Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim ki hep geldi hakkını yiyemem ana çoğu erkek öyle biliyorum

Evet csnım tarımda aldım yanıma ama 20 farklı sonuç çıktı
Ben evin içinde bile yerini değiştirmem farklı çıkıyor bunu belirtseydin keşke belki yapacak bişey vardır[/QUOTE]
Bilmiyorum ki ben en yüksek çıkan rakamlardan birini yazdım

aslibo Allah yar ve yardımcın olsun canım.Meryem suresi oku bol bol. dualarımdasın
T tuba52 damak yarıldıysa gerisi kolay. Oğlumunki 3 gün önce yarıldı şu an elime geliyor daha. İshal olur benim çocuklarım diş çıkarırken.Giysi yetiştiremiyorum hele de dışarıdaysam.Bugün 3.kez yaptı düşün.Kiminde ateş olur kiminde kabızlık kimi memeye düşer kimi kızım gibi iyice kopar memeden. Allah kolaylık versin,zor dönem. Kaç doğumlu bebişin?

vakit buldukça yazmaya çalışıyorum gün içinde yine giricem ama perşembeden sonra çok aktif olucam söz veriyoruum
Anlastik
hayırlısı olsun canım rabbim sinamasin bu konuda bence olacak senin herşeyin temiz spermiogram vermismiydi esin daha once

Tebrikler canım

Bravo canım

Giriş kilomu değiştirmişsin canım ama listeye girememişim demi
Haftaya inşallah canım girişini değiştirdim evet
Amin canım canım senin bebiş varmıdır damak patlamış ama sonraki aşama nasıl oluyor
Tmm bitmiş o iş daha azılar köpekler var asil Zor onlar bunlar neki
[QUOTs35, post: 46867676, member: 756895"]Yatılı misafirmisin tartı değişikliği olduysa farkediyor canım
Evet csnım tarımda aldım yanıma ama 20 farklı sonuç çıktı[/QUOTE]canım bunu baştan belirtseydin yada dun tartilsaydin neyse olan olmuş ama bir daha artı gormeyecegim seni

canım bunu baştan belirtseydin yada dun tartilsaydin neyse olan olmuş ama bir daha artı gormeyecegim seni [/QUOTE]
Elimden geleni yapacsğım canım

canım bunu baştan belirtseydin yada dun tartilsaydin neyse olan olmuş ama bir daha artı gormeyecegim seni [/QUOTE]
Yetti gari haftaya listedeyim:))

Ses35, post: 46868075, member: 756895"]Iyi rahatlamıştır gelir artık o diş[/QUOTE]
İnşallah canım inan 3 haftadır geceleri 1 saatte uyarıyoruz ek gıdaya geçemedik ne vereceği i şsşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…