Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaç dk Jil yaptın cnm lesli var mı not alcam
Canım leslie yapamadim,takatim kalmadı oturunca,ara verince:-(

günaydın kızlar :)
günaydın kızlar
Canım öğrencin var mi?az öğrenci olursa voleybol oynatmayı planliyordum 13 öğrenci var,kompozisyon yaziyoruz

Günaydın afroditler
4 yatıp niye uyandım bilmem ben biraz daha yatayım
Gunaydin 10. Takim hatunlari
Masaallahhh sporlar havada ucusuyor supersinizzz
Benide mi listeye alsaniz oracikta doguruveririm
Sanada Günaydın canım sen doğurda öyle gel :))iki kişi birden torpilli derler olmaz şimdi :))

Selam hoşgeldin aramıza.

Kızatma olması iyi olmamış ama sayıca az görmedik :) sporu yaptıysan süper.

Ooo çok güzel. Nazar değmesin.

Genel olarak az yemişsin sanki.

Menüm
Sahur 1 kase mısır gevreği müsli karışık lıght süt 2 büyük erik
Iftar 3 hurma az leblebi
7 köfte 4 kaşık makarna domates biber 1 kase cacık
Ara meyve yerim
Su 2 litre yi geçer
Spor az sonra

Güzel menü afiyet olsun.

Kızlar ben tee 2 ay önce dezpack almıştım sınavlar bitene kadar kullanayım diyorum oruca da başlıycam midemi küçültmem lazım yavaş yavaş hem de kalmasın 9 günlük zaten

Bir de spor için mesela karın bacak ayrı olarak çalışırsanız daha iyi olur pazartesi bacak çalıştınız diyelim salı karın çarşamba dinlenme perşembe tekrar bacak şeklinde olmalı dinlenmek istemezseniz hafif tempolu bir yürüyüşle destekleyebilirsiniz eğer büyük kas grubu çalıştırdıktan sonra en az 48 saat dinlenme süresi vermezseniz kaslarınız deforme olur bize spordaki kadınlar her gün geliyoruz geliyoruz zayıflayamıyoruz ya da az veriyoruz diyolar çünkü her gün kendilerini ve kaslarını yoruyolar spor geçmişleri de yok bu nedenle en başta bu kadar asılmamak gerekiyor haftada 3 4e indirmeye çalışıyorum bende zaten ne şikayetleri varsa ona göre hareket veriyorum bir de spor yaparken düzenli nefes alıp vermeye dikkat edin kesinlikle daha çok efor sarfediyosunuz

Aynen katiliyorum canim. Benim çok spor ggeçmişin ve bilgim yok ama uzmanlarca ayni şeyi söylüyorlar. Haftada 3-4 ggünden fazla spor yapilmamaliymis oözellikle spor geçmişi olmayanlarda.
Dun bi Dr kilo verme ddöneminde haftada 140 dk yürüyüş gecilmemeli ddiyordu. Bunu da 3-4 güne bölmek gerekiyor ddemişti.

kesinlikle canım zaten vücut alışınca anlayıp daha fazla spor yapmamız gerektiğini anlıyoruz o zaman arttırmak makuldür

Canim çok az değil mi acilmiyor musun? Yumurta falan eklesen daha tok tutar sanki.
Canım ya uyukluyordum hala Yumurta da var bi haşlamatelefondaki programa girmişim buraya girmemisim
Günaydın canım

Günaydın canım spor Yarışmasından öğrendim dk larını buraya da yaz kanki.
Tamam canım yazayım,mantıklı.bugün kendime bi program çıkar cam zaten
ben kendime bi program çıkarıp sana atsam bi bakar misin canım?sen hem öğrenciydin hem de çalışıyordun değil mi?ne is yapıyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…