- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Gerçekten zor olmalı,okurken bile ...anlamaya çalışırken boyle üzüldüm,seni tahmin edemiyorum ama canım rabbim tasiyamayacagimizi yüklemezmiş,rabbim kuvvet versin tez zamanda feraha ulaştırsin inşallah...
Ramazana alışıyor vücut zamanla artar insallah
Canım eşimin de migreni var sahurda ağrı kesici aliyo gün içinde zorlamasın diye,bi de tatlıya dikkat ediyo o da tetikliyor,bi dene istersen
Moralini bozma canım benim,ilk günleri hatırla bak nasıl hevesliydin.evden uzaklaşmak insani zorluyor ben de onun için bayrama kadr diyorum yoksa evde değilken zor.bi de kansızlık olunca zor ama su da var ka. Hapları aldırır malum, hemogram in kaç hatırlıyor musun?çok çok düşük değil de doğal yollarla yükselt o zaman daha kolay verirsin insallah
Ben gitmeni istemiyorum,takimi son günlerde canlandıran sen oldun biliyorsun,listeye girmek önemli ama daha da önemlisi burda olup birbirimizden güç almak değil mi?bazen pes ediyoruz ben de etmiştim,bildiğimiz şeyleri başkasın dan duymak bile iyi geliyor.onun için gitmemelisin,bu kadar da uyumlu iken...yine de son söz kaptanın sanırım.ben düşüncemi söyledim nacizane
Katre i demin yöntemini uyguladın mi canım emzirme konusunda?bi değişiklik olması mi hic?
Nasıl yani?ben kaçırmışım o zaman,iftardan iki saat önce mi yapmalıyız???biri beni aydinlatasinnn
Geçmiş olsun tatlım
En iyisini yapıyorsun,kardeşim de 1.sınıfları okutuyor, şemdinli de:-(
anladım ne demek istediğini canım, bi diyetisyenle görussen,kansızlık engel kilo vermene önce bunu halledelim derse onu halletsen ama bizden de kopmasan???
canım beni unutmuşsun 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates menü ile birlikte yazmıştım9 HAZİRAN 2016
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 : 30 dk leslie 10 dk karın hareketleri
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
@RoseAnge :30 dk yürüyüş
aslibo :
@aysedurmaz :
Hadi kızlar bugün sporlar yazılmadı
9 HAZİRAN 2016
@Ses35 : 30 dk leslie +10 dk karın hareketleri
@yolcukardelen:30 dk voleybol
@katre-i dem :
L littlelamp : 40 dk yürüyüş
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
aslibo :
@ayşedurmaz :
Su içemiyorum,zaman kısa geliyor kaç gündür,bas ucuma koymuştum içeyim diye.midem su dolu onun için yapmadım ama aksam 15dk mezdekem var, çocuğu oynatırken ayakta boş durmayayım dedim de
kalorinin yaninda karbonhidrat,yağ ve proteine bakıyor mu?istersen benim programı indir adi yazio.çok memnunum,besinleri favorilere kaydedip hızlı ekleme falan yapabiliyorsun
canım beni unutmuşsun 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates menü ile birlikte yazmıştım9 HAZİRAN 2016
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
aslibo :
@aysedurmaz :
Sultan varya çok teşekkür ederim senin bu enerjini çok sevdim mezun olsan bile görüşmek isterim.şimdi doğal yollar yeterli değilmiş ama kan yapıcı şeyler önerdi ama ilaç şart ben sizin ayağınıza dolanmasam mı dedim ama ayrılırsam daha kilo alırım diye korkuyorum aslında kk geldiğimde beri 2.300 verdim çok yavaş gidiyo bi de araya düğün vs girdi işte ne bileyim böyle takılayım sizi de çok sevdim
breeze3535 senin spor varmıydı dün hatırlatalım dedim.
Ay valla ilk gün korktum ama bu rüzgarın kızları da tırt çıktıhadi kızlar canlanın haftanın son günü az da olsa spor yapın yazalım listeye
Geçmiş olsun. Grip mi2 gundur cok hastayim yeni kendimi toplamaya basladim paylasim yapamiyorum kusura bakmayin.
Bende unutmuşum söylemeyi 20 dk tempolu yuruyuste bende var.9 HAZİRAN 2016
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
aslibo :
@aysedurmaz :
Aç karnına içersen daha çok etkiler limonlu su.Teyzem 12 kg verdi emzirirken bununla.Bu arada aksam iftar öncesi fırsat bulup tartılamadım @kimyager1508 .
60-59.5=0.5
0.5*100=50
50÷60=0.83♡
Yarin gün içinde daha düşük görürsem tartışa söylerim
İki gündür içtiğim tüm sulara bi kaç damla limon sıkıyorum sanki onun etkisi oluyo gibi geldi bana.Kızlar siz de bir deneyin derim
2 yas sendromu değilmi? Canımdan bezdirdi benimde.33.aydayiz hala asi hala aynıMisafirler vardı giremedim herşey yolundayken oğlum yine çıldırdı ya sabır diyorum sahur yapamadım bi su içtim yine mutfağı topladım ancak sporda yok bugun malesef gidip uyuyum
@yolcukardelen spor ac karnına yapilmazmis.yemekten min 2 saat sonra yapilmaliymis. Çok açsa atıştirip spor yapmaliymis.netten de baktım dün biraz.cevap gelmeyince soruma.bende iftarı yarım yapıp spor yapıcam başka çarem yok. Bir de emzirmiyorsan yeşil kahve dene. Sadece onu içerek 2 haftada 4 kg vermiştim ben.bugun alacağım aktardan.yan etkisi de yok.yağ yakıyor sadece.
Son 5 kg diyince heyecanlandim.75 i gorurmuyum bende acaba?yıllar olduben dün akşam saat 8,50 tartıldım, bugün niyetli olacağım için ve 60 kg çıktım
az kaldı hedefime son 5 kilo ,
dünkü menüm
sabah ve öğle bir paket form bisküvi
akşam
3 kaşık tel şehriye çorbası
fırında buğulama uskumru 1 tane
domatesli semiz otu salatası
toplam 1,5 lt su içmişimdir, 30 dk tempolu yürüyüş ekliyelim
:)) ben mezun olunca olursam tabi :) her gün gelip hava atarım. Ayyy ne gicigiiiiimayşe söyleme sakın, onuda yaparsa valla benden önce mezun olur terk-i diyar eyler buraları
Son 5 kg diyince heyecanlandim.75 i gorurmuyum bende acaba?yıllar oldu
:)) ben mezun olunca olursam tabi :) her gün gelip hava atarım. Ayyy ne gicigiiiiim
canım beni unutmuşsun 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates menü ile birlikte yazmıştım
günaydın kızlar :)
bu hafta güncel 62,3 bi ileri bi geri gidiyorum geçen hafataya göre 300 gr verdim ama ben pazartesi 64.7 idim nasıl oluyor böyle anlamıyorum şok detokslar yapmıcam bidaha düzgün beslenip spor yapınca güzel gidiyor ve iki hafta önce foto çekmiştim dün bi daha çektim aynı kilo ama sanki arada 3 4 kilo var vücudum toplanmış incelmiş yavas verip yağdan vermek çok önemliymiş aradaki farka çok şaşırdım
Bu arada aksam iftar öncesi fırsat bulup tartılamadım @kimyager1508 .
60-59.5=0.5
0.5*100=50
50÷60=0.83♡
Yarin gün içinde daha düşük görürsem tartışa söylerim
İki gündür içtiğim tüm sulara bi kaç damla limon sıkıyorum sanki onun etkisi oluyo gibi geldi bana.Kızlar siz de bir deneyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?