- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
ablamla almıştık zayıflamak için kullanılıyo toz bi arkadaşı kullanmıştı ama yapmadım hiç adam akıllı başlangıç ürünü var 2 günlük 5 öğün onu içiyosun sonra devam ürünü 15 günlük çilekli ya da çikolatalı var kahvaltı normal öğle ve akşam toz heef kiloya 3 kilo kala da tek öğüne indiriyosun ama ben 9 gün içicem zatenGece sahur yaptırması minik ergen bi bardak suyla tutuyorum hain olanların vardi sucuklu tost yiycektim olmadı
EEdos sen çorba ekmek yanyans yemezdin
dezpack ne olaki
Doğru diyorsun canım diyetisyene gittim oda 8dilim ek ek verdi valla şaşırdım inan nasıl bir tyol izleyeceğimKendini aç bırakmamalısın. Aç kalmak zayıflatmaz unutma. Doğru besinlere yönelirsen iyi olur. Protein karbonhidrat yağ dengesini iyi tutturmak gerek.
10.000 adım zaten yapılabilir eğer vücudum spora alıştı ağır yapayım demek isteyen olursa diye dedim canım :) yoksa her gün 10.000 adım taraftarıyımCanım bunları spor kulubümüz için mi anlattın bilemedim ama zaten 1 gün tatil verdik onun dışında çok ağır sporlar beklemiyoruz zaten burda amaç 15 dk olsada yapıp metoyu hızlandırmak ve spor alışkanlığı kazanmak vede işe biraz heyecan katmak için de yarışma şeklinde yaptık yoksa bazı uzmanlara göre de günde 10.000 adım atmamız gerekiyor buda orta tempoda 1 saat 15 dk ya denk geliyor
at tabiki hayatım bfitte antrenörlük yapıyorum seve seve yardımcı olurum :)Canım ya uyukluyordum hala Yumurta da var bi haşlamatelefondaki programa girmişim buraya girmemisim
Tamam canım yazayım,mantıklı.bugün kendime bi program çıkar cam zaten
ben kendime bi program çıkarıp sana atsam bi bakar misin canım?sen hem öğrenciydin hem de çalışıyordun değil mi?ne is yapıyordun?
canım anlayamadım dediğini..bnim 17 öğrencim 1.sınıfız bizCanım leslie yapamadim,takatim kalmadı oturunca,ara verince:-(
günaydın kızlar
Canım öğrencin var mi?az öğrenci olursa voleybol oynatmayı planliyordum 13 öğrenci var,kompozisyon yaziyoruz
teşekkür ederimSelam hoşgeldin aramıza.
Kızatma olması iyi olmamış ama sayıca az görmedik :) sporu yaptıysan süper.
Ooo çok güzel. Nazar değmesin.
Genel olarak az yemişsin sanki.
Güzel menü afiyet olsun.
Ben bugün iş yapıyorum ama bittim ya Of
Ay ben de farketsem artık listeye gircem
bu akşam bildiricez dimi, yemekten önce tartılıp canımhazırladım hazırladım ohhh
listeye uy emziriyorsun haftada bir kesin gider uyarsan aç kalarak verilmiyorDoğru diyorsun canım diyetisyene gittim oda 8dilim ek ek verdi valla şaşırdım inan nasıl bir tyol izleyeceğim
Evet canımbu akşam bildiricez dimi, yemekten önce tartılıp canım
evet canım oruçlu olanlar bugün iftar öncesi, oruçlu olmayanlar yarın sabah tartılıp bildirim yapacak.bu akşam bildiricez dimi, yemekten önce tartılıp canım
evet canım oruçlu olanlar bugün iftar öncesi, oruçlu olmayanlar yarın sabah tartılıp bildirim yapacak.
aynen akşama kadarda bişey yiyip içme iftar öncesi tartılırsın canımmbenim halim en tuhaf,bugün oruçlu değilim, yarın oruçlu olucam
bir bilinmeyenli denklem gibi oldumm
gece kalkamadım uyuya kaldım, kocam orucunu bırakmaz , zavallım dün akşam yediği ile oruç tutuyor,
sabahta normal kahvaltı v.s. edemedim, sabah ve öğlen bir paket form bisküvi yedim şu saate kadar başka da bir şey yemedim , ben akşam yazayım kilomu en garantisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?