Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

9 HAZİRAN 2016
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 : 30 dk leslie 10 dk karın hareketleri
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :

2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :
R RoseAnge :30 dk yürüyüş
aslibo :
@aysedurmaz :20 dk yürüyüş
Kızlar sporları yazmayı unutmayalım lütfen hatta sizden bişey rica etcem bu hazırladığım listeye kendiniz sporlarınızı yazarmısınız her seferinde telden alıntı yapmam çok zor oluyor
Ben ayrıca evde deftere yazıyorum zaten

Cnm öyle esime filan dokundurmuyor kıyamet kopuyor ben ben ben varsa yoksa ben
evet erken başladı sendromu bugun hiç enerjik yok

vakit buldukça yazmaya çalışıyorum gün içinde yine giricem ama perşembeden sonra çok aktif olucam söz veriyoruum

[QUOederim="Prens annesi, post: 46864270, member: 733667"]Ben deneme suresindeyim suan ogunlerimi falan yazmam gerekiyomu ? Bide hastalik doneminde verdigim kilolarda dahil olur mu :)

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar[/QUOTE]
Canım tebrikler çok iyi vermişsin
Tbr ederim canım

Hayatım onları yazmıyorum çünkü gün içinde hepimizin oluyor o kadar yürüyüşü spor olarak yaptıklarımızı yazıyorum

sen bilirsin canım, masa başı çalıştığım için işimle evim arasıda yakın,yürüme fırsatım olmuyor normal günlerde, o sebepten belirtmiştim

akşam üzeri doktora gidicem, çocuk sahibi olabilmemiz için bakalım ne diyecek, eşimin testleri ve benim rahim filmimi getiricem, sonuçları az çok biliyorum buradan arkadaşlarım sağolsunlar çok yardımcı oldular, onlar benden kat kat daha fazla tecrübe sahibi olmuşlar,

kızçeler bana duaa edin, inatçı kocişimide alıcam yanıma bu sefer hem de,

genelde doktorda bekliyorum herkes kocasıyla bekliyor, ben tek tabanca bekar gibi kalıyom orda, gücüme gitti ayol,
izin al sende geliyosun dedim, hala ben ne yapıcam orda demez mi, çıldırıyorum bazen ..... bu çocuğu tek başıma yapacaksam bileyim dimi

nereye hemen öyle kaçıvermek, hani genç kızlar için derler ya ( gelinlikle girdin kefenle çıkarsın diye )

sende öyle bu takımdan en az 10 kilo vermeden çıkmak yok ona göre, fururum yoğusam
Sultan bana öteki topikte Seval alemdar demişti böyle bi sohbet olmuştu.
Bende sana aslı alemdar diyim bari
Gitmiyom kız çok korktum

Kıyamam sana bravo valla ben de bi görümce var aman düşman başına kıskanç
Anca kötülüğümüzü ister
Canım ben idare ediyom ama malesef kilo almışım ama alamam mucize olurdu kızımın dişi çıkıyor zor bir dönem
diş çok zor oluyo canım allah kolaylık versin bebişini kurtarsın biran önce

Günaydın kızlar
Güncel kilom 69,4
69 A inerim demiştim ama olmadı

69,9-69,4 = 500
0,5*100/69,9 = 0,715
Tebrikler canım
Bravo canım
Giriş kilomu değiştirmişsin canım ama listeye girememişim demi

Tabi canım baba olmak için o da emek harcıcak biz 9 ay taşıyıp doğum sıkıntısı yaşıyoruz zaten allah kolaylık versin gönlüne göre versin iyi haberlerini alalım inşallah

Tabi canım baba olmak için o da emek harcıcak biz 9 ay taşıyıp doğum sıkıntısı yaşıyoruz zaten allah kolaylık versin gönlüne göre versin iyi haberlerini alalım inşallah
Allahım en kısa sürede nasip etsin inşallah sonuçlarını iyi çıkar erkek bu konuda doktora gelme taraftarı değil malesef

[QUOTs35, post: 46867676, member: 756895"]Yatılı misafirmisin tartı değişikliği olduysa farkediyor canım[/QUOTE]
Evet csnım tarımda aldım yanıma ama 20 farklı sonuç çıktı

9 HAZİRAN 2016
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 : 30 dk leslie +10 dk karın hareketleri
@yolcukardelen:30 dk voleybol+15 dk dans
@katre-i dem : izinli gün
L littlelamp : 40 dk yürüyüş

2.grup rüzgarın kızları
@breeze3547 :40 dk yürüyüş+30 dk pilates
R RoseAnge :30 dk yürüyüş
aslibo : 30 dk yürüyüş
@ayşedurmaz :20 dk yürüyüş

Allahım en kısa sürede nasip etsin inşallah sonuçlarını iyi çıkar erkek bu konuda doktora gelme taraftarı değil malesef
Benim ki hep geldi hakkını yiyemem ana çoğu erkek öyle biliyorum
[QUOTs35, post: 46867676, member: 756895"]Yatılı misafirmisin tartı değişikliği olduysa farkediyor canım
Evet csnım tarımda aldım yanıma ama 20 farklı sonuç çıktı[/QUOTE]
Ben evin içinde bile yerini değiştirmem farklı çıkıyor bunu belirtseydin keşke belki yapacak bişey vardır

="Ses35, post: 46867914, member: 756895"]Benim 6 yaşında oğlum var diş görün dü mü[/QUOTE]
Damağı patlamış hafif görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…