Tamam balım doğru diyon hadi devam edelim karın yaparsan yaz işleyelim hemenBen de çok sevdim seval'cim dedim ya hani listeye girmesen bile gitme,sağlık sebebiyle yavaş olabilir ,napalim önceliğimiz sağlık geç olsun güç olmasın.burda insan kendini sorumlu hissedip tutuyor,koparsan dediğin gibi alabilirsin.
Çok iyimiş bugün bitane bende indirdim bende not alcam sahurdan itibaren.kaç kalori alıyorum merak ettimEki Görüntüle 1844824 Eki Görüntüle 1844823 kızlar bugunki yediklerim,telefonda kullandığım programda protein yağ oranı falan da var.o un için hem netten hem de telden takip ediyorum.
Su içemiyorum,zaman kısa geliyor kaç gündür,bas ucuma koymuştum içeyim diye.midem su dolu onun için yapmadım ama aksam 15dk mezdekem var, çocuğu oynatırken ayakta boş durmayayım dedim deTamam balım doğru diyon hadi devam edelim karın yaparsan yaz işleyelim hemen
kalorinin yaninda karbonhidrat,yağ ve proteine bakıyor mu?istersen benim programı indir adi yazio.çok memnunum,besinleri favorilere kaydedip hızlı ekleme falan yapabiliyorsunÇok iyimiş bugün bitane bende indirdim bende not alcam sahurdan itibaren.kaç kalori alıyorum merak ettim
Maaşallah yazayım hemen.ben de su varili gibiyim.bakmadım canım bi bakayım söylerim.Su içemiyorum,zaman kısa geliyor kaç gündür,bas ucuma koymuştum içeyim diye.midem su dolu onun için yapmadım ama aksam 15dk mezdekem var, çocuğu oynatırken ayakta boş durmayayım dedim de
kalorinin yaninda karbonhidrat,yağ ve proteine bakıyor mu?istersen benim programı indir adi yazio.çok memnunum,besinleri favorilere kaydedip hızlı ekleme falan yapabiliyorsun
iste boyle damacana gibiyken en iyi spor dans etmek galibaMaaşallah yazayım hemen.ben de su varili gibiyim.bakmadım canım bi bakayım söylerim.
Şuanda da öyleyim 10 dk kaldı nası yatcam ayiste boyle damacana gibiyken en iyi spor dans etmek galiba
Oturduğu yerden uyukluyorum iyi geceler canımSahurda abartmadım artik ama hemen yatma zaten canım,yarim saat bi saat bekle mutlaka♡♡ @Ses35
Yok cnm yok bu çocuk benim oğlum değil bugünde kaldık sahursuz Rabbim kolaylık versin artıkFarkettim
Bugün listedesin inşallah canım benim bu hafta hem menun iyiydi hem de sporun,iftarda kutlama mi yapsak ki
Oyu canım ya, kucağına alıp emzirsen uyanır mi gerçi yatarak mi emziriyorsun bilmiyorum ama?karanlık bi odada kucağına alıp emzirsen bi taraftan atıştırsn?boyle zor olmasın kaptancagizim
Ben biraz önce uyanınca tartıldım500gr gitmiş ama iftara 90 dk var belki 100 gr daha gider
Kaptan da olsa insan bazen kaçamak yapmalı,sahurda dengelemişsin kaptanım üzülme hiçbu arada aksam az bi balığım vardı yanina patlıcan yapacaktım sucuklu tosya kara verdim,sahurda yakar diye.Canım çekti ya:-(
Canım son günler öğrenci gelmiyo,kitabi da bitirdim, oyun oynatıyorum.normalde sınıfta oynatıyordum oynatıyordumama spor olsun diye bahçede voleybola baslamistik ama sabah çok öğrencim olunca kompozisyon yazdırdım. Kısaca boyle demek istemiştim önceki mesajım da
Ellerine sağlık canim
Evet ama sen yarin bildir diyecektim ki zaten oruç gibi olmuşsun canım
Yok canım kalmazsın,aksam de mi bu saat?daha yari. Sabah da tartılacaklar var ya
sa normalde 4tu de mi canım?o zaman yarin iftardan sonra mi tartılsaydık?
Ayşecim emzirmeyide cok takma artık zaten hayatın çok yoğun birde yetemiyorum düşüncesi yerlesmesin ne anneler biliyorum iki deneyip emmedi manayı basan hamileyken pofur pofur sigara içen için rahat olsunKosturmaca. Oturmaktan sıkıldım,ne yapsamki cumlelerini kurmayali aylar oldu. Hangi işim daha acil diye plan yaparak uyanmaktan yoruldum. Biseyler rayına oturmadi neden bilmem. Hic oturuyorum aksama kadar ne evimde düzen kaldı ne dışarda işlerim bitti. Nerede hata yapıyorum da hayatım bu kadar duzensizlesti anlayamıyorum
Biri 2.5 yaşında diğeri 7 aylık 2 bebis.
3 kere beyin ameliyatı olmuş koca.
Kas hastalığı teshisiyle boğuşan bir anne.
Akrep soksun diyeceğim akraba sürüsü.
2 3 can dostum var çok şükür. Herkesin hastalığı derdi kosturmacasi ayrı. Kimden ne yardım bekleyim. Ama kimse de biz kendimiz hallederiz sen yorulma demiyor.
