Cnm öyle esime filan dokundurmuyor kıyamet kopuyor ben ben ben varsa yoksa benHepsini düşündüm kaptancım teşekkür ederim desteğiniz için doğru diyosun az da gitse gitsin yani her halimiz bi öncekinden iyidir nasılsa.sende baya sıkıntıya uğraşmışın.canım sen böyle aç nası tutuyon eşin kalmıyormu az ilgilense allah kolaylık versin.
evet erken başladı sendromu bugun hiç enerjik yokGeçmiş olsun. Grip mi
Bende unutmuşum söylemeyi 20 dk tempolu yuruyuste bende var.
Aç karnına içersen daha çok etkiler limonlu su.Teyzem 12 kg verdi emzirirken bununla.
2 yas sendromu değilmi? Canımdan bezdirdi benimde.33.aydayiz hala asi hala aynı((((
vakit buldukça yazmaya çalışıyorum gün içinde yine giricem ama perşembeden sonra çok aktif olucam söz veriyoruum@Prens annesi kilo bildiriminde yap cuma mutlaka tartiliyorum sabahtan
L littlelamp katilimini artır canım
T tuba52 anlamadım neden artı ciktin misafir yüzünden mi sen neden uyuyorsun onlara daha geçen gun senin moralini bozan cebren degip mi onlara uyup onlar gibi yeme lutfen
Tbr ederim canımCanım tebrikler çok iyi vermişsin
Hayatım onları yazmıyorum çünkü gün içinde hepimizin oluyor o kadar yürüyüşü spor olarak yaptıklarımızı yazıyorum
Sultan bana öteki topikte Seval alemdar demişti böyle bi sohbet olmuştu.nereye hemen öyle kaçıvermek, hani genç kızlar için derler ya ( gelinlikle girdin kefenle çıkarsın diye )
sende öyle bu takımdan en az 10 kilo vermeden çıkmak yok ona göre, fururum yoğusam
Kıyamam sana bravo valla ben de bi görümce var aman düşman başına kıskançkardeşlerime sormalı beni, ha bu dilim yüzünden erkek kardeşim evleneceği zaman beni bir kötülemişler geline,
kız bu görümce ile nasıl geçinicem demiş kız kendi kendine, başka hiç bir şeyden korkmamış zavallım,
evlendikten sonra tanıdı beni iyice artık huyumu biliyor, bir sıkıntın olup ta söylemezsen kafanı kırarım diyorum ,
söylemek zorunda kalıyor, kardeşlerimin sıkıntısı benim sıkıntımdır.....
diş çok zor oluyo canım allah kolaylık versin bebişini kurtarsın biran önceCanım ben idare ediyom ama malesef kilo almışım ama alamam mucize olurdu kızımın dişi çıkıyor zor bir dönem
Tebrikler canımGünaydın kızlar
Güncel kilom 69,4
69 A inerim demiştim ama olmadı
69,9-69,4 = 500
0,5*100/69,9 = 0,715
Bravo canımBen varım1,2
Giriş kilomu değiştirmişsin canım ama listeye girememişim demi***10. TAKIM 469. ETAP***
WanHeda (98.1 /96,9/1,2/%1,22)
breeze3547(62.6/62.3/0.3/%0.48)
aslibo (60.7 /60.0/0.7/%1.15)
RoseAnge (69.9/69.4/0.5/%0.72)
yolcukardelen (60.0/59.5/0.5/%0.83)
littlelamp (73.0/72.9/0.1/%0.14)
tuba52 (91.0/91.7/+0.7/%-0.77)
aysedurmaz (79.5/79/0.5/%0.63)
10.takım ortalaması: 0.550
Deneme süresindeki üyeler
ses35 (72.5/72.3/0.2/%0.28)Yeni üye, giriş kilosu:74.6 hedef kilosu:65 giriş tarihi:13,05,16
Prens annesi (72///%)Yeni üye, giriş kilosu:72 hedef kilosu:55 giriş tarihi:08,06,16
Yatılı misafirmisin tartı değişikliği olduysa farkediyor canımYok canım ben misafirlikteyim yok bu arkadaşım benim hep destekli
Canım benim spor dediğimiz aralıksız yaptığımız aktivite o nedenden yazmadım böyle bir yürüyüşse yazayımsen bilirsin canım, masa başı çalıştığım için işimle evim arasıda yakın,yürüme fırsatım olmuyor normal günlerde, o sebepten belirtmiştim
Tabi canım baba olmak için o da emek harcıcak biz 9 ay taşıyıp doğum sıkıntısı yaşıyoruz zaten allah kolaylık versin gönlüne göre versin iyi haberlerini alalım inşallahakşam üzeri doktora gidicem, çocuk sahibi olabilmemiz için bakalım ne diyecek, eşimin testleri ve benim rahim filmimi getiricem, sonuçları az çok biliyorum buradan arkadaşlarım sağolsunlar çok yardımcı oldular, onlar benden kat kat daha fazla tecrübe sahibi olmuşlar,
kızçeler bana duaa edin, inatçı kocişimide alıcam yanıma bu sefer hem de,
genelde doktorda bekliyorum herkes kocasıyla bekliyor, ben tek tabanca bekar gibi kalıyom orda, gücüme gitti ayol,
izin al sende geliyosun dedim, hala ben ne yapıcam orda demez mi, çıldırıyorum bazen ..... bu çocuğu tek başıma yapacaksam bileyim dimi
Amin canım canım senin bebiş varmıdır damak patlamış ama sonraki aşama nasıl oluyorKıyamam sana bravo valla ben de bi görümce var aman düşman başına kıskanç
Anca kötülüğümüzü ister
diş çok zor oluyo canım allah kolaylık versin bebişini kurtarsın biran önce
Allahım en kısa sürede nasip etsin inşallah sonuçlarını iyi çıkar erkek bu konuda doktora gelme taraftarı değil malesefTabi canım baba olmak için o da emek harcıcak biz 9 ay taşıyıp doğum sıkıntısı yaşıyoruz zaten allah kolaylık versin gönlüne göre versin iyi haberlerini alalım inşallah
Benim 6 yaşında oğlum var diş görün dü müAmin canım canım senin bebiş varmıdır damak patlamış ama sonraki aşama nasıl oluyor
Benim ki hep geldi hakkını yiyemem ana çoğu erkek öyle biliyorumAllahım en kısa sürede nasip etsin inşallah sonuçlarını iyi çıkar erkek bu konuda doktora gelme taraftarı değil malesef
Evet csnım tarımda aldım yanıma ama 20 farklı sonuç çıktı[/QUOTE][QUOTs35, post: 46867676, member: 756895"]Yatılı misafirmisin tartı değişikliği olduysa farkediyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?