Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dün sporun yemekten en az 2 saat önce yapılması gerektiğini öğrendim sizden. Bunu uygulayabilmem çok zor benim. 1 saat sonra falan yapsam olurmu? Yada spor için bana bi saat söyleyin. Orucken leslie bile 15 da yoruyor beni. 8.30 iftar.10.30 da ben pert oluyorum. Sporsuz da olmaz farkındayım ne yapmalıyım kızlar bi akıl verin.

derya 73 mu 72 mi giriş 73se zaten girer

Yarin 8 de liste hazır olmalı yani tam iftar saatinde kimse ugrasamaz şahsen ben iftara bi saat kala listeylemi ugrasiyim yemeklemi
Oruclular ramazan boyunca perşembe iftardan once tutmayanlar cuma 13:00 e kadar sabahtan yaratılıp bildirim yapacak

Bizim takima giriş kilosu 72.3 bu haftada 72.3 olduğu için listede olamayacak sanirim değil mi @katre-i dem ? Gecen haftaya gore 200 gr vermis olsa bile. @Ses35 bizim takima geldigin kiloyu baz aliyoruz canim.
derya 73 mu 72 mi giriş 73se zaten girer

Benim sizden önce geldiğim takıma giriş kilom 74.6 o sayılmıyomu

iyi yapmışsın canım konular bitti zaten son günler oyun iyi oluyor ben 1.sınıf oldgumuzdan okuma yaptırıyorum bol bol tatile gitmeden :)

Bizim takima giriş kilosu 72.3 bu haftada 72.3 olduğu için listede olamayacak sanirim değil mi @katre-i dem ? Gecen haftaya gore 200 gr vermis olsa bile. @Ses35 bizim takima geldigin kiloyu baz aliyoruz canim.
Tamam canım.aslında benim orda listeye girmekten ziyade size sormak istediğim başka bişeydi

***10. TAKIM 469. ETAP***

WanHeda (98.1 /96,9/1,2/%1,22)
breeze3547(62.6///%)
aslibo (60.7 ///%)
RoseAnge (69.9///%)
yolcukardelen (60.0///%)
littlelamp (73.0///%)
tuba52 (91.0///%)
aysedurmaz (79.5///%)

10.takım ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler

ses35 (72.5///%)Yeni üye, giriş kilosu:72.3 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16
Prens annesi (72///%)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16

Menüm
Sahur Tost çay domates salatalık 6 zeytin
Iftar karpuz lor peyniri 1 parça pide
Ara y.t. patates salatası
Ara 1 bardak süt 6 çilek
Su 2.5 litre

Gerçekten zor olmalı,okurken bile ...anlamaya çalışırken boyle üzüldüm,seni tahmin edemiyorum ama canım rabbim tasiyamayacagimizi yüklemezmiş,rabbim kuvvet versin tez zamanda feraha ulaştırsin inşallah...
Güncel kilom 79
79.5-79=0.50
0.50×100/79.5=0.628
(((( yarım kiloyla gidersem bayramı anca -2 ile görürüm.
Kendimi toplamam lazım bi an once.
Ramazana alışıyor vücut zamanla artar insallah
Canım eşimin de migreni var sahurda ağrı kesici aliyo gün içinde zorlamasın diye,bi de tatlıya dikkat ediyo o da tetikliyor,bi dene istersen
Moralini bozma canım benim,ilk günleri hatırla bak nasıl hevesliydin.evden uzaklaşmak insani zorluyor ben de onun için bayrama kadr diyorum yoksa evde değilken zor.bi de kansızlık olunca zor ama su da var ka. Hapları aldırır malum, hemogram in kaç hatırlıyor musun?çok çok düşük değil de doğal yollarla yükselt o zaman daha kolay verirsin insallah
Ben gitmeni istemiyorum,takimi son günlerde canlandıran sen oldun biliyorsun,listeye girmek önemli ama daha da önemlisi burda olup birbirimizden güç almak değil mi?bazen pes ediyoruz ben de etmiştim,bildiğimiz şeyleri başkasın dan duymak bile iyi geliyor.onun için gitmemelisin,bu kadar da uyumlu iken...yine de son söz kaptanın sanırım.ben düşüncemi söyledim nacizane
Katre i demin yöntemini uyguladın mi canım emzirme konusunda?bi değişiklik olması mi hic?
Nasıl yani?ben kaçırmışım o zaman,iftardan iki saat önce mi yapmalıyız???biri beni aydinlatasinnn
2 gundur cok hastayim yeni kendimi toplamaya basladim paylasim yapamiyorum kusura bakmayin.
Geçmiş olsun tatlım
iyi yapmışsın canım konular bitti zaten son günler oyun iyi oluyor ben 1.sınıf oldgumuzdan okuma yaptırıyorum bol bol tatile gitmeden :)
En iyisini yapıyorsun,kardeşim de 1.sınıfları okutuyor, şemdinli de:-(
Tamam canım.aslında benim orda listeye girmekten ziyade size sormak istediğim başka bişeydi
anladım ne demek istediğini canım, bi diyetisyenle görussen,kansızlık engel kilo vermene önce bunu halledelim derse onu halletsen ama bizden de kopmasan???

Sultan varya çok teşekkür ederim senin bu enerjini çok sevdim mezun olsan bile görüşmek isterim.şimdi doğal yollar yeterli değilmiş ama kan yapıcı şeyler önerdi ama ilaç şart ben sizin ayağınıza dolanmasam mı dedim ama ayrılırsam daha kilo alırım diye korkuyorum aslında kk geldiğimde beri 2.300 verdim çok yavaş gidiyo bi de araya düğün vs girdi işte ne bileyim böyle takılayım sizi de çok sevdim

Ben de çok sevdim seval'cim dedim ya hani listeye girmesen bile gitme,sağlık sebebiyle yavaş olabilir ,napalim önceliğimiz sağlık geç olsun güç olmasın.burda insan kendini sorumlu hissedip tutuyor,koparsan dediğin gibi alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…