Sağol canım. ..
Inşallah bugün destek olurum grubuma.moral düşük olunca hiç bişeye halim olmuyor
Az olsun öz olsun sıkıntı yok gayet iyiGüncel kilom 79
79.5-79=0.50
0.50×100/79.5=0.628
(((( yarım kiloyla gidersem bayramı anca -2 ile görürüm.
Kendimi toplamam lazım bi an once.
Orucken geçerli bir durum değil yemekten sonra iki saat zaten ideali öncesi için ramazan sıkıntı yaratır oruc tutmaysnlar anca yapabilirDün sporun yemekten en az 2 saat önce yapılması gerektiğini öğrendim sizden. Bunu uygulayabilmem çok zor benim. 1 saat sonra falan yapsam olurmu? Yada spor için bana bi saat söyleyin. Orucken leslie bile 15 da yoruyor beni. 8.30 iftar.10.30 da ben pert oluyorum. Sporsuz da olmaz farkındayımne yapmalıyım kızlar bi akıl verin.
Anladım cnm giriş kilon bu kk ya sayılmıyor mu diyorsun sayilmali bence de hallederizTamam canım.aslında benim orda listeye girmekten ziyade size sormak istediğim başka bişeydi
Bu liste burda dursun sabah duzenleye ayfer kendime not***10. TAKIM 469. ETAP***
WanHeda (98.1 /96,9/1,2/%1,22)
breeze3547(62.6///%)
aslibo (60.7 ///%)
RoseAnge (69.9///%)
yolcukardelen (60.0/59.5/%)
littlelamp (73.0///%)
tuba52 (91.0///%)
aysedurmaz (79.5/79//%)
10.takım ortalaması:
Deneme süresindeki üyeler
ses35 (72.5/72.3//%)Yeni üye, giriş kilosu:74.5 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16
Prens annesi (72///%)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16
bak cnm 10 kg verdim ama gel bana sor kansızlık inusilun direnci sürekli yeme odaklı çevre pastacı koca negatif sözler zor olsa da oluyor bir şekilde ama vazgeçersen bırak vermeyi ustune aliyirsun bugün burda olmasan iftarda ne yedin spor yapar mıydın bi dusun bakalimSultan varya çok teşekkür ederim senin bu enerjini çok sevdim mezun olsan bile görüşmek isterim.şimdi doğal yollar yeterli değilmiş ama kan yapıcı şeyler önerdi ama ilaç şart ben sizin ayağınıza dolanmasam mı dedim ama ayrılırsam daha kilo alırım diye korkuyorum aslında kk geldiğimde beri 2.300 verdim çok yavaş gidiyo bi de araya düğün vs girdi işte ne bileyim böyle takılayım sizi de çok sevdim
Hepsini düşündüm kaptancım teşekkür ederim desteğiniz için doğru diyosun az da gitse gitsin yani her halimiz bi öncekinden iyidir nasılsa.sende baya sıkıntıya uğraşmışın.canım sen böyle aç nası tutuyon eşin kalmıyormu az ilgilense allah kolaylık versin.Yok cnm yok bu çocuk benim oğlum değil bugünde kaldık sahursuz Rabbim kolaylık versin artık
Ayşecim emzirmeyide cok takma artık zaten hayatın çok yoğun birde yetemiyorum düşüncesi yerlesmesin ne anneler biliyorum iki deneyip emmedi manayı basan hamileyken pofur pofur sigara içen için rahat olsun
Az olsun öz olsun sıkıntı yok gayet iyi
Orucken geçerli bir durum değil yemekten sonra iki saat zaten ideali öncesi için ramazan sıkıntı yaratır oruc tutmaysnlar anca yapabilir
Anladım cnm giriş kilon bu kk ya sayılmıyor mu diyorsun sayilmali bence de hallederiz
Bu liste burda dursun sabah duzenleye ayfer kendime not
bak cnm 10 kg verdim ama gel bana sor kansızlık inusilun direnci sürekli yeme odaklı çevre pastacı koca negatif sözler zor olsa da oluyor bir şekilde ama vazgeçersen bırak vermeyi ustune aliyirsun bugün burda olmasan iftarda ne yedin spor yapar mıydın bi dusun bakalim
Ay kız duygulandım ilaç alıyorum zaten ama daha bişey göremedim 3 ay kullancakmışım aman işte sizi bırakmam ben de morelim bozulunca bi de listeye girerim ayak bağı olurum diye korktum neyse çok teşekkür ederim hadi devam edelim sen nasıl oldun bebiş nasılSes35 canım moralini bozma benimde kanla ilgili sıkıntıların var bir an önce bir dahiliye uzmanına gitsen ilaçla falan toparlanırsın belki benim diyetisyenim önce değerlerin düzelmesi gerek dedi zaten bütün Diyetisyenlerde aynı şeyi söylüyor sen bizim enerji kaynağımızsın senden güç alıyorum az derdimidinlemedin canını sıkma yanındayız önemli olan can sağlığ
Kızlar geldim
Sabah
1 bardak soğuk süt
Öğlen hamburger koftesi ızgara
Lahana salatası
1 top dondurma
Kahve
Akşam
Salata
Spor olarak 30 dk yürüyüş
Başka da bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?