- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
derya 73 mu 72 mi giriş 73se zaten girerCanim kaptanimiz karar verir bu duruma @katre-i dem . Ama zaten senin giriş kilon 73.3 kg. Ve gecen hafta 73.5 tu. Rakamlari doğru hatirliyorumdur umarim. Yani ilk giriş kilonun altına düşmeden listeye alamayiz zaten. Onun için haftaya kilo verirsen listede olursun.
Benim sizden önce geldiğim takıma giriş kilom 74.6 o sayılmıyomuderya 73 mu 72 mi giriş 73se zaten girer
***10. TAKIM 469. ETAP***
WanHeda (98.1 ///%)
breeze3547(62.6///%)
aslibo (60.7 ///%)
RoseAnge (69.9///%)
yolcukardelen (60.0///%)
littlelamp (73.0///%)
tuba52 (91.0///%)
aysedurmaz (79.5///%)
10.takım ortalaması:
Deneme süresindeki üyeler
ses35 (72.5///%)Yeni üye, giriş kilosu:72.3 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16
Prens annesi (72///%)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16
derya 73 mu 72 mi giriş 73se zaten girer
Benim sizden önce geldiğim takıma giriş kilom 74.6 o sayılmıyomu
Farkettim
Bugün listedesin inşallah canım benim bu hafta hem menun iyiydi hem de sporun,iftarda kutlama mi yapsak ki
Oyu canım ya, kucağına alıp emzirsen uyanır mi gerçi yatarak mi emziriyorsun bilmiyorum ama?karanlık bi odada kucağına alıp emzirsen bi taraftan atıştırsn?boyle zor olmasın kaptancagizim
Ben biraz önce uyanınca tartıldım500gr gitmiş ama iftara 90 dk var belki 100 gr daha gider
Kaptan da olsa insan bazen kaçamak yapmalı,sahurda dengelemişsin kaptanım üzülme hiçbu arada aksam az bi balığım vardı yanina patlıcan yapacaktım sucuklu tosya kara verdim,sahurda yakar diye.Canım çekti ya:-(
Canım son günler öğrenci gelmiyo,kitabi da bitirdim, oyun oynatıyorum.normalde sınıfta oynatıyordum oynatıyordumama spor olsun diye bahçede voleybola baslamistik ama sabah çok öğrencim olunca kompozisyon yazdırdım. Kısaca boyle demek istemiştim önceki mesajım da
Ellerine sağlık canim
Evet ama sen yarin bildir diyecektim ki zaten oruç gibi olmuşsun canım
Yok canım kalmazsın,aksam de mi bu saat?daha yari. Sabah da tartılacaklar var ya
sa normalde 4tu de mi canım?o zaman yarin iftardan sonra mi tartılsaydık?
Tamam canım.aslında benim orda listeye girmekten ziyade size sormak istediğim başka bişeydiBizim takima giriş kilosu 72.3 bu haftada 72.3 olduğu için listede olamayacak sanirim değil mi @katre-i dem ? Gecen haftaya gore 200 gr vermis olsa bile. @Ses35 bizim takima geldigin kiloyu baz aliyoruz canim.
enee unuttum 40 dk yürüyüş yaptım bugüün9 HAZİRAN 2016
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 : 30 dk leslie 10 dk karın hareketleri
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
R RoseAnge :30 dk yürüyüş
aslibo :
@aysedurmaz :
Hadi kızlar bugün sporlar yazılmadı
Gerçekten zor olmalı,okurken bile ...anlamaya çalışırken boyle üzüldüm,seni tahmin edemiyorum ama canım rabbim tasiyamayacagimizi yüklemezmiş,rabbim kuvvet versin tez zamanda feraha ulaştırsin inşallah...Kosturmaca. Oturmaktan sıkıldım,ne yapsamki cumlelerini kurmayali aylar oldu. Hangi işim daha acil diye plan yaparak uyanmaktan yoruldum. Biseyler rayına oturmadi neden bilmem. Hic oturuyorum aksama kadar ne evimde düzen kaldı ne dışarda işlerim bitti. Nerede hata yapıyorum da hayatım bu kadar duzensizlesti anlayamıyorum
Biri 2.5 yaşında diğeri 7 aylık 2 bebis.
3 kere beyin ameliyatı olmuş koca.
Kas hastalığı teshisiyle boğuşan bir anne.
Akrep soksun diyeceğim akraba sürüsü.
2 3 can dostum var çok şükür. Herkesin hastalığı derdi kosturmacasi ayrı. Kimden ne yardım bekleyim. Ama kimse de biz kendimiz hallederiz sen yorulma demiyor.
Sağol canım. ..
Inşallah bugün destek olurum grubuma.moral düşük olunca hiç bişeye halim olmuyor
Ramazana alışıyor vücut zamanla artar insallahGüncel kilom 79
79.5-79=0.50
0.50×100/79.5=0.628
(((( yarım kiloyla gidersem bayramı anca -2 ile görürüm.
