Canım bunları spor kulubümüz için mi anlattın bilemedim ama zaten 1 gün tatil verdik onun dışında çok ağır sporlar beklemiyoruz zaten burda amaç 15 dk olsada yapıp metoyu hızlandırmak ve spor alışkanlığı kazanmak vede işe biraz heyecan katmak için de yarışma şeklinde yaptık yoksa bazı uzmanlara göre de günde 10.000 adım atmamız gerekiyor buda orta tempoda 1 saat 15 dk ya denk geliyorkesinlikle canım zaten vücut alışınca anlayıp daha fazla spor yapmamız gerektiğini anlıyoruz o zaman arttırmak makuldür
Tamam canım sorun değil telden takip ediyorum ya kaçırıRIM diye korktumCanım ya uyukluyordum hala Yumurta da var bi haşlamatelefondaki programa girmişim buraya girmemisim
Tamam canım yazayım,mantıklı.bugün kendime bi program çıkar cam zaten
ben kendime bi program çıkarıp sana atsam bi bakar misin canım?sen hem öğrenciydin hem de çalışıyordun değil mi?ne is yapıyordun?
Kizlar yatmadan bunu da bitirdim
birden enerji geldi
canımmmm kıyamam , senin şimdi her tarafın ağrır spor falan yapmaoy maşallah
ayy kalkamadım daha yerimdenyarın öğrencim az olursa voleybol oynatırım yine 4x40 dk fena rakam etmez
bende ne oldu anlamadım, iştahtan kesildim oruç başladığından beri, nasipse yarın oruçlu olucamSelam hoşgeldin aramıza.
Kızatma olması iyi olmamış ama sayıca az görmedik :) sporu yaptıysan süper.
Ooo çok güzel. Nazar değmesin.
Genel olarak az yemişsin sanki.
Güzel menü afiyet olsun.
Ben derim ki sana unutma diyeTamam canım sorun değil telden takip ediyorum ya kaçırıRIM diye korktum
hem de nasıl ağrıyı gece bire kadar jill yaptım sabah da voleybolcanımmmm kıyamam , senin şimdi her tarafın ağrır spor falan yapma
kıskanmıcammmmmmmBen derim ki sana unutma diyetabi ben unutmazsam derslerde oynamadım hele bi de müfettiş geldi bugün ama tenefüslerde voleybola verdim kendimi,her topa atladım yi e toplamda 25-30ek etmistir
hem de nasıl ağrıyı gece bire kadar jill yaptım sabah da voleybolbugün yarim kilo bari fark edeyim diye hepsi:-(
Ben derim ki sana unutma diyetabi ben unutmazsam derslerde oynamadım hele bi de müfettiş geldi bugün ama tenefüslerde voleybola verdim kendimi,her topa atladım yi e toplamda 25-30ek etmistir
hem de nasıl ağrıyı gece bire kadar jill yaptım sabah da voleybolbugün yarim kilo bari fark edeyim diye hepsi:-(
Gece sahur yaptırması minik ergen bi bardak suyla tutuyorum hain olanların vardi sucuklu tost yiycektim olmadıgörür görmez tanıdım zaten cancazımmm
ayy jill bitti ama rüzgar gibi esmiş hanımlar, terim soğumadan da lesli yapayım bari ama kaç dk olur bilemem.neyse 5 dk da olsa kardır
off rosecumm off, arkadaşım yat dinlen sen ne yoruyon kendini, sonra bu saatte leslie yapmak zorunda kalıyorumşaka bi yana sadece 300 gr oynadı tartıda, yarın biraz daha erimeliyim iki kilo derken biri bile veremedim
ay çok hoşmuş isim maceranızbu bebekler her şeyi yediriyor adama işte de mi ay yok kaptanım sağolasın ben yaparım, sonra elalem demez mi kaptanına ütü yaptırıyo diye kk ya rezil olurum daha da iyi olur inşallah minik ergen
Gunaydin 10. Takim hatunlari
Masaallahhh sporlar havada ucusuyor supersinizzz
Benide mi listeye alsaniz oracikta doguruveririm
EEdos sen çorba ekmek yanyans yemezdinDün akşam menüm;
1 tabak mercimek çorbası
2 dilim k.ekmek
1 kase yoğurt
ara: 1 tanecik minik elmalı kurabiye.
dezpack ne olakiKızlar ben tee 2 ay önce dezpack almıştım sınavlar bitene kadar kullanayım diyorum oruca da başlıycam midemi küçültmem lazım yavaş yavaş hem de kalmasın 9 günlük zaten
Bir de spor için mesela karın bacak ayrı olarak çalışırsanız daha iyi olur pazartesi bacak çalıştınız diyelim salı karın çarşamba dinlenme perşembe tekrar bacak şeklinde olmalı dinlenmek istemezseniz hafif tempolu bir yürüyüşle destekleyebilirsiniz eğer büyük kas grubu çalıştırdıktan sonra en az 48 saat dinlenme süresi vermezseniz kaslarınız deforme olur bize spordaki kadınlar her gün geliyoruz geliyoruz zayıflayamıyoruz ya da az veriyoruz diyolar çünkü her gün kendilerini ve kaslarını yoruyolar spor geçmişleri de yok bu nedenle en başta bu kadar asılmamak gerekiyor haftada 3 4e indirmeye çalışıyorum bende zaten ne şikayetleri varsa ona göre hareket veriyorum bir de spor yaparken düzenli nefes alıp vermeye dikkat edin kesinlikle daha çok efor sarfediyosunuz
Çocuk anlamış demek ki yaramazlık yaptırmamış sana :)) ama suyla da zor olcak allah kolaylık versin canımGece sahur yaptırması minik ergen bi bardak suyla tutuyorum hain olanların vardi sucuklu tost yiycektim olmadı
EEdos sen çorba ekmek yanyans yemezdin
dezpack ne olaki
Gece sahur yaptırması minik ergen bi bardak suyla tutuyorum hain olanların vardi sucuklu tost yiycektim olmadı
EEdos sen çorba ekmek yanyans yemezdin
dezpack ne olaki
Slm kızlar nasılsınız dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir
4 zeytin
öğlen 1. 5 lahmacun
1 çay
akşam 1 kase şehriye çorbası
Ben menü ayRlıyamıyorum malsef ortası yom ne yiyeceğimi şsşırıyorumÇok az yemişsin.
Kendini aç bırakmamalısın. Aç kalmak zayıflatmaz unutma. Doğru besinlere yönelirsen iyi olur. Protein karbonhidrat yağ dengesini iyi tutturmak gerek.Ben menü ayRlıyamıyorum malsef ortası yom ne yiyeceğimi şsşırıyorum
Allah kolaylığını verıyor gece yatmadı sabah kalkmadı bi kalktık 11 olmuş saatÇocuk anlamış demek ki yaramazlık yaptırmamış sana :)) ama suyla da zor olcak allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?