Canım ben idare ediyom ama malesef kilo almışım ama alamam mucize olurdu kızımın dişi çıkıyor zor bir dönem
Canım senin yediklerini benim dişimin kavuğunu doldurmaz
Günaydın kızlar
Güncel kilom 69,4
69 A inerim demiştim ama olmadı
69,9-69,4 = 500
0,5*100/69,9 = 0,715
Sizin de dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bu hafta hepimiz 500 gr vermişiz değilmi? Daha az verenler var ama daha fazla veren yok sanırım benmi kaçırdım?
Ben varım1,2
Ben varım1,2
hımmmmmmm
aynen aynen
hiç verememekten iyidir, pastayı az yedin canısı bence
ben 700 gr verdim sanırım, wanheda var 1,20 kg
tebrik ederim canım
Canım tebrikler çok iyi vermişsin
Ben deneme suresindeyim suan ogunlerimi falan yazmam gerekiyomu ? Bide hastalik doneminde verdigim kilolarda dahil olur mu :)
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar
Prens annesi kilo bildiriminde yap cuma mutlaka tartiliyorum sabahtan
L littlelamp katilimini artır canım
T tuba52 anlamadım neden artı ciktin misafir yüzünden mi sen neden uyuyorsun onlara daha geçen gun senin moralini bozan cebren degip mi onlara uyup onlar gibi yeme lutfen
kimyager1508 hadi dogurmadan son listenize paylaş
Olur canım musait olduğunda tartilEvimde tarti yok canim eczanede tartiliyodum hep dun yatiyodum malum bu gu gidip tartilirim hemen soylerim olur mu ?
Birlikte inşallah canım♡♡♡♡sende mezun ol yeter bana canısı
Biz de isterizzzzzzcanım ben sana msj olarak atsam olur mu
Anlamadım sonunu.700çok fazla değil mi canım:-(nerde hata yaptığını bizden iyi bilirsin canım,tespit edip bi daha yapmamaya çalış,süreç uzadıkça yıpranırsınGünaydın şekerler malesef 700 gram almışı 91 700 olmuşum oortalamasıddüşürecekiçin çok özür dilerim mmisafiri keyifondan uuyarıyorumtekrar kusura bakmayın
Ne kadar uyumuyuzSizin de dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bu hafta hepimiz 500 gr vermişiz değilmi? Daha az verenler var ama daha fazla veren yok sanırım benmi kaçırdım?
cevap verecektim amma vermişlerBen deneme suresindeyim suan ogunlerimi falan yazmam gerekiyomu ? Bide hastalik doneminde verdigim kilolarda dahil olur mu :)
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar
Yok canım ben misafirlikteyim yok bu arkadaşım benim hep desteklikatre-misafiri keyif 864918 .!.:Prens annesi kilo bildiriminde yap cuma mutlaka tartiliyorum sabahtan
L littlelamp katilimini artır canım
T tuba52 anlamadım neden artı ciktin misafir yüzünden mi sen neden uyuyorsun onlara daha geçen gun senin moralini bozan cebren degip mi onlara uyup onlar gibi yeme lutfen
Evimde tarti yok canim eczanede tartiliyodum hep dun yatiyodum malum bu gu gidip tartilirim hemen soylerim olur mu ?
Hayatım onları yazmıyorum çünkü gün içinde hepimizin oluyor o kadar yürüyüşü spor olarak yaptıklarımızı yazıyorumcanım günaydın, ben dün ekstra spor yapamadım , hiç vaktim olmadı,
ama gün içinde toplam tempolu 30 dk yürümüşümdür, oradan oraya yetişmek için bayağı koşuşturdum
Öyle bişey demedim canım hepinizi çok seviyorum ♡♡♡aşkolsun bizi daha az sevmiş
Evet canım gözümden kaçmışyazdım canım ben menünün altına yazıyorum o yüzden karıştı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?