Kendimi toplamam lazım bi an once.
Canım eşimin de migreni var sahurda ağrı kesici aliyo gün içinde zorlamasın diye,bi de tatlıya dikkat ediyo o da tetikliyor,bi dene istersenDünkü iftar menumu yazmayı unutmuşum ben.Afedersiniz
1 kepçe bamya çorbası.1 su. 1 ayran sonrası namaz kıldım.sonrasında 3 yk tavuklu nohut yemeği 1 ayran daha içtim. Ekmek 1/2 dilim sadece
Ara yok
Bugünkü Sahur um
1 yumurta
1/2 yufka sade gözleme
Migrene bağlı bulantiyla devam edemedi orucum.üşütmüşüm bi de.çok halsizdim bugün. Sabah 1 dilim kepekli ekmekle biraz peynir yedim.oglen de bıraz kraker atıştirdim 12 gibi. 3te de 1 sade nescafe.Başka da bişey yemedim daha.
Az önce tartıldım.çünkü yarın niyetliyim allah izin verirse.
Moralini bozma canım benim,ilk günleri hatırla bak nasıl hevesliydin.evden uzaklaşmak insani zorluyor ben de onun için bayrama kadr diyorum yoksa evde değilken zor.bi de kansızlık olunca zor ama su da var ka. Hapları aldırır malum, hemogram in kaç hatırlıyor musun?çok çok düşük değil de doğal yollarla yükselt o zaman daha kolay verirsin insallahCanım benim allah dermansız dert vermesin zorMuş senin işin bu kadar derdi tek başına mı çekiyorsun ben yapamazdım sen yine uğraşıyorsun helal olsun umarım herşey düzelir rahat edersin
Takım olur gider sen kendine gel de
Valla kanki ben bu kilo işlerini bırakcam öf bu ne ya gram la kilo mu verilir
Ben gitmeni istemiyorum,takimi son günlerde canlandıran sen oldun biliyorsun,listeye girmek önemli ama daha da önemlisi burda olup birbirimizden güç almak değil mi?bazen pes ediyoruz ben de etmiştim,bildiğimiz şeyleri başkasın dan duymak bile iyi geliyor.onun için gitmemelisin,bu kadar da uyumlu iken...yine de son söz kaptanın sanırım.ben düşüncemi söyledim nacizaneKızlar az önce tartıldım 72.3 200 gr gitmiş gide gide.
Şimdi kızayım diyorum kızamıyorum çünkü hastayım.bende kansızlık var koca bir sene kilo vermeye uğraştım veremedim sonra hastalıklar peşimi bırakmadı sonunda kan tahlili yaptırdım kansızlık çıktı ve bu yüzden metomun çalışmadığını bünyemin zayıfladığını öğrendim.ilaç alıyorum ama daha tam bi randıman alamadım .
Şimdi siz beni listeye alacaksınız ama ben bu nedenden çok ağır veriyorum bana deyin ki Seval git önce iyileş öyle gel veya sen liste dışı takıl bizi etkileme veya biz seni listeye alalım iyileşmeye devam edersin mi dersiniz veya başka bişey mi dersiniz .ben gideyim iyileşip geleyim daha fazla morelim bozulmasın diyorum ama son sözü size bırakıyorum yardıııım lütfen
Katre i demin yöntemini uyguladın mi canım emzirme konusunda?bi değişiklik olması mi hic?Tek başımayim diyemem 3 can dostum var.yetis desem iki eli kanda olsa gelir hepsi. Ama işte ele bağlı olmak ne kadar iyiyse o kadar iyiyim bende. Kendi işimi kendim halletme derdindeyim hep.112lik olmadığım sürece kimseyi aramam rahatsız etmem.caresizlikten o kadar çok aglar oldumkiki verirsem kendimle barisirim moralim düzelir falan dedim. 2 ileri 1 geri deli olacam kilo vermekte de.sinirlerim Lacka olmuş hop diyen olsun agliyorum. Bazen diyorumki yığılip kalsam bi yerde de 3 4 gün yatsam tek başıma. Cocuklarimi bile gözüm görmüyor bazen.yorgunlugun dibi sanırım benim yerim ((( daha listeme maddiyatı, esimle gecimsizligimi,ailesiyle olan gerginligimi,kendi işyerimin sorunlarını, kendi hastaliklarimi falan eklemedim. Hayat devam ediyor evet. Bende ellerimden kayıp giden hayatımı bi yerinden yakalamaya çalışıyorum. Koşmaya da mecalim kalmadı umut etmeye de.
Az önce kendime rezene yaparken aklıma geldi.oğlum artık emmeyi bıraktı. Sagsam da icmiyor.ben yeşil kahveme devam edeyim en iyisi.4 kg vermiştim ben onunla.ne spor ne diyet yapmadan hemde.
