Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hadi ya en yakın zamanda tayini çıkar inşallah canım

Son düzenleme:

canım günaydın, ben dün ekstra spor yapamadım , hiç vaktim olmadı,
ama gün içinde toplam tempolu 30 dk yürümüşümdür, oradan oraya yetişmek için bayağı koşuşturdum

sen ve mezdeke yapamıyom diyenden korkucan anacım

aşkolsun bizi daha az sevmiş

2 gundur cok hastayim yeni kendimi toplamaya basladim paylasim yapamiyorum kusura bakmayin.
Geçmiş olsun. Grip mi
Bende unutmuşum söylemeyi 20 dk tempolu yuruyuste bende var.
Aç karnına içersen daha çok etkiler limonlu su.Teyzem 12 kg verdi emzirirken bununla.
Misafirler vardı giremedim herşey yolundayken oğlum yine çıldırdı ya sabır diyorum sahur yapamadım bi su içtim yine mutfağı topladım ancak sporda yok bugun malesef gidip uyuyum
2 yas sendromu değilmi? Canımdan bezdirdi benimde.33.aydayiz hala asi hala aynı ((((

ben dün akşam saat 8,50 tartıldım, bugün niyetli olacağım için ve 60 kg çıktım

az kaldı hedefime son 5 kilo ,

dünkü menüm

sabah ve öğle bir paket form bisküvi
akşam
3 kaşık tel şehriye çorbası
fırında buğulama uskumru 1 tane
domatesli semiz otu salatası

toplam 1,5 lt su içmişimdir, 30 dk tempolu yürüyüş ekliyelim

@yolcukardelen spor ac karnına yapilmazmis.yemekten min 2 saat sonra yapilmaliymis. Çok açsa atıştirip spor yapmaliymis.netten de baktım dün biraz.cevap gelmeyince soruma.bende iftarı yarım yapıp spor yapıcam başka çarem yok. Bir de emzirmiyorsan yeşil kahve dene. Sadece onu içerek 2 haftada 4 kg vermiştim ben.bugun alacağım aktardan.yan etkisi de yok.yağ yakıyor sadece.

günaydın kızlar :)

bu hafta güncel 62,3 bi ileri bi geri gidiyorum geçen hafataya göre 300 gr verdim ama ben pazartesi 64.7 idim nasıl oluyor böyle anlamıyorum şok detokslar yapmıcam bidaha düzgün beslenip spor yapınca güzel gidiyor ve iki hafta önce foto çekmiştim dün bi daha çektim aynı kilo ama sanki arada 3 4 kilo var vücudum toplanmış incelmiş yavas verip yağdan vermek çok önemliymiş aradaki farka çok şaşırdım

ayşe söyleme sakın, onuda yaparsa valla benden önce mezun olur terk-i diyar eyler buraları

Son 5 kg diyince heyecanlandim.75 i gorurmuyum bende acaba?yıllar oldu

Son 5 kg diyince heyecanlandim.75 i gorurmuyum bende acaba?yıllar oldu

olur canım, senin sadece kafanı dinlemeye ihtiyacın var, üstüne birde evlatların çok küçük , herbirinin ayrı ilgiye ihtiyacı olduğu dönemler, kendi başına kalamamış sın , seni bu yıpratmış vede ilgisizlik, gösterdiğin çabanın karşılığını bulamama

canım beni unutmuşsun 40 dakika yürüyüş+ 30 dakika pilates menü ile birlikte yazmıştım

hey yavrum sen ve rosecim olmasa bizim grup tepe taklak olurdu , devam canısı

isteriz isteriz foto isteriz, hele bile endamını görek yavriiiii

tebrik ederim canım, evet limonlu su etki ediyor, benim oynak tansiyon yüzünden bırakmak zorunda kaldım

Günaydın
Sahura kalkamadigimiz için bugün niyetli değilim ben yine
Az peynir salatalık domates 3 dilim etimek ve şekersiz çayla kahvaltı ettim şimdi.
Spor yapmak istiyorum bugün. Inşallah vakit bulurum 1 saat bari.
aslibo karşılık beklemeyi bırakalı yıllar oldu. Tek istediğim yardım ettiğim konuların gorevimmis gibi gorunmemesi. Sen ayarlarsin, aa daha yapmadın mi, aman sende ne yoğunluğun varki,geç kaldigimda gucenmece sitem biktim bunlardan.susuyorum herkese. Inan susmazsam herkesi silecegim tek tek. En azından yalnız kalırsam sadece cocuklarim ve evim olur. Ev hanimligi annelik ve is hayatım arasında sıkışıp kaldım. Oğlum 2 yaşında bari olsa kreşe yollarım onu da bi tık daha düzene girer hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…