Kızlar az önce tartıldım 72.3 200 gr gitmiş gide gide.
Şimdi kızayım diyorum kızamıyorum çünkü hastayım.bende kansızlık var koca bir sene kilo vermeye uğraştım veremedim sonra hastalıklar peşimi bırakmadı sonunda kan tahlili yaptırdım kansızlık çıktı ve bu yüzden metomun çalışmadığını bünyemin zayıfladığını öğrendim.ilaç alıyorum ama daha tam bi randıman alamadım .
Şimdi siz beni listeye alacaksınız ama ben bu nedenden çok ağır veriyorum bana deyin ki Seval git önce iyileş öyle gel veya sen liste dışı takıl bizi etkileme veya biz seni listeye alalım iyileşmeye devam edersin mi dersiniz veya başka bişey mi dersiniz .ben gideyim iyileşip geleyim daha fazla morelim bozulmasın diyorum ama son sözü size bırakıyorum yardıııım lütfen
Canım atmak istiyorum bende buraya koymaya çekiniyorum yoksa merak ediyorum yorumunuzuhey yavrum sen ve rosecim olmasa bizim grup tepe taklak olurdu , devam canısı
teşekkürler canısı devam hepberaber ;-)
isteriz isteriz foto isteriz, hele bile endamını görek yavriiiii
Anacım napayım başka spor yapamayıncasen ve mezdekeyapamıyom diyenden korkucan anacım
Canım orucu açtığım sudan tut da sahurda içtiğime kadar limonlu içmeye çalışıyorumGeçmiş olsun. Grip mi
Bende unutmuşum söylemeyi 20 dk tempolu yuruyuste bende var.
Aç karnına içersen daha çok etkiler limonlu su.Teyzem 12 kg verdi emzirirken bununla.
2 yas sendromu değilmi? Canımdan bezdirdi benimde.33.aydayiz hala asi hala aynı((((
Canım atmak istiyorum bende buraya koymaya çekiniyorum yoksa merak ediyorum yorumunuzu
Anamm korktum kız daha da bulaşmam sana,saygılar sonsuzz♡♡♡nereye hemen öyle kaçıvermek, hani genç kızlar için derler ya ( gelinlikle girdin kefenle çıkarsın diye )
sende öyle bu takımdan en az 10 kilo vermeden çıkmak yok ona göre, fururum yoğusam
at at at at at at at♡♡♡♡Canım atmak istiyorum bende buraya koymaya çekiniyorum yoksa merak ediyorum yorumunuzu
Anamm korktum kız daha da bulaşmam sana,saygılar sonsuzz♡♡♡
at at at at at at at♡♡♡♡
Maşallah kuzum, benim de 7.5 kaldı,yarısını verdim yaniben dün akşam saat 8,50 tartıldım, bugün niyetli olacağım için ve 60 kg çıktım
az kaldı hedefime son 5 kilo ,
dünkü menüm
sabah ve öğle bir paket form bisküvi
akşam
3 kaşık tel şehriye çorbası
fırında buğulama uskumru 1 tane
domatesli semiz otu salatası
toplam 1,5 lt su içmişimdir, 30 dk tempolu yürüyüş ekliyelim
Evet okumuştum onu netten ama orucken de çok zor ki sonrası:-( denemedim hic bi deniyeyim@yolcukardelen spor ac karnına yapilmazmis.yemekten min 2 saat sonra yapilmaliymis. Çok açsa atıştirip spor yapmaliymis.netten de baktım dün biraz.cevap gelmeyince soruma.bende iftarı yarım yapıp spor yapıcam başka çarem yok. Bir de emzirmiyorsan yeşil kahve dene. Sadece onu içerek 2 haftada 4 kg vermiştim ben.bugun alacağım aktardan.yan etkisi de yok.yağ yakıyor sadece.
Bence de canım en güzeli düzenli beslenmekgünaydın kızlar :)
bu hafta güncel 62,3 bi ileri bi geri gidiyorum geçen hafataya göre 300 gr verdim ama ben pazartesi 64.7 idim nasıl oluyor böyle anlamıyorum şok detokslar yapmıcam bidaha düzgün beslenip spor yapınca güzel gidiyor ve iki hafta önce foto çekmiştim dün bi daha çektim aynı kilo ama sanki arada 3 4 kilo var vücudum toplanmış incelmiş yavas verip yağdan vermek çok önemliymiş aradaki farka çok şaşırdım
Mezun olayın emme kurtulamazsın bendenayşe söyleme sakın, onuda yaparsa valla benden önce mezun olur terk-i diyar eyler buraları
Yok yok sanmam,bi cidden bi daha gelmiyo baksana @sosyoloji12 görünmedi bi daha:)) ben mezun olunca olursam tabi :) her gün gelip hava atarım. Ayyy ne gicigiiiiim
bazen söylemek gerekiyor canım üzeceklerine hic bulunmasınlar hayatında ama diyemiyor insan değil miGünaydın
Sahura kalkamadigimiz için bugün niyetli değilim ben yine
Az peynir salatalık domates 3 dilim etimek ve şekersiz çayla kahvaltı ettim şimdi.
Spor yapmak istiyorum bugün. Inşallah vakit bulurum 1 saat bari.
aslibo karşılık beklemeyi bırakalı yıllar oldu. Tek istediğim yardım ettiğim konuların gorevimmis gibi gorunmemesi. Sen ayarlarsin, aa daha yapmadın mi, aman sende ne yoğunluğun varki,geç kaldigimda gucenmece sitem biktim bunlardan.susuyorum herkese. Inan susmazsam herkesi silecegim tek tek. En azından yalnız kalırsam sadece cocuklarim ve evim olur. Ev hanimligi annelik ve is hayatım arasında sıkışıp kaldım. Oğlum 2 yaşında bari olsa kreşe yollarım onu da bi tık daha düzene girer hayatım
Maşallah kuzum, benim de 7.5 kaldı,yarısını verdim yani
Evet okumuştum onu netten ama orucken de çok zor ki sonrası:-( denemedim hic bi deniyeyim
Bence de canım en güzeli düzenli beslenmek
Mezun olayın emme kurtulamazsın benden
Yok yok sanmam,bi cidden bi daha gelmiyo baksana @sosyoloji12 görünmedi bi daha
bazen söylemek gerekiyor canım üzeceklerine hic bulunmasınlar hayatında ama diyemiyor insan değil mi
Canım ben idare ediyom ama malesef kilo almışım ama alamam mucize olurdu kızımın dişi çıkıyor zor bir dönemSes35 .!.:Ay kız duygulandım ilaç alıyorum zaten ama daha bişey göremedim 3 ay kullancakmışım aman işte sizi bırakmam ben de morelim bozulunca bi de listeye girerim ayak bağı olurum diye korktum neyse çok teşekkür ederim hadi devam edelim sen nasıl oldun bebiş nasıl
canım ben sana msj olarak atsam olur muben koydum canısı sıkıntı olmaz, yüzüne ifade koy istersen , görünmesini istemiyorsan
canım ben sana msj olarak atsam olur mu
tamam canu,ım sanada msj atayımAnamm korktum kız daha da bulaşmam sana,saygılar sonsuzz♡♡♡
at at at at at at at♡♡♡♡
Canım senin yediklerini benim dişimin kavuğunu doldurmazkuş kadar yemişin derler bizde
eli masalı görümce senikardeşlerime sormalı beni, ha bu dilim yüzünden erkek kardeşim evleneceği zaman beni bir kötülemişler geline,
kız bu görümce ile nasıl geçinicem demiş kız kendi kendine, başka hiç bir şeyden korkmamış zavallım,
evlendikten sonra tanıdı beni iyice artık huyumu biliyor, bir sıkıntın olup ta söylemezsen kafanı kırarım diyorum ,
söylemek zorunda kalıyor, kardeşlerimin sıkıntısı benim sıkıntımdır.....
Sizin de dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bu hafta hepimiz 500 gr vermişiz değilmi? Daha az verenler var ama daha fazla veren yok sanırım benmi kaçırdım?
Günaydın durunun anneciği :)Gunaydin Kizlarr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?