Nasıl yani?ben kaçırmışım o zaman,iftardan iki saat önce mi yapmalıyız???biri beni aydinlatasinnnDün sporun yemekten en az 2 saat önce yapılması gerektiğini öğrendim sizden. Bunu uygulayabilmem çok zor benim. 1 saat sonra falan yapsam olurmu? Yada spor için bana bi saat söyleyin. Orucken leslie bile 15 da yoruyor beni. 8.30 iftar.10.30 da ben pert oluyorum. Sporsuz da olmaz farkındayımne yapmalıyım kızlar bi akıl verin.
Geçmiş olsun tatlım2 gundur cok hastayim yeni kendimi toplamaya basladim paylasim yapamiyorum kusura bakmayin.
En iyisini yapıyorsun,kardeşim de 1.sınıfları okutuyor, şemdinli de:-(iyi yapmışsın canım konular bitti zaten son günler oyun iyi oluyor ben 1.sınıf oldgumuzdan okuma yaptırıyorum bol bol tatile gitmeden :)
anladım ne demek istediğini canım, bi diyetisyenle görussen,kansızlık engel kilo vermene önce bunu halledelim derse onu halletsen ama bizden de kopmasan???Tamam canım.aslında benim orda listeye girmekten ziyade size sormak istediğim başka bişeydi
yarim saat voleybol.oğlum simdi uyuyo uyuyakalmazsam karin calisacagim9 HAZİRAN 2016
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 : 30 dk leslie +10 dk karın hareketleri
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp : 40 dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
R RoseAnge :30 dk yürüyüş
aslibo :
@ayşedurmaz :
Sultan varya çok teşekkür ederim senin bu enerjini çok sevdim mezun olsan bile görüşmek isterim.şimdi doğal yollar yeterli değilmiş ama kan yapıcı şeyler önerdi ama ilaç şart ben sizin ayağınıza dolanmasam mı dedim ama ayrılırsam daha kilo alırım diye korkuyorum aslında kk geldiğimde beri 2.300 verdim çok yavaş gidiyo bi de araya düğün vs girdi işte ne bileyim böyle takılayım sizi de çok sevdimGerçekten zor olmalı,okurken bile ...anlamaya çalışırken boyle üzüldüm,seni tahmin edemiyorum ama canım rabbim tasiyamayacagimizi yüklemezmiş,rabbim kuvvet versin tez zamanda feraha ulaştırsin inşallah...
Ramazana alışıyor vücut zamanla artar insallah
Canım eşimin de migreni var sahurda ağrı kesici aliyo gün içinde zorlamasın diye,bi de tatlıya dikkat ediyo o da tetikliyor,bi dene istersen
Moralini bozma canım benim,ilk günleri hatırla bak nasıl hevesliydin.evden uzaklaşmak insani zorluyor ben de onun için bayrama kadr diyorum yoksa evde değilken zor.bi de kansızlık olunca zor ama su da var ka. Hapları aldırır malum, hemogram in kaç hatırlıyor musun?çok çok düşük değil de doğal yollarla yükselt o zaman daha kolay verirsin insallah
Ben gitmeni istemiyorum,takimi son günlerde canlandıran sen oldun biliyorsun,listeye girmek önemli ama daha da önemlisi burda olup birbirimizden güç almak değil mi?bazen pes ediyoruz ben de etmiştim,bildiğimiz şeyleri başkasın dan duymak bile iyi geliyor.onun için gitmemelisin,bu kadar da uyumlu iken...yine de son söz kaptanın sanırım.ben düşüncemi söyledim nacizane
Katre i demin yöntemini uyguladın mi canım emzirme konusunda?bi değişiklik olması mi hic?
Nasıl yani?ben kaçırmışım o zaman,iftardan iki saat önce mi yapmalıyız???biri beni aydinlatasinnn
Geçmiş olsun tatlım
En iyisini yapıyorsun,kardeşim de 1.sınıfları okutuyor, şemdinli de:-(
anladım ne demek istediğini canım, bi diyetisyenle görussen,kansızlık engel kilo vermene önce bunu halledelim derse onu halletsen ama bizden de kopmasan???
Ben de çok sevdim seval'cim dedim ya hani listeye girmesen bile gitme,sağlık sebebiyle yavaş olabilir ,napalim önceliğimiz sağlık geç olsun güç olmasın.burda insan kendini sorumlu hissedip tutuyor,koparsan dediğin gibi alabilirsin.Sultan varya çok teşekkür ederim senin bu enerjini çok sevdim mezun olsan bile görüşmek isterim.şimdi doğal yollar yeterli değilmiş ama kan yapıcı şeyler önerdi ama ilaç şart ben sizin ayağınıza dolanmasam mı dedim ama ayrılırsam daha kilo alırım diye korkuyorum aslında kk geldiğimde beri 2.300 verdim çok yavaş gidiyo bi de araya düğün vs girdi işte ne bileyim böyle takılayım sizi de çok sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?