci var,kompozisyon yaziyoruz
Az olmuş kurabiye işi bozmuş sahur da ne yemiştin canım sağlıklı bi beslenme olmamış sebze yok et yok zayıf düşersin sonraDün akşam menüm;
1 tabak mercimek çorbası
2 dilim k.ekmek
1 kase yoğurt
ara: 1 tanecik minik elmalı kurabiye.
Ben yattım sonra görüşürüz
teşekkür ederim inşallaaah :)Olur olur yeter ki inan
Bi balıkçı mezun oldu bi balıkçı geldi
Anladım cnm dengeleme
Bu kadar kotu ne oldu merak ettim
yine masum bi kokuymus
Hg cnm sağlık olsun gecersin
kırmızı kart yedin demek benimde yakın ama cok dengesiz olduğu için belki olmaz
Kızlar ben tee 2 ay önce dezpack almıştım sınavlar bitene kadar kullanayım diyorum oruca da başlıycam midemi küçültmem lazım yavaş yavaş hem de kalmasın 9 günlük zaten
Bir de spor için mesela karın bacak ayrı olarak çalışırsanız daha iyi olur pazartesi bacak çalıştınız diyelim salı karın çarşamba dinlenme perşembe tekrar bacak şeklinde olmalı dinlenmek istemezseniz hafif tempolu bir yürüyüşle destekleyebilirsiniz eğer büyük kas grubu çalıştırdıktan sonra en az 48 saat dinlenme süresi vermezseniz kaslarınız deforme olur bize spordaki kadınlar her gün geliyoruz geliyoruz zayıflayamıyoruz ya da az veriyoruz diyolar çünkü her gün kendilerini ve kaslarını yoruyolar spor geçmişleri de yok bu nedenle en başta bu kadar asılmamak gerekiyor haftada 3 4e indirmeye çalışıyorum bende zaten ne şikayetleri varsa ona göre hareket veriyorum bir de spor yaparken düzenli nefes alıp vermeye dikkat edin kesinlikle daha çok efor sarfediyosunuz
kesinlikle canım zaten vücut alışınca anlayıp daha fazla spor yapmamız gerektiğini anlıyoruz o zaman arttırmak makuldürAynen katiliyorum canim. Benim çok spor ggeçmişin ve bilgim yok ama uzmanlarca ayni şeyi söylüyorlar. Haftada 3-4 ggünden fazla spor yapilmamaliymis oözellikle spor geçmişi olmayanlarda.
Dun bi Dr kilo verme ddöneminde haftada 140 dk yürüyüş gecilmemeli ddiyordu. Bunu da 3-4 güne bölmek gerekiyor ddemişti.
Canım ya uyukluyordum hala Yumurta da var bi haşlamaCanim çok az değil mi acilmiyor musun? Yumurta falan eklesen daha tok tutar sanki.
Tamam canım yazayım,mantıklı.bugün kendime bi program çıkar cam zatenGünaydın canım
Günaydın canım spor Yarışmasından öğrendim dk larını buraya da yaz kanki.
ben kendime bi program çıkarıp sana atsam bi bakar misin canım?sen hem öğrenciydin hem de çalışıyordun değil mi?ne is yapıyordun?Kızlar ben tee 2 ay önce dezpack almıştım sınavlar bitene kadar kullanayım diyorum oruca da başlıycam midemi küçültmem lazım yavaş yavaş hem de kalmasın 9 günlük zaten
Bir de spor için mesela karın bacak ayrı olarak çalışırsanız daha iyi olur pazartesi bacak çalıştınız diyelim salı karın çarşamba dinlenme perşembe tekrar bacak şeklinde olmalı dinlenmek istemezseniz hafif tempolu bir yürüyüşle destekleyebilirsiniz eğer büyük kas grubu çalıştırdıktan sonra en az 48 saat dinlenme süresi vermezseniz kaslarınız deforme olur bize spordaki kadınlar her gün geliyoruz geliyoruz zayıflayamıyoruz ya da az veriyoruz diyolar çünkü her gün kendilerini ve kaslarını yoruyolar spor geçmişleri de yok bu nedenle en başta bu kadar asılmamak gerekiyor haftada 3 4e indirmeye çalışıyorum bende zaten ne şikayetleri varsa ona göre hareket veriyorum bir de spor yaparken düzenli nefes alıp vermeye dikkat edin kesinlikle daha çok efor sarfediyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?