Ben evin içinde bile yerini değiştirmem farklı çıkıyor bunu belirtseydin keşke belki yapacak bişey vardır[/QUOTE]Benim ki hep geldi hakkını yiyemem ana çoğu erkek öyle biliyorum
Evet csnım tarımda aldım yanıma ama 20 farklı sonuç çıktı
Bugün harikayım :))))) megalomaaaan ben10 HAZİRAN
1. grup: güneşin kızları
@Ses35 :
@yolcukardelen:
@katre-i dem :
L littlelamp :
2.grup rüzgarın kızları
breeze3535 :
R RoseAnge :
aslibo :
@aysedurmaz : 5 miles leslie
Kızlar sporlarınızı buraya kaydedersiniz çok sevinirim
=Damağı patlamış hafif görünüyor
Niye öyle yaptın en düşüğünü söylemedin canımBilmiyorum ki ben en yüksek çıkan rakamlardan birini yazdım
Tebrikler canım
Bravo canım
Giriş kilomu değiştirmişsin canım ama listeye girememişim demi
Bunu senden duymak ne güzel çok sevindimBugün harikayım :))))) megalomaaaan ben
5 mil leslie yapacak zaman bulmuşum daha ne olsun :)))Bunu senden duymak ne güzel çok sevindim
Anlastikvakit buldukça yazmaya çalışıyorum gün içinde yine giricem ama perşembeden sonra çok aktif olucam söz veriyoruum
hayırlısı olsun canım rabbim sinamasin bu konuda bence olacak senin herşeyin temiz spermiogram vermismiydi esin daha onceakşam üzeri doktora gidicem, çocuk sahibi olabilmemiz için bakalım ne diyecek, eşimin testleri ve benim rahim filmimi getiricem, sonuçları az çok biliyorum buradan arkadaşlarım sağolsunlar çok yardımcı oldular, onlar benden kat kat daha fazla tecrübe sahibi olmuşlar,
kızçeler bana duaa edin, inatçı kocişimide alıcam yanıma bu sefer hem de,
genelde doktorda bekliyorum herkes kocasıyla bekliyor, ben tek tabanca bekar gibi kalıyom orda, gücüme gitti ayol,
izin al sende geliyosun dedim, hala ben ne yapıcam orda demez mi, çıldırıyorum bazen ..... bu çocuğu tek başıma yapacaksam bileyim dimi
Haftaya inşallah canım girişini değiştirdim evetTebrikler canım
Bravo canım
Giriş kilomu değiştirmişsin canım ama listeye girememişim demi
Tmm bitmiş o iş daha azılar köpekler var asil Zor onlar bunlar nekiAmin canım canım senin bebiş varmıdır damak patlamış ama sonraki aşama nasıl oluyor
Evet csnım tarımda aldım yanıma ama 20 farklı sonuç çıktı[/QUOTE]canım bunu baştan belirtseydin yada dun tartilsaydin neyse olan olmuş ama bir daha artı gormeyecegim seni[QUOTs35, post: 46867676, member: 756895"]Yatılı misafirmisin tartı değişikliği olduysa farkediyor canım
Sevindim canımSağol canım. Artık geri döndüm eski ben
Abooo5 mil leslie yapacak zaman bulmuşum daha ne olsun :)))
Spor iyi hissettiriyor değil mi terapi gibi.Ayşecim lisyeyi kopyala yapıştır yapar mısın benim gibi.başka arkadaşlar da yapabilsin.5 mil leslie yapacak zaman bulmuşum daha ne olsun :)))
canım bunu baştan belirtseydin yada dun tartilsaydin neyse olan olmuş ama bir daha artı gormeyecegim senikatre-iyapacağım t: 46868168 .!.:Anlastik
hayırlısı olsun canım rabbim sinamasin bu konuda bence olacak senin herşeyin temiz spermiogram vermismiydi esin daha once
Haftaya inşallah canım girişini değiştirdim evet
Tmm bitmiş o iş daha azılar köpekler var asil Zor onlar bunlar neki
canım bunu baştan belirtseydin yada dun tartilsaydin neyse olan olmuş ama bir daha artı gormeyecegim seniAnlastik
hayırlısı olsun canım rabbim sinamasin bu konuda bence olacak senin herşeyin temiz spermiogram vermismiydi esin daha once
Haftaya inşallah canım girişini değiştirdim evet
Tmm bitmiş o iş daha azılar köpekler var asil Zor onlar bunlar neki
Hadi bakalım haftaya salla listelericanım bunu baştan belirtseydin yada dun tartilsaydin neyse olan olmuş ama bir daha artı gormeyecegim seni
Yetti gari haftaya listedeyim:))
Inşallah canım bu hafta dondurma yemicemHadi bakalım haftaya salla listeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?