Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam balım doğru diyon hadi devam edelim karın yaparsan yaz işleyelim hemen

Tamam balım doğru diyon hadi devam edelim karın yaparsan yaz işleyelim hemen
Su içemiyorum,zaman kısa geliyor kaç gündür,bas ucuma koymuştum içeyim diye.midem su dolu onun için yapmadım ama aksam 15dk mezdekem var, çocuğu oynatırken ayakta boş durmayayım dedim de
Çok iyimiş bugün bitane bende indirdim bende not alcam sahurdan itibaren.kaç kalori alıyorum merak ettim
kalorinin yaninda karbonhidrat,yağ ve proteine bakıyor mu?istersen benim programı indir adi yazio.çok memnunum,besinleri favorilere kaydedip hızlı ekleme falan yapabiliyorsun

Maaşallah yazayım hemen.ben de su varili gibiyim.bakmadım canım bi bakayım söylerim.

Bu arada aksam iftar öncesi fırsat bulup tartılamadım kimyager1508 .
60-59.5=0.5
0.5*100=50
50÷60=0.83♡
Yarin gün içinde daha düşük görürsem tartışa söylerim
İki gündür içtiğim tüm sulara bi kaç damla limon sıkıyorum sanki onun etkisi oluyo gibi geldi bana.Kızlar siz de bir deneyin derim

Yok cnm yok bu çocuk benim oğlum değil bugünde kaldık sahursuz Rabbim kolaylık versin artık
Ayşecim emzirmeyide cok takma artık zaten hayatın çok yoğun birde yetemiyorum düşüncesi yerlesmesin ne anneler biliyorum iki deneyip emmedi manayı basan hamileyken pofur pofur sigara içen için rahat olsun
Güncel kilom 79
79.5-79=0.50
0.50×100/79.5=0.628
(((( yarım kiloyla gidersem bayramı anca -2 ile görürüm.
Kendimi toplamam lazım bi an once.
Az olsun öz olsun sıkıntı yok gayet iyi
Orucken geçerli bir durum değil yemekten sonra iki saat zaten ideali öncesi için ramazan sıkıntı yaratır oruc tutmaysnlar anca yapabilir
Tamam canım.aslında benim orda listeye girmekten ziyade size sormak istediğim başka bişeydi
Anladım cnm giriş kilon bu kk ya sayılmıyor mu diyorsun sayilmali bence de hallederiz
Bu liste burda dursun sabah duzenleye ayfer kendime not
bak cnm 10 kg verdim ama gel bana sor kansızlık inusilun direnci sürekli yeme odaklı çevre pastacı koca negatif sözler zor olsa da oluyor bir şekilde ama vazgeçersen bırak vermeyi ustune aliyirsun bugün burda olmasan iftarda ne yedin spor yapar mıydın bi dusun bakalim

Misafirler vardı giremedim herşey yolundayken oğlum yine çıldırdı ya sabır diyorum sahur yapamadım bi su içtim yine mutfağı topladım ancak sporda yok bugun malesef gidip uyuyum

***10. TAKIM 469. ETAP***

WanHeda (98.1 /96,9/1,2/%1,22)
breeze3547(62.6///%)
aslibo (60.7 ///%)
RoseAnge (69.9///%)
yolcukardelen (60.0/59.5/0.5/%0.83)
littlelamp (73.0///%)
tuba52 (91.0///%)
aysedurmaz (79.5/79/0.5/%0.63)

10.takım ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler

ses35 (72.5/72.3/0.2/%0.28)Yeni üye, giriş kilosu:74.6 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16
Prens annesi (72///%)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16

Ses35 canım moralini bozma benimde kanla ilgili sıkıntıların var bir an önce bir dahiliye uzmanına gitsen ilaçla falan toparlanırsın belki benim diyetisyenim önce değerlerin düzelmesi gerek dedi zaten bütün Diyetisyenlerde aynı şeyi söylüyor sen bizim enerji kaynağımızsın senden güç alıyorum az derdimidinlemedin canını sıkma yanındayız önemli olan can sağlığ

Hepsini düşündüm kaptancım teşekkür ederim desteğiniz için doğru diyosun az da gitse gitsin yani her halimiz bi öncekinden iyidir nasılsa.sende baya sıkıntıya uğraşmışın.canım sen böyle aç nası tutuyon eşin kalmıyormu az ilgilense allah kolaylık versin.

Ay kız duygulandım ilaç alıyorum zaten ama daha bişey göremedim 3 ay kullancakmışım aman işte sizi bırakmam ben de morelim bozulunca bi de listeye girerim ayak bağı olurum diye korktum neyse çok teşekkür ederim hadi devam edelim sen nasıl oldun bebiş nasıl

Şimdi uykuya gidiyorum çünkü 4 30 da yattım.bugün işim pek çok öğleden sonra camlara gircem çünkü yarın perdelerim gelcek odanın bitmiş fotosunu atcam size bakalım beğencekmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…