Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

nereye hemen öyle kaçıvermek, hani genç kızlar için derler ya ( gelinlikle girdin kefenle çıkarsın diye )

sende öyle bu takımdan en az 10 kilo vermeden çıkmak yok ona göre, fururum yoğusam

sen ve mezdeke yapamıyom diyenden korkucan anacım
Anacım napayım başka spor yapamayınca

Canım orucu açtığım sudan tut da sahurda içtiğime kadar limonlu içmeye çalışıyorum

nereye hemen öyle kaçıvermek, hani genç kızlar için derler ya ( gelinlikle girdin kefenle çıkarsın diye )

sende öyle bu takımdan en az 10 kilo vermeden çıkmak yok ona göre, fururum yoğusam
Anamm korktum kız daha da bulaşmam sana,saygılar sonsuzz♡♡♡
Canım atmak istiyorum bende buraya koymaya çekiniyorum yoksa merak ediyorum yorumunuzu
at at at at at at at♡♡♡♡

Anamm korktum kız daha da bulaşmam sana,saygılar sonsuzz♡♡♡
at at at at at at at♡♡♡♡

kardeşlerime sormalı beni, ha bu dilim yüzünden erkek kardeşim evleneceği zaman beni bir kötülemişler geline,
kız bu görümce ile nasıl geçinicem demiş kız kendi kendine, başka hiç bir şeyden korkmamış zavallım,
evlendikten sonra tanıdı beni iyice artık huyumu biliyor, bir sıkıntın olup ta söylemezsen kafanı kırarım diyorum ,
söylemek zorunda kalıyor, kardeşlerimin sıkıntısı benim sıkıntımdır.....

Maşallah kuzum, benim de 7.5 kaldı,yarısını verdim yani
Evet okumuştum onu netten ama orucken de çok zor ki sonrası:-( denemedim hic bi deniyeyim
Bence de canım en güzeli düzenli beslenmek
ayşe söyleme sakın, onuda yaparsa valla benden önce mezun olur terk-i diyar eyler buraları
Mezun olayın emme kurtulamazsın benden
:)) ben mezun olunca olursam tabi :) her gün gelip hava atarım. Ayyy ne gicigiiiiim
Yok yok sanmam,bi cidden bi daha gelmiyo baksana @sosyoloji12 görünmedi bi daha
bazen söylemek gerekiyor canım üzeceklerine hic bulunmasınlar hayatında ama diyemiyor insan değil mi

sende mezun ol yeter bana canısı

Canım ben idare ediyom ama malesef kilo almışım ama alamam mucize olurdu kızımın dişi çıkıyor zor bir dönem

eli masalı görümce